Petak, 02.09.2022.

14:45

Grupno silovanje devojčice, Priština na nogama: "Država je izneverila žene", "Zapalićemo grad"

Izvor: Sanja Dojkiæ

Grupno silovanje devojèice, Priština na nogama: "Država je izneverila žene", "Zapaliæemo grad" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

Milena

pre 1 godinu

Kad su to isto radili srpskim devocicama od 11, 12 godina, tad nisu dizali proteste, a a samuv est i obelodanivane da se desio takavk zlocin optuzivali su nas svi u nihovim redovima da sirimu velikosrpsku propagandu...Znam kako ovo sto kazem izgleda, ali treba se podsetiti i takvog detalja, jer u jjihovom drustvu, ako je takav zlocin pema Srbima, onda ga veoma lako i lepo tolerisu...

Deda

pre 1 godinu

Da sam kojim slučajem roditelj te devojčice od 11 godina, tim monstrumima
bi sam presudio na način koji bi meni odgovarao, a to je, metak u celo svim
petoro.

NadrogiraniSlon

pre 1 godinu

Pa ako misliš da nećeš biti silovan u glavnom gradu neke države kad šetaš sam ozbiljno si pogrešio. Ali sad nisu skroz ova petorica kriva. Ja njih ne branim. Krivi su njeni roditelji što su je pustili da ide napolje noću, ona je kriva zbog te ideje, a ova petorica su krivi što im je palo to na misao. To ti je isto kao da rukama mašeš svoj novčanik gde žive samo kradljivci, kriminalci. I ti si delom kriv što si provocirao i oni što su ti uzeli pare. Znači da su svi krivci i da trebaju roditeljima da se da kazna što su dopustili detetu da ide samo. A ako se dete izšunjalo iz kuće onda treba i detetu kazna i roditeljima još veća. Molim vas ne branite dete, ono je sebe dopustilo da ode u tamu i njeni roditelji što su je pustili. E sad nisam čitao celu priču, pa ako su nju ukrali, onda su samo ova petorica kriva, treba im se napraviti smrtna kazna kao 14 Februara 1992 u Somboru.

Mitropolit Jovan

pre 1 godinu

Kako za tih 7sati u parku niko nije pritekao u pomoc, niko pozvao policiju, niko reagovao,
da li je moguce da u centru grada u parku se tako nesto desava satima?
(Seljanka, 3. septembar 2022 10:31)
--------
Siguran sam da se neko od slucajnih prolaznika, ko je video o cemu se radi, samo pridruzio "zabavi". To su zivotinje gospodjo, bez namere da vredjam zivotinje. Ko nije ziveo medju njima nije svestan sa cime ima posla. Za zenu je bezbednije da zanoci u dzungli Amazona nego da, danas, proseta ulicama bilo kog grada na KiM. Posebno ako su Srpkinje u pitanju.

Lea USA

pre 1 godinu

Znam da cete svi sad da pocnete da mi lupate minuse ali moram vam reci zasto su te zene ustale u Pristini. Ustale su jer je poceo da se oseca uticaj zapada kojem su izlozeni od kako su se u tom pravcu opredelili. To je samo dokaz da se uticajem moze nesto uciniti. Ne kazem da je na Kosovu idealno daleko je od idealnog ali ocigledno da ide na bolje. Ne mrzim Rusiju ali tamo zene prolaze slicno.
Drugo ne znam zasto je Evropa toliko forsirala ukidanje smrtne kazne. Mnoge drzave u Americi imaju smrtne kazne za gnusne zlocine cak i demokratska Kalifornija ima moratorium koji moze da ih dozvoli. Nisam pristalica ni smrtnih kazni ali ponekad mi se cini da su funkcionisale. Zivela sam za vreme Tita ne verujem da bi tako blago prosli silovatelji dece u njegovo vreme. Secam se slucaja silovanja i ubistva deteta zlocinac je dobio smrtnu kaznu. Sad znaju da im se nista takvo nece desiti pa nemaju nikakav strah. Kriminal je u porastu svuda da je guverner drzave u kojoj ja zivim koja je inace mirna za vreme covida izjavio da ga covid ne brine toliko koliko porast kriminala. Naravno moja drzava nema smrtnu kaznu a prica o smanjivanju obima policije je po mom misljenju retardirana.

sturmmann

pre 1 godinu

Aprila 1941.g, horde divljaka su kidnapovale preko 2500 Srpkinja sa Kosova i Metohije i odvele ih u svoje kuće sa ogradom od zida da im budu robinje. O njihovoj sudbini se ništa ne zna.

Pre nekoliko decenija, čopor takvih istih monstruma je silovao i ubio maloletnu devojku Branku na Čakoru.

Ovakvih primera imate koliko hoćete.

Albanci, kakvo je vaše mišljenje o tome?

MileBukovac

pre 1 godinu

Svugde ima silovanja,pa i devojčica..ali grupnog silovanja osim u Indiji nisam još čuo.Jedan silovatelj može biti poremećena osoba kao i što jeste ali njih par da su poremećeni ne verujem..biće da je to neki folklor lokalnog življa.

Seljanka

pre 1 godinu

Kako za tih 7sati u parku niko nije pritekao u pomoc, niko pozvao policiju, niko reagovao,
da li je moguce da u centru grada u parku se tako nesto desava satima?

"Zena"

pre 1 godinu

@EU Citizen
UdŸbenički primer zašto filozofija mora da ostane u školamaa.
Živimo u paklu zločina,jada i bahatosti patrijalhalnog sistema.

Oliver

pre 1 godinu

Zasto je ovo neobično? Pa jel se sećate sta su oni uradili nesrecnom Djordju Martinovicu,kog su silovali slomljenom pivskom flašom. Najbolji engleski digestivni hirurg je posle rekao da takve povrede nije video u zivotu! A jugoslovenske vlasti su izmisljale pricu da se jadni covek sam povredio.

*

pre 1 godinu

Da li je na ovakvoj vesti potrebno da se prica i raspravlja o politici? O bilo čemu drugom osim o činjenici da je silovano DETE!!!! 7 SATI!!!! I to nije prvi put da je silovana HALO!!! Zamislite te roditelje,majku i oca koji nocas treba da legnu da spavaju znajuci da im je ćerkica silovana. Zamislite nju koja je prošla taj užas kako se oseća. Da li će ikada moći da vodi normalan zivot posle toga,da li ce ikada verovati ljudima oko sebe? Detetu je uništen život. Oduzeli su joj sve. Oduzeli su joj nevinost,pravo na odluku,pravo da kaze ne,postovanje,uterali su joj strah u kosti koji ce da nosi celog života.O fizičkom bolu necu ni da pisem. A vi pricate o politici? Pa stvarno ljudi aman.

Milica

pre 1 godinu

Svaka čast na protestima, konačno da se digne glas. Ove ljude ili monstrume ne treba nikad više pustiti u društvo! Sve manje od doživotne će biti poraz.

Dragan Ferencevic

pre 1 godinu

Vi koji lupate gluposti raspitajte se kolike su kazne u Srbiji za silovanje pedofiliju a posebno za silovanje maloletnika i dece. Pa jel onaj berberin dobio dozivotnu posto mislim da kod nas najveca kazna 45 godina on dobio meru lecenja do kraja zivota, umro u zatvoru. Kod nas se bar ne daju kazne ispod godinu dana za silovanje kao sto su dobili ova petorica.

Miki

pre 1 godinu

Шипци... шта рећи, туга... трећи свет...
(Сава, 2. septembar 2022 16:27)

Brate, pogledaj u naše dvorište. Gledaš samo preko plota šta komšije rade dok ti se u sopstvenoj državi dešavaju još gore stvari. Obrati pažnju na svoju zemlju.
(Radoslav S, 02. septembar 2022 20:31)

Bravo za komentar Radoslave. Evo kod njih cetvoricu privela policija a petog otac doveo u policiju, narod se digao na noge i pravi demonstracije. Evo kod nas neki dan unuk silovao rodjenu babu i otisao da dpava kao da nista nije bilo, brat sestru… i jesi cuo za nekakve proteste nesto? Ama nista od toga moj Sava, mi smo mnogo gori od njih veruj.

prosto razmisljanje

pre 1 godinu

@Zoran Knezevic,

I ja sam iz Peci ali ti debelo lazes. Navedi bar jedan primer kojim bi potkrepio to sto si napisao sem mrznje koju gajis prema Albancima. Nigde nije bilo skladnijih medjunacionalnih odnosa kakvi du bili u gradu Pec.

Sait Berisha Pec

The Who

pre 1 godinu

@Albanac
Braca Mazreku su u selu Klecka silovali devojcicu od 12 god.Srpkinju.Pred majkom.Posle ih ubili i spalili sa drugim civilima u improvizovanom krematorijumu.Oni su heroji na Kosovu.Da je sada silovana devojcica Srpske nac.oni ne bi bili uhapseni i bili bi heroji.

EU Citizen

pre 1 godinu

Kako su to ”institucije” i ”država” izneverile ”žene”? Feminjarski talog ne propušta priliku da.lupeta.i plasira svoje bolesne teorije. Ovo dete je silovala grupica bolesnika, i u normalnoj državi, svi oni bi završili boravak na.ovoj planeti, dakle, država će tek da izmeveri ovu nesretnu devojčicu, a među najkrovljima za to će biti upravo ovakve levičarake plaćeničke nakaze, koje su u prvim redovima kreštanja protiv smrtne kazne za sve ubice, silovatelje dece i slične zveri u ljudskom obliku.

REKOS

pre 1 godinu

Treba potencirati da zbog ovog Zlodela Direktor Kosovske Policije podneo neopozivu Ostavku, Isto Ostavku podneo i Sef policije Grada Pristine, Sto se tice ovih silovatelja oni treba biti Najstrozije kaznjeni za mene i Kapitalnu Kaznu.

albanac

pre 1 godinu

Da je devojčica ne daj bože srpkinja, ni inicijale ne bi objavili a kamoli da toliki narod izađe na ulicu.
(golub pismonoša, 02. septembar 2022 20:27)

Ovakve nakaze i neljude ne zeli niko u drustvu, da li si siguran u ovo sto si napisao??? Da li stvarno mislis da bih ja, i ne samo ja, drugacije gledao na taj olos da je u pitanju bilo srpsko dete???

ohoho

pre 1 godinu

@Jabucilo

Apsulutno...pročitaj prethodni komentar, jel neko podigo glas onako bar radi reda, jel neko pomislio da protestuje, jel neko nešto uradio..po neki komentar i to većina negativnih...

sojka

pre 1 godinu

Zamislite samo te bolesne umove koji 7 sati muče jednu devojčicu. 7 sati je gledaju kako plače, kako pokušava bezuspešno da pobegne. 7 sati gledaju jedan drugog i raduju se tom izivljavanju i fizičkom užitku u izivljavanju nad nesrećnim detetom. 7h bola, poniženja, straha, suza i ceo zivot da se od toga oporavlja.

Јабучило

pre 1 godinu

Za goluba pismonošu: Gresis. Debelo. Roditelj sam i uradio bi sve sta bi mogao, bez obzira na nacionalnost zrtve. A ovakvih kao ja nije malo. Veruj.
(Albanac, 02. septembar 2022 20:57)

Вероватно нисмо на истој страни по много основа, али ту бих стао уз тебе.

objavite slobodno

pre 1 godinu

Nakon hapsenja objavljena su puna imena i fotografije silovatelja. Ovako bi trebalo svugde!!!
(objavite slobodno, 02. septembar 2022 16:29)

Proguglaj. Kragujevac ili Krusevac,(mozda okolina, neko selo), ne secam se tacno. Ima tome oko 5-7 godina, koja gore ili dole.
Klinka, 15-16 godina prijavila trojicu da su je silovali. Odmah uhapseni.
Tu bi na snagu stupio tvoj predlog, rulja bi se digla, do njih mozda ne bi mogla stici, ali do kuce do porodica im - moguce da bi stigla.
Par dana kasnije, na detaljnom saslusanju, policija primeti neke nelogicnosti i devojka prizna da je izmislila silovanje jer je kasnila par sati kuci, ima stroge roditelje i bojala se da ce je kazniti. Ove su naravno pustili.
Pretpostavljam da bi bio spreman da snosis svu odgovornost i stetu koja bi nastala objavljivanjem njihovih imena i fotografija?
(ProkopijeElGrande, 02. septembar 2022 18:55)

Cetvorica su uhapsena po kratkom postupku, petog je u policiju doveo rodjeni otac…

Dragoslav

pre 1 godinu

Jadno to dete i njeni roditelji.
Podrška za njih da istraju.
Počinioce na robiju.
Velika podrška Gospodji Rita Beriša koja je uspela da se sa okupljenim narodom Kosova usprotivi protiv ovakvog zločina na detetu i pokušava da probudi Kosovsku vladu i parlament za promene u zakonu.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

To se zove redaljka... I imaš je na svakoj drugoj žurci... Ništa novo
(Marko, 02. septembar 2022 19:34)

Dete 11 godina, somino bolesna.

Radoslav S

pre 1 godinu

Шипци... шта рећи, туга... трећи свет...
(Сава, 2. septembar 2022 16:27)
Brate, pogledaj u naše dvorište. Gledaš samo preko plota šta komšije rade dok ti se u sopstvenoj državi dešavaju još gore stvari. Obrati pažnju na svoju zemlju.

ohoho

pre 1 godinu

Lik siluje dete od 3g, deda siluje unuku, otac siluje ćerku, unuk siluje babu, brat siluje sestru, i bezbroj ,,običnih" silovanja....svakodnevno čitamo, znači svaki božiji dan de desi po neko ovakvo silovanje, a neko se ovde našao da kaže ,,šipci treći svet'', pa ,,to je njima u genima", itd. Alo, možda su oni loši ali u ovoj disciplini mi prednjačimo da me kažem da su se oni digli na noge a mi ćutimo i gledamo svoja posla.

Јабучило

pre 1 godinu

A kod nas niko ni A da kaže kad se ovako nešto desi, ustvari, obično se komentariše da je žrtva tražila pa dobila, ispadoše oni pametniji i osećajniji...
(ohoho, 02. septembar 2022 20:10)

Јеси ли баш сигуран у то што неосновано пишеш?

ohoho

pre 1 godinu

A kod nas niko ni A da kaže kad se ovako nešto desi, ustvari, obično se komentariše da je žrtva tražila pa dobila, ispadoše oni pametniji i osećajniji...

Mila

pre 1 godinu

Nešto slično se prošle godine desilo i u jednom mestu pored Valjeva. Zašto ovde kod nas javnost nije reagovala kao ove žene sada u Prištini?
(Valjevac, 2. septembar 2022 16:40)

Zato što je jedan od zločinaca blizak vladajućoj partiji, zato što je žrtva Romkinja, “sumnjivog” morala po standardima palanke i zato što nismo bolji od Albanaca iako mnogo volimo da mislimo da jesmo.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Smesan si. Pa toga kod nas ima mnogo vise nego tamo. Cak i silovanja u porodicama.
(Laki, 2. septembar 2022 19:21
--------
Laki, pričaš nešto o čemu nemaš pojma. Živeo sam u Peći u vreme "bratstva i jedinstva" i slušao o svakodnevnim silovanjima, koja su se, nažalost i najčešće, dešavala srpskoj deci. Tu nije bilo pomoći ni sa koje strane. Nisu se smeli kvariti "izvanredni medjunacionalni odnosi"?! Niti su unesrećeni roditelji smeli da prijavljuju slučaj. Posle takvih grupnih silovanja, bila je ustaljena praksa, medju albankom populacijom da, ako je jednom silovana samim tim postaje opštedruštvena imovina, ili, da budem prizemniji i precizniji, kurva. Takvim familijama nije preostajalo ništa drugo nego da se sele kako bi spasili sopstveno dete dalje tragedije. Tamo se silovanja, u 99% slučajeva ne prijavljuju gopodine, zato se stiče utisak izuzetnog poštenja i ponašanja albanske populacije. Naravno, sada, u nedotatku srpske populacije, tradicija mora da se nastavi, makar i sa sopstvenim sunarodnicima. Nemate Vi pojma o čemu govorite a Vaša konstatacija je samo jedna triper demagoška parola.

