Utorak, 10.05.2022.

23:54

"Pravda za Ronelu" - Albanija nije prošla u finale, fanovi besni, viču: "Krađa"

Izvor: Sanja Dojkiæ

"Pravda za Ronelu" - Albanija nije prošla u finale, fanovi besni, vièu: "Kraða" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

133 Komentari

Sortiraj po:

Whitefield

pre 1 godinu

neverovatno, porediti ovu pevaljku sa najboljim vokalom na ovom Eurosongu pa to je više nego bezobrazno. Švajcarac je drugi Louis Armstrong.

Ivan

pre 1 godinu

Albanija je zasluženo ispala. Onoliku gomilu kiča zaista od njih nisam očekivao. Umesto godpođe ili gospođice u gaćama mnogo bolje bi im bilo da su poslali nekog u albanskoj narodnoj nošnji koja je super. A onda kukaju o nekoj "krađi". Nema krađe, jednostavno Balkanci ne vole kič, a ni cela Evropa koliko mi se čini.

Komša

pre 1 godinu

Ето... Јадна поверовала да инклузивна слободоумна Европа слави различитост :)
(Јабучило, 11. maj 2022 08:22) 

Ma slavi ,samo debele nisu sasa na redu da prodju. Tako je i ona bucka iz Malte izvisila.
Fora je da pogodiš kave "integrišu" ove godine.
Uskoro možemo očekivati neki nedepiliranu sa dlakama ispod miške - da osnaži žensku samosvest...
Sve je u tajmingu.

mr

pre 1 godinu

Па ко им крив па нису објаснили немцима, Ронела знаш као оно Ромела. Да су ови схватили па да погурају.

Jelena

pre 1 godinu

Nije lepo sto ovako komentarisete njen izgled- ona je dama! Malo vaspitanja vas nece ubiti! Pesma, nastup, zaglavljeni u proslosti, cak vulgarni. Zato mi je bilo drago sto nas ne predstavlja Zorja- taj etno fazon je prevazidjen. Albanci izgleda imaju los sistem biranja predstavnika, zato sto nije da nemaju izvodjace. Ruku na srce, mi pevace po popularnosti, u rangu Lipe, Ore, Rexhe, Max nemamo.

jest

pre 1 godinu

А зашто толики чланак за представницу Албаније? Кога она занима па да добије толику пажњу?
(Вук, 11. maj 2022 07:58)

Otvoreni Balkan?

Siniša

pre 1 godinu

Žena nema pojma sa pevanjem ,intonaciju ne može da pogodi ,dernja se i skače po sceni ,a onda se neko čudi tašto nisu prošli?

una

pre 1 godinu

Jao, majko... morala sam da čujem o čemu se radi. Malo Ruslana fore, steznici da salo ne iskoči iz kostima, glas ostavila kući, koreografija pornićarska... djevojka djeluje kao neka z....ancija, parodija.

lala

pre 1 godinu

Pa Evropljani se ne lože na tonove Radio Teherana i plesove Šeherezade. To može da prođe po Balkanu samo.
(Aleks, 11. maj 2022 07:57)

Meni se nije svidela njena pesma ali mi smetaju ovakvi komentari koji su puni predrasuda i gledaju sa visine, kao da orijentalni melosi nisu dovoljno dobri za Evropljane. Ako Albanska muzika tako zvuci, zasto ne bi proslo? Je li bi Turska, Azerbejdzan ili Izrael isto trebali da promene svoj stil muzike da bi bio dovoljno fini za Evropu? Mesecima citam bas na ovom sajtu komentare kako ce Srbija (sa Rusijom naravno) da se odrekne Evrope jer je nama mesto u "Istocnom svetu",ko vi mislite da zivi u tom Istocnom svetu?

