- Komentari -
 1. Pa, ja sam to na pocetku mog komentara i naglasio. Uvek cenu plati neduzan narod. Medjutim, mnogima je tesko da procitaju tekst i da shvate sta je poruka. Teska demagogija i prazne reci u duhu one nase poslovice, "Ziv mi Todor da se cuje govor".
  (Zoran Knezevic, 07. februar 2023 19:28)

  Jedini demagog i pobornik zla ovde si ti. Sada se izvlacis i nevesto pokusavas da ublazis dejstvo otrova koji si izbljuvao, a zapravo se zakopavas jos vise. Tvoja pretpostavka je da je Bog kaznio nevini narod Turske (i Sirije), jer je vlast ovih prvih priznala KiM. Dakle, dobri Bog je pobio 10.000 ljudi, koji nisu krivi ni za sta, da bi se osvetio turskim vlastima, jel? Pa sto ne udari Erdogana umesto dece i onih jadnih ljudi, ako je hteo nekoga da kazni zbog Kosova? Divna logika i jos divnija predstava "pravednog Boga". Taj u koga verujes nije Bog nego djavo, jer samo on kaznjava neduzne ljude i nagradjuje one druge. Veze ti sa verom u Boga nemas.
  (Zorane, satanisto, 7. februar 2023 23:09)

  # Link komentara

 2. Da li je ovo komentar srpskog pravoslavnog hrišćanina? 13. vek,...
  (Salle, 7. februar 2023 20:09) # Link komentara
  --------
  Jedino u cemu ste odmakli od mentaliteta naroda koji je ziveo u 13. veku je Vasa teska demagogija "oplemenjena" licemerjem ili, da budem "neutralniji i kulturniji", hipokrizijom.
  (Knezevic Zoran, 7. februar 2023 20:58)

  # Link komentara

 3. Dok svet vode autoritarni lideri koji sprečavaju autonomiju struka, te da naučna znanja budu iznad njihovog autoriteta; dok se u političkim kampanjama mogu koristiti vulgarnom propagandom, teorijama zavere – da bi sa svojih postupaka skinuli bilo kakvu odgovornost – dok mogu da bi dobili izbore, da na primer, grade (dozvole da se gradi) na supet trusnim područjima - događaće se ovakve katastrofe. Dok životinje automatski grade svoju ekološku nišu, ne mogu je promeniti, vrsta-čovek može neuspele ekološke niše života da zameni boljim-sigurnijim; tome nas može odvesti naučna tradicija - optimistička tradicije - učenja na greškama - jer koristi metod dolaženja do istina pomoću - opovrgavanja. Tome nas ne mogu odvesti pesimstičke animističke, religiske tradicije - autoritarne tradicije ne učenja na greškama - jer koriste metod dolaženja do istina pomoću - potvrđivanja; traže se samo oni primeri koji potrvđuju njihovo mišljnje, stavove, oni primeri koji bi potencijalno mogli opovrgnuti ta mišljenja se odbaciju. Te pesimističke tradicija neverovanja u moć ljudskog razuma su za 10 000 god postojanja civilizacija pokazale da nisu dobar vodič u budućnost te da umesto da grade nove ekološke niše pomoću kojih možemo preživeti one su proizvodile univerzalne zavere, ratove, pesimizam i bedu - materijalnu i duhovnu.
  (zoran stokic, 7. februar 2023 20:50)

  # Link komentara

 4. Zao mi je sto su zrtve, kako u prirodnim kataklizmama, tako i kataklizmama izazvanih ljudskim faktorom, uvek OBICAN NAROD. Bog ne prasta nedoslednost, dvojne standarde, neobjektivnost i dvojne morale, cak i kada se sve to radi u njegovo ime. Neko ko podrzava nezavisnost kvazi drzave na srpskoj teritoriji a nemilosrdno unistava Kurde na svojoj teritoriji, morao bi da se zamisli.
  (Zoran Knezevic, 7. februar 2023 14:31)

  Da li je ovo komentar srpskog pravoslavnog hrišćanina? 13. vek,...
  (Salle, 7. februar 2023 20:09)

  # Link komentara

 5. Turska je clanica Nato pakta. Nikakva druga informacija mi vise ne treba.
  (Oliver, 07. februar 2023 18:52)

  vala ni nama o tebi.
  (dude i biološki otpad, 7. februar 2023 20:02)

  # Link komentara

 6. Zorane svi volimo Srbiju ali žalimo nevin narod bilo gde u svetu!
  (x ray, 7. februar 2023 17:49)
  ----------
  Pa, ja sam to na pocetku mog komentara i naglasio. Uvek cenu plati neduzan narod. Medjutim, mnogima je tesko da procitaju tekst i da shvate sta je poruka. Teska demagogija i prazne reci u duhu one nase poslovice, "Ziv mi Todor da se cuje govor".
  (Zoran Knezevic, 7. februar 2023 19:28)

