- Komentari -
 1. Realno svaka cast,ali me uopste ne zanimaju ni jedna ni druga.
  (Zoc, 9. novembar 2022 09:42)

  # Link komentara

 2. Ocigledno je da je igranje za reprezentaciju ukljucivalo i da te mama Snezana psihicki maltretira, posto se ona u sve mesa. Zasto bi neko trpeo to zlostavljanje? Ne bih bio iznenadjen da je Ana preskakala da igra za reprezentaciju bas da bi izbegla doticnu majku koja sve zna i ima potrebu da svakog "okrpi" i ponizi.
  (Hm, 7. novembar 2022 12:40)

  # Link komentara

 3. Nije baš tako. Ni sam ne znam koliko sam "srećnica" upoznao u inostrantvu, koje izdržavaju svoje nemačke pijandure. Tragika je što kod nas većina žena misli da su svi tranci parajlije, a ne socijalni slučajevi, i da im je to šansa da žive kao princeze. Često se ta sreća pretvori u pakao, u nipodaštavanje, u neverovatno potcenjivanje a "princeze" postaju samo služavke, sa "širim ovlašćenjima" odnosno, da mogu da posete spavaću sobu "maharadže". Naravno, kada on to poželi.
  (Zoran Knezevic, 5. novembar 2022 08:23)
  Zamisli to im se sa Srbinom moze desiti sa znacajno vecom verovatnocom. Da mu bude sluskinja koju ce da nipodastava, a i da je pijandura. Pa to je uobicajni modus operandi za Srbe. Tako da ako je malo manja verovatnoca, vajdica je. A i odu u stablniju zemlju i to je vajdica mi svakih 3 meseca pricamo o ratu i dogodine do....
  (hehe, 7. novembar 2022 12:02)

  # Link komentara

 4. Prica se po kuloarima da je Jeca vrlo ljubomorna na Anu, a majka samo jos vise petlja. Svojevremeno je cak ucenjivala ucescem cerke ako igra Ana. Kompleksi i samo komplesi i teske frustracije
  (zvezdanaprasina, 7. novembar 2022 08:12)

  # Link komentara

 5. Nije bitno šta misle Jankovići. Ana ne haje, fura svoj instagram i ostali biznis i sada zarađuje mnogo više nego tokom karijere. Prešišala je i Bastijana odavno. Sponzori je vole, mora u tom duhu i da se ponaša, a kakva je privatno kod kuće samo Bastijan zna.
  (Posmatrač, 6. novembar 2022 19:39)

  # Link komentara

 6. Ana je prikriveni zloća i teški folirant. Ona nije ni sa Noletom ok. Žena bez stava, gleda u nekakve marketinške stručnjake kao u bogove i slepo sledi savete. Nikad se nije zabavljala sa Srbinom što je samo po sebi težak kompleks. Ona se stidi svog porekla. U tenisu će uvek biti zapamćena kao treća klasa, taj slem i do broja 1 je došla samo zahvaljujući Žestin Enan koja se tad povukla i nastao je haos, ko što trenutno zbog Noleta muški tenis nema realnog broja 1. A deo Srba je voli samo zbog lepote koja je neosporna.
  (mile, 5. novembar 2022 13:30)

  Dakle neka osoba se ceni na osnovu toga u kakvim odnosima je sa Novakom?

  Ivan Paunić, košarkaš i Anin bivši dečko, je Srbin.

  "U tenisu će biti zapamćena kao treća klasa." - Pa koja je klasa onda Jelena Janković? Peta klasa?

  Ti, dečko, imaš ozbiljnu dijagnozu. Verovatno si jedan od onih koji ju je pljuvao što je na svadbu zvala ljude koje ona želi, a ne one koje Srbende smatraju da treba da pozove.
  (Igor, 6. novembar 2022 14:46)

  # Link komentara

 7. Jednostavno klasicna zenska ljubomora,Anina lepota,veca popularnost i Gren Slem je Jeleni bio celu karijeru neverovatan trn u oku,i na neki nacin ju je i kostalo mnogo vece karijere jer je konstantno bila opterecena Anom,isto kao i Novak onom dvojicom,sto ga je,kao i opsednutost time da ga svi vole i sprecilo da bude najveci,prosto sve ide iz kuce,sa jedne strane roditelji Snezana i Srdjan,sa druge Anini koje ne znamo ni kako izgledaju,e zato je ona prava svetska faca koja nema poriv bilo kome da se dodvorava(kao i Jokic,Vidic,Stojakovic cije familije takodje ne znamo)a ovo dvoje ostali u glavi provincijalci,pored tolikog novca i sveta kojeg su videli
  (general Mojt Egadjo, 05. novembar 2022 19:11)

  Ovo se za Srdjana moram sloziti cemu svedoci bilbord u 21 bloku kod restorana Novak gde je preko cele zgrade Bilbord sa njegovom slikom NOVAK GOSPODIN SRBIJA

  Pitam se da li djokovic to odobrava, smeta mu ili je digao ruke od objasnjavanja???
  (jazavac, 6. novembar 2022 13:58)

  # Link komentara

 8. A da čujemo šta druga mama ima da kaže?

  Ah da, ne znamo ni kako izgleda druga mama jer je njoj ćerka u prvom planu, a ne ona sama.
  (Objavite komentar, 5. novembar 2022 21:33)

  # Link komentara

 9. Najvise stete u javnosti i medijima nasim sportistima napravili su prgavi roditelji sa "netakticnim" izjavama o drugim sportistima.
  I to vazi i za sportiste globalno.
  (Blade, 5. novembar 2022 19:38)

  # Link komentara

 10. Jednostavno klasicna zenska ljubomora,Anina lepota,veca popularnost i Gren Slem je Jeleni bio celu karijeru neverovatan trn u oku,i na neki nacin ju je i kostalo mnogo vece karijere jer je konstantno bila opterecena Anom,isto kao i Novak onom dvojicom,sto ga je,kao i opsednutost time da ga svi vole i sprecilo da bude najveci,prosto sve ide iz kuce,sa jedne strane roditelji Snezana i Srdjan,sa druge Anini koje ne znamo ni kako izgledaju,e zato je ona prava svetska faca koja nema poriv bilo kome da se dodvorava(kao i Jokic,Vidic,Stojakovic cije familije takodje ne znamo)a ovo dvoje ostali u glavi provincijalci,pored tolikog novca i sveta kojeg su videli
  (general Mojt Egadjo, 5. novembar 2022 19:11)

  # Link komentara

 11. Sa jedne strane majka koja komentariše tuđe dete, a sa druge strane majka koja nikada ne govori u javnosti, pogotovo ne o tuđoj deci, već joj je njena ćerka u prvom planu, pa vi prosudite sami... Oni koji su makar malo u svetu tenisa znaju dobro od kada je ovaj sukob. Takođe znaju i koja od ove dve je izigravala velikog patriJJotu, a pritom tražila novac da "izgara" za svoju zemlju, a koja je igrala za džabe onda kada je smatralo da treba da igra.
  (Fer, 5. novembar 2022 17:45)

  # Link komentara

 12. Ana je prikriveni zloća i teški folirant. Ona nije ni sa Noletom ok. Žena bez stava, gleda u nekakve marketinške stručnjake kao u bogove i slepo sledi savete. Nikad se nije zabavljala sa Srbinom što je samo po sebi težak kompleks. Ona se stidi svog porekla. U tenisu će uvek biti zapamćena kao treća klasa, taj slem i do broja 1 je došla samo zahvaljujući Žestin Enan koja se tad povukla i nastao je haos, ko što trenutno zbog Noleta muški tenis nema realnog broja 1. A deo Srba je voli samo zbog lepote koja je neosporna.
  (mile, 5. novembar 2022 13:30)

  # Link komentara

 13. A sta to nas briga!
  (sonyboy, 5. novembar 2022 11:51)

  # Link komentara

 14. Druga i treca najbolja teniserka koju je Srbija izrodila. Daleko ispred njih je Monika Seles.
  (Aleksandar, 5. novembar 2022 11:42)

  # Link komentara

 15. Vidim da Ana nije jedina koja trpi uvrede zato što se ne identifikuje sa Srbijom. Evo i mene vređaju malogradjani i smatraju me gastarbejtorom i seljakom samo zato što se identifikujem sa Bečom bez da znaju ko sam i šta sam. Ne, ne postoji u Srbiji selo u koje ja idem svake godine. Kad idem kući ja idem u Beč.