Albanac

pre 1 godinu

Za goluba pismonošu: Gresis. Debelo. Roditelj sam i uradio bi sve sta bi mogao, bez obzira na nacionalnost zrtve. A ovakvih kao ja nije malo. Veruj.

ena

pre 1 godinu

Na stranu sva politika za ovako zverstvo treba da se podigne ceo region ukljucujuci Beograd ! Danas dete iz Pristine sutra dete iz bilo kog grada , ljudi moji ovo je jezivo ..

sotir zvani djubre

pre 1 godinu

I posle kazu nema razvoja humanizma na Kosovu.. Nekad su silovali koze, sad siluju zene -- ako to nije razvoj humanizma, ja ne znam sta je..

Mile

pre 1 godinu

Ajde bre srete ko foke. Kazite u dve recenice svoje misljenje.

Moje misljenje je: "Da se desi to kod nas, bilo bi komentara, ali niko se ne bi pokrenuo da napravi protest."

Aca

pre 1 godinu

Прво кастрација по систему на пањ, па да њих неко силује, па тек одма смрт… само ће им помоћи ако их осуде одмах на смртну.

moebius

pre 1 godinu

Beograd-janin

Decko, samo si potvrdio sve sto sam napisao, nema sta da pricamo ako tako mislis, a mislis ko I 3/4 Srba! I mi spadamo u isti taj treci svet..
Svi su pobegli od nas, zbog nase pametne politike koju vodimo zadnjih 30+ godina, koje se nazalost I dalje nismo odrekli!
(Vlada, 2. septembar 2022 18:29)

Obavesten si k'o Kostunica.

tu i tamo

pre 1 godinu

To je njima u genima, odvratna nacija...
(mich, 02. septembar 2022 18:15)

Smesan si. Pa toga kod nas ima mnogo vise nego tamo. Cak i silovanja u porodicama.
(Laki, 2. septembar 2022 19:21)

Ti brojao?

Kole

pre 1 godinu

Trebalo bi i u Beogradu da se protestvuje u znak podrške žrtvama ovakvih slučajeva! Jednom zajedno za pravi cilj! Ostavite politike za političare,ovo je zlo iskonsko!

mico

pre 1 godinu

"Rita Beriša navodi da su 2021. bilo 102 slučaja silovanja"
'Bem ti sve, jedno silovanje na svaka tri-cetiri dana.

Treba ih kastrirati, i to ne hemijski nego zardjalom kasikom...

Blaster

pre 1 godinu

Ako nema šta da pričamo, šta se javljaš?
Niti imaš veze sa istorijom, niti imaš veze sa politikom, niti imaš kapacitet da skapiraš bilo šta. Srbi nisu "treći svet" i nikada neće biti... Narod koji je svetu dao Teslu, Pupina, Milankovića, Andrića, Đokovića, Jokića.. nikada ne može biti "treći svet", zapamti to od sada pa za navek. Zato, ne pljuj po svom narodu, poštuj svoju zemlju, to je najmanje što možeš da uradiš.
(Beograd-janin, 02. septembar 2022 18:48)

O tvom "kapacitetu" dovoljno govori to što Đokovića i Jokića smeštaš pored Tesle, Pupina, Milankovića al' ajde. Znaš kako se kaže. Svaka budala ima svoje veselje! Živ ti meni i veseo bio.

Јелена

pre 1 godinu

@Заплањац Ви хрвати морате увек по Србима.Ено ти Јасеновац па се ту прави паметан ако можеш.
(a, 02. septembar 2022 17:32)

Rvati ne znaju ćirilicu kad se već praviš pametan.
(AleksandarBL, 02. septembar 2022 17:54)

Нека науче ако долазе на наше портале. Нећемо ваљда због њих да пишемо латиницом.

Laki

pre 1 godinu

To je njima u genima, odvratna nacija...
(mich, 02. septembar 2022 18:15)

Smesan si. Pa toga kod nas ima mnogo vise nego tamo. Cak i silovanja u porodicama.

gradjanin

pre 1 godinu

To je njima u genima, odvratna nacija...
(mich

Misliš? Baš samo njima? Zato što su Albanci verovatno!!
A kada deda siluje unuku? A kada unuk siluje babu? A kada berberin danima siluje ono jadno dete? Ili kada onaj mladić siluje dete od 5-6 godina i ubije je zato što je previše vrištala? Ili kada.....ko zna koliko je primera!!!....Teško mi je bilo samo dok sam navodio primere.

Da si neki čovek, nikada ne bi ovo na ovakav način generalizovao. Manijaci i ludaci su manijaci i ludaci. Nema to veze sa srbima ili sa "šiptarima". Niti sa bilo kojom drugom nacijom.
Da si ČOVEK ti bi ovo osudio kao čin manijaka i ludaka a ne "šiptara" ili nekog trećeg!!!!!

обс

pre 1 godinu

Психопате из репертоара силовања немогуће је социјализовати и лечити. Њихов фрагментисани его успева само у групи, крду. Зато су криминогене групе њихова породица. Координате њиховог функционисања су врло једноставне, сиромашне и насилни су када им препречите пут у покушају да их коригујете наметањем правила легалног друштва. Врло су несрећни у реалном свету, живе паралелни живот. Срећнији су иза решетака јер гранулирани его поново буде цео. Тамо су у крду и сигурни су. Кукавице су и све што раде, колико год да је брутално, има смисао уклањања сопственог страха. У сфери интелигенције нису сиромашни. Вође су натпросечно интелигентни. Психопатски поремећај личности може бити део склоности из породице али се, нарочито, у последње три деценије стиче употребом психоактивних супстанци. Па ће, не ретко, "стечена психопатија" бити фамилијарно изненађење. Дрога је психопатизовала Србију. Производња ратова и етничких сукоба увек подразумева регрутацију ове сорте. У случају Србије отимање Косова и Метохије остварено је тим алатом.

Beograd-janin

pre 1 godinu

Decko, samo si potvrdio sve sto sam napisao, nema sta da pricamo ako tako mislis, a mislis ko I 3/4 Srba! I mi spadamo u isti taj treci svet..
Svi su pobegli od nas, zbog nase pametne politike koju vodimo zadnjih 30+ godina, koje se nazalost I dalje nismo odrekli!
(Vlada, 02. septembar 2022 18:29)

Ako nema šta da pričamo, šta se javljaš?
Niti imaš veze sa istorijom, niti imaš veze sa politikom, niti imaš kapacitet da skapiraš bilo šta. Srbi nisu "treći svet" i nikada neće biti... Narod koji je svetu dao Teslu, Pupina, Milankovića, Andrića, Đokovića, Jokića.. nikada ne može biti "treći svet", zapamti to od sada pa za navek. Zato, ne pljuj po svom narodu, poštuj svoju zemlju, to je najmanje što možeš da uradiš.

key and peele

pre 1 godinu

ima jedna majmunska grupa na fb, zovu se stay serbian. kao i svi neobrazovani idioti, malo im
je bilo da budi srbende, sto je ok, nego su morali da s vremena na vreme budu i uvredljivi prema drugim narodima jer nista ne stoji bolje prostaku nego kad srpstvo budzi ismevanjem nekog drugog

elem, pre neki dan mi se smucilo i otpratim ih. zadnja kap: silovanje tog jadnog deteta su predstavili kao posledicu toga sto su siptari. kad deda srbin siluje unuku, nije sto je srbin, kad fricl rodjenu cerku siluje 20 godina, nije sto je austrijanac, al kad siptar siluje nemocno dete, to je zato sto je siptar

za smrtnu kaznu nisam. ne zato sto sam necovel, nego sto je to prekratka patnja za zlotvora. plus niko se ne pita koje traume nose egzekutori. zato je dozivotna zakon. ne znas kad ces umreti al znas da ziv izaci neces

ona

pre 1 godinu

koliko je ovo samo strasno i uznemiravajuce. ti silovatelji nisu ljudi, to su zivotinje i njih treba pod jedan kastrirati, zatim im istetovirati na celu "silovatelj", izolovati iz drustva.
Napisite celo ima i prezime, sa sve adresom i slikom. Svi treba da znaju ko su oni...jednoj devojcici je upravo unisten zivot, godinama ce samo pokusavati da zaleci ovu traumu

milena

pre 1 godinu

Vlada, 2. septembar 2022 18:

dečko, ja bih pre rekla da si ti glup. nije niko "pobegao" od nas, to je samo večita borba između rusije i amerike za vlast. pri tome ne obožavam ni jedne ni druge.mi smo u pat poziciji zbog kosova, tako da ne biramo mi stranu, već smo tu sticajem okolnosti. ako ti stvarno veruješ zapadnoj propagandi, omda ti pomoći nema. slušaj ritu oru i onu drugu poslastičarku za bolje i nisi, a ja ću da slušam rogera watersa i da čitam handkea. a ovi što su silovali dete su isti oni koji si srbima vadili prgane, silovali žene, ubijali decu, isterivali ljide iz svojih kuća, ali to ti, izgleda, nije smetalo.

Vlada

pre 1 godinu

Beograd-janin

Decko, samo si potvrdio sve sto sam napisao, nema sta da pricamo ako tako mislis, a mislis ko I 3/4 Srba! I mi spadamo u isti taj treci svet..
Svi su pobegli od nas, zbog nase pametne politike koju vodimo zadnjih 30+ godina, koje se nazalost I dalje nismo odrekli!

Dziber u pokušaju

pre 1 godinu

Kosovo je postalo gore od Afrike i Indije
(seljadin, 02. septembar 2022 18:31)

Afrika (bio sam dosta puta tamo) je za Kosovo zapadna Evropa!

ProkopijeElGrande

pre 1 godinu

Nakon hapsenja objavljena su puna imena i fotografije silovatelja. Ovako bi trebalo svugde!!!
(objavite slobodno, 02. septembar 2022 16:29)

Proguglaj. Kragujevac ili Krusevac,(mozda okolina, neko selo), ne secam se tacno. Ima tome oko 5-7 godina, koja gore ili dole.
Klinka, 15-16 godina prijavila trojicu da su je silovali. Odmah uhapseni.
Tu bi na snagu stupio tvoj predlog, rulja bi se digla, do njih mozda ne bi mogla stici, ali do kuce do porodica im - moguce da bi stigla.
Par dana kasnije, na detaljnom saslusanju, policija primeti neke nelogicnosti i devojka prizna da je izmislila silovanje jer je kasnila par sati kuci, ima stroge roditelje i bojala se da ce je kazniti. Ove su naravno pustili.
Pretpostavljam da bi bio spreman da snosis svu odgovornost i stetu koja bi nastala objavljivanjem njihovih imena i fotografija?

Sremac

pre 1 godinu

Uzas u sta se sve pretvorilo. I kod nas ima takvih monstruma. Hemijska kastracija i velika robija, resice ili znatno umanjiti takva nedela.

Laki

pre 1 godinu

U Pristini direktor policije daje ostavku zbog ovoga. Kada je kod nas neko dao ostavku za svoje propuste? Albanci su slozni i isterace stvari na cistac, a mi? Mi se uzrujavamo zbog starleta, Djokovica, politicara, a zmurimo na ogromne propuste u drzavi Srbiji, a ima ih bezbroj.

tgompson

pre 1 godinu

Ima toga i u Srbiji samo se ne priča jer je mnogo zatvorenija sredina, koliko samo zena se ubije i siluje u Srbiji i to u krugu familije...

dogodine do Prizrena dogodine do Knina

pre 1 godinu

Omiljeni sport im je bio da siluju srpkinje. Sada su ih proterali pa moraju svoje.
(Amos Dundee, 02. septembar 2022 17:42)

vratice se slavna srpska vojska dole i veliki srpski narod ce pobediti. .
samo da zavolimo sebe i shvatimo gde su nasi zivoti u istoriji naseg naroda i vremena

Sogard

pre 1 godinu

Шипци... шта рећи, туга... трећи свет...
(Сава, 02. septembar 2022 16:27)

Sva sreca pa kod nas nema takvih bolesnika, zar ne ?

Građanin

pre 1 godinu

Pa mi celom svetu pričamo da su to manijaci ali niko nam ne veruje, tj baš ih briga dok mogu vojne baze da drže kod njih. Znači silovatelji, kriminalci, dileri, pljačkaši, nijedan poznati sportista, pisac, naučnik....ništa!

Drugosrbijanci smrde!

pre 1 godinu

A gde je Beograd!? Koliko se sećam i u Beogradu se desilo silovanje pre neki dan!Ovaj je.... narod je oguglao na sve,jadno!
(ZliZo, 2. septembar 2022 16:35)

Beograd očito nije u kategoriji mesta gde pet pogani siluju jedanestogodišnju devojčicu 7 sati. A što pitaš? Jel' ti žao?

bozza

pre 1 godinu

"Sipci, treci svet" rece jedan gospodin ovde..
A mi inace spadamo u visu kastu od tog treceg sveta mislis??
Nema nama pomoci, taj nas nadmeni stav, Srbi, narod nebeski a Siptari su kozo...ci, Rumuni su cigani, Crnogorci su Srbi, Balije, Ustase itd. nas je I dovelo tu gde jesmo, izmedju ostalog!
Svi pobegose od nas, ali mi smo u pravu!! Zanimljivo.
(Vlada, 02. septembar 2022 16:55)

Dečko, nemamo mi šta da pričamo, oni su "treći svet" to je jasno kao dan... Rumuni nisu cigani, Crnogorci su Srbi, Balije su Balije, a Ustaše su Ustaše. Šta ti tačno nije jasno? Svi su pobegli od nas jer ih drma kompleks, a svoje bežanje su zasnovali na svemu što si naveo, što je čista istina, jer su svi mnogo manji narodi koji su svoju samostalnost ostvarili nipodaštavajući Srbe i Srbiju. Nismo mi "nebeski narod", mi smo samo "mali narod" u odnosu na sve te novokomponovane, ali ipak "narod". Rumuni nisu cigani, Rumuni su čestit i prijateljski narod, za razliku od ostalih navedenih. Da, do ovde nas je doveo "ponos" koji veliki narodi ne trpe, nema veze sa svim novokomponovanim oni su marionete u tim dešavanjima.
(Beograd-janin, 02. septembar 2022 17:08)

Generalizacija je odraz primitivizma i povrsnosti, potreba da se ppokaze sopstvena superiornost na osnovu najgorih primera iz suprotnog tabora. Ako bi po tebi svrstavali Srbe, mi bi bili cisti nacisti

Тит Слободаније Август

pre 1 godinu

Ову тему је сувише лако претворити у нешто национално обојено. Има и међу Србима и међу Албанцима и "првог" и "трећег" света. А није баш кривица наших народа ако смо сви скупа "трећи" свет.