  # Link komentara

 7. Turska je clanica Nato pakta. Nikakva druga informacija mi vise ne treba.
  (Oliver, 7. februar 2023 18:52)

  # Link komentara

 8. Zorane svi volimo Srbiju ali žalimo nevin narod bilo gde u svetu!
  (x ray, 7. februar 2023 17:49)

  # Link komentara

 9. Zao mi je sto su zrtve, kako u prirodnim kataklizmama, tako i kataklizmama izazvanih ljudskim faktorom, uvek OBICAN NAROD. Bog ne prasta nedoslednost, dvojne standarde, neobjektivnost i dvojne morale, cak i kada se sve to radi u njegovo ime. Neko ko podrzava nezavisnost kvazi drzave na srpskoj teritoriji a nemilosrdno unistava Kurde na svojoj teritoriji, morao bi da se zamisli.
  (Zoran Knezevic, 7. februar 2023 14:31)
  I mi bismo morali da se onda zamislimo sta smo skrivili toliko da budemo ovoliko kaznjeni kao narod.
  (Ma vazi, 7. februar 2023 17:22)

  # Link komentara

 10. Kneževiću, ti si histerični kvazi patriota. Našao si u ovoj tragičnoj vijesti da politiziraš.
  (kor, 7. februar 2023 17:17)

  # Link komentara

 11. Zao mi je sto su zrtve, kako u prirodnim kataklizmama, tako i kataklizmama izazvanih ljudskim faktorom, uvek OBICAN NAROD. Bog ne prasta nedoslednost, dvojne standarde, neobjektivnost i dvojne morale, cak i kada se sve to radi u njegovo ime. Neko ko podrzava nezavisnost kvazi drzave na srpskoj teritoriji a nemilosrdno unistava Kurde na svojoj teritoriji, morao bi da se zamisli.
  (Zoran Knezevic, 07. februar 2023 14:31)

  Bolestan komentar. Ako je neko priredio ovakvo zlo, to onda moze da bude samo djavo, nikako Bog. Zapitajte se u kakvo zlo verujete i kakvom sadistickom zlu se klanjate kada opravdavate ovakve njegove kazne. Ovoliko smrti, bola, suza i patnje neduznih ljudi moze da izazove samo neko ko mrzi ljude, covecanstvo, prirodu, neko mnogo crn.
  (Zorane, satanisto, 7. februar 2023 16:54)

  # Link komentara

 12. "Neko ko podrzava nezavisnost kvazi drzave na srpskoj teritoriji a nemilosrdno unistava Kurde na svojoj teritoriji, morao bi da se zamisli.
  (Zoran Knezevic, 
  Sramotnog li komentara, uostalom, kao i većina vaših. Inače, toliko ste zabrinuti za Kurde, da i ne znate da oni žive upravo na teritorijama najviše pogodjenim zemljotresom.
  (J., 7. februar 2023 16:37)

  # Link komentara

 13. Zoran kako mozete tako?? Bio je i kod nas zemljotres u Kraljevu pa poplave itd..Hocete da kazete da smo i mi los narod? To je priroda protiv koje ne možemo ništa i tek kad se nešto ovako desi postajemo svesni koliko su svakodnevni problemi mali ako smo živi i zdravi.
  (a, 7. februar 2023 15:08)
  --------
  Ne seirim niti se radujem tudjoj nesreci. Pogresno ste shvatili. Samo hocu da kazem da ovaj svet mora da pociva na nekim principima i objektivnosti. Ne mozes podrzavati nesto kod drugih, dok to isto ne dozvoljavas kod sebe. Inace, kataklizme nas tek ocekuju.
  (Zoran Knezevic, 7. februar 2023 15:49)

  # Link komentara

 14. @Zoran kako mozete tako?? Bio je i kod nas zemljotres u Kraljevu pa poplave itd..Hocete da kazete da smo i mi los narod? To je priroda protiv koje ne možemo ništa i tek kad se nešto ovako desi postajemo svesni koliko su svakodnevni problemi mali ako smo živi i zdravi.
  (a, 7. februar 2023 15:08)

  # Link komentara

 15. prosto neverovatno. sve ove zgrade koje gledamo kako se ruse izgledaju kao ozbiljne zgrade, sa armiranim betonom, stubovima, pravljene u skladu sa seizmoloskim rizicima... ne deluju kao neke stracare. ili mozda jesu bile, nemam pojma. u svakom slucaju ovo je strasno...
  (zigi, 7. februar 2023 14:49)

  # Link komentara

 16. Zao mi je sto su zrtve, kako u prirodnim kataklizmama, tako i kataklizmama izazvanih ljudskim faktorom, uvek OBICAN NAROD. Bog ne prasta nedoslednost, dvojne standarde, neobjektivnost i dvojne morale, cak i kada se sve to radi u njegovo ime. Neko ko podrzava nezavisnost kvazi drzave na srpskoj teritoriji a nemilosrdno unistava Kurde na svojoj teritoriji, morao bi da se zamisli.
  (Zoran Knezevic, 7. februar 2023 14:31)

  # Link komentara