  Jel može ovaj komentar B92?
  (wiener, 5. novembar 2022 10:30)

  # Link komentara

 16. Nema vecih malogradjana od ovih sto se udaju u inostranstvo po zelji roditelja, jer im ovde ni jedan zet nije dovoljno dobar. Kao da su iz Nusicevih dela iskocili.
  (frau, 4. novembar 2022 19:18)
  Sta ce bogatoj zeni nas covek? Nasi bogati su bahati a siromasni ce da je pokradu za lovu. Pametan izbor Nemci postuju zene.
  (Ok, 4. novembar 2022 22:42)
  --------
  Nije baš tako. Ni sam ne znam koliko sam "srećnica" upoznao u inostrantvu, koje izdržavaju svoje nemačke pijandure. Tragika je što kod nas većina žena misli da su svi tranci parajlije, a ne socijalni slučajevi, i da im je to šansa da žive kao princeze. Često se ta sreća pretvori u pakao, u nipodaštavanje, u neverovatno potcenjivanje a "princeze" postaju samo služavke, sa "širim ovlašćenjima" odnosno, da mogu da posete spavaću sobu "maharadže". Naravno, kada on to poželi. Medjutim nisu žene krive. Krivo je neobrazovanje i, stalne, neverovatno zašećerene priče, koje se veoma često iznose u medijima, umesto "čupave" i jezive stvarnosti. Sramota je i teško priznati, posebno u svom selu, da je neko upao u "rupu" iz koje nema izlaza. Ana Ivanović nije karakteritičan primer, mada, i ona poseduje veliku dozu malogradjanštine i palanačkog mentaliteta. Bez obzira na slavu i novac.
  (Zoran Knezevic, 5. novembar 2022 08:23)

  # Link komentara

 17. Nema vecih malogradjana od ovih sto se udaju u inostranstvo po zelji roditelja, jer im ovde ni jedan zet nije dovoljno dobar. Kao da su iz Nusicevih dela iskocili.
  (frau, 4. novembar 2022 19:18)
  Sta ce bogatoj zeni nas covek? Nasi bogati su bahati a siromasni ce da je pokradu za lovu. Pametan izbor Nemci postuju zene.
  (Ok, 4. novembar 2022 22:42)

  Ne postuju Nemci zene, vec advokate tih zena, alimentaciju i zakon koji je uvek na strani zena.
  (frau, 5. novembar 2022 00:45)

  # Link komentara

 18. JJ je carica i velika Srpkinja. Ana je folirantkinja sa lepim licem, ali bez sisa i kolenima kao kod zadruznog konja.
  (Aragon, 4. novembar 2022 14:31)
  Cuj pa mogla je i ona da stavi silikone ko ova druga koja se uz to izoperisala da vise lici na Brenu nego na sebe. Ali koji ce joj sve to prelepa je
  (Hehe, 5. novembar 2022 00:08)

  # Link komentara

 19. Nema vecih malogradjana od ovih sto se udaju u inostranstvo po zelji roditelja, jer im ovde ni jedan zet nije dovoljno dobar. Kao da su iz Nusicevih dela iskocili.
  (frau, 4. novembar 2022 19:18)
  Sta ce bogatoj zeni nas covek? Nasi bogati su bahati a siromasni ce da je pokradu za lovu. Pametan izbor Nemci postuju zene.
  (Ok, 4. novembar 2022 22:42)

  # Link komentara

 20. Pogledaj tu fotografiju ponovo. Jelenu su naterali da to uradi. Ančika je insistirala.
  (Stanley, 4. novembar 2022 10:21)
  Ma ko je naterao, ko je insistirao, sve ti znas vidis ti to na fotki. Uostalom zar nam sad nisu ti likovi Sreder, Bler i kompanija prijatelji? To je tema za tebe a ne sa kim se jednom slikale neke teniserke...to je nebitno.
  (Smesno stvarno, 4. novembar 2022 22:14)

  # Link komentara

 21. A sto mora da izgara za svoju zemlju? Sta joj je ta zemlja dala, Svajcarac joj je sponzorusao profi karijeru. Desetine hiljada odlaze svake godine iz ove zemlje mnogo vaznijih od sportista i nikom nista. Sto oni ne izgaraju za zemlju? Izgarali neki na Kosarama pa sad crkavaju u bedi a pevaljke imaju nacionalnu penziju. Sprdnja od drzave. Izgarajte vi za drzavu ko vam brani nego vi blejite pred TVom i kladite se a neko tamo treba da izgara. Foteljaske patrijote.
  (Hehe, 4. novembar 2022 20:25)

  # Link komentara

 22. Ana jeste fizicki atraktivna ali je uvek bila "fake" . Pitam se koliko je ona uopste Srpkinja...
  (Alex, 04. novembar 2022 10:39)

  Vau.. Najaci komentar.
  Pocetak i kraj merenja ljudskih kvaliteta.. Koliko si Srbin?
  (Slepac, 04. novembar 2022 12:43)

  Čovek je mislio na osećaj, koliko neko oseća pripadnost naciji koju je dobio rođenjem. Ana se očigledno ni malo ne oseća srpkinjom. OK, to je njeno pravo, ali i moje da na osnovu toga imam mišljenje o toj osobi.
  Znam inače nekoliko osoba koji stalno pljuju na svoje poreklo. I svi su redom loši kao ljudi
  (only fools and horses, 4. novembar 2022 19:49)

  # Link komentara

 23. nakon svih ovih godina mogu da kažem da su Ivanovići gospoda, a Jankovići malogradjani.
  (z’brda, 4. novembar 2022 14:16)

  Nema vecih malogradjana od ovih sto se udaju u inostranstvo po zelji roditelja, jer im ovde ni jedan zet nije dovoljno dobar. Kao da su iz Nusicevih dela iskocili.
  (frau, 4. novembar 2022 19:18)

  # Link komentara

 24. Praziluk zavicajci ( Bosna, CG, juzna pruga i ostale kasabe)i njihovi potomci (raspoznaju se po fizionomiji bez greske ) podrzavaju normalno i ocekivano svoju Jelenu i ne mogu da smisle prefinjenost pravog urbanizma. Tako su mrzeli i Kurnjikovu svojevremeno. Anino selo ne moze biti lepse od Pariza jer ne postoji. To je ono, Zitoradja piljarica srpska majka ? Sofije Loren.
  (TLM, 4. novembar 2022 15:27)