Елем, где нестадоше Албанци који су вековима стражарили пред српским манастирима и опирали се турским освајачима? Албанци Ђорђа Аријанита, Норе и Есада-паше? Ово у задње 4 деценије му канда дођу неки други Албанци. Ломе крстове на манастирима, гађају куће српских повратника камењем, ваде органе, групно силују...

Узгред, да, и Срби су се охохо срозали као народ.

a

pre 1 godinu

@Заплањац Ви хрвати морате увек по Србима.Ено ти Јасеновац па се ту прави паметан ако можеш.

Beograd-janin

pre 1 godinu

"Sipci, treci svet" rece jedan gospodin ovde..
A mi inace spadamo u visu kastu od tog treceg sveta mislis??
Nema nama pomoci, taj nas nadmeni stav, Srbi, narod nebeski a Siptari su kozo...ci, Rumuni su cigani, Crnogorci su Srbi, Balije, Ustase itd. nas je I dovelo tu gde jesmo, izmedju ostalog!
Svi pobegose od nas, ali mi smo u pravu!! Zanimljivo.
(Vlada, 02. septembar 2022 16:55)

Dečko, nemamo mi šta da pričamo, oni su "treći svet" to je jasno kao dan... Rumuni nisu cigani, Crnogorci su Srbi, Balije su Balije, a Ustaše su Ustaše. Šta ti tačno nije jasno? Svi su pobegli od nas jer ih drma kompleks, a svoje bežanje su zasnovali na svemu što si naveo, što je čista istina, jer su svi mnogo manji narodi koji su svoju samostalnost ostvarili nipodaštavajući Srbe i Srbiju. Nismo mi "nebeski narod", mi smo samo "mali narod" u odnosu na sve te novokomponovane, ali ipak "narod". Rumuni nisu cigani, Rumuni su čestit i prijateljski narod, za razliku od ostalih navedenih. Da, do ovde nas je doveo "ponos" koji veliki narodi ne trpe, nema veze sa svim novokomponovanim oni su marionete u tim dešavanjima.

AleksandarBL

pre 1 godinu

@Заплањац Ви хрвати морате увек по Србима.Ено ти Јасеновац па се ту прави паметан ако можеш.
(a, 02. septembar 2022 17:32)

Rvati ne znaju ćirilicu kad se već praviš pametan.

Blaster

pre 1 godinu

Ne, ne bi. Jer postoji nešto što se zove pretpostavka nevinosti. Posle presude može da se objavljuje, pre toga ne.
Zamisli samo hipotetičku situaciju gde (npr greškom) jedne novine objave tvoje ime, prezime i sliku u tekstu gde si apostrofiran kao silovatelj maloletnog lica. Još par novina prepišu vest, i eto ti rulje ispred kuće koja hoće da pobije i tebe i da zapali sve tvoje. Tad ti ne bi bilo do takve vrste pravde, zar ne?
(Pogan, 02. septembar 2022 16:44)

Evo vidiš. Rulja je tvoj komentar ocenila sa gomilom minusa! Zbog rulje se ovakve stvari i dešavaju. To je taj "balkanski sindrom" uzimanja pravde u svoje ruke. Oni bi nešto da reše a u vilici nemaju pola zuba. I ti sad rulji objašnjavaš pretpostavku nevinosti. Briga rulju za pravdu. Rulja hoće krv i zabavu. Rulja bi na svakom ćošku da prevari sistem a onda bi oni nekom da sude. E to je razlika između civilizovanog i našeg, balkanskog društva.

voodoo

pre 1 godinu

Dečko, nemamo mi šta da pričamo, oni su "treći svet" to je jasno kao dan... Rumuni nisu cigani, Crnogorci su Srbi, Balije su Balije, a Ustaše su Ustaše. Šta ti tačno nije jasno? Svi su pobegli od nas jer ih drma kompleks, a svoje bežanje su zasnovali na svemu što si naveo, što je čista istina, jer su svi mnogo manji narodi koji su svoju samostalnost ostvarili nipodaštavajući Srbe i Srbiju. Nismo mi "nebeski narod", mi smo samo "mali narod" u odnosu na sve te novokomponovane, ali ipak "narod". Rumuni nisu cigani, Rumuni su čestit i prijateljski narod, za razliku od ostalih navedenih. Da, do ovde nas je doveo "ponos" koji veliki narodi ne trpe, nema veze sa svim novokomponovanim oni su marionete u tim dešavanjima.
(Beograd-janin, 02. septembar 2022 17:08)

Znas one klipove kada psi pokusavaju da prodju kroz vrata sa stapom u ustima koji je siri od vrata i bezbroj puta neuspesno. To si ti prijatelju, ti nisi treci svet, ti si manje inteligentno bice, zamalo kao pas, ali zapravo cak i nize. Psi ne misle o sebi barem da su bolji od drugih. Srbija je tu gde jeste, a nije nigde - propala, siromasna, mala drzava koju napusta narod u velikom broju, puna korupcije, zaduzena za neradnih 15 generacija ..., zbog takvih kao ti. Takvi nikako da ukapiraju da je Turcin Turcin, Hrvat Hrvat, Crnogorac Crnogorac, Srbin Srbin, a svi oni zajedno ljudi i kao svi ljudi svuda ima losih i boljih, puno glupih i poneki pametan, problem sto kod nas ovi glupi mnogo glasniji izgleda nego drugde ...

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Kad ce ove feministkinje shvatiti da nema tog zakona koji ce spreciti nekoga da ubije, siluje, ili nesto trece. Zakon moze samo da sankcionise to, a da li zaista mislite da ovi bolesnici silovatelji razmisljaju o zakonu i kaznama? Uvek je bilo ubica, bolesnika, pedofila, kriminalaca i bice dok je sveta i veka. Treba ih kazniti tako da nemaju vise priliku da ponovo siluju.

Brza Fotografija

pre 1 godinu

Uštrojiti ih i na najteži fizički rad. Kad padnu, izlečiti ih, oporaviti, pa opet macola i udri po kamenu. Ustvari, bolje ih ne uštrojiti, neka se među sobom....

gradjanin

pre 1 godinu

Шипци... шта рећи, туга... трећи свет...
(Сава

Ma nemoj!! A u koji red spadaš ti kao Srbin? U prvi red? Ustvari, Srbi su iznad prvog reda!! Srbi su iznad svih.!!! Nebeski narod, jel tako beše?
E moj ti ....

nemi svedok

pre 1 godinu

Treba se fokusirati na nesrecno dete i pruziti mu svu mogucu pomoc i podrsku da izdrzi. Neljude, bez obzira na starost, automatski osuditi na dozivotnu robiju bez mogucnosti pomilovanja... uz uslov da svakog dana 7 sati provode sa ostalim osudjenicima bez strazarskog nadzora.

Blaster

pre 1 godinu

Nekada izuzetno žalim što nije ostao na ovim prostorima Dušanov zakonik iz srednjeg veka… Da ima pravo i narod da sudi. Tužno i žalosno.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 02. septembar 2022

Srednji vek je ostao ali bez Dušanovog zakonika... ne može sve.

Јабучило

pre 1 godinu

e to ce biti jedina stvar
da se prave napaljene srBske i albanske batice sloze,
ustvari tu ce se ceo zadrigli balkan na testosteronima sloziti:
sama je trazila...

А да ниси мало психопата?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Priština se digla na noge nakon monstruoznog slučaja silovanja, kada je 11-godišnju devojčicu sedam sati silovalo pet muških lica.




Nekada izuzetno žalim što nije ostao na ovim prostorima Dušanov zakonik iz srednjeg veka… Da ima pravo i narod da sudi. Tužno i žalosno.

objavite slobodno

pre 1 godinu

"Silovatelji imaju lica, silovatelji imaju ime"

Nakon hapsenja objavljena su puna imena i fotografije silovatelja. Ovako bi trebalo svugde!!!

Komša

pre 1 godinu

Proterali Srbe.
Sad moraju jedni druge da napadaju,zlostavljaju - uskoro ce poceti jedni drugima da seku sume i otimaju njive.
Naviklo to jos od Kačaka,preko Balista pa Marksista - Lenjinista s Kosova do "demokrata" ...

Vlada

pre 1 godinu

"Sipci, treci svet" rece jedan gospodin ovde..
A mi inace spadamo u visu kastu od tog treceg sveta mislis??
Nema nama pomoci, taj nas nadmeni stav, Srbi, narod nebeski a Siptari su kozo...ci, Rumuni su cigani, Crnogorci su Srbi, Balije, Ustase itd. nas je I dovelo tu gde jesmo, izmedju ostalog!
Svi pobegose od nas, ali mi smo u pravu!! Zanimljivo.

Pogan

pre 1 godinu

Nakon hapsenja objavljena su puna imena i fotografije silovatelja. Ovako bi trebalo svugde!!!
(objavite slobodno, 02. septembar 2022 16:29)

Ne, ne bi. Jer postoji nešto što se zove pretpostavka nevinosti. Posle presude može da se objavljuje, pre toga ne.
Zamisli samo hipotetičku situaciju gde (npr greškom) jedne novine objave tvoje ime, prezime i sliku u tekstu gde si apostrofiran kao silovatelj maloletnog lica. Još par novina prepišu vest, i eto ti rulje ispred kuće koja hoće da pobije i tebe i da zapali sve tvoje. Tad ti ne bi bilo do takve vrste pravde, zar ne?

Stefan

pre 1 godinu

Sudija u Peći je odredila kaznu od 8 meseci zatVora za silovanje maloletnice? E pa izvinite onda, silovatelji rade samo i isključivo ono što mogu da rade. A vi očigledniji primer korupcije nećete pronaći nikada. Svi misle da se korupcija "treba nekako dokazati", čak i kad je toliko očigledna. To vam je to ljudi. Nije ta sudija slučajno to uradila jer se tog dana probudila raspoložena. Neće nikad postojati neki specijalni dokaz, ne znam šta, njen potpis da je primila mito ili šta već ljudi fantaziraju kako se korupcija dokazuje.

Valjevac

pre 1 godinu

Nešto slično se prošle godine desilo i u jednom mestu pored Valjeva. Zašto ovde kod nas javnost nije reagovala kao ove žene sada u Prištini?

wer

pre 1 godinu

e to ce biti jedina stvar
da se prave napaljene srBske i albanske batice sloze,
ustvari tu ce se ceo zadrigli balkan na testosteronima sloziti:
sama je trazila...

postoji samo jedna kazna, tj dve:
prvo kastracija bez anestezije, pa tek onda dzelat

objavite slobodno

pre 1 godinu

"Silovatelji imaju lica, silovatelji imaju ime"

Nakon hapsenja objavljena su puna imena i fotografije silovatelja. Ovako bi trebalo svugde!!!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Priština se digla na noge nakon monstruoznog slučaja silovanja, kada je 11-godišnju devojčicu sedam sati silovalo pet muških lica.




Nekada izuzetno žalim što nije ostao na ovim prostorima Dušanov zakonik iz srednjeg veka… Da ima pravo i narod da sudi. Tužno i žalosno.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

To se zove redaljka... I imaš je na svakoj drugoj žurci... Ništa novo
(Marko, 02. septembar 2022 19:34)

Dete 11 godina, somino bolesna.

Pogan

pre 1 godinu

Nakon hapsenja objavljena su puna imena i fotografije silovatelja. Ovako bi trebalo svugde!!!
(objavite slobodno, 02. septembar 2022 16:29)

Ne, ne bi. Jer postoji nešto što se zove pretpostavka nevinosti. Posle presude može da se objavljuje, pre toga ne.
Zamisli samo hipotetičku situaciju gde (npr greškom) jedne novine objave tvoje ime, prezime i sliku u tekstu gde si apostrofiran kao silovatelj maloletnog lica. Još par novina prepišu vest, i eto ti rulje ispred kuće koja hoće da pobije i tebe i da zapali sve tvoje. Tad ti ne bi bilo do takve vrste pravde, zar ne?

Valjevac

pre 1 godinu

Nešto slično se prošle godine desilo i u jednom mestu pored Valjeva. Zašto ovde kod nas javnost nije reagovala kao ove žene sada u Prištini?

*

pre 1 godinu

Da li je na ovakvoj vesti potrebno da se prica i raspravlja o politici? O bilo čemu drugom osim o činjenici da je silovano DETE!!!! 7 SATI!!!! I to nije prvi put da je silovana HALO!!! Zamislite te roditelje,majku i oca koji nocas treba da legnu da spavaju znajuci da im je ćerkica silovana. Zamislite nju koja je prošla taj užas kako se oseća. Da li će ikada moći da vodi normalan zivot posle toga,da li ce ikada verovati ljudima oko sebe? Detetu je uništen život. Oduzeli su joj sve. Oduzeli su joj nevinost,pravo na odluku,pravo da kaze ne,postovanje,uterali su joj strah u kosti koji ce da nosi celog života.O fizičkom bolu necu ni da pisem. A vi pricate o politici? Pa stvarno ljudi aman.

Vlada

pre 1 godinu

"Sipci, treci svet" rece jedan gospodin ovde..
A mi inace spadamo u visu kastu od tog treceg sveta mislis??
Nema nama pomoci, taj nas nadmeni stav, Srbi, narod nebeski a Siptari su kozo...ci, Rumuni su cigani, Crnogorci su Srbi, Balije, Ustase itd. nas je I dovelo tu gde jesmo, izmedju ostalog!
Svi pobegose od nas, ali mi smo u pravu!! Zanimljivo.

Komša

pre 1 godinu

Proterali Srbe.
Sad moraju jedni druge da napadaju,zlostavljaju - uskoro ce poceti jedni drugima da seku sume i otimaju njive.
Naviklo to jos od Kačaka,preko Balista pa Marksista - Lenjinista s Kosova do "demokrata" ...

ohoho

pre 1 godinu

Lik siluje dete od 3g, deda siluje unuku, otac siluje ćerku, unuk siluje babu, brat siluje sestru, i bezbroj ,,običnih" silovanja....svakodnevno čitamo, znači svaki božiji dan de desi po neko ovakvo silovanje, a neko se ovde našao da kaže ,,šipci treći svet'', pa ,,to je njima u genima", itd. Alo, možda su oni loši ali u ovoj disciplini mi prednjačimo da me kažem da su se oni digli na noge a mi ćutimo i gledamo svoja posla.

sojka

pre 1 godinu

Zamislite samo te bolesne umove koji 7 sati muče jednu devojčicu. 7 sati je gledaju kako plače, kako pokušava bezuspešno da pobegne. 7 sati gledaju jedan drugog i raduju se tom izivljavanju i fizičkom užitku u izivljavanju nad nesrećnim detetom. 7h bola, poniženja, straha, suza i ceo zivot da se od toga oporavlja.