Милош Радунковић

pre 1 godinu

Kakve veze ima ova pesma za zemljim koju predstavlja? Na stranu To, kako je moguće da jedna osoba njenog izgleda neuoči sama, ili niko drugi oko nje, da je izabrala potpuno neadekvatnu garderobu? Zaista, krajnje dobronamerno iznosim ova zapažanja.

Majat

pre 1 godinu

E, ovo je žestoki krindž! Jedino pozitivno u celom nastupu je promocija skidanja elegantno popunjenih žena u kupaći kostim. Znači, eto mene na plaži u junu i bez dijete. Odoh da pojedem krofnu bez griže savesti!

beogradski

pre 1 godinu

Na stranu sto ne zna da peva, sto je krs pesma, uzasan nastup i provokacija sa onim zbakon na kraju, ali mala je do jaja. Zene ne budite ljubomorne i muskarci ne folirajte se, svi bi je zveknuli na keca, bez trunke razmisljanja, da vam da.

Јабучило

pre 1 godinu

Moraš da budeš dobro glupa da sa viškom od 20 kg polugola nastupaš, na momente imaš vulgarnu koreografiju i da očekuješ uspeh. Možda je to put do uspeha u Albaniji, ali u Evropi ipak nije.
(Ifinus, 11. maj 2022 00:50)

Ето... Јадна поверовала да инклузивна слободоумна Европа слави различитост :)

Нико

pre 1 godinu

Јел ми стварно доживљавамо презентацију двоглавог орла као провокацију? Срби који су преузели белог двоглавог орла из Византије пре 11 векова, се осећају угрожено што Албанци који имају презентацију црног двоглавог орла коју су им Османлије дале и који је знак вазала и турских потлаченика из државе старе 100 година успева да ‘провоцира’ нас? Дајте мало да се уозбиљимо..

Ivana96

pre 1 godinu

Iskreno, numera nije kvalitetna. Da nema refrena koji se malo izdvaja, cela pesma bi se svela na kreveljenje. Nema veze sto je Albanija u pitanju, jednostavno pesma nije dobra. Ona mi je simpatican lik, ali to nije dovoljno za prolaz.

Вук

pre 1 godinu

А зашто толики чланак за представницу Албаније? Кога она занима па да добије толику пажњу?

spo

pre 1 godinu

Kakva frka se dize, slobodno mogu reci da je ovo najgora pesma u prvom polufinalu. Ako je ista realno na evroviziji, to je da ova nije prosla u finale. Cuj fanovi smatraju da je trebala umesto Svajcarske proci. To samo govori da su fanovi idioti. Ovo govorim cisto sa muzickog aspekta, vizuelni performans ne zasluzuje komentar.

peki

pre 1 godinu

Bzveze ... Pesma jeste da nije neka , ali bila je bolja nego pola onih koji su ušli u polufinale .
(Đango, 11. maj 2022 00:21)

Ti se razumeš u muziku kao ja u mehanizaciju kombajna, možda čak znam više o mehanizaciji nego ti o muzici.

prvo, sam si rekao pesma nije neka.
a druge možda nisu bile agresivne, imale takav scenski nastup ali muzika je svakako kvalitetnija u svakom smislu od pesme, izvođenja, aranžmana, produkcije ...

upamti ovo, trebaće ti nekad da ne bi trošio vreme na pisanje. (danas je vreme veoma vredna stvar)
„MUZIKA SE DELI NA DOBRU I LOŠU, A OSTALO JE STVAR UKUSA!!!”
(dve lekcije u jednoj, gde to ima?) :o)

c i t i z e n

pre 1 godinu

Калимеро синдром. Е, нема правде па то ти је!
Иначе, ово је нешто најодвратније што сам видео.

VASKEZ

pre 1 godinu

Pa ove Albanke sve iste po konstituciji. Noge kratke i jake, kao u Baždarevića, iz Željezničara. I ne znam zašto uopšte ovoliko pišete o ovoj predstavnici?

petar

pre 1 godinu

isto ovako bi prosla i SaraYo.. odavno vise u Evropi nisu grudi, guzica, simulacija sexa i ostale vulgarnosti za binu i neke festivale.. naravno ima mesta gde se ovakve stvari mogu videti ali obično tamo ima dosta crvenih fenjera (nemojte misliti da su oni nesto bolji od nas, samo se kod njih ne eksponira to toliko kao kod nas).