  Gde si arijevac, kakva ti je fizionomija lica ahahahaaa
  (prazilook gradjanin, 4. novembar 2022 19:12)

  # Link komentara

 25. Kompleksi.Mater J.Jankovic je ljubomorna jer je sama ruzna pa tako nije mogla rodit ni lijepu cerku kao sto je Ana Ivanovic .Gracija.Zaradila puno vise, udala se srecno ima djecu.Ooooo srpska ljubomora.
  (Ana J., 4. novembar 2022 18:51)

  # Link komentara

 26. Praziluk zavicajci ( Bosna, CG, juzna pruga i ostale kasabe)i njihovi potomci (raspoznaju se po fizionomiji bez greske ) podrzavaju normalno i ocekivano svoju Jelenu i ne mogu da smisle prefinjenost pravog urbanizma. Tako su mrzeli i Kurnjikovu svojevremeno. Anino selo ne moze biti lepse od Pariza jer ne postoji. To je ono, Zitoradja piljarica srpska majka ? Sofije Loren.
  (TLM,

  Rodjo dosadni ste vise sa tim Kompleksima o BG-u kao nekom Urbanom mestu.Mislim da si izaso malo iz tog istog Bg-a i proputovao svetom video bi na kom nivou je BG u odnosu na druge gradove sirom Evrope!Apsolutni ispodprosecan veliki grad sto se tice zivota i samih Stanovnika tog velikog sela.Javni prevoz katastrofa,cistoca katastrofa,urbanizam na nivou nekog Betongrada iz Sovjetskih vremena kanalizacija ne postoji... itd... itd... u ostalom zvimo danas u virtalnom globalnom svetu i te prozivke prazilukovice vise ne piju vodu nigde... lako ti se moze desiti dok prosetas nekim selom u Vojvodini da vidis nekog lika koji Dronom mapira njive,sto je za tebe onako Urbanog misaona imenica!
  (Xide, 4. novembar 2022 18:43)

  # Link komentara

 27. Praziluk zavicajci ( Bosna, CG, juzna pruga i ostale kasabe)i njihovi potomci (raspoznaju se po fizionomiji bez greske ) podrzavaju normalno i ocekivano svoju Jelenu i ne mogu da smisle prefinjenost pravog urbanizma. Tako su mrzeli i Kurnjikovu svojevremeno. Anino selo ne moze biti lepse od Pariza jer ne postoji. To je ono, Zitoradja piljarica srpska majka ? Sofije Loren.
  (TLM, 4. novembar 2022 15:27)
  ---------
  Ne moraš biti rodjen u selu da bi bio seljak. Vi ste živi primer. Teška seljačina može biti rodjena i u Beogradu. Inače, pravu gopodu sam, verovali ili ne, upoznao po neverovatnim zabitima. Mnogi od njih nisu ni čuli za Beogtrad a posebno ne znaju šta znači titula "pravi Beogradjanin"?! Vama su gospoda ovi besposličari, koji bleje kroz izloge kafića, trošeći mamine i tatine penzije, kukajući na ovu "propalu" državu. Po komentaru stičem utisak, da Vam je jedina kvalifikacija to što ste "rodjeni Beogradjanin", ma šta takva glupost značila. Šta kažete, "prefinjenost urbanizma"? Šta pod tim podrazumevate mrčo? U čemu se ogleda ta prefinjenost?
  (Zoran Knezevic, 4. novembar 2022 18:22)

  # Link komentara

 28. Kao klinac, dok sam bio novinar jednog radija. Bio sam na promociji Novaka koji je tada jos maloletan usao u prvih 100 na svetu. To je vreme kada je malo koga ovde tenis zanimao. Kolega i ja smo stajali pozadi pre konferencije i zadesilo se da su do nas stale Jelena Jankovic i njena mama. Gospodja nije prestala da nipodastava Novakov i non stop je brbljala nesto u maniru, sta on organizuje ovo kad nije postigao nikakav uspeh. Sto se mene tice ta zena je zmija licno i ne mogu ni da zamislim koliko je otrovala JJ sa takvom svescu.
  (Neko, 4. novembar 2022 18:14)

  # Link komentara

 29. Pa koliko puta na primer Djokovic nije nastupao za rep. i to one najvažnije, kao na primer protiv Velike britanije, Svajcarske i td, ali kad je Ana u pitanju onda ajde "drvlje i kamenje".
  (Setimo se, 4. novembar 2022 10:50)

  Ma ne mogu da joj oproste sto je i lepa i bogata i slavna, opustena i neopterecena, zivi svoj zivot. Nas narod voli ove sto su stalno u nekom konfliktu, nasi ljudi ne postoje sem u kontri. Jako nervozan i opterecen narod. I mrze sve opustene. A Anu zabole bas
  (Bzvz, 4. novembar 2022 18:06)

  # Link komentara

 30. Maria Sharapova je igrala za Rusiju samo kad joj je trebalo i rekla je da nije dosla da stvara prijateljstva, aludirajuci na komentare da nije omiljena medju teniserkama. Pa vam ne to kod nje ne smeta, ali Ani trazite mrlju. Oladite. Za Anu znamo da ima dobre prijateljice medju teniserkama; Cirsteu, Kerber, Wozniacki... Njima ne smeta njena lepota ni sponzorski ugovori.
  Ako se neko eksponirao spagama na terenu, fotografijama u donjem vesu i blesavim izjavama, to je bila Jelena. One imitacije Ane u Rimu su joj mnogo naskodile u javnosti. Kako bi mogle da budu u dobrim odnosima posle toga?
  (Ivka, 4. novembar 2022 18:05)

  # Link komentara

 31. Ja mislila da je izjavila nešto novo, a ovo je u suštini ponavljanje izjave od pre više godina. Inace, ne vidim zašto je ona uopšte komentarisala Anino neigranje za reprezentaciju. A ako je vec htela da komentariše, onda je trebala da imenuje igračicu, umesto da koristi izraz “neko”. Nivo Kalenića pijace.
  (City Girl, 4. novembar 2022 17:57)

  # Link komentara

 32. Ana ko je ne zna skupo bi je platio ja je ne znam samo razmišljam na glas ..Nikad mi nije bila simpatična!!!
  (Mandjup, 4. novembar 2022 16:59)

  # Link komentara

 33. Monika Seles je (ubedljivo) najbolja teniserka koju je Srbija/Jugoslavija iznedrila.
  Ana i Jelena su dve najbolje teniserke Srpkinje.
  Ana malo uspesnija, ali da je grizla kao Jeca, gde bi joj bio kraj!
  (Pera, 4. novembar 2022 16:52)

  # Link komentara

 34. Ana ima lepa stopala
  (Ivan, 4. novembar 2022 16:32)

  # Link komentara

 35. Ocigledna ljubomora gdje Jankovic na Anu. Ne razumem sta raja ima da zameri Ani. Verovatno to sto Ana je lepa, uspesna, u stabilnom braku.
  (Goca, 4. novembar 2022 16:04)

  # Link komentara

 36. Ana Ivanović je najbezličnija osoba u javnom životu Srbije ikada. Za razliku od nje, Bastijan je najbolji srpski zet ikada.
  (Beograd-janin, 04. novembar 2022 15:14

  potpisujem.
  (Skeuc, 4. novembar 2022 16:00)