Beograd-janin

pre 1 godinu

"Sipci, treci svet" rece jedan gospodin ovde..
A mi inace spadamo u visu kastu od tog treceg sveta mislis??
Nema nama pomoci, taj nas nadmeni stav, Srbi, narod nebeski a Siptari su kozo...ci, Rumuni su cigani, Crnogorci su Srbi, Balije, Ustase itd. nas je I dovelo tu gde jesmo, izmedju ostalog!
Svi pobegose od nas, ali mi smo u pravu!! Zanimljivo.
(Vlada, 02. septembar 2022 16:55)

Dečko, nemamo mi šta da pričamo, oni su "treći svet" to je jasno kao dan... Rumuni nisu cigani, Crnogorci su Srbi, Balije su Balije, a Ustaše su Ustaše. Šta ti tačno nije jasno? Svi su pobegli od nas jer ih drma kompleks, a svoje bežanje su zasnovali na svemu što si naveo, što je čista istina, jer su svi mnogo manji narodi koji su svoju samostalnost ostvarili nipodaštavajući Srbe i Srbiju. Nismo mi "nebeski narod", mi smo samo "mali narod" u odnosu na sve te novokomponovane, ali ipak "narod". Rumuni nisu cigani, Rumuni su čestit i prijateljski narod, za razliku od ostalih navedenih. Da, do ovde nas je doveo "ponos" koji veliki narodi ne trpe, nema veze sa svim novokomponovanim oni su marionete u tim dešavanjima.

Blaster

pre 1 godinu

Nekada izuzetno žalim što nije ostao na ovim prostorima Dušanov zakonik iz srednjeg veka… Da ima pravo i narod da sudi. Tužno i žalosno.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 02. septembar 2022

Srednji vek je ostao ali bez Dušanovog zakonika... ne može sve.

Milica

pre 1 godinu

Svaka čast na protestima, konačno da se digne glas. Ove ljude ili monstrume ne treba nikad više pustiti u društvo! Sve manje od doživotne će biti poraz.

gradjanin

pre 1 godinu

Шипци... шта рећи, туга... трећи свет...
(Сава

Ma nemoj!! A u koji red spadaš ti kao Srbin? U prvi red? Ustvari, Srbi su iznad prvog reda!! Srbi su iznad svih.!!! Nebeski narod, jel tako beše?
E moj ti ....

Blaster

pre 1 godinu

Ne, ne bi. Jer postoji nešto što se zove pretpostavka nevinosti. Posle presude može da se objavljuje, pre toga ne.
Zamisli samo hipotetičku situaciju gde (npr greškom) jedne novine objave tvoje ime, prezime i sliku u tekstu gde si apostrofiran kao silovatelj maloletnog lica. Još par novina prepišu vest, i eto ti rulje ispred kuće koja hoće da pobije i tebe i da zapali sve tvoje. Tad ti ne bi bilo do takve vrste pravde, zar ne?
(Pogan, 02. septembar 2022 16:44)

Evo vidiš. Rulja je tvoj komentar ocenila sa gomilom minusa! Zbog rulje se ovakve stvari i dešavaju. To je taj "balkanski sindrom" uzimanja pravde u svoje ruke. Oni bi nešto da reše a u vilici nemaju pola zuba. I ti sad rulji objašnjavaš pretpostavku nevinosti. Briga rulju za pravdu. Rulja hoće krv i zabavu. Rulja bi na svakom ćošku da prevari sistem a onda bi oni nekom da sude. E to je razlika između civilizovanog i našeg, balkanskog društva.

Kole

pre 1 godinu

Trebalo bi i u Beogradu da se protestvuje u znak podrške žrtvama ovakvih slučajeva! Jednom zajedno za pravi cilj! Ostavite politike za političare,ovo je zlo iskonsko!

Mila

pre 1 godinu

Nešto slično se prošle godine desilo i u jednom mestu pored Valjeva. Zašto ovde kod nas javnost nije reagovala kao ove žene sada u Prištini?
(Valjevac, 2. septembar 2022 16:40)

Zato što je jedan od zločinaca blizak vladajućoj partiji, zato što je žrtva Romkinja, “sumnjivog” morala po standardima palanke i zato što nismo bolji od Albanaca iako mnogo volimo da mislimo da jesmo.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Kad ce ove feministkinje shvatiti da nema tog zakona koji ce spreciti nekoga da ubije, siluje, ili nesto trece. Zakon moze samo da sankcionise to, a da li zaista mislite da ovi bolesnici silovatelji razmisljaju o zakonu i kaznama? Uvek je bilo ubica, bolesnika, pedofila, kriminalaca i bice dok je sveta i veka. Treba ih kazniti tako da nemaju vise priliku da ponovo siluju.

Laki

pre 1 godinu

U Pristini direktor policije daje ostavku zbog ovoga. Kada je kod nas neko dao ostavku za svoje propuste? Albanci su slozni i isterace stvari na cistac, a mi? Mi se uzrujavamo zbog starleta, Djokovica, politicara, a zmurimo na ogromne propuste u drzavi Srbiji, a ima ih bezbroj.

Radoslav S

pre 1 godinu

Шипци... шта рећи, туга... трећи свет...
(Сава, 2. septembar 2022 16:27)
Brate, pogledaj u naše dvorište. Gledaš samo preko plota šta komšije rade dok ti se u sopstvenoj državi dešavaju još gore stvari. Obrati pažnju na svoju zemlju.

The Who

pre 1 godinu

@Albanac
Braca Mazreku su u selu Klecka silovali devojcicu od 12 god.Srpkinju.Pred majkom.Posle ih ubili i spalili sa drugim civilima u improvizovanom krematorijumu.Oni su heroji na Kosovu.Da je sada silovana devojcica Srpske nac.oni ne bi bili uhapseni i bili bi heroji.

Sogard

pre 1 godinu

Шипци... шта рећи, туга... трећи свет...
(Сава, 02. septembar 2022 16:27)

Sva sreca pa kod nas nema takvih bolesnika, zar ne ?

ena

pre 1 godinu

Na stranu sva politika za ovako zverstvo treba da se podigne ceo region ukljucujuci Beograd ! Danas dete iz Pristine sutra dete iz bilo kog grada , ljudi moji ovo je jezivo ..

Oliver

pre 1 godinu

Zasto je ovo neobično? Pa jel se sećate sta su oni uradili nesrecnom Djordju Martinovicu,kog su silovali slomljenom pivskom flašom. Najbolji engleski digestivni hirurg je posle rekao da takve povrede nije video u zivotu! A jugoslovenske vlasti su izmisljale pricu da se jadni covek sam povredio.

key and peele

pre 1 godinu

ima jedna majmunska grupa na fb, zovu se stay serbian. kao i svi neobrazovani idioti, malo im
je bilo da budi srbende, sto je ok, nego su morali da s vremena na vreme budu i uvredljivi prema drugim narodima jer nista ne stoji bolje prostaku nego kad srpstvo budzi ismevanjem nekog drugog

elem, pre neki dan mi se smucilo i otpratim ih. zadnja kap: silovanje tog jadnog deteta su predstavili kao posledicu toga sto su siptari. kad deda srbin siluje unuku, nije sto je srbin, kad fricl rodjenu cerku siluje 20 godina, nije sto je austrijanac, al kad siptar siluje nemocno dete, to je zato sto je siptar

za smrtnu kaznu nisam. ne zato sto sam necovel, nego sto je to prekratka patnja za zlotvora. plus niko se ne pita koje traume nose egzekutori. zato je dozivotna zakon. ne znas kad ces umreti al znas da ziv izaci neces

Stefan

pre 1 godinu

Sudija u Peći je odredila kaznu od 8 meseci zatVora za silovanje maloletnice? E pa izvinite onda, silovatelji rade samo i isključivo ono što mogu da rade. A vi očigledniji primer korupcije nećete pronaći nikada. Svi misle da se korupcija "treba nekako dokazati", čak i kad je toliko očigledna. To vam je to ljudi. Nije ta sudija slučajno to uradila jer se tog dana probudila raspoložena. Neće nikad postojati neki specijalni dokaz, ne znam šta, njen potpis da je primila mito ili šta već ljudi fantaziraju kako se korupcija dokazuje.

Laki

pre 1 godinu

To je njima u genima, odvratna nacija...
(mich, 02. septembar 2022 18:15)

Smesan si. Pa toga kod nas ima mnogo vise nego tamo. Cak i silovanja u porodicama.

nemi svedok

pre 1 godinu

Treba se fokusirati na nesrecno dete i pruziti mu svu mogucu pomoc i podrsku da izdrzi. Neljude, bez obzira na starost, automatski osuditi na dozivotnu robiju bez mogucnosti pomilovanja... uz uslov da svakog dana 7 sati provode sa ostalim osudjenicima bez strazarskog nadzora.

Mile

pre 1 godinu

Ajde bre srete ko foke. Kazite u dve recenice svoje misljenje.

Moje misljenje je: "Da se desi to kod nas, bilo bi komentara, ali niko se ne bi pokrenuo da napravi protest."

Тит Слободаније Август

pre 1 godinu

Ову тему је сувише лако претворити у нешто национално обојено. Има и међу Србима и међу Албанцима и "првог" и "трећег" света. А није баш кривица наших народа ако смо сви скупа "трећи" свет.

Елем, где нестадоше Албанци који су вековима стражарили пред српским манастирима и опирали се турским освајачима? Албанци Ђорђа Аријанита, Норе и Есада-паше? Ово у задње 4 деценије му канда дођу неки други Албанци. Ломе крстове на манастирима, гађају куће српских повратника камењем, ваде органе, групно силују...

Узгред, да, и Срби су се охохо срозали као народ.

Dragoslav

pre 1 godinu

Jadno to dete i njeni roditelji.
Podrška za njih da istraju.
Počinioce na robiju.
Velika podrška Gospodji Rita Beriša koja je uspela da se sa okupljenim narodom Kosova usprotivi protiv ovakvog zločina na detetu i pokušava da probudi Kosovsku vladu i parlament za promene u zakonu.

wer

pre 1 godinu

e to ce biti jedina stvar
da se prave napaljene srBske i albanske batice sloze,
ustvari tu ce se ceo zadrigli balkan na testosteronima sloziti:
sama je trazila...

postoji samo jedna kazna, tj dve:
prvo kastracija bez anestezije, pa tek onda dzelat

Miki

pre 1 godinu

Шипци... шта рећи, туга... трећи свет...
(Сава, 2. septembar 2022 16:27)

Brate, pogledaj u naše dvorište. Gledaš samo preko plota šta komšije rade dok ti se u sopstvenoj državi dešavaju još gore stvari. Obrati pažnju na svoju zemlju.
(Radoslav S, 02. septembar 2022 20:31)

Bravo za komentar Radoslave. Evo kod njih cetvoricu privela policija a petog otac doveo u policiju, narod se digao na noge i pravi demonstracije. Evo kod nas neki dan unuk silovao rodjenu babu i otisao da dpava kao da nista nije bilo, brat sestru… i jesi cuo za nekakve proteste nesto? Ama nista od toga moj Sava, mi smo mnogo gori od njih veruj.

Albanac

pre 1 godinu

Za goluba pismonošu: Gresis. Debelo. Roditelj sam i uradio bi sve sta bi mogao, bez obzira na nacionalnost zrtve. A ovakvih kao ja nije malo. Veruj.

ona

pre 1 godinu

koliko je ovo samo strasno i uznemiravajuce. ti silovatelji nisu ljudi, to su zivotinje i njih treba pod jedan kastrirati, zatim im istetovirati na celu "silovatelj", izolovati iz drustva.
Napisite celo ima i prezime, sa sve adresom i slikom. Svi treba da znaju ko su oni...jednoj devojcici je upravo unisten zivot, godinama ce samo pokusavati da zaleci ovu traumu

Drugosrbijanci smrde!

pre 1 godinu

A gde je Beograd!? Koliko se sećam i u Beogradu se desilo silovanje pre neki dan!Ovaj je.... narod je oguglao na sve,jadno!
(ZliZo, 2. septembar 2022 16:35)

Beograd očito nije u kategoriji mesta gde pet pogani siluju jedanestogodišnju devojčicu 7 sati. A što pitaš? Jel' ti žao?

objavite slobodno

pre 1 godinu

Nakon hapsenja objavljena su puna imena i fotografije silovatelja. Ovako bi trebalo svugde!!!
(objavite slobodno, 02. septembar 2022 16:29)

Proguglaj. Kragujevac ili Krusevac,(mozda okolina, neko selo), ne secam se tacno. Ima tome oko 5-7 godina, koja gore ili dole.
Klinka, 15-16 godina prijavila trojicu da su je silovali. Odmah uhapseni.
Tu bi na snagu stupio tvoj predlog, rulja bi se digla, do njih mozda ne bi mogla stici, ali do kuce do porodica im - moguce da bi stigla.
Par dana kasnije, na detaljnom saslusanju, policija primeti neke nelogicnosti i devojka prizna da je izmislila silovanje jer je kasnila par sati kuci, ima stroge roditelje i bojala se da ce je kazniti. Ove su naravno pustili.
Pretpostavljam da bi bio spreman da snosis svu odgovornost i stetu koja bi nastala objavljivanjem njihovih imena i fotografija?
(ProkopijeElGrande, 02. septembar 2022 18:55)

Cetvorica su uhapsena po kratkom postupku, petog je u policiju doveo rodjeni otac…

albanac

pre 1 godinu

Da je devojčica ne daj bože srpkinja, ni inicijale ne bi objavili a kamoli da toliki narod izađe na ulicu.
(golub pismonoša, 02. septembar 2022 20:27)

Ovakve nakaze i neljude ne zeli niko u drustvu, da li si siguran u ovo sto si napisao??? Da li stvarno mislis da bih ja, i ne samo ja, drugacije gledao na taj olos da je u pitanju bilo srpsko dete???

Blaster

pre 1 godinu

Ako nema šta da pričamo, šta se javljaš?
Niti imaš veze sa istorijom, niti imaš veze sa politikom, niti imaš kapacitet da skapiraš bilo šta. Srbi nisu "treći svet" i nikada neće biti... Narod koji je svetu dao Teslu, Pupina, Milankovića, Andrića, Đokovića, Jokića.. nikada ne može biti "treći svet", zapamti to od sada pa za navek. Zato, ne pljuj po svom narodu, poštuj svoju zemlju, to je najmanje što možeš da uradiš.
(Beograd-janin, 02. septembar 2022 18:48)

O tvom "kapacitetu" dovoljno govori to što Đokovića i Jokića smeštaš pored Tesle, Pupina, Milankovića al' ajde. Znaš kako se kaže. Svaka budala ima svoje veselje! Živ ti meni i veseo bio.

ProkopijeElGrande

pre 1 godinu

Nakon hapsenja objavljena su puna imena i fotografije silovatelja. Ovako bi trebalo svugde!!!
(objavite slobodno, 02. septembar 2022 16:29)

Proguglaj. Kragujevac ili Krusevac,(mozda okolina, neko selo), ne secam se tacno. Ima tome oko 5-7 godina, koja gore ili dole.
Klinka, 15-16 godina prijavila trojicu da su je silovali. Odmah uhapseni.
Tu bi na snagu stupio tvoj predlog, rulja bi se digla, do njih mozda ne bi mogla stici, ali do kuce do porodica im - moguce da bi stigla.
Par dana kasnije, na detaljnom saslusanju, policija primeti neke nelogicnosti i devojka prizna da je izmislila silovanje jer je kasnila par sati kuci, ima stroge roditelje i bojala se da ce je kazniti. Ove su naravno pustili.
Pretpostavljam da bi bio spreman da snosis svu odgovornost i stetu koja bi nastala objavljivanjem njihovih imena i fotografija?

a

pre 1 godinu

@Заплањац Ви хрвати морате увек по Србима.Ено ти Јасеновац па се ту прави паметан ако можеш.

gradjanin

pre 1 godinu

To je njima u genima, odvratna nacija...
(mich

Misliš? Baš samo njima? Zato što su Albanci verovatno!!
A kada deda siluje unuku? A kada unuk siluje babu? A kada berberin danima siluje ono jadno dete? Ili kada onaj mladić siluje dete od 5-6 godina i ubije je zato što je previše vrištala? Ili kada.....ko zna koliko je primera!!!....Teško mi je bilo samo dok sam navodio primere.