E

pre 1 godinu

Uveličate fotku i pogledate njene plesače i plačete od smeha. K'o sa Aliekspresa da su naručeni.
Meni od početka nije jasno zašto je ona bila favorit kad je sve očajno...

Azerot

pre 1 godinu

Jeste primetili da svake godine kad bude neka "kradja" uvek, ali uvek bude neki Beyonce wannabe "pokraden"? Ove godine ova, prosle godine ona hrvatica itd

Timocanin

pre 1 godinu

Uh... Sreca pa nisam gledao direktno...
Premotah na drugi minut, slusao dva takta, pauzirao...
Jos se osecam kao da mi se neko posrao na glavu...

Dr Zum

pre 1 godinu

Sinoć se zeznem i pri prebacivanju kanala slučajno ukljucim prvi rts I vidim malkice te evrovizije. Ljudi, pa to je sve smeće neopevano! Eto, to su savremene evropske vrednosti i kultura. Šatro moderne smo demokrate, a ovamo ucene, izrabljivanje tudjih resursa, grabez za vakcinama, brašnom, uljem i toalet papirom kad zagusti. Muka....

Miladin Milovanovic

pre 1 godinu

A nama ni Sara Jo nije dobra?! Kukaju Srbi, ali na visokom nivou. Pa pogledajte bre ovo, ovu albansku kamaru mesa... Jos je nesto uvredjena sto su joj rekli da treba da se obuce, jer niko tu kamaru mesa ne zeli da gleda?

mutshkavi

pre 1 godinu

Sad lepo nek odleti kuci na svom orlu koji tako ponosno pokazuje na kraju nastupa, a moze i tim istim helikopterom :)
(stara skola, 11. maj 2022 00:21)

Jok, trebala je 3 prstica…

Jovana

pre 1 godinu

Ovo izgleda prilično vulgarno i za tako nešto i ne treba da bude mesta na Evroviziji. Možda bi neka druga sa istim kostimom izgledala sexy ili provokativno, ali ova devojka u njemu izgleda vulgarno i neukusno.

David

pre 1 godinu

Da nisu imali porno-pristup u scenskom nastupu, da Ronela nije izgledala kao ''madam'' u jeftinom stajlingu koja dočekuje klijente i bez onih agresivnih grimasa i zastrašujućih facijalnih ekspresija već da su išli na neku svedeniju varijantu, verovatno bi i prošla... Žiri je neminovno ukanalio Albaniju i pozicionirao prenisko pa su zbog toga i ispali, na televotingu su garant dobro prošli s obzirom da je isto veče nastupalo dosta zemalja sa brojnom albanskom dijasporom (Austrija, Grčka, Švajcarska plus Italija kao domaćin je imala pravo glasa).
Ljubitelji takmičenja su smatrali da ne postoji šansa da ne bude kvalifikant (čak su joj mnogi predviđali top 10 u finalu), ali na Evroviziji ništa nije nemoguće što se i večeras dokazalo, slično su prošle godine mislili i za Albinu iz Hrvatske da je sigurna međutim i ona ostade u polufinalu kao šokantni non-qualifier.
Mia je bila odlična i vokalno i koreografski (iako su oni pokreti igrača bili pomalo konfuzni), sve je bilo na svom mestu ali jednostavno pesma nije dovoljno uverljiva i ne ostavlja nikakav pečat te nije pamtljiva, u svakom slučaju je opravdala status autsajdera koji je imala od starta pa njeno ispadanje ne čudi, Hrvatska inače već četvrti put za redom ne uspeva domoći se finala.
S druge strane, Bugarska je ''fejlovala'' po prvi put od 2016. godine otkada su postizali solidne rezultate sve do prethodne godine, Slovenija isto zasluženo omašila tako da je zapravo Grčka jedina sa Balkana plasirala se u subotnje finale.