  # Link komentara

 37. Ako pogledamo statistiku, podaci potvrdjuju da je Jelena igrala cesce za reprezemtaciju 12 godina, 31 susret i 50 meceva u singlu i dublu. Ana 9 godina, 17 susreta i 29 meceva u singlu i dublu. Mislim ocigledna je razlika u broju susreta i meceva. Razlog znaju one i selektori. Samo Dragana Zaric ima vise meceva i susreta za nas tim. To je sto kazu cifre, a sta je iza ne pise u statistici....
  (Statistikom protivu mitova, 4. novembar 2022 15:56)

  # Link komentara

 38. Mnogo vise cenim JJ. Moze biti da joj je majka malo opichena ali ona je super. To kazem i kao navijac i po nekim licnim iskustvima.
  Ana Ivanovic je bila solidan igrac ali je vise razmisljala o marketingu nego o bilo cemu. Takva je i danas. Nisam fan ni najmanje.
  (Shamu, 4. novembar 2022 15:42)

  # Link komentara

 39. Žene su srećne, ostvarene, imaju svoje porodice, dečicu, ostavite ih na miru. Ne moraju svi ni da se slažu i vole. Vala ova Jelenina mama imala uvek predugačak jezik, za razliku od Jelene koja je mnogo simpatičnija.
  (Cica, 4. novembar 2022 15:40)

  # Link komentara

 40. ne razumem ljude koji se tripuju da igranje za rprezentaciju u tenisu ima neki znacaj. tenis je individualni sport, cak i u dublovima igraju igraci iz razlicitih zemalja zajedno. imaju neki znacaj i davis cup i fed cup, ali se to ne moze porediti sa ekipnim sportovima.
  (wiener, 4. novembar 2022 13:07)
  MOj becirk, lepši od Pariza...
  (ma ajde, 4. novembar 2022 15:37)

  # Link komentara

 41. Praziluk zavicajci ( Bosna, CG, juzna pruga i ostale kasabe)i njihovi potomci (raspoznaju se po fizionomiji bez greske ) podrzavaju normalno i ocekivano svoju Jelenu i ne mogu da smisle prefinjenost pravog urbanizma. Tako su mrzeli i Kurnjikovu svojevremeno. Anino selo ne moze biti lepse od Pariza jer ne postoji. To je ono, Zitoradja piljarica srpska majka ? Sofije Loren.
  (TLM, 4. novembar 2022 15:27)

  # Link komentara

 42. Zanimljivo je kako neki zameraju Ani sto nekad nije igrala za reprezentaciju, a isti zatim savetuju Novaku da ne igra i da gleda samo sebe.

  Inace, propustala je i Jelena vise puta reprezentaciju. Razlika izmedju Ane i nje je sto bi Ana direktno i jasno rekla ako nece da igra, dok bi se Jelena uglavnom odazvala, ali bi se cesto pred sam turnir setila da je "povredjena" i da nece moci da igra. Ana je naprosto bila prorodnija, iskrenija, nije marila za tudje misljenje i da se nekom dopadne, dok je Jeleni bilo veoma stalo da ostavi utisak i da se javnosti predstavi kao patriJotkinja.
  (Dvostruki standardi, 4. novembar 2022 15:19)

  # Link komentara

 43. @ "nakon svih ovih godina mogu da kažem da su Ivanovići gospoda, a Jankovići malogradjani."
  (z’brda, 4. novembar 2022 14:16)

  To si, @z’brda, odlicno rekao. Da je g-dja Snezana bila najveca kocnica Jeleninoj karijeri podseticu da je trener Justine Enen kad je bila na vrhuncu karijere rekao: Trenirao bih Jelenu, ali joj se majka previse mesa u karijeru i tenis uopste.

  Ili: kad je Jelena 2006. god (mislim tada) igrala turnir u Kanadi, u gradu kojem zivim, kazem joj (Snezani) izmedju ostalog dok smo cekali da Jelena dodje sa terena da Novak odlicno napreduje itd., a ona mi je, iako je dobro videla akreditaciju koju sam imao oko vrata, da od njega (Novaka) nece biti nista, jer otac od njega trazi ono sto nikad nece biti i da ce ga upropastiti. Znamo svi koliko je "pogodila".

  Ona je i sa Trocikim dosla u sukob oko reda za masazu, ali ju je Viktor otkacio onako... znamo kako on zna da bude "fin".

  Prema tome, to sto Snezana Jankovic prica treba okaciti macku o rep. Naopako ambiciozna majka preko ledja svog deteta.
  (Ona ne miruje, 4. novembar 2022 15:15)

  # Link komentara

 44. Snežana je bila u pravu. Jelena je karakter, volja, upornost, Ana slatkica koja je uvek gledala samo svoj interes. Sve što je radila s Unicefom bilo je za sopstvenu promociju.
  I dan danas, šta kod se u Srbiji ili svetu dešavalo, od nje neće doći nijedan stav, samo slike na Instagramu, praćene ispraznim život je lep frazama.
  (Komentari, 4. novembar 2022 09:30)


  Sve i da je tako, mnogo je manje štetno po društvo gledati svoja posla i ne iznositi stavove, nego davati komentare o temama u kojima nisi stručan i time dodatno zaglupljivati ovaj narod, bivati apolitičan, a istovremeno se pojavljivati u promotivnim spotovima stranaka i slično.
  (sgdp, 4. novembar 2022 15:14)

  # Link komentara

 45. Ana Ivanović je najbezličnija osoba u javnom životu Srbije ikada. Za razliku od nje, Bastijan je najbolji srpski zet ikada.
  (Beograd-janin, 4. novembar 2022 15:14)

  # Link komentara

 46. ... znam mama, al' ova druga je lepša?
  (Orač, 4. novembar 2022 09:31)

  Meni je Jelena lepsa, a i zgodna je, za razliku od Ane.
  (mikio, 4. novembar 2022 12:29)

  Meni je Jelena živ dokaz da smo se dosta mešali sa Turcima Srednjeazijskog porekla.
  Gotova priča.
  Inače, sve je stvar ukusa. Meni je, na primer, Ana lepša.
  (Nekog iz dijaspore, 4. novembar 2022 15:13)

  # Link komentara

 47. nikada ali nikada mi nece biti jasno cemu vredjanje cemu ponizavanje bilo koga ili bilo cega. ne vole se pa sta cemu raskopavanje nekih starih rana samo da bi vi bili citani. jelena da nije htela da odigra za srbiju kome bi bilo za zameriti ana tada nije bila spremna nije bila za to da igra htela je da očijuka sa momkom pa šta. sto ta elegantno popunjena majka nije sebi nasla nekog da je zabavlja nego se bavila tudjim stvarima.sramota.
  (nebitan srbin, 4. novembar 2022 14:53)