Da si neki čovek, nikada ne bi ovo na ovakav način generalizovao. Manijaci i ludaci su manijaci i ludaci. Nema to veze sa srbima ili sa "šiptarima". Niti sa bilo kojom drugom nacijom.
Da si ČOVEK ti bi ovo osudio kao čin manijaka i ludaka a ne "šiptara" ili nekog trećeg!!!!!

Јелена

pre 1 godinu

@Заплањац Ви хрвати морате увек по Србима.Ено ти Јасеновац па се ту прави паметан ако можеш.
(a, 02. septembar 2022 17:32)

Rvati ne znaju ćirilicu kad se već praviš pametan.
(AleksandarBL, 02. septembar 2022 17:54)

Нека науче ако долазе на наше портале. Нећемо ваљда због њих да пишемо латиницом.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Smesan si. Pa toga kod nas ima mnogo vise nego tamo. Cak i silovanja u porodicama.
(Laki, 2. septembar 2022 19:21
--------
Laki, pričaš nešto o čemu nemaš pojma. Živeo sam u Peći u vreme "bratstva i jedinstva" i slušao o svakodnevnim silovanjima, koja su se, nažalost i najčešće, dešavala srpskoj deci. Tu nije bilo pomoći ni sa koje strane. Nisu se smeli kvariti "izvanredni medjunacionalni odnosi"?! Niti su unesrećeni roditelji smeli da prijavljuju slučaj. Posle takvih grupnih silovanja, bila je ustaljena praksa, medju albankom populacijom da, ako je jednom silovana samim tim postaje opštedruštvena imovina, ili, da budem prizemniji i precizniji, kurva. Takvim familijama nije preostajalo ništa drugo nego da se sele kako bi spasili sopstveno dete dalje tragedije. Tamo se silovanja, u 99% slučajeva ne prijavljuju gopodine, zato se stiče utisak izuzetnog poštenja i ponašanja albanske populacije. Naravno, sada, u nedotatku srpske populacije, tradicija mora da se nastavi, makar i sa sopstvenim sunarodnicima. Nemate Vi pojma o čemu govorite a Vaša konstatacija je samo jedna triper demagoška parola.

voodoo

pre 1 godinu

Dečko, nemamo mi šta da pričamo, oni su "treći svet" to je jasno kao dan... Rumuni nisu cigani, Crnogorci su Srbi, Balije su Balije, a Ustaše su Ustaše. Šta ti tačno nije jasno? Svi su pobegli od nas jer ih drma kompleks, a svoje bežanje su zasnovali na svemu što si naveo, što je čista istina, jer su svi mnogo manji narodi koji su svoju samostalnost ostvarili nipodaštavajući Srbe i Srbiju. Nismo mi "nebeski narod", mi smo samo "mali narod" u odnosu na sve te novokomponovane, ali ipak "narod". Rumuni nisu cigani, Rumuni su čestit i prijateljski narod, za razliku od ostalih navedenih. Da, do ovde nas je doveo "ponos" koji veliki narodi ne trpe, nema veze sa svim novokomponovanim oni su marionete u tim dešavanjima.
(Beograd-janin, 02. septembar 2022 17:08)

Znas one klipove kada psi pokusavaju da prodju kroz vrata sa stapom u ustima koji je siri od vrata i bezbroj puta neuspesno. To si ti prijatelju, ti nisi treci svet, ti si manje inteligentno bice, zamalo kao pas, ali zapravo cak i nize. Psi ne misle o sebi barem da su bolji od drugih. Srbija je tu gde jeste, a nije nigde - propala, siromasna, mala drzava koju napusta narod u velikom broju, puna korupcije, zaduzena za neradnih 15 generacija ..., zbog takvih kao ti. Takvi nikako da ukapiraju da je Turcin Turcin, Hrvat Hrvat, Crnogorac Crnogorac, Srbin Srbin, a svi oni zajedno ljudi i kao svi ljudi svuda ima losih i boljih, puno glupih i poneki pametan, problem sto kod nas ovi glupi mnogo glasniji izgleda nego drugde ...

ohoho

pre 1 godinu

A kod nas niko ni A da kaže kad se ovako nešto desi, ustvari, obično se komentariše da je žrtva tražila pa dobila, ispadoše oni pametniji i osećajniji...

Јабучило

pre 1 godinu

Za goluba pismonošu: Gresis. Debelo. Roditelj sam i uradio bi sve sta bi mogao, bez obzira na nacionalnost zrtve. A ovakvih kao ja nije malo. Veruj.
(Albanac, 02. septembar 2022 20:57)

Вероватно нисмо на истој страни по много основа, али ту бих стао уз тебе.

Dziber u pokušaju

pre 1 godinu

Kosovo je postalo gore od Afrike i Indije
(seljadin, 02. septembar 2022 18:31)

Afrika (bio sam dosta puta tamo) je za Kosovo zapadna Evropa!

Јабучило

pre 1 godinu

e to ce biti jedina stvar
da se prave napaljene srBske i albanske batice sloze,
ustvari tu ce se ceo zadrigli balkan na testosteronima sloziti:
sama je trazila...

А да ниси мало психопата?

tu i tamo

pre 1 godinu

To je njima u genima, odvratna nacija...
(mich, 02. septembar 2022 18:15)

Smesan si. Pa toga kod nas ima mnogo vise nego tamo. Cak i silovanja u porodicama.
(Laki, 2. septembar 2022 19:21)

Ti brojao?

prosto razmisljanje

pre 1 godinu

@Zoran Knezevic,

I ja sam iz Peci ali ti debelo lazes. Navedi bar jedan primer kojim bi potkrepio to sto si napisao sem mrznje koju gajis prema Albancima. Nigde nije bilo skladnijih medjunacionalnih odnosa kakvi du bili u gradu Pec.

Sait Berisha Pec

REKOS

pre 1 godinu

Treba potencirati da zbog ovog Zlodela Direktor Kosovske Policije podneo neopozivu Ostavku, Isto Ostavku podneo i Sef policije Grada Pristine, Sto se tice ovih silovatelja oni treba biti Najstrozije kaznjeni za mene i Kapitalnu Kaznu.

tgompson

pre 1 godinu

Ima toga i u Srbiji samo se ne priča jer je mnogo zatvorenija sredina, koliko samo zena se ubije i siluje u Srbiji i to u krugu familije...

Vlada

pre 1 godinu

Beograd-janin

Decko, samo si potvrdio sve sto sam napisao, nema sta da pricamo ako tako mislis, a mislis ko I 3/4 Srba! I mi spadamo u isti taj treci svet..
Svi su pobegli od nas, zbog nase pametne politike koju vodimo zadnjih 30+ godina, koje se nazalost I dalje nismo odrekli!

bozza

pre 1 godinu

"Sipci, treci svet" rece jedan gospodin ovde..
A mi inace spadamo u visu kastu od tog treceg sveta mislis??
Nema nama pomoci, taj nas nadmeni stav, Srbi, narod nebeski a Siptari su kozo...ci, Rumuni su cigani, Crnogorci su Srbi, Balije, Ustase itd. nas je I dovelo tu gde jesmo, izmedju ostalog!
Svi pobegose od nas, ali mi smo u pravu!! Zanimljivo.
(Vlada, 02. septembar 2022 16:55)

Dečko, nemamo mi šta da pričamo, oni su "treći svet" to je jasno kao dan... Rumuni nisu cigani, Crnogorci su Srbi, Balije su Balije, a Ustaše su Ustaše. Šta ti tačno nije jasno? Svi su pobegli od nas jer ih drma kompleks, a svoje bežanje su zasnovali na svemu što si naveo, što je čista istina, jer su svi mnogo manji narodi koji su svoju samostalnost ostvarili nipodaštavajući Srbe i Srbiju. Nismo mi "nebeski narod", mi smo samo "mali narod" u odnosu na sve te novokomponovane, ali ipak "narod". Rumuni nisu cigani, Rumuni su čestit i prijateljski narod, za razliku od ostalih navedenih. Da, do ovde nas je doveo "ponos" koji veliki narodi ne trpe, nema veze sa svim novokomponovanim oni su marionete u tim dešavanjima.
(Beograd-janin, 02. septembar 2022 17:08)

Generalizacija je odraz primitivizma i povrsnosti, potreba da se ppokaze sopstvena superiornost na osnovu najgorih primera iz suprotnog tabora. Ako bi po tebi svrstavali Srbe, mi bi bili cisti nacisti

milena

pre 1 godinu

Vlada, 2. septembar 2022 18:

dečko, ja bih pre rekla da si ti glup. nije niko "pobegao" od nas, to je samo večita borba između rusije i amerike za vlast. pri tome ne obožavam ni jedne ni druge.mi smo u pat poziciji zbog kosova, tako da ne biramo mi stranu, već smo tu sticajem okolnosti. ako ti stvarno veruješ zapadnoj propagandi, omda ti pomoći nema. slušaj ritu oru i onu drugu poslastičarku za bolje i nisi, a ja ću da slušam rogera watersa i da čitam handkea. a ovi što su silovali dete su isti oni koji si srbima vadili prgane, silovali žene, ubijali decu, isterivali ljide iz svojih kuća, ali to ti, izgleda, nije smetalo.

Brza Fotografija

pre 1 godinu

Uštrojiti ih i na najteži fizički rad. Kad padnu, izlečiti ih, oporaviti, pa opet macola i udri po kamenu. Ustvari, bolje ih ne uštrojiti, neka se među sobom....

Dragan Ferencevic

pre 1 godinu

Vi koji lupate gluposti raspitajte se kolike su kazne u Srbiji za silovanje pedofiliju a posebno za silovanje maloletnika i dece. Pa jel onaj berberin dobio dozivotnu posto mislim da kod nas najveca kazna 45 godina on dobio meru lecenja do kraja zivota, umro u zatvoru. Kod nas se bar ne daju kazne ispod godinu dana za silovanje kao sto su dobili ova petorica.

Beograd-janin

pre 1 godinu

Decko, samo si potvrdio sve sto sam napisao, nema sta da pricamo ako tako mislis, a mislis ko I 3/4 Srba! I mi spadamo u isti taj treci svet..
Svi su pobegli od nas, zbog nase pametne politike koju vodimo zadnjih 30+ godina, koje se nazalost I dalje nismo odrekli!
(Vlada, 02. septembar 2022 18:29)

Ako nema šta da pričamo, šta se javljaš?
Niti imaš veze sa istorijom, niti imaš veze sa politikom, niti imaš kapacitet da skapiraš bilo šta. Srbi nisu "treći svet" i nikada neće biti... Narod koji je svetu dao Teslu, Pupina, Milankovića, Andrića, Đokovića, Jokića.. nikada ne može biti "treći svet", zapamti to od sada pa za navek. Zato, ne pljuj po svom narodu, poštuj svoju zemlju, to je najmanje što možeš da uradiš.

Aca

pre 1 godinu

Прво кастрација по систему на пањ, па да њих неко силује, па тек одма смрт… само ће им помоћи ако их осуде одмах на смртну.

Sremac

pre 1 godinu

Uzas u sta se sve pretvorilo. I kod nas ima takvih monstruma. Hemijska kastracija i velika robija, resice ili znatno umanjiti takva nedela.

Građanin

pre 1 godinu

Pa mi celom svetu pričamo da su to manijaci ali niko nam ne veruje, tj baš ih briga dok mogu vojne baze da drže kod njih. Znači silovatelji, kriminalci, dileri, pljačkaši, nijedan poznati sportista, pisac, naučnik....ništa!

dogodine do Prizrena dogodine do Knina

pre 1 godinu

Omiljeni sport im je bio da siluju srpkinje. Sada su ih proterali pa moraju svoje.
(Amos Dundee, 02. septembar 2022 17:42)

vratice se slavna srpska vojska dole i veliki srpski narod ce pobediti. .
samo da zavolimo sebe i shvatimo gde su nasi zivoti u istoriji naseg naroda i vremena

sotir zvani djubre

pre 1 godinu

I posle kazu nema razvoja humanizma na Kosovu.. Nekad su silovali koze, sad siluju zene -- ako to nije razvoj humanizma, ja ne znam sta je..

mico

pre 1 godinu

"Rita Beriša navodi da su 2021. bilo 102 slučaja silovanja"
'Bem ti sve, jedno silovanje na svaka tri-cetiri dana.

Treba ih kastrirati, i to ne hemijski nego zardjalom kasikom...

"Zena"

pre 1 godinu

@EU Citizen
UdŸbenički primer zašto filozofija mora da ostane u školamaa.
Živimo u paklu zločina,jada i bahatosti patrijalhalnog sistema.

Јабучило

pre 1 godinu

A kod nas niko ni A da kaže kad se ovako nešto desi, ustvari, obično se komentariše da je žrtva tražila pa dobila, ispadoše oni pametniji i osećajniji...
(ohoho, 02. septembar 2022 20:10)

Јеси ли баш сигуран у то што неосновано пишеш?

EU Citizen

pre 1 godinu

Kako su to ”institucije” i ”država” izneverile ”žene”? Feminjarski talog ne propušta priliku da.lupeta.i plasira svoje bolesne teorije. Ovo dete je silovala grupica bolesnika, i u normalnoj državi, svi oni bi završili boravak na.ovoj planeti, dakle, država će tek da izmeveri ovu nesretnu devojčicu, a među najkrovljima za to će biti upravo ovakve levičarake plaćeničke nakaze, koje su u prvim redovima kreštanja protiv smrtne kazne za sve ubice, silovatelje dece i slične zveri u ljudskom obliku.

обс

pre 1 godinu

Психопате из репертоара силовања немогуће је социјализовати и лечити. Њихов фрагментисани его успева само у групи, крду. Зато су криминогене групе њихова породица. Координате њиховог функционисања су врло једноставне, сиромашне и насилни су када им препречите пут у покушају да их коригујете наметањем правила легалног друштва. Врло су несрећни у реалном свету, живе паралелни живот. Срећнији су иза решетака јер гранулирани его поново буде цео. Тамо су у крду и сигурни су. Кукавице су и све што раде, колико год да је брутално, има смисао уклањања сопственог страха. У сфери интелигенције нису сиромашни. Вође су натпросечно интелигентни. Психопатски поремећај личности може бити део склоности из породице али се, нарочито, у последње три деценије стиче употребом психоактивних супстанци. Па ће, не ретко, "стечена психопатија" бити фамилијарно изненађење. Дрога је психопатизовала Србију. Производња ратова и етничких сукоба увек подразумева регрутацију ове сорте. У случају Србије отимање Косова и Метохије остварено је тим алатом.

Seljanka

pre 1 godinu

Kako za tih 7sati u parku niko nije pritekao u pomoc, niko pozvao policiju, niko reagovao,
da li je moguce da u centru grada u parku se tako nesto desava satima?

moebius

pre 1 godinu

Beograd-janin

Decko, samo si potvrdio sve sto sam napisao, nema sta da pricamo ako tako mislis, a mislis ko I 3/4 Srba! I mi spadamo u isti taj treci svet..
Svi su pobegli od nas, zbog nase pametne politike koju vodimo zadnjih 30+ godina, koje se nazalost I dalje nismo odrekli!
(Vlada, 2. septembar 2022 18:29)

Obavesten si k'o Kostunica.

ohoho

pre 1 godinu

@Jabucilo

Apsulutno...pročitaj prethodni komentar, jel neko podigo glas onako bar radi reda, jel neko pomislio da protestuje, jel neko nešto uradio..po neki komentar i to većina negativnih...