MaxX

pre 1 godinu

Zena je apsolutno od svih ucesnika prve veceri najlosije otpevala. Nema to veze sto je albanija.Uzasno je pevala, stavise katastrofalno.

Srboljub

pre 1 godinu

Pa, je li moguće da Albanija i ovaj festival nemaju osećaj za estetiku. Promovisanje osoba sa viškom kilograma prvo treba da skoči i pobuni se jer je ovo izigravanje debljih osoba. Drugo, promocija perverzije, četiri momka sa devojkom, koja s njima agresivno koketira i koja bi zbog gabarita mogla da ih sve zadovolji. A, najvažnije, pevanje, katastrofa. Što ste došli kad ste znali da ste ovde naje..li.

Andrea

pre 1 godinu

Kao neko ko se bavio pevanjem moram reci da uzivo je grozno. Ima jedan deo Gde joj je vokal lep I pun , ali generalno . Ljutila se sto su joj rekli da ne moze polu gola na scenu onda je kao “revoltirana” dosla na tirkizni tepih zakopcana do grla kao namerno iz fazona Ako me ne pustite onako Ja ne nastupam svadjala se s Kim je stigla , vrv su iz produkcije bilo Ajde seci ovo kraj. Pesma je dobra I melodija Ali Ako ne mozes da mi otpevas uzivo , ne treba mi ni CD. Next please.

Mige

pre 1 godinu

Na stranu to koliko se "volimo" - imali su bolje predstavnice prošlih godina.
Ova gospođica je toliko loša... ni glas, ni izgled, ni koreografija. Verujem da je i njih sramota. Kao Ruslana iz mesare...

brm

pre 1 godinu

"Naime, tokom retrospektive nastupa, "kao slučajno" odabran je najgori trenutak albanske predstavnice, kada je pevačica tokom izvođenja pesme "Sekret" na kratko izgubila kontrolu nad vokalom."

Inače publika koja gleda i glasa na Eurosongu baš vodi računa o vokalu.

Ivana

pre 1 godinu

Ali kada sam iz kupatila čula moju kevu (koja i za Eurosong i za televiziju generalno mari kao za lanjski sneg) kako komentariše "kakve su ovo orgije na bini i ko je ova debela što falšira", morala sam da istrčim da vidim o kome je reč! :)

Ifinus

pre 1 godinu

Moraš da budeš dobro glupa da sa viškom od 20 kg polugola nastupaš, na momente imaš vulgarnu koreografiju i da očekuješ uspeh. Možda je to put do uspeha u Albaniji, ali u Evropi ipak nije.

Ivana

pre 1 godinu

Ali kada sam iz kupatila čula moju kevu (koja i za Eurosong i za televiziju generalno mari kao za lanjski sneg) kako komentariše "kakve su ovo orgije na bini i ko je ova debela što falšira", morala sam da istrčim da vidim o kome je reč! :)

Ifinus

pre 1 godinu

Moraš da budeš dobro glupa da sa viškom od 20 kg polugola nastupaš, na momente imaš vulgarnu koreografiju i da očekuješ uspeh. Možda je to put do uspeha u Albaniji, ali u Evropi ipak nije.

brm

pre 1 godinu

"Naime, tokom retrospektive nastupa, "kao slučajno" odabran je najgori trenutak albanske predstavnice, kada je pevačica tokom izvođenja pesme "Sekret" na kratko izgubila kontrolu nad vokalom."

Inače publika koja gleda i glasa na Eurosongu baš vodi računa o vokalu.

Majat

pre 1 godinu

E, ovo je žestoki krindž! Jedino pozitivno u celom nastupu je promocija skidanja elegantno popunjenih žena u kupaći kostim. Znači, eto mene na plaži u junu i bez dijete. Odoh da pojedem krofnu bez griže savesti!

Нико

pre 1 godinu

Јел ми стварно доживљавамо презентацију двоглавог орла као провокацију? Срби који су преузели белог двоглавог орла из Византије пре 11 векова, се осећају угрожено што Албанци који имају презентацију црног двоглавог орла коју су им Османлије дале и који је знак вазала и турских потлаченика из државе старе 100 година успева да ‘провоцира’ нас? Дајте мало да се уозбиљимо..

Јабучило

pre 1 godinu

Moraš da budeš dobro glupa da sa viškom od 20 kg polugola nastupaš, na momente imaš vulgarnu koreografiju i da očekuješ uspeh. Možda je to put do uspeha u Albaniji, ali u Evropi ipak nije.
(Ifinus, 11. maj 2022 00:50)

Ето... Јадна поверовала да инклузивна слободоумна Европа слави различитост :)

Вук

pre 1 godinu

А зашто толики чланак за представницу Албаније? Кога она занима па да добије толику пажњу?

Ivana96

pre 1 godinu

Iskreno, numera nije kvalitetna. Da nema refrena koji se malo izdvaja, cela pesma bi se svela na kreveljenje. Nema veze sto je Albanija u pitanju, jednostavno pesma nije dobra. Ona mi je simpatican lik, ali to nije dovoljno za prolaz.

E

pre 1 godinu

Uveličate fotku i pogledate njene plesače i plačete od smeha. K'o sa Aliekspresa da su naručeni.
Meni od početka nije jasno zašto je ona bila favorit kad je sve očajno...

VASKEZ

pre 1 godinu

Pa ove Albanke sve iste po konstituciji. Noge kratke i jake, kao u Baždarevića, iz Željezničara. I ne znam zašto uopšte ovoliko pišete o ovoj predstavnici?

Azerot

pre 1 godinu

Jeste primetili da svake godine kad bude neka "kradja" uvek, ali uvek bude neki Beyonce wannabe "pokraden"? Ove godine ova, prosle godine ona hrvatica itd

petar

pre 1 godinu

isto ovako bi prosla i SaraYo.. odavno vise u Evropi nisu grudi, guzica, simulacija sexa i ostale vulgarnosti za binu i neke festivale.. naravno ima mesta gde se ovakve stvari mogu videti ali obično tamo ima dosta crvenih fenjera (nemojte misliti da su oni nesto bolji od nas, samo se kod njih ne eksponira to toliko kao kod nas).

c i t i z e n

pre 1 godinu

Калимеро синдром. Е, нема правде па то ти је!
Иначе, ово је нешто најодвратније што сам видео.

Miladin Milovanovic

pre 1 godinu

A nama ni Sara Jo nije dobra?! Kukaju Srbi, ali na visokom nivou. Pa pogledajte bre ovo, ovu albansku kamaru mesa... Jos je nesto uvredjena sto su joj rekli da treba da se obuce, jer niko tu kamaru mesa ne zeli da gleda?

spo

pre 1 godinu

Kakva frka se dize, slobodno mogu reci da je ovo najgora pesma u prvom polufinalu. Ako je ista realno na evroviziji, to je da ova nije prosla u finale. Cuj fanovi smatraju da je trebala umesto Svajcarske proci. To samo govori da su fanovi idioti. Ovo govorim cisto sa muzickog aspekta, vizuelni performans ne zasluzuje komentar.

Mige

pre 1 godinu

Na stranu to koliko se "volimo" - imali su bolje predstavnice prošlih godina.
Ova gospođica je toliko loša... ni glas, ni izgled, ni koreografija. Verujem da je i njih sramota. Kao Ruslana iz mesare...

Timocanin

pre 1 godinu

Uh... Sreca pa nisam gledao direktno...
Premotah na drugi minut, slusao dva takta, pauzirao...
Jos se osecam kao da mi se neko posrao na glavu...

MaxX

pre 1 godinu

Zena je apsolutno od svih ucesnika prve veceri najlosije otpevala. Nema to veze sto je albanija.Uzasno je pevala, stavise katastrofalno.

Jovana

pre 1 godinu

Ovo izgleda prilično vulgarno i za tako nešto i ne treba da bude mesta na Evroviziji. Možda bi neka druga sa istim kostimom izgledala sexy ili provokativno, ali ova devojka u njemu izgleda vulgarno i neukusno.

Srboljub

pre 1 godinu

Pa, je li moguće da Albanija i ovaj festival nemaju osećaj za estetiku. Promovisanje osoba sa viškom kilograma prvo treba da skoči i pobuni se jer je ovo izigravanje debljih osoba. Drugo, promocija perverzije, četiri momka sa devojkom, koja s njima agresivno koketira i koja bi zbog gabarita mogla da ih sve zadovolji. A, najvažnije, pevanje, katastrofa. Što ste došli kad ste znali da ste ovde naje..li.

Dr Zum

pre 1 godinu

Sinoć se zeznem i pri prebacivanju kanala slučajno ukljucim prvi rts I vidim malkice te evrovizije. Ljudi, pa to je sve smeće neopevano! Eto, to su savremene evropske vrednosti i kultura. Šatro moderne smo demokrate, a ovamo ucene, izrabljivanje tudjih resursa, grabez za vakcinama, brašnom, uljem i toalet papirom kad zagusti. Muka....

Ivan

pre 1 godinu

Albanija je zasluženo ispala. Onoliku gomilu kiča zaista od njih nisam očekivao. Umesto godpođe ili gospođice u gaćama mnogo bolje bi im bilo da su poslali nekog u albanskoj narodnoj nošnji koja je super. A onda kukaju o nekoj "krađi". Nema krađe, jednostavno Balkanci ne vole kič, a ni cela Evropa koliko mi se čini.

David

pre 1 godinu

Da nisu imali porno-pristup u scenskom nastupu, da Ronela nije izgledala kao ''madam'' u jeftinom stajlingu koja dočekuje klijente i bez onih agresivnih grimasa i zastrašujućih facijalnih ekspresija već da su išli na neku svedeniju varijantu, verovatno bi i prošla... Žiri je neminovno ukanalio Albaniju i pozicionirao prenisko pa su zbog toga i ispali, na televotingu su garant dobro prošli s obzirom da je isto veče nastupalo dosta zemalja sa brojnom albanskom dijasporom (Austrija, Grčka, Švajcarska plus Italija kao domaćin je imala pravo glasa).
Ljubitelji takmičenja su smatrali da ne postoji šansa da ne bude kvalifikant (čak su joj mnogi predviđali top 10 u finalu), ali na Evroviziji ništa nije nemoguće što se i večeras dokazalo, slično su prošle godine mislili i za Albinu iz Hrvatske da je sigurna međutim i ona ostade u polufinalu kao šokantni non-qualifier.
Mia je bila odlična i vokalno i koreografski (iako su oni pokreti igrača bili pomalo konfuzni), sve je bilo na svom mestu ali jednostavno pesma nije dovoljno uverljiva i ne ostavlja nikakav pečat te nije pamtljiva, u svakom slučaju je opravdala status autsajdera koji je imala od starta pa njeno ispadanje ne čudi, Hrvatska inače već četvrti put za redom ne uspeva domoći se finala.
S druge strane, Bugarska je ''fejlovala'' po prvi put od 2016. godine otkada su postizali solidne rezultate sve do prethodne godine, Slovenija isto zasluženo omašila tako da je zapravo Grčka jedina sa Balkana plasirala se u subotnje finale.

Andrea

pre 1 godinu

Kao neko ko se bavio pevanjem moram reci da uzivo je grozno. Ima jedan deo Gde joj je vokal lep I pun , ali generalno . Ljutila se sto su joj rekli da ne moze polu gola na scenu onda je kao “revoltirana” dosla na tirkizni tepih zakopcana do grla kao namerno iz fazona Ako me ne pustite onako Ja ne nastupam svadjala se s Kim je stigla , vrv su iz produkcije bilo Ajde seci ovo kraj. Pesma je dobra I melodija Ali Ako ne mozes da mi otpevas uzivo , ne treba mi ni CD. Next please.

peki

pre 1 godinu

Bzveze ... Pesma jeste da nije neka , ali bila je bolja nego pola onih koji su ušli u polufinale .
(Đango, 11. maj 2022 00:21)

Ti se razumeš u muziku kao ja u mehanizaciju kombajna, možda čak znam više o mehanizaciji nego ti o muzici.

prvo, sam si rekao pesma nije neka.
a druge možda nisu bile agresivne, imale takav scenski nastup ali muzika je svakako kvalitetnija u svakom smislu od pesme, izvođenja, aranžmana, produkcije ...

upamti ovo, trebaće ti nekad da ne bi trošio vreme na pisanje. (danas je vreme veoma vredna stvar)
„MUZIKA SE DELI NA DOBRU I LOŠU, A OSTALO JE STVAR UKUSA!!!”
(dve lekcije u jednoj, gde to ima?) :o)

beogradski

pre 1 godinu

Na stranu sto ne zna da peva, sto je krs pesma, uzasan nastup i provokacija sa onim zbakon na kraju, ali mala je do jaja. Zene ne budite ljubomorne i muskarci ne folirajte se, svi bi je zveknuli na keca, bez trunke razmisljanja, da vam da.

una

pre 1 godinu

Jao, majko... morala sam da čujem o čemu se radi. Malo Ruslana fore, steznici da salo ne iskoči iz kostima, glas ostavila kući, koreografija pornićarska... djevojka djeluje kao neka z....ancija, parodija.

Komša

pre 1 godinu

Ето... Јадна поверовала да инклузивна слободоумна Европа слави различитост :)
(Јабучило, 11. maj 2022 08:22) 

Ma slavi ,samo debele nisu sasa na redu da prodju. Tako je i ona bucka iz Malte izvisila.
Fora je da pogodiš kave "integrišu" ove godine.
Uskoro možemo očekivati neki nedepiliranu sa dlakama ispod miške - da osnaži žensku samosvest...
Sve je u tajmingu.

Siniša

pre 1 godinu

Žena nema pojma sa pevanjem ,intonaciju ne može da pogodi ,dernja se i skače po sceni ,a onda se neko čudi tašto nisu prošli?

jest

pre 1 godinu

А зашто толики чланак за представницу Албаније? Кога она занима па да добије толику пажњу?
(Вук, 11. maj 2022 07:58)

Otvoreni Balkan?

Милош Радунковић

pre 1 godinu

Kakve veze ima ova pesma za zemljim koju predstavlja? Na stranu To, kako je moguće da jedna osoba njenog izgleda neuoči sama, ili niko drugi oko nje, da je izabrala potpuno neadekvatnu garderobu? Zaista, krajnje dobronamerno iznosim ova zapažanja.

mr

pre 1 godinu

Па ко им крив па нису објаснили немцима, Ронела знаш као оно Ромела. Да су ови схватили па да погурају.

mutshkavi

pre 1 godinu

Sad lepo nek odleti kuci na svom orlu koji tako ponosno pokazuje na kraju nastupa, a moze i tim istim helikopterom :)
(stara skola, 11. maj 2022 00:21)

Jok, trebala je 3 prstica…

lala

pre 1 godinu

Pa Evropljani se ne lože na tonove Radio Teherana i plesove Šeherezade. To može da prođe po Balkanu samo.
(Aleks, 11. maj 2022 07:57)

Meni se nije svidela njena pesma ali mi smetaju ovakvi komentari koji su puni predrasuda i gledaju sa visine, kao da orijentalni melosi nisu dovoljno dobri za Evropljane. Ako Albanska muzika tako zvuci, zasto ne bi proslo? Je li bi Turska, Azerbejdzan ili Izrael isto trebali da promene svoj stil muzike da bi bio dovoljno fini za Evropu? Mesecima citam bas na ovom sajtu komentare kako ce Srbija (sa Rusijom naravno) da se odrekne Evrope jer je nama mesto u "Istocnom svetu",ko vi mislite da zivi u tom Istocnom svetu?

Jelena

pre 1 godinu

Nije lepo sto ovako komentarisete njen izgled- ona je dama! Malo vaspitanja vas nece ubiti! Pesma, nastup, zaglavljeni u proslosti, cak vulgarni. Zato mi je bilo drago sto nas ne predstavlja Zorja- taj etno fazon je prevazidjen. Albanci izgleda imaju los sistem biranja predstavnika, zato sto nije da nemaju izvodjace. Ruku na srce, mi pevace po popularnosti, u rangu Lipe, Ore, Rexhe, Max nemamo.

Whitefield

pre 1 godinu

neverovatno, porediti ovu pevaljku sa najboljim vokalom na ovom Eurosongu pa to je više nego bezobrazno. Švajcarac je drugi Louis Armstrong.

beogradski

pre 1 godinu

Na stranu sto ne zna da peva, sto je krs pesma, uzasan nastup i provokacija sa onim zbakon na kraju, ali mala je do jaja. Zene ne budite ljubomorne i muskarci ne folirajte se, svi bi je zveknuli na keca, bez trunke razmisljanja, da vam da.

Ifinus

pre 1 godinu

Moraš da budeš dobro glupa da sa viškom od 20 kg polugola nastupaš, na momente imaš vulgarnu koreografiju i da očekuješ uspeh. Možda je to put do uspeha u Albaniji, ali u Evropi ipak nije.

mutshkavi

pre 1 godinu

Sad lepo nek odleti kuci na svom orlu koji tako ponosno pokazuje na kraju nastupa, a moze i tim istim helikopterom :)
(stara skola, 11. maj 2022 00:21)

Jok, trebala je 3 prstica…

Нико

pre 1 godinu

Јел ми стварно доживљавамо презентацију двоглавог орла као провокацију? Срби који су преузели белог двоглавог орла из Византије пре 11 векова, се осећају угрожено што Албанци који имају презентацију црног двоглавог орла коју су им Османлије дале и који је знак вазала и турских потлаченика из државе старе 100 година успева да ‘провоцира’ нас? Дајте мало да се уозбиљимо..

Ivana

pre 1 godinu

Ali kada sam iz kupatila čula moju kevu (koja i za Eurosong i za televiziju generalno mari kao za lanjski sneg) kako komentariše "kakve su ovo orgije na bini i ko je ova debela što falšira", morala sam da istrčim da vidim o kome je reč! :)

Dr Zum

pre 1 godinu

Sinoć se zeznem i pri prebacivanju kanala slučajno ukljucim prvi rts I vidim malkice te evrovizije. Ljudi, pa to je sve smeće neopevano! Eto, to su savremene evropske vrednosti i kultura. Šatro moderne smo demokrate, a ovamo ucene, izrabljivanje tudjih resursa, grabez za vakcinama, brašnom, uljem i toalet papirom kad zagusti. Muka....

peki

pre 1 godinu

Bzveze ... Pesma jeste da nije neka , ali bila je bolja nego pola onih koji su ušli u polufinale .
(Đango, 11. maj 2022 00:21)

Ti se razumeš u muziku kao ja u mehanizaciju kombajna, možda čak znam više o mehanizaciji nego ti o muzici.

prvo, sam si rekao pesma nije neka.
a druge možda nisu bile agresivne