  # Link komentara

 48. Cisto da se podsete mladje generacije:
  Monika Seles je rodjena decembra 1973. u Novom Sadu, gde je i odrasla, a Novi Sad je i tada bio deo Srbije isto kao sto je i danas.
  Monika je svoj prvi Grand Slam osvojila 1990. godine, sa nepunih 17 godina.
  1991. je igrala tri Grand Slam finala i osvojila sva tri - jos uvek maloletna.
  1992. sa tek napunjenih 18 godina je igrala sva cetiri Grand Slam finala, a izgubila je samo Wimbledon.
  U 1993. je usla sa cim drugim no pobedom na Australian Open. Ali je u aprilu u Nemackoj ubodena u ledja, u momentu kada nije imala ni 19 i po godina. Bez nekog vida povrede, bilo je celom teniskom svetu jasno da je nezaustavljiva.
  Tenisu se vratila tek dve godine kasnije ali vise nije bila ona ista Mo, sto je nije sprecilo da uzme jos jedan Grand Slam.
  Monika nije samo ubedljivo najbolja teniserka koju je Srbija ikada iznedrila, nije samo ubedljivo najbolja teniserka bivse Jugoslavije ili cak ovog regiona. Monika se nalazi na svakoj iole ozbiljnoj listi najboljih teniserki ikada i sve su indicije da bi bez onoga sto joj se desilo bila u samom vrhu te liste, ako ne prva onda medju prve tri teniserke koje su ikada igrale ovaj sport.
  (DC, 4. novembar 2022 14:47)

  # Link komentara

 49. Pa u pravu je Jecina mama!
  (R.I.P. Eurosong, 4. novembar 2022 14:42)

  # Link komentara

 50. Najbolja SRPSKA teniserka svih vremena je Monika Seles.
  (Djordje, 4. novembar 2022 14:34)

  # Link komentara

 51. JJ je carica i velika Srpkinja. Ana je folirantkinja sa lepim licem, ali bez sisa i kolenima kao kod zadruznog konja.
  (Aragon, 4. novembar 2022 14:31)

  # Link komentara

 52. Da su obe žive i zdrave, ali jedna je Monika Seleš, naša najbolja teniska igračica u istoriji. Bila bi verovatno i najbolja nq svetu ikada da je nisu onako mučki napali i povredili u Nemačkoj.
  (Nebojša, 4. novembar 2022 14:21)

  # Link komentara

 53. Kada sam video koliko su ljudi ljubomorni na Noleta, shvatio sam o cemu Jelena prica.
  (Jedna noc na chatu, 04. novembar 2022 12:31)

  Ko je uopšte ljubomoran? Zna se kako je Novak došao do svega, radom i strpljenjem, tako da niko na njega ne može biti ljubomoran. To što ne "obožavaju" svi njegovu pozu (kao ja, npr) ne znači da ljudi ne poštuju ono što je ostvario. To vam je tinejdžerska priča.
  (Toni, 4. novembar 2022 14:17)

  # Link komentara

 54. nakon svih ovih godina mogu da kažem da su Ivanovići gospoda, a Jankovići malogradjani.
  (z’brda, 4. novembar 2022 14:16)

  # Link komentara

 55. Jelenu poznajem lično još kad je bila devojčica. Gledala sam je kako raste. Ona je pre svega izrasla u dobrog čoveka i za ponos je našoj zemlji i svima koji je poznaju.Njena suština je njena dobrota. Ostalo je ambalaža.
  (Olja Gavrilovski, 4. novembar 2022 14:16)

  # Link komentara

 56. ne razumem ljude koji se tripuju da igranje za rprezentaciju u tenisu ima neki znacaj. tenis je individualni sport, cak i u dublovima igraju igraci iz razlicitih zemalja zajedno. imaju neki znacaj i davis cup i fed cup, ali se to ne moze porediti sa ekipnim sportovima.
  (wiener, 4. novembar 2022 13:07)

  Zato sto ne razumes se i potpisujes kao Beclija a ne imenom svog sela iz kog si dosao u neko predgradje Beca
  (Srba Dorcol, 4. novembar 2022 14:16)

  # Link komentara

 57. @eric cartman

  Potpuno si u pravu, samo sto je ta fraza zenska posla zapravo latenta konkurencija izmedju zena i zbog toga se mrze. Na prvi pogled prepoznaju seksualnu konkurenciju i instinktivno zele da je eliminisu. Evolutivna konstanta. Letos sam bio na rostilju sa prijateljima i dve devojke koje se u zivotu nisu videle do tad su takvu tenziju napravile a da su jedva progovorile. Posle cujem ortaka u sobi vikendice kako svojoj devojci kaze da malo iskulira a ova njemu odgovara sta ona da iskulira kad je ova zmija tako gleda. Ponavljam jedva da su progovorile, prvi put se videle a da im je neko samo dao nozeve izbole bi se. Druga stvar, imam jednog ortaka koji je stvarno ultra sarmantan i duhovit, prirodan i svi vole njegovo drustvo a posebno zene. Njegova sada vec zena, mrzi sve zene koje su makar pristojnog izgleda i hoce da se oni kao porodica druze iskljucivo sa parovima gde je zena slobodno se moze reci ruzna.
  (box, 4. novembar 2022 14:13)

  # Link komentara

 58. Ko se ono slikao sa klintonem?

  Zna li neko?
  (Steve, 4. novembar 2022 13:51)

  # Link komentara

 59. da osecala se netrpeljivost izmedju Ane i Jelene.Nije pitanje ko je lepsi nego ko je izgarao za sebe i za svoju zemlju.Odgovor se zna i to je najbitnije.Zelim im obema srecu i lep porodican zivot.
  (nada, 4. novembar 2022 13:47)

  # Link komentara

 60. Zasto bi njih dve morale da budu u dobrim odnosima? Samo jer su pribliznih godina, i bavile su se istim sportom, iz iste zemlje? Svasta. 100 ljudi, 100 cudi, razlicite su, nisu se kliknule, i toliko. Moram da kazem da ovo sto je rekla Jelenina majka stoji, ali to je opet Anino pravo, ona je i delovala uvek tako, malo vise okrenuto sebi, da se tako izrazim, deluje kao da je trazila dobru priliku za udaju dosta pre Bastijana.
  (Nazovimo stvari pravim imenom, 4. novembar 2022 13:23)

  # Link komentara

 61. Naravno da nisu kada je jedna prelepa a druga...
  (Petar, 04. novembar 2022 10:00)


  Ana je u licu mnogo lepša, ali je Jelena mnogo zgodnija od Ane.
  Pričam iz perioda kada su igrale.
  (lupa, 4. novembar 2022 13:23)

  # Link komentara

 62. Jedna je Jelena!
  (Bane, 4. novembar 2022 13:20)

  # Link komentara

 63. Ženska posla.
  Znaju da se mrze bez razloga.
  Nema koji muškarac to nije prošao sa suprugom,devojkom,sestrom,majkom.
  Nije rec progovorila sa nekom osobom,videla je par puta i mrzi je.
  Objašnjene u fazonu"Pa jednostavno mi je odvratna"
  @Eric Cartman

  Zelim ti da radis u muskoj firmi.
  Da vidis kako izgledaju "muska posla"!
  (horor, 4. novembar 2022 13:14)

  # Link komentara

 64. ne razumem ljude koji se tripuju da igranje za rprezentaciju u tenisu ima neki znacaj. tenis je individualni sport, cak i u dublovima igraju igraci iz razlicitih zemalja zajedno. imaju neki znacaj i davis cup i fed cup, ali se to ne moze porediti sa ekipnim sportovima.
  (wiener, 4. novembar 2022 13:07)

  # Link komentara

 65. Уђох само да оставим коментар:
  Њихов приватан однос је њихова ствар.
  (Јабучило, 4. novembar 2022 12:46)

  # Link komentara

 66. Naravno da nisu kada je jedna prelepa a druga...
  (Petar, 04. novembar 2022 10:00)

  komentar ti konkuriše za najgluplji u godini!
  (Markobg, 4. novembar 2022 10:29) 
  Pre ce biti da je tvoj ili samo nemas iskustva ženama i šta je ženska ljubomora.
  (@Markobg, 4. novembar 2022 12:45)