AleksandarBL

pre 1 godinu

@Заплањац Ви хрвати морате увек по Србима.Ено ти Јасеновац па се ту прави паметан ако можеш.
(a, 02. septembar 2022 17:32)

Rvati ne znaju ćirilicu kad se već praviš pametan.

Mitropolit Jovan

pre 1 godinu

Kako za tih 7sati u parku niko nije pritekao u pomoc, niko pozvao policiju, niko reagovao,
da li je moguce da u centru grada u parku se tako nesto desava satima?
(Seljanka, 3. septembar 2022 10:31)
--------
Siguran sam da se neko od slucajnih prolaznika, ko je video o cemu se radi, samo pridruzio "zabavi". To su zivotinje gospodjo, bez namere da vredjam zivotinje. Ko nije ziveo medju njima nije svestan sa cime ima posla. Za zenu je bezbednije da zanoci u dzungli Amazona nego da, danas, proseta ulicama bilo kog grada na KiM. Posebno ako su Srpkinje u pitanju.

sturmmann

pre 1 godinu

Aprila 1941.g, horde divljaka su kidnapovale preko 2500 Srpkinja sa Kosova i Metohije i odvele ih u svoje kuće sa ogradom od zida da im budu robinje. O njihovoj sudbini se ništa ne zna.

Pre nekoliko decenija, čopor takvih istih monstruma je silovao i ubio maloletnu devojku Branku na Čakoru.

Ovakvih primera imate koliko hoćete.

Albanci, kakvo je vaše mišljenje o tome?

MileBukovac

pre 1 godinu

Svugde ima silovanja,pa i devojčica..ali grupnog silovanja osim u Indiji nisam još čuo.Jedan silovatelj može biti poremećena osoba kao i što jeste ali njih par da su poremećeni ne verujem..biće da je to neki folklor lokalnog življa.

NadrogiraniSlon

pre 1 godinu

Pa ako misliš da nećeš biti silovan u glavnom gradu neke države kad šetaš sam ozbiljno si pogrešio. Ali sad nisu skroz ova petorica kriva. Ja njih ne branim. Krivi su njeni roditelji što su je pustili da ide napolje noću, ona je kriva zbog te ideje, a ova petorica su krivi što im je palo to na misao. To ti je isto kao da rukama mašeš svoj novčanik gde žive samo kradljivci, kriminalci. I ti si delom kriv što si provocirao i oni što su ti uzeli pare. Znači da su svi krivci i da trebaju roditeljima da se da kazna što su dopustili detetu da ide samo. A ako se dete izšunjalo iz kuće onda treba i detetu kazna i roditeljima još veća. Molim vas ne branite dete, ono je sebe dopustilo da ode u tamu i njeni roditelji što su je pustili. E sad nisam čitao celu priču, pa ako su nju ukrali, onda su samo ova petorica kriva, treba im se napraviti smrtna kazna kao 14 Februara 1992 u Somboru.

Lea USA

pre 1 godinu

Znam da cete svi sad da pocnete da mi lupate minuse ali moram vam reci zasto su te zene ustale u Pristini. Ustale su jer je poceo da se oseca uticaj zapada kojem su izlozeni od kako su se u tom pravcu opredelili. To je samo dokaz da se uticajem moze nesto uciniti. Ne kazem da je na Kosovu idealno daleko je od idealnog ali ocigledno da ide na bolje. Ne mrzim Rusiju ali tamo zene prolaze slicno.
Drugo ne znam zasto je Evropa toliko forsirala ukidanje smrtne kazne. Mnoge drzave u Americi imaju smrtne kazne za gnusne zlocine cak i demokratska Kalifornija ima moratorium koji moze da ih dozvoli. Nisam pristalica ni smrtnih kazni ali ponekad mi se cini da su funkcionisale. Zivela sam za vreme Tita ne verujem da bi tako blago prosli silovatelji dece u njegovo vreme. Secam se slucaja silovanja i ubistva deteta zlocinac je dobio smrtnu kaznu. Sad znaju da im se nista takvo nece desiti pa nemaju nikakav strah. Kriminal je u porastu svuda da je guverner drzave u kojoj ja zivim koja je inace mirna za vreme covida izjavio da ga covid ne brine toliko koliko porast kriminala. Naravno moja drzava nema smrtnu kaznu a prica o smanjivanju obima policije je po mom misljenju retardirana.

Deda

pre 1 godinu

Da sam kojim slučajem roditelj te devojčice od 11 godina, tim monstrumima
bi sam presudio na način koji bi meni odgovarao, a to je, metak u celo svim
petoro.

Milena

pre 1 godinu

Kad su to isto radili srpskim devocicama od 11, 12 godina, tad nisu dizali proteste, a a samuv est i obelodanivane da se desio takavk zlocin optuzivali su nas svi u nihovim redovima da sirimu velikosrpsku propagandu...Znam kako ovo sto kazem izgleda, ali treba se podsetiti i takvog detalja, jer u jjihovom drustvu, ako je takav zlocin pema Srbima, onda ga veoma lako i lepo tolerisu...

Komša

pre 1 godinu

Proterali Srbe.
Sad moraju jedni druge da napadaju,zlostavljaju - uskoro ce poceti jedni drugima da seku sume i otimaju njive.
Naviklo to jos od Kačaka,preko Balista pa Marksista - Lenjinista s Kosova do "demokrata" ...

sotir zvani djubre

pre 1 godinu

I posle kazu nema razvoja humanizma na Kosovu.. Nekad su silovali koze, sad siluju zene -- ako to nije razvoj humanizma, ja ne znam sta je..

Beograd-janin

pre 1 godinu

"Sipci, treci svet" rece jedan gospodin ovde..
A mi inace spadamo u visu kastu od tog treceg sveta mislis??
Nema nama pomoci, taj nas nadmeni stav, Srbi, narod nebeski a Siptari su kozo...ci, Rumuni su cigani, Crnogorci su Srbi, Balije, Ustase itd. nas je I dovelo tu gde jesmo, izmedju ostalog!
Svi pobegose od nas, ali mi smo u pravu!! Zanimljivo.
(Vlada, 02. septembar 2022 16:55)

Dečko, nemamo mi šta da pričamo, oni su "treći svet" to je jasno kao dan... Rumuni nisu cigani, Crnogorci su Srbi, Balije su Balije, a Ustaše su Ustaše. Šta ti tačno nije jasno? Svi su pobegli od nas jer ih drma kompleks, a svoje bežanje su zasnovali na svemu što si naveo, što je čista istina, jer su svi mnogo manji narodi koji su svoju samostalnost ostvarili nipodaštavajući Srbe i Srbiju. Nismo mi "nebeski narod", mi smo samo "mali narod" u odnosu na sve te novokomponovane, ali ipak "narod". Rumuni nisu cigani, Rumuni su čestit i prijateljski narod, za razliku od ostalih navedenih. Da, do ovde nas je doveo "ponos" koji veliki narodi ne trpe, nema veze sa svim novokomponovanim oni su marionete u tim dešavanjima.

Vlada

pre 1 godinu

"Sipci, treci svet" rece jedan gospodin ovde..
A mi inace spadamo u visu kastu od tog treceg sveta mislis??
Nema nama pomoci, taj nas nadmeni stav, Srbi, narod nebeski a Siptari su kozo...ci, Rumuni su cigani, Crnogorci su Srbi, Balije, Ustase itd. nas je I dovelo tu gde jesmo, izmedju ostalog!
Svi pobegose od nas, ali mi smo u pravu!! Zanimljivo.

gradjanin

pre 1 godinu

Шипци... шта рећи, туга... трећи свет...
(Сава

Ma nemoj!! A u koji red spadaš ti kao Srbin? U prvi red? Ustvari, Srbi su iznad prvog reda!! Srbi su iznad svih.!!! Nebeski narod, jel tako beše?
E moj ti ....

dogodine do Prizrena dogodine do Knina

pre 1 godinu

Omiljeni sport im je bio da siluju srpkinje. Sada su ih proterali pa moraju svoje.
(Amos Dundee, 02. septembar 2022 17:42)

vratice se slavna srpska vojska dole i veliki srpski narod ce pobediti. .
samo da zavolimo sebe i shvatimo gde su nasi zivoti u istoriji naseg naroda i vremena

EU Citizen

pre 1 godinu

Kako su to ”institucije” i ”država” izneverile ”žene”? Feminjarski talog ne propušta priliku da.lupeta.i plasira svoje bolesne teorije. Ovo dete je silovala grupica bolesnika, i u normalnoj državi, svi oni bi završili boravak na.ovoj planeti, dakle, država će tek da izmeveri ovu nesretnu devojčicu, a među najkrovljima za to će biti upravo ovakve levičarake plaćeničke nakaze, koje su u prvim redovima kreštanja protiv smrtne kazne za sve ubice, silovatelje dece i slične zveri u ljudskom obliku.

Drugosrbijanci smrde!

pre 1 godinu

A gde je Beograd!? Koliko se sećam i u Beogradu se desilo silovanje pre neki dan!Ovaj je.... narod je oguglao na sve,jadno!
(ZliZo, 2. septembar 2022 16:35)

Beograd očito nije u kategoriji mesta gde pet pogani siluju jedanestogodišnju devojčicu 7 sati. A što pitaš? Jel' ti žao?

tu i tamo

pre 1 godinu

To je njima u genima, odvratna nacija...
(mich, 02. septembar 2022 18:15)

Smesan si. Pa toga kod nas ima mnogo vise nego tamo. Cak i silovanja u porodicama.
(Laki, 2. septembar 2022 19:21)

Ti brojao?

Laki

pre 1 godinu

To je njima u genima, odvratna nacija...
(mich, 02. septembar 2022 18:15)

Smesan si. Pa toga kod nas ima mnogo vise nego tamo. Cak i silovanja u porodicama.

Beograd-janin

pre 1 godinu

Decko, samo si potvrdio sve sto sam napisao, nema sta da pricamo ako tako mislis, a mislis ko I 3/4 Srba! I mi spadamo u isti taj treci svet..
Svi su pobegli od nas, zbog nase pametne politike koju vodimo zadnjih 30+ godina, koje se nazalost I dalje nismo odrekli!
(Vlada, 02. septembar 2022 18:29)

Ako nema šta da pričamo, šta se javljaš?
Niti imaš veze sa istorijom, niti imaš veze sa politikom, niti imaš kapacitet da skapiraš bilo šta. Srbi nisu "treći svet" i nikada neće biti... Narod koji je svetu dao Teslu, Pupina, Milankovića, Andrića, Đokovića, Jokića.. nikada ne može biti "treći svet", zapamti to od sada pa za navek. Zato, ne pljuj po svom narodu, poštuj svoju zemlju, to je najmanje što možeš da uradiš.

Pogan

pre 1 godinu

Nakon hapsenja objavljena su puna imena i fotografije silovatelja. Ovako bi trebalo svugde!!!
(objavite slobodno, 02. septembar 2022 16:29)

Ne, ne bi. Jer postoji nešto što se zove pretpostavka nevinosti. Posle presude može da se objavljuje, pre toga ne.
Zamisli samo hipotetičku situaciju gde (npr greškom) jedne novine objave tvoje ime, prezime i sliku u tekstu gde si apostrofiran kao silovatelj maloletnog lica. Još par novina prepišu vest, i eto ti rulje ispred kuće koja hoće da pobije i tebe i da zapali sve tvoje. Tad ti ne bi bilo do takve vrste pravde, zar ne?

Građanin

pre 1 godinu

Pa mi celom svetu pričamo da su to manijaci ali niko nam ne veruje, tj baš ih briga dok mogu vojne baze da drže kod njih. Znači silovatelji, kriminalci, dileri, pljačkaši, nijedan poznati sportista, pisac, naučnik....ništa!

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Smesan si. Pa toga kod nas ima mnogo vise nego tamo. Cak i silovanja u porodicama.
(Laki, 2. septembar 2022 19:21
--------
Laki, pričaš nešto o čemu nemaš pojma. Živeo sam u Peći u vreme "bratstva i jedinstva" i slušao o svakodnevnim silovanjima, koja su se, nažalost i najčešće, dešavala srpskoj deci. Tu nije bilo pomoći ni sa koje strane. Nisu se smeli kvariti "izvanredni medjunacionalni odnosi"?! Niti su unesrećeni roditelji smeli da prijavljuju slučaj. Posle takvih grupnih silovanja, bila je ustaljena praksa, medju albankom populacijom da, ako je jednom silovana samim tim postaje opštedruštvena imovina, ili, da budem prizemniji i precizniji, kurva. Takvim familijama nije preostajalo ništa drugo nego da se sele kako bi spasili sopstveno dete dalje tragedije. Tamo se silovanja, u 99% slučajeva ne prijavljuju gopodine, zato se stiče utisak izuzetnog poštenja i ponašanja albanske populacije. Naravno, sada, u nedotatku srpske populacije, tradicija mora da se nastavi, makar i sa sopstvenim sunarodnicima. Nemate Vi pojma o čemu govorite a Vaša konstatacija je samo jedna triper demagoška parola.

Vlada

pre 1 godinu

Beograd-janin

Decko, samo si potvrdio sve sto sam napisao, nema sta da pricamo ako tako mislis, a mislis ko I 3/4 Srba! I mi spadamo u isti taj treci svet..
Svi su pobegli od nas, zbog nase pametne politike koju vodimo zadnjih 30+ godina, koje se nazalost I dalje nismo odrekli!

The Who

pre 1 godinu

@Albanac
Braca Mazreku su u selu Klecka silovali devojcicu od 12 god.Srpkinju.Pred majkom.Posle ih ubili i spalili sa drugim civilima u improvizovanom krematorijumu.Oni su heroji na Kosovu.Da je sada silovana devojcica Srpske nac.oni ne bi bili uhapseni i bili bi heroji.

Blaster

pre 1 godinu

Ako nema šta da pričamo, šta se javljaš?
Niti imaš veze sa istorijom, niti imaš veze sa politikom, niti imaš kapacitet da skapiraš bilo šta. Srbi nisu "treći svet" i nikada neće biti... Narod koji je svetu dao Teslu, Pupina, Milankovića, Andrića, Đokovića, Jokića.. nikada ne može biti "treći svet", zapamti to od sada pa za navek. Zato, ne pljuj po svom narodu, poštuj svoju zemlju, to je najmanje što možeš da uradiš.
(Beograd-janin, 02. septembar 2022 18:48)

O tvom "kapacitetu" dovoljno govori to što Đokovića i Jokića smeštaš pored Tesle, Pupina, Milankovića al' ajde. Znaš kako se kaže. Svaka budala ima svoje veselje! Živ ti meni i veseo bio.

prosto razmisljanje

pre 1 godinu

@Zoran Knezevic,

I ja sam iz Peci ali ti debelo lazes. Navedi bar jedan primer kojim bi potkrepio to sto si napisao sem mrznje koju gajis prema Albancima. Nigde nije bilo skladnijih medjunacionalnih odnosa kakvi du bili u gradu Pec.

Sait Berisha Pec

Oliver

pre 1 godinu

Zasto je ovo neobično? Pa jel se sećate sta su oni uradili nesrecnom Djordju Martinovicu,kog su silovali slomljenom pivskom flašom. Najbolji engleski digestivni hirurg je posle rekao da takve povrede nije video u zivotu! A jugoslovenske vlasti su izmisljale pricu da se jadni covek sam povredio.

Јабучило

pre 1 godinu

A kod nas niko ni A da kaže kad se ovako nešto desi, ustvari, obično se komentariše da je žrtva tražila pa dobila, ispadoše oni pametniji i osećajniji...
(ohoho, 02. septembar 2022 20:10)

Јеси ли баш сигуран у то што неосновано пишеш?

AleksandarBL

pre 1 godinu

@Заплањац Ви хрвати морате увек по Србима.Ено ти Јасеновац па се ту прави паметан ако можеш.
(a, 02. septembar 2022 17:32)

Rvati ne znaju ćirilicu kad se već praviš pametan.

milena

pre 1 godinu

Vlada, 2. septembar 2022 18:

dečko, ja bih pre rekla da si ti glup. nije niko "pobegao" od nas, to je samo večita borba između rusije i amerike za vlast. pri tome ne obožavam ni jedne ni druge.mi smo u pat poziciji zbog kosova, tako da ne biramo mi stranu, već smo tu sticajem okolnosti. ako ti stvarno veruješ zapadnoj propagandi, omda ti pomoći nema. slušaj ritu oru i onu drugu poslastičarku za bolje i nisi, a ja ću da slušam rogera watersa i da čitam handkea. a ovi što su silovali dete su isti oni koji si srbima vadili prgane, silovali žene, ubijali decu, isterivali ljide iz svojih kuća, ali to ti, izgleda, nije smetalo.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Priština se digla na noge nakon monstruoznog slučaja silovanja, kada je 11-godišnju devojčicu sedam sati silovalo pet muških lica.




Nekada izuzetno žalim što nije ostao na ovim prostorima Dušanov zakonik iz srednjeg veka… Da ima pravo i narod da sudi. Tužno i žalosno.

Valjevac

pre 1 godinu

Nešto slično se prošle godine desilo i u jednom mestu pored Valjeva. Zašto ovde kod nas javnost nije reagovala kao ove žene sada u Prištini?

voodoo

pre 1 godinu

Dečko, nemamo mi šta da pričamo, oni su "treći svet" to je jasno kao dan... Rumuni nisu cigani, Crnogorci su Srbi, Balije su Balije, a Ustaše su Ustaše. Šta ti tačno nije jasno? Svi su pobegli od nas jer ih drma kompleks, a svoje bežanje su zasnovali na svemu što si naveo, što je čista istina, jer su svi mnogo manji narodi koji su svoju samostalnost ostvarili nipodaštavajući Srbe i Srbiju. Nismo mi "nebeski narod", mi smo samo "mali narod" u odnosu na sve te novokomponovane, ali ipak "narod". Rumuni nisu cigani, Rumuni su čestit i prijateljski narod, za razliku od ostalih navedenih. Da, do ovde nas je doveo "ponos" koji veliki narodi ne trpe, nema veze sa svim novokomponovanim oni su marionete u tim dešavanjima.
(Beograd-janin, 02. septembar 2022 17:08)

Znas one klipove kada psi pokusavaju da prodju kroz vrata sa stapom u ustima koji je siri od vrata i bezbroj puta neuspesno. To si ti prijatelju, ti nisi treci svet, ti si manje inteligentno bice, zamalo kao pas, ali zapravo cak i nize. Psi ne misle o sebi barem da su bolji od drugih. Srbija je tu gde jeste, a nije nigde - propala, siromasna, mala drzava koju napusta narod u velikom broju, puna korupcije, zaduzena za neradnih 15 generacija ..., zbog takvih kao ti. Takvi nikako da ukapiraju da je Turcin Turcin, Hrvat Hrvat, Crnogorac Crnogorac, Srbin Srbin, a svi oni zajedno ljudi i kao svi ljudi svuda ima losih i boljih, puno glupih i poneki pametan, problem sto kod nas ovi glupi mnogo glasniji izgleda nego drugde ...

Blaster

pre 1 godinu

Ne, ne bi. Jer postoji nešto što se zove pretpostavka nevinosti. Posle presude može da se objavljuje, pre toga ne.
Zamisli samo hipotetičku situaciju gde (npr greškom) jedne novine objave tvoje ime, prezime i sliku u tekstu gde si apostrofiran kao silovatelj maloletnog lica. Još par novina prepišu vest, i eto ti rulje ispred kuće koja hoće da pobije i tebe i da zapali sve tvoje. Tad ti ne bi bilo do takve vrste pravde, zar ne?
(Pogan, 02. septembar 2022 16:44)

Evo vidiš. Rulja je tvoj komentar ocenila sa gomilom minusa! Zbog rulje se ovakve stvari i dešavaju. To je taj "balkanski sindrom" uzimanja pravde u svoje ruke. Oni bi nešto da reše a u vilici nemaju pola zuba. I ti sad rulji objašnjavaš pretpostavku nevinosti. Briga rulju za pravdu. Rulja hoće krv i zabavu. Rulja bi na svakom ćošku da prevari sistem a onda bi oni nekom da sude. E to je razlika između civilizovanog i našeg, balkanskog društva.

NadrogiraniSlon

pre 1 godinu

Pa ako misliš da nećeš biti silovan u glavnom gradu neke države kad šetaš sam ozbiljno si pogrešio. Ali sad nisu skroz ova petorica kriva. Ja njih ne branim. Krivi su njeni roditelji što su je pustili da ide napolje noću, ona je kriva zbog te ideje, a ova petorica su krivi što im je palo to na misao. To ti je isto kao da rukama mašeš svoj novčanik gde žive samo kradljivci, kriminalci. I ti si delom kriv što si provocirao i oni što su ti uzeli pare. Znači da su svi krivci i da trebaju roditeljima da se da kazna što su dopustili detetu da ide samo. A ako se dete izšunjalo iz kuće onda treba i detetu kazna i roditeljima još veća. Molim vas ne branite dete, ono je sebe dopustilo da ode u tamu i njeni roditelji što su je pustili. E sad nisam čitao celu priču, pa ako su nju ukrali, onda su samo ova petorica kriva, treba im se napraviti smrtna kazna kao 14 Februara 1992 u Somboru.

Sogard

pre 1 godinu

Шипци... шта рећи, туга... трећи свет...
(Сава, 02. septembar 2022 16:27)

Sva sreca pa kod nas nema takvih bolesnika, zar ne ?

Dziber u pokušaju

pre 1 godinu

Kosovo je postalo gore od Afrike i Indije
(seljadin, 02. septembar 2022 18:31)

Afrika (bio sam dosta puta tamo) je za Kosovo zapadna Evropa!

Јелена

pre 1 godinu

@Заплањац Ви хрвати морате увек по Србима.Ено ти Јасеновац па се ту прави паметан ако можеш.
(a, 02. septembar 2022 17:32)

Rvati ne znaju ćirilicu kad se već praviš pametan.
(AleksandarBL, 02. septembar 2022 17:54)

Нека науче ако долазе на наше портале. Нећемо ваљда због њих да пишемо латиницом.

ohoho

pre 1 godinu

Lik siluje dete od 3g, deda siluje unuku, otac siluje ćerku, unuk siluje babu, brat siluje sestru, i bezbroj ,,običnih" silovanja....svakodnevno čitamo, znači svaki božiji dan de desi po neko ovakvo silovanje, a neko se ovde našao da kaže ,,šipci treći svet'', pa ,,to je njima u genima", itd. Alo, možda su oni loši ali u ovoj disciplini mi prednjačimo da me kažem da su se oni digli na noge a mi ćutimo i gledamo svoja posla.

moebius

pre 1 godinu

Beograd-janin

Decko, samo si potvrdio sve sto sam napisao, nema sta da pricamo ako tako mislis, a mislis ko I 3/4 Srba! I mi spadamo u isti taj treci svet..
Svi su pobegli od nas, zbog nase pametne politike koju vodimo zadnjih 30+ godina, koje se nazalost I dalje nismo odrekli!
(Vlada, 2. septembar 2022 18:29)

Obavesten si k'o Kostunica.

ProkopijeElGrande

pre 1 godinu

Nakon hapsenja objavljena su puna imena i fotografije silovatelja. Ovako bi trebalo svugde!!!
(objavite slobodno, 02. septembar 2022 16:29)

Proguglaj. Kragujevac ili Krusevac,(mozda okolina, neko selo), ne secam se tacno. Ima tome oko 5-7 godina, koja gore ili dole.
Klinka, 15-16 godina prijavila trojicu da su je silovali. Odmah uhapseni.
Tu bi na snagu stupio tvoj predlog, rulja bi se digla, do njih mozda ne bi mogla stici, ali do kuce do porodica im - moguce da bi stigla.
Par dana kasnije, na detaljnom saslusanju, policija primeti neke nelogicnosti i devojka prizna da je izmislila silovanje jer je kasnila par sati kuci, ima stroge roditelje i bojala se da ce je kazniti. Ove su naravno pustili.
Pretpostavljam da bi bio spreman da snosis svu odgovornost i stetu koja bi nastala objavljivanjem njihovih imena i fotografija?

Miki

pre 1 godinu

Шипци... шта рећи, туга... трећи свет...
(Сава, 2. septembar 2022 16:27)

Brate, pogledaj u naše dvorište. Gledaš samo preko plota šta komšije rade dok ti se u sopstvenoj državi dešavaju još gore stvari. Obrati pažnju na svoju zemlju.
(Radoslav S, 02. septembar 2022 20:31)

Bravo za komentar Radoslave. Evo kod njih cetvoricu privela policija a petog otac doveo u policiju, narod se digao na noge i pravi demonstracije. Evo kod nas neki dan unuk silovao rodjenu babu i otisao da dpava kao da nista nije bilo, brat sestru… i jesi cuo za nekakve proteste nesto? Ama nista od toga moj Sava, mi smo mnogo gori od njih veruj.

ohoho

pre 1 godinu

A kod nas niko ni A da kaže kad se ovako nešto desi, ustvari, obično se komentariše da je žrtva tražila pa dobila, ispadoše oni pametniji i osećajniji...

Radoslav S

pre 1 godinu

Шипци... шта рећи, туга... трећи свет...
(Сава, 2. septembar 2022 16:27)
Brate, pogledaj u naše dvorište. Gledaš samo preko plota šta komšije rade dok ti se u sopstvenoj državi dešavaju još gore stvari. Obrati pažnju na svoju zemlju.

bozza

pre 1 godinu

"Sipci, treci svet" rece jedan gospodin ovde..
A mi inace spadamo u visu kastu od tog treceg sveta mislis??
Nema nama pomoci, taj nas nadmeni stav, Srbi, narod nebeski a Siptari su kozo...ci, Rumuni su cigani, Crnogorci su Srbi, Balije, Ustase itd. nas je I dovelo tu gde jesmo, izmedju ostalog!
Svi pobegose od nas, ali mi smo u pravu!! Zanimljivo.
(Vlada, 02. septembar 2022 16:55)

Dečko, nemamo mi šta da pričamo, oni su "treći svet" to je jasno kao dan... Rumuni nisu cigani, Crnogorci su Srbi, Balije su Balije, a Ustaše su Ustaše. Šta ti tačno nije jasno? Svi su pobegli od nas jer ih drma kompleks, a svoje bežanje su zasnovali na svemu što si naveo, što je čista istina, jer su svi mnogo manji narodi koji su svoju samostalnost ostvarili nipodaštavajući Srbe i Srbiju. Nismo mi "nebeski narod", mi smo samo "mali narod" u odnosu na sve te novokomponovane, ali ipak "narod". Rumuni nisu cigani, Rumuni su čestit i prijateljski narod, za razliku od ostalih navedenih. Da, do ovde nas je doveo "ponos" koji veliki narodi ne trpe, nema veze sa svim novokomponovanim oni su marionete u tim dešavanjima.
(Beograd-janin, 02. septembar 2022 17:08)

Generalizacija je odraz primitivizma i povrsnosti, potreba da se ppokaze sopstvena superiornost na osnovu najgorih primera iz suprotnog tabora. Ako bi po tebi svrstavali Srbe, mi bi bili cisti nacisti

albanac

pre 1 godinu

Da je devojčica ne daj bože srpkinja, ni inicijale ne bi objavili a kamoli da toliki narod izađe na ulicu.
(golub pismonoša, 02. septembar 2022 20:27)

Ovakve nakaze i neljude ne zeli niko u drustvu, da li si siguran u ovo sto si napisao??? Da li stvarno mislis da bih ja, i ne samo ja, drugacije gledao na taj olos da je u pitanju bilo srpsko dete???

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Kad ce ove feministkinje shvatiti da nema tog zakona koji ce spreciti nekoga da ubije, siluje, ili nesto trece. Zakon moze samo da sankcionise to, a da li zaista mislite da ovi bolesnici silovatelji razmisljaju o zakonu i kaznama? Uvek je bilo ubica, bolesnika, pedofila, kriminalaca i bice dok je sveta i veka. Treba ih kazniti tako da nemaju vise priliku da ponovo siluju.

a

pre 1 godinu

@Заплањац Ви хрвати морате увек по Србима.Ено ти Јасеновац па се ту прави паметан ако можеш.

objavite slobodno

pre 1 godinu

"Silovatelji imaju lica, silovatelji imaju ime"

Nakon hapsenja objavljena su puna imena i fotografije silovatelja. Ovako bi trebalo svugde!!!

tgompson

pre 1 godinu

Ima toga i u Srbiji samo se ne priča jer je mnogo zatvorenija sredina, koliko samo zena se ubije i siluje u Srbiji i to u krugu familije...

key and peele

pre 1 godinu

ima jedna majmunska grupa na fb, zovu se stay serbian. kao i svi neobrazovani idioti, malo im
je bilo da budi srbende, sto je ok, nego su morali da s vremena na vreme budu i uvredljivi prema drugim narodima jer nista ne stoji bolje prostaku nego kad srpstvo budzi ismevanjem nekog drugog

elem, pre neki dan mi se smucilo i otpratim ih. zadnja kap: silovanje tog jadnog deteta su predstavili kao posledicu toga sto su siptari. kad deda srbin siluje unuku, nije sto je srbin, kad fricl rodjenu cerku siluje 20 godina, nije sto je austrijanac, al kad siptar siluje nemocno dete, to je zato sto je siptar

za smrtnu kaznu nisam. ne zato sto sam necovel, nego sto je to prekratka patnja za zlotvora. plus niko se ne pita koje traume nose egzekutori. zato je dozivotna zakon. ne znas kad ces umreti al znas da ziv izaci neces

Јабучило

pre 1 godinu

e to ce biti jedina stvar
da se prave napaljene srBske i albanske batice sloze,
ustvari tu ce se ceo zadrigli balkan na testosteronima sloziti:
sama je trazila...

А да ниси мало психопата?

Mile

pre 1 godinu

Ajde bre srete ko foke. Kazite u dve recenice svoje misljenje.

Moje misljenje je: "Da se desi to kod nas, bilo bi komentara, ali niko se ne bi pokrenuo da napravi protest."

Laki

pre 1 godinu

U Pristini direktor policije daje ostavku zbog ovoga. Kada je kod nas neko dao ostavku za svoje propuste? Albanci su slozni i isterace stvari na cistac, a mi? Mi se uzrujavamo zbog starleta, Djokovica, politicara, a zmurimo na ogromne propuste u drzavi Srbiji, a ima ih bezbroj.

wer

pre 1 godinu

e to ce biti jedina stvar
da se prave napaljene srBske i albanske batice sloze,
ustvari tu ce se ceo zadrigli balkan na testosteronima sloziti:
sama je trazila...

postoji samo jedna kazna, tj dve:
prvo kastracija bez anestezije, pa tek onda dzelat

Kole

pre 1 godinu

Trebalo bi i u Beogradu da se protestvuje u znak podrške žrtvama ovakvih slučajeva! Jednom zajedno za pravi cilj! Ostavite politike za političare,ovo je zlo iskonsko!

Тит Слободаније Август

pre 1 godinu

Ову тему је сувише лако претворити у нешто национално обојено. Има и међу Србима и међу Албанцима и "првог" и "трећег" света. А није баш кривица наших народа ако смо сви скупа "трећи" свет.

Елем, где нестадоше Албанци који су вековима стражарили пред српским манастирима и опирали се турским освајачима? Албанци Ђорђа Аријанита, Норе и Есада-паше? Ово у задње 4 деценије му канда дођу неки други Албанци. Ломе крстове на манастирима, гађају куће српских повратника камењем, ваде органе, групно силују...

Узгред, да, и Срби су се охохо срозали као народ.

Dragan Ferencevic

pre 1 godinu

Vi koji lupate gluposti raspitajte se kolike su kazne u Srbiji za silovanje pedofiliju a posebno za silovanje maloletnika i dece. Pa jel onaj berberin dobio dozivotnu posto mislim da kod nas najveca kazna 45 godina on dobio meru lecenja do kraja zivota, umro u zatvoru. Kod nas se bar ne daju kazne ispod godinu dana za silovanje kao sto su dobili ova petorica.

Blaster

pre 1 godinu

Nekada izuzetno žalim što nije ostao na ovim prostorima Dušanov zakonik iz srednjeg veka… Da ima pravo i narod da sudi. Tužno i žalosno.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 02. septembar 2022

Srednji vek je ostao ali bez Dušanovog zakonika... ne može sve.

*

pre 1 godinu

Da li je na ovakvoj vesti potrebno da se prica i raspravlja o politici? O bilo čemu drugom osim o činjenici da je silovano DETE!!!! 7 SATI!!!! I to nije prvi put da je silovana HALO!!! Zamislite te roditelje,majku i oca koji nocas treba da legnu da spavaju znajuci da im je ćerkica silovana. Zamislite nju koja je prošla taj užas kako se oseća. Da li će ikada moći da vodi normalan zivot posle toga,da li ce ikada verovati ljudima oko sebe? Detetu je uništen život. Oduzeli su joj sve. Oduzeli su joj nevinost,pravo na odluku,pravo da kaze ne,postovanje,uterali su joj strah u kosti koji ce da nosi celog života.O fizičkom bolu necu ni da pisem. A vi pricate o politici? Pa stvarno ljudi aman.

Mila

pre 1 godinu

Nešto slično se prošle godine desilo i u jednom mestu pored Valjeva. Zašto ovde kod nas javnost nije reagovala kao ove žene sada u Prištini?
(Valjevac, 2. septembar 2022 16:40)

Zato što je jedan od zločinaca blizak vladajućoj partiji, zato što je žrtva Romkinja, “sumnjivog” morala po standardima palanke i zato što nismo bolji od Albanaca iako mnogo volimo da mislimo da jesmo.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

To se zove redaljka... I imaš je na svakoj drugoj žurci... Ništa novo
(Marko, 02. septembar 2022 19:34)

Dete 11 godina, somino bolesna.

"Zena"

pre 1 godinu

@EU Citizen
UdŸbenički primer zašto filozofija mora da ostane u školamaa.
Živimo u paklu zločina,jada i bahatosti patrijalhalnog sistema.

ena

pre 1 godinu

Na stranu sva politika za ovako zverstvo treba da se podigne ceo region ukljucujuci Beograd ! Danas dete iz Pristine sutra dete iz bilo kog grada , ljudi moji ovo je jezivo ..

Mitropolit Jovan

pre 1 godinu

Kako za tih 7sati u parku niko nije pritekao u pomoc, niko pozvao policiju, niko reagovao,
da li je moguce da u centru grada u parku se tako nesto desava satima?
(Seljanka, 3. septembar 2022 10:31)
--------
Siguran sam da se neko od slucajnih prolaznika, ko je video o cemu se radi, samo pridruzio "zabavi". To su zivotinje gospodjo, bez namere da vredjam zivotinje. Ko nije ziveo medju njima nije svestan sa cime ima posla. Za zenu je bezbednije da zanoci u dzungli Amazona nego da, danas, proseta ulicama bilo kog grada na KiM. Posebno ako su Srpkinje u pitanju.

nemi svedok

pre 1 godinu

Treba se fokusirati na nesrecno dete i pruziti mu svu mogucu pomoc i podrsku da izdrzi. Neljude, bez obzira na starost, automatski osuditi na dozivotnu robiju bez mogucnosti pomilovanja... uz uslov da svakog dana 7 sati provode sa ostalim osudjenicima bez strazarskog nadzora.

gradjanin

pre 1 godinu

To je njima u genima, odvratna nacija...
(mich

Misliš? Baš samo njima? Zato što su Albanci verovatno!!
A kada deda siluje unuku? A kada unuk siluje babu? A kada berberin danima siluje ono jadno dete? Ili kada onaj mladić siluje dete od 5-6 godina i ubije je zato što je previše vrištala? Ili kada.....ko zna koliko je primera!!!....Teško mi je bilo samo dok sam navodio primere.

Da si neki čovek, nikada ne bi ovo na ovakav način generalizovao. Manijaci i ludaci su manijaci i ludaci. Nema to veze sa srbima ili sa "šiptarima". Niti sa bilo kojom drugom nacijom.
Da si ČOVEK ti bi ovo osudio kao čin manijaka i ludaka a ne "šiptara" ili nekog trećeg!!!!!

mico

pre 1 godinu

"Rita Beriša navodi da su 2021. bilo 102 slučaja silovanja"
'Bem ti sve, jedno silovanje na svaka tri-cetiri dana.

Treba ih kastrirati, i to ne hemijski nego zardjalom kasikom...

Seljanka

pre 1 godinu

Kako za tih 7sati u parku niko nije pritekao u pomoc, niko pozvao policiju, niko reagovao,
da li je moguce da u centru grada u parku se tako nesto desava satima?

ona

pre 1 godinu

koliko je ovo samo strasno i uznemiravajuce. ti silovatelji nisu ljudi, to su zivotinje i njih treba pod jedan kastrirati, zatim im istetovirati na celu "silovatelj", izolovati iz drustva.
Napisite celo ima i prezime, sa sve adresom i slikom. Svi treba da znaju ko su oni...jednoj devojcici je upravo unisten zivot, godinama ce samo pokusavati da zaleci ovu traumu

Dragoslav

pre 1 godinu

Jadno to dete i njeni roditelji.
Podrška za njih da istraju.
Počinioce na robiju.
Velika podrška Gospodji Rita Beriša koja je uspela da se sa okupljenim narodom Kosova usprotivi protiv ovakvog zločina na detetu i pokušava da probudi Kosovsku vladu i parlament za promene u zakonu.

objavite slobodno

pre 1 godinu

Nakon hapsenja objavljena su puna imena i fotografije silovatelja. Ovako bi trebalo svugde!!!
(objavite slobodno, 02. septembar 2022 16:29)

Proguglaj. Kragujevac ili Krusevac,(mozda okolina, neko selo), ne secam se tacno. Ima tome oko 5-7 godina, koja gore ili dole.
Klinka, 15-16 godina prijavila trojicu da su je silovali. Odmah uhapseni.
Tu bi na snagu stupio tvoj predlog, rulja bi se digla, do njih mozda ne bi mogla stici, ali do kuce do porodica im - moguce da bi stigla.
Par dana kasnije, na detaljnom saslusanju, policija primeti neke nelogicnosti i devojka prizna da je izmislila silovanje jer je kasnila par sati kuci, ima stroge roditelje i bojala se da ce je kazniti. Ove su naravno pustili.
Pretpostavljam da bi bio spreman da snosis svu odgovornost i stetu koja bi nastala objavljivanjem njihovih imena i fotografija?
(ProkopijeElGrande, 02. septembar 2022 18:55)

Cetvorica su uhapsena po kratkom postupku, petog je u policiju doveo rodjeni otac…

sturmmann

pre 1 godinu

Aprila 1941.g, horde divljaka su kidnapovale preko 2500 Srpkinja sa Kosova i Metohije i odvele ih u svoje kuće sa ogradom od zida da im budu robinje. O njihovoj sudbini se ništa ne zna.

Pre nekoliko decenija, čopor takvih istih monstruma je silovao i ubio maloletnu devojku Branku na Čakoru.

Ovakvih primera imate koliko hoćete.

Albanci, kakvo je vaše mišljenje o tome?

Brza Fotografija

pre 1 godinu

Uštrojiti ih i na najteži fizički rad. Kad padnu, izlečiti ih, oporaviti, pa opet macola i udri po kamenu. Ustvari, bolje ih ne uštrojiti, neka se među sobom....

Aca

pre 1 godinu

Прво кастрација по систему на пањ, па да њих неко силује, па тек одма смрт… само ће им помоћи ако их осуде одмах на смртну.

Albanac

pre 1 godinu

Za goluba pismonošu: Gresis. Debelo. Roditelj sam i uradio bi sve sta bi mogao, bez obzira na nacionalnost zrtve. A ovakvih kao ja nije malo. Veruj.

ohoho

pre 1 godinu

@Jabucilo

Apsulutno...pročitaj prethodni komentar, jel neko podigo glas onako bar radi reda, jel neko pomislio da protestuje, jel neko nešto uradio..po neki komentar i to većina negativnih...

Јабучило

pre 1 godinu

Za goluba pismonošu: Gresis. Debelo. Roditelj sam i uradio bi sve sta bi mogao, bez obzira na nacionalnost zrtve. A ovakvih kao ja nije malo. Veruj.
(Albanac, 02. septembar 2022 20:57)

Вероватно нисмо на истој страни по много основа, али ту бих стао уз тебе.

REKOS

pre 1 godinu

Treba potencirati da zbog ovog Zlodela Direktor Kosovske Policije podneo neopozivu Ostavku, Isto Ostavku podneo i Sef policije Grada Pristine, Sto se tice ovih silovatelja oni treba biti Najstrozije kaznjeni za mene i Kapitalnu Kaznu.

MileBukovac

pre 1 godinu

Svugde ima silovanja,pa i devojčica..ali grupnog silovanja osim u Indiji nisam još čuo.Jedan silovatelj može biti poremećena osoba kao i što jeste ali njih par da su poremećeni ne verujem..biće da je to neki folklor lokalnog življa.

Milica

pre 1 godinu

Svaka čast na protestima, konačno da se digne glas. Ove ljude ili monstrume ne treba nikad više pustiti u društvo! Sve manje od doživotne će biti poraz.

Stefan

pre 1 godinu

Sudija u Peći je odredila kaznu od 8 meseci zatVora za silovanje maloletnice? E pa izvinite onda, silovatelji rade samo i isključivo ono što mogu da rade. A vi očigledniji primer korupcije nećete pronaći nikada. Svi misle da se korupcija "treba nekako dokazati", čak i kad je toliko očigledna. To vam je to ljudi. Nije ta sudija slučajno to uradila jer se tog dana probudila raspoložena. Neće nikad postojati neki specijalni dokaz, ne znam šta, njen potpis da je primila mito ili šta već ljudi fantaziraju kako se korupcija dokazuje.

Lea USA

pre 1 godinu

Znam da cete svi sad da pocnete da mi lupate minuse ali moram vam reci zasto su te zene ustale u Pristini. Ustale su jer je poceo da se oseca uticaj zapada kojem su izlozeni od kako su se u tom pravcu opredelili. To je samo dokaz da se uticajem moze nesto uciniti. Ne kazem da je na Kosovu idealno daleko je od idealnog ali ocigledno da ide na bolje. Ne mrzim Rusiju ali tamo zene prolaze slicno.
Drugo ne znam zasto je Evropa toliko forsirala ukidanje smrtne kazne. Mnoge drzave u Americi imaju smrtne kazne za gnusne zlocine cak i demokratska Kalifornija ima moratorium koji moze da ih dozvoli. Nisam pristalica ni smrtnih kazni ali ponekad mi se cini da su funkcionisale. Zivela sam za vreme Tita ne verujem da bi tako blago prosli silovatelji dece u njegovo vreme. Secam se slucaja silovanja i ubistva deteta zlocinac je dobio smrtnu kaznu. Sad znaju da im se nista takvo nece desiti pa nemaju nikakav strah. Kriminal je u porastu svuda da je guverner drzave u kojoj ja zivim koja je inace mirna za vreme covida izjavio da ga covid ne brine toliko koliko porast kriminala. Naravno moja drzava nema smrtnu kaznu a prica o smanjivanju obima policije je po mom misljenju retardirana.

Sremac

pre 1 godinu

Uzas u sta se sve pretvorilo. I kod nas ima takvih monstruma. Hemijska kastracija i velika robija, resice ili znatno umanjiti takva nedela.

sojka

pre 1 godinu

Zamislite samo te bolesne umove koji 7 sati muče jednu devojčicu. 7 sati je gledaju kako plače, kako pokušava bezuspešno da pobegne. 7 sati gledaju jedan drugog i raduju se tom izivljavanju i fizičkom užitku u izivljavanju nad nesrećnim detetom. 7h bola, poniženja, straha, suza i ceo zivot da se od toga oporavlja.

обс

pre 1 godinu

Психопате из репертоара силовања немогуће је социјализовати и лечити. Њихов фрагментисани его успева само у групи, крду. Зато су криминогене групе њихова породица. Координате њиховог функционисања су врло једноставне, сиромашне и насилни су када им препречите пут у покушају да их коригујете наметањем правила легалног друштва. Врло су несрећни у реалном свету, живе паралелни живот. Срећнији су иза решетака јер гранулирани его поново буде цео. Тамо су у крду и сигурни су. Кукавице су и све што раде, колико год да је брутално, има смисао уклањања сопственог страха. У сфери интелигенције нису сиромашни. Вође су натпросечно интелигентни. Психопатски поремећај личности може бити део склоности из породице али се, нарочито, у последње три деценије стиче употребом психоактивних супстанци. Па ће, не ретко, "стечена психопатија" бити фамилијарно изненађење. Дрога је психопатизовала Србију. Производња ратова и етничких сукоба увек подразумева регрутацију ове сорте. У случају Србије отимање Косова и Метохије остварено је тим алатом.

Deda

pre 1 godinu

Da sam kojim slučajem roditelj te devojčice od 11 godina, tim monstrumima
bi sam presudio na način koji bi meni odgovarao, a to je, metak u celo svim
petoro.

Milena

pre 1 godinu

Kad su to isto radili srpskim devocicama od 11, 12 godina, tad nisu dizali proteste, a a samuv est i obelodanivane da se desio takavk zlocin optuzivali su nas svi u nihovim redovima da sirimu velikosrpsku propagandu...Znam kako ovo sto kazem izgleda, ali treba se podsetiti i takvog detalja, jer u jjihovom drustvu, ako je takav zlocin pema Srbima, onda ga veoma lako i lepo tolerisu...