  # Link komentara

 67. Ana jeste fizicki atraktivna ali je uvek bila "fake" . Pitam se koliko je ona uopste Srpkinja...
  (Alex, 04. novembar 2022 10:39)

  Vau.. Najaci komentar.
  Pocetak i kraj merenja ljudskih kvaliteta.. Koliko si Srbin?
  (Slepac, 4. novembar 2022 12:43)

  # Link komentara

 68. Sa Jelenom sa pricao na chatu. Bila je tada u Majamiju i od vrucine nije mogla da spava. Pitao sam je koliko ima nasih ljudi tamo, rekla mi je da nece o tome da prica jer su ljudi ljubomorni, inace je pna vrlo prirodna osoba i ostavila je bas dobar utisak.
  Kada sam video koliko su ljudi ljubomorni na Noleta, shvatio sam o cemu Jelena prica.
  (Jedna noc na chatu, 04. novembar 2022 12:31)
  A o čemu ti tačno pričaš??
  (Di je glava Lajovicu, 4. novembar 2022 12:41)

  # Link komentara

 69. Sa Jelenom sa pricao na chatu. Bila je tada u Majamiju i od vrucine nije mogla da spava. Pitao sam je koliko ima nasih ljudi tamo, rekla mi je da nece o tome da prica jer su ljudi ljubomorni, inace je pna vrlo prirodna osoba i ostavila je bas dobar utisak.
  Kada sam video koliko su ljudi ljubomorni na Noleta, shvatio sam o cemu Jelena prica.
  (Jedna noc na chatu, 4. novembar 2022 12:31)

  # Link komentara

 70. Snežana je bila u pravu. Jelena je karakter, volja, upornost, Ana slatkica koja je uvek gledala samo svoj interes. Sve što je radila s Unicefom bilo je za sopstvenu promociju.
  I dan danas, šta kod se u Srbiji ili svetu dešavalo, od nje neće doći nijedan stav, samo slike na Instagramu, praćene ispraznim život je lep frazama.
  (Komentari, 04. novembar 2022 09:30) Nego sta treba, da zivi tudje zivote i deli savete kao ti? Devojka zivi svoj san i uziva u zivotu koji je jedan a ovo ostalo je ostavila za vas, do 300e, da besedite.
  (Negativni, 4. novembar 2022 12:31)

  # Link komentara

 71. ... znam mama, al' ova druga je lepša?
  (Orač, 4. novembar 2022 09:31)

  Meni je Jelena lepsa, a i zgodna je, za razliku od Ane.
  (mikio, 4. novembar 2022 12:29)

  # Link komentara

 72. Upoznao sam obe. Jelena je fenomenalna devojka. Veliko postovanje zasluzuje. Ana je uvek gledala samo licnu korist
  (Djordje, 4. novembar 2022 12:26)

  # Link komentara

 73. A animozitet kreće još iz juniorskih dana i za to je isključivo odgovorna g-dja mama Janković koja je bila bolesno ljubomorna i zavidna na rane sponzorske ugovore koje je imala Ana.
  (Z, 4. novembar 2022 09:42) 

  A kada su ti ugovori u pitanju veliku ulogu igra fizicki izgled - lepota,fotogeničnost...dopadljivost.
  I tu mama prvo pokusava da od svoje ćerke napravi "super modela " pa smo imali jedno veme bombardovanje fotkama i samohvalom (tipa "ne smeta mi sto sam lepa da se bavim sportom") i onda je to imalo mozda i kontra efekat neki...A bilo je bas napadno - napadnije nego forsiranje "najlepše Srpkinje" Slobode sada...

  Bez veze je ćerku opteretila tim.Mozda su i reakcije publike na takav PR malo i udarile po kompleksu itd.Bilo je slavnih teniserki koje bas i nisu bile ni zgodne ni bas lepe - ne ide uvek sve u paketu (čak se retko i dešava).

  Sa druge strane Ana jeste "slatkica" kako neko u komentarima napisa.
  Simpatična,dopadljiva,fotogenična i za sponzore korisna.
  (Komša, 4. novembar 2022 12:24)

  # Link komentara

 74. Gobelja je najbolji igrač zvezde u istoriji kao sto su njih dve najbolje teniserke. Zna se ko ja najbolja u istoriji ovog sporta, ne samo u SRbiji, nego na svetu
  (iggy, 4. novembar 2022 12:23)

  # Link komentara

 75. Ostavite Anu na miru, ponasa se bas kako treba. Sta je trebalo da javno podrzi Novaka da ona I muz izgube sve poslove u inostranstvu. Ona je nasa najbolja teniserka u istoriji manite vi Jugoslaviju. A sto se tice slike devojcica je imala manje od 20 godina optuzujete zenu za nesto sto je uradila kao klinka. Jelenina majka je ljubomorna I bruka svoju cerku.
  (saeKn, 4. novembar 2022 12:20)

  # Link komentara

 76. Свака част обема на каријерама, успесима, таленту. Највећа наша тенисерка је Моника Селеш.
  (istok, 4. novembar 2022 12:16)

  # Link komentara

 77. Pogresnu majku provlacite kroz medije, a zena je skroz u pravu. Upuceniji ce znati dobro staje sve majka ove druge preduzimala da bi gurala cerku i preko cijih leseva su gazile. Svoj kvalitet i motive Ana je vise pokazala igranjem nego neigranjem za reprezentaciju. Igrala je samo kad je njoj licno trebalo zbog uslova za Olimpijske igre, a zbog nje su izvisile mnogo korektnije i postenije nase mladje igracice. Daleko joj lepa kuca.
  (Gle, 4. novembar 2022 12:14)

  # Link komentara

 78. Свака част обема на каријерама, успесима, таленту. Највећа наша тенисерка је Моника Селеш.
  (istok, 4. novembar 2022 12:08)

  # Link komentara

 79. Ženska posla.
  Znaju da se mrze bez razloga.
  Nema koji muškarac to nije prošao sa suprugom,devojkom,sestrom,majkom.
  Nije rec progovorila sa nekom osobom,videla je par puta i mrzi je.
  Objašnjene u fazonu"Pa jednostavno mi je odvratna"
  (Eric Cartman, 4. novembar 2022 12:07)

  # Link komentara

 80. Добре су обе и хвала им за све што су урадиле, али објективно Моники Селеш нису ни до колена. Она сама је освојила девет гремслемова. Ана један, а Јелена ни један.
  (Pantagruel, 4. novembar 2022 11:58)

  # Link komentara

 81. E ne moze dan da prodje bez sikiracije...
  (Gegula, 4. novembar 2022 11:47)

  # Link komentara

 82. A zasto Novak nije zvao ni jednu ni drugu na svadbu,a sa Anom su se uvek lepo druzili?Pa da novopecena mladа,Jeca Djokovic ne bi pala u drugi plan.
  (Aca bg, 4. novembar 2022 11:39)

  # Link komentara

 83. Tipično srpski zavirivanje u tuđa dvorišta.
  (ZIS, 4. novembar 2022 11:37)

  # Link komentara

 84. I rece gdja. ; "moja cerka se povredjena BORILA za svoju zemlju" , nadam se da joj je Zemlja rekla HVALA! Neki su se stvarno borili, pa Zemlja okrece glavu od njih.
  Ako je srcem igrala za tu Zemlju, ne bi trebalo da bude ljubomorna na tudju srecu.
  (Sanja, 4. novembar 2022 11:33)

  # Link komentara

 85. Naravno da nisu kada je jedna prelepa a druga...
  (Petar, 4. novembar 2022 10:00)
  ...a druga zgodnija..
  (todor, 4. novembar 2022 11:28)

  # Link komentara

 86. pa jeste to tako. Ali mi Srbi lako cak prelako zaboravimo ljude koji su se ozbiljno trudili za nadu zemlju ... a nekim laznim zenama jer se keze sve oprastamo.
  (Modesti, 4. novembar 2022 11:25)

  # Link komentara

 87. Monika Seles? Imamo kratko pamcenje.
  (Dylan Dog, 4. novembar 2022 11:25)

  # Link komentara

 88. Šta veli Jelena Đoković, zna li se šta?
  (budala, a koči!, 4. novembar 2022 09:25)

  Žena apsolutni nikada ništa nije komentarisala na temu drugi teniseri/teniserke ali evo botovi je uvlače i u svoje laži
  (goga, 4. novembar 2022 11:22)

  # Link komentara

 89. A ja mislio da ih je pomirio zajednički prijatelj Bil Klinton.
  (Luka, 4. novembar 2022 11:21)

  # Link komentara

 90. много смо се насекирали
  (НеКо, 4. novembar 2022 11:16)

  # Link komentara

 91. Uvek mi sto puta bila milija Jelena Jankovic. Samo iznosim svoje licno msljenje!
  (St. Petersburg, 4. novembar 2022 11:12)

  # Link komentara

 92. Ana na svom Instagramu NEMA niti jednu sliku iz Srbije... Ona je neka wanabe svabica
  (Mile, 4. novembar 2022 11:11)

  # Link komentara

 93. ?.
  (felix, 4. novembar 2022 11:11)

  # Link komentara

 94. naravno da nemaju puno zajednickog... jedna je svetska dama, sa stilom a druga lokalna seljanka
  (lala djilkosh, 4. novembar 2022 11:08)

  # Link komentara

 95. Ima li nekoga da nas odbrani od ovog terora, koji sprovode bahati udaraci i bacaci kojekakvih sportskih rekvizita (i njihovi priprosti roditelji)?
  (pomoc, 4. novembar 2022 10:59)

  # Link komentara

 96. a što moraju da budu u dobrim odnosima.
  (vvll, 4. novembar 2022 10:52)

  # Link komentara

 97. Pa koliko puta na primer Djokovic nije nastupao za rep. i to one najvažnije, kao na primer protiv Velike britanije, Svajcarske i td, ali kad je Ana u pitanju onda ajde "drvlje i kamenje". Sećam se odlično jednog njihovog duela u kome je Ana dominirala i onda je Jeca u jednom trenutku kod dobijenog poena išavši na klupu imitirala je onako sarkasticno ponavljajući onaj Anin stisnute pesnice i savijenog lakta.
  (Setimo se, 4. novembar 2022 10:50)

  # Link komentara

 98. Najbolja teniserka, koju je Srbija ikada iznedrila, je Monika Seleš. Svaka čast i Ani i Jeleni, mada je sramotna slika sa zločincem Klintonom.
  (Deksss, 04. novembar 2022 09:47

  Jugoslavija,a ne Srbija.
  (bojan, 4. novembar 2022 10:48)

  # Link komentara

 99. nijedna mi se nije svidjala kao ličnost.jelena za nijansu bolja.
  (don simeone, 4. novembar 2022 10:45)

  # Link komentara

 100. Snežana je bila u pravu. Jelena je karakter, volja, upornost, Ana slatkica koja je uvek gledala samo svoj interes. Sve što je radila s Unicefom bilo je za sopstvenu promociju.
  I dan danas, šta kod se u Srbiji ili svetu dešavalo, od nje neće doći nijedan stav, samo slike na Instagramu, praćene ispraznim život je lep frazama.
  (Komentari, 04. novembar 2022 09:30)

  I ne treba da dodje. Otisla zena iz ove drzave, shvatila je gde zivi.
  (Dule Pacov, 4. novembar 2022 10:45)

  # Link komentara

 101. A ja sve vreme mislio da je Monika Seleš najbolja teniserka koju je ova zemlja iznedrila.
  (stecky

  problem je sto Monika nije srpkinja...rano je otisla u USA i uzela americko drzavljanstvo.ona je amerikanka madjarskog porekla...vecina ljubitelja tenisa je ne racuna kao srpsku teniserku,bez obzira sto je rodjena novosadjanka,onda je bila druga drzava drugacije se zvala,a sada se broje krvna zrnca vise nego ikada.i veoma je bitno koje si nacije i vere da bi te drzava i sugradjani prihvatili kao "nasu" ili "naseg" zivimo u takvom vremenu.nazalost!!!ja Moniku pamtim kao "nasu" danas mediji i ljubitelji tenisa mislim vecina je gleda kao amerikanku.da je ostala u srbiji mozda bi njeno ime bilo u naslovu ove vesti...mada kao sto rekoh druge se tu stvari gledaju...i Djokovic da je uzeo Britansko drzavljanstvo ne bi bio danas srpski teniser,je tako?
  (dd, 4. novembar 2022 10:43)

  # Link komentara

 102. “Domaću javnost oduvek je zanimalo u kakvom su odnosu dve najbolje teniserke koje je Srbija ikada iznedrila”

  - Dve od tri najbolje teniserke koje je Srbija ikad iznedrila. Bolja od obe je Monika Seleš.
  (Zemljoradnik, 4. novembar 2022 10:40)

  # Link komentara

 103. Ana jeste fizicki atraktivna ali je uvek bila "fake" . Pitam se koliko je ona uopste Srpkinja...
  (Alex, 4. novembar 2022 10:39)

  # Link komentara

 104. Poznata srpska sloga...
  (Che, 4. novembar 2022 10:33)

  # Link komentara

 105. Naravno da nisu kada je jedna prelepa a druga...
  (Petar, 04. novembar 2022 10:00)

  komentar ti konkuriše za najgluplji u godini!
  (Markobg, 4. novembar 2022 10:29)

  # Link komentara

 106. Vrlo rado cu organizovati veceru pomirenja, ali bez onog fudbalera i gospodina Jankovica. Samo nas troje. Vino, kavijar, salate, ludila. Sutra ujutro obe kao preporodjene i opet najbolje frendice.
  (grk zoomba, 4. novembar 2022 10:27)

  # Link komentara

 107. Sportisti se često ne trpe i ne govore, a kod žena je to pokatkad brže i jače izraženo. Pogotovo kada su popularne i uspešne, a narod voli da upoređuje i traži dlaku u jajetu.

  Različite su ličnosti. Ana je uvek bila povučena, slabo pričljiva, stidljiva devojka za koju su mnogi inostrani komentatori rekli da je divna kada se kamere ugase. Jelena slobodnija, malo više spremna na ludorije, setimo se miksa sa Novakom u Areni, koje Ana verovatno nikad ne bi uradila. Ana je prosto lepa žena uvek bila i biće. Jelena je meni zgodna i simpatična (da vidite mene nikad nikom ne bi više rekli da je ružan). Ana je imala problem sa letargijom, samopouzdanjem i sportskim planovima. Jelena veoma uporna, istrajna, borbena, ali sa kratkim fitiljem koji je koštao dosta mečeva i izgubljenih titula pa čak i nekog GS-a.

  Ono što se dalo primetiti je da Ana jeste imala manju motivaciju ili je bar tako izgledala kada igra za Srbiju. Da li je posledica odrastanja i treniranja van ili opšteg stava prema tenisu, ali činilo se. Međutim reći da nikad nije pomagala ili činila dobro Srbiji je zlonamerno i netačno. Za vreme pandemije.

  Jelena je dala reprezentaciji mnogo, igrala je puno, a meč protiv Cibulkove mora biti u analima našeg ženskog tenisa.

  Roditelji su roditelji, javnost je javnost, ali činjenica je da je srpski tenis dosta izgubio zbog njihovog odnosa što je velika šteta. Moglo je to mnogo više i bolje.
  (Gde ja živim, 4. novembar 2022 10:25)

  # Link komentara

 108. Legendarna mama Sneza. Secam se njenih uzvika Jeleni "trazi celendz" kada bi izbacila lopticu metar u aut.
  (Maya, 04. novembar 2022 10:06)

  pa mama zna najbolje, mama ju je verovatno terala sa tim povredama da igra za reprezentaciju pa joj se to vratilo jos gore. jedno je biti pametan bar malo a drugo biti kao neki patriota jer eto povredjen igrao. koga interesuje to, marvi je bitno samo da se pobedi a to sto nisu odgledali 2 cela tenista meca to nije bitno. sutra da izajde vest da smo sampioni u bagmintonu broj upisane dece bi skocio 300%, to je realnost srba, da ne pricam da se jos lozimo da smo neka sila u fudbalu i kosarci pa onda pljuju jokica kojeg ceo svet hvali ali nama ne odgovara jer eto nije ispunio ocekivanja.
  (m, 4. novembar 2022 10:24)

  # Link komentara

 109. Јелена дјелује као много природнија и боља особа.
  Велика срамота за обје подједнако остаје оно срамно сликање са Клинтоном. Неваспитање из породице.
  (ТРЕБИЊЕ_ ХЕРЦЕГОВИНА, 04. novembar 2022 09:20)

  Pogledaj tu fotografiju ponovo. Jelenu su naterali da to uradi. Ančika je insistirala.
  (Stanley, 4. novembar 2022 10:21)

  # Link komentara

 110. Ali Jelena je zgodnija...
  (Lola, 4. novembar 2022 10:18)

  # Link komentara

 111. U svakoj familiji ima neka budala koja nas zavadja sa okolinom. Uzalud im govorimo da to ne rade. Ti gradis prijateljske odnose s ljudima a oni razgradjuju pa ni kriv ni duzan moras da se izvinjavas.
  (nemoj me ti 'braniti', 4. novembar 2022 10:13)

  # Link komentara

 112. Legendarna mama Sneza. Secam se njenih uzvika Jeleni "trazi celendz" kada bi izbacila lopticu metar u aut.
  (Maya, 4. novembar 2022 10:06)

  # Link komentara

 113. Snežana je bila u pravu. Jelena je karakter, volja, upornost, Ana slatkica koja je uvek gledala samo svoj interes. Sve što je radila s Unicefom bilo je za sopstvenu promociju.
  I dan danas, šta kod se u Srbiji ili svetu dešavalo, od nje neće doći nijedan stav, samo slike na Instagramu, praćene ispraznim život je lep frazama.
  (Komentari, 4. novembar 2022 09:30)

  Rece pripadnik naroda u kojem je najmanji licni interes uvek iznad najveceg nacionalnog interesa. Naravno ko ima iole mogucnosti ostali su slobodni da palamude i teoretisu o svom karakteru.
  Uostalom koga briga za stavove soptista o bilo cemu jedva da je ko od njih zavrsio osnovnu skolu redovno. Tu su da te zabave, oduzmu ti slobodno vreme da ne razmisljas mnogo i kanalisu tvoju energiju.
  (gluposti, 4. novembar 2022 10:06)

  # Link komentara

 114. Monika je svjetski No. 1 pa ostali teniseri i teniserke.
  (mala Mo, 4. novembar 2022 10:04)

  # Link komentara

 115. Naravno da nisu kada je jedna prelepa a druga...
  (Petar, 4. novembar 2022 10:00)

  # Link komentara

 116. Ma pustite žene na miru. Vi se kao druzite sa svim drugovima I drugaricama is škole ili fakulteta!,
  (Goran, 4. novembar 2022 09:55)

  # Link komentara

 117. Ovo je očigledni primer, kako kod pojedinaca postoji domaće vaspitanje i osećaj pripadnosti svom narodu, svojoj naciji i državi a, kod drugih, to sve ne postoji. Ti drugi su, sami sebi centar sveta. Kako je to još Njegoš rekao; "Stotinu će promjeniti vjera.."?! Meni takve osobe liče na neprosvećene palanačke punjene guske, bez obzira na lepotu, slavu, i novac kojim raspolažu. Kako bi se reklo, "bez mirisa i ukusa".
  (Zoran Knezevic, 4. novembar 2022 09:52)

  # Link komentara

 118. Najbolja teniserka, koju je Srbija ikada iznedrila, je Monika Seleš. Svaka čast i Ani i Jeleni, mada je sramotna slika sa zločincem Klintonom.
  (Deksss, 4. novembar 2022 09:47)

  # Link komentara

 119. Jelena jeste igrala na Fed kupu sa povredom i na sve to tokom meča zadobije i rupturu (pukotina) mišića.
  Ana se mnogo puta izvlačila, pogotovo u prvim kolima Fed kupa.
  A animozitet kreće još iz juniorskih dana i za to je isključivo odgovorna g-dja mama Janković koja je bila bolesno ljubomorna i zavidna na rane sponzorske ugovore koje je imala Ana.
  (Z, 4. novembar 2022 09:42)

  # Link komentara

 120. A ja sve vreme mislio da je Monika Seleš najbolja teniserka koju je ova zemlja iznedrila.
  (stecky, 4. novembar 2022 09:34)

  # Link komentara

 121. A što bi morale biti u dobrim odnosima?

  Inače, uvek sam na strani Ane Ivanović. Za Jelenu čak nisam ni navijao kad igra.
  (Subotica, 4. novembar 2022 09:33)

  # Link komentara

 122. ... znam mama, al' ova druga je lepša?
  (Orač, 4. novembar 2022 09:31)

  # Link komentara

 123. Snežana je bila u pravu. Jelena je karakter, volja, upornost, Ana slatkica koja je uvek gledala samo svoj interes. Sve što je radila s Unicefom bilo je za sopstvenu promociju.
  I dan danas, šta kod se u Srbiji ili svetu dešavalo, od nje neće doći nijedan stav, samo slike na Instagramu, praćene ispraznim život je lep frazama.
  (Komentari, 4. novembar 2022 09:30)

  # Link komentara

 124. Šta veli Jelena Đoković, zna li se šta?
  (budala, a koči!, 4. novembar 2022 09:25)

  # Link komentara

 125. Pa naravno, kad je punjena paprika ljubomorna.
  (Srki, 4. novembar 2022 09:25)

  # Link komentara

 126. Јелена дјелује као много природнија и боља особа.
  Велика срамота за обје подједнако остаје оно срамно сликање са Клинтоном. Неваспитање из породице.
  (ТРЕБИЊЕ_ ХЕРЦЕГОВИНА, 4. novembar 2022 09:20)

  # Link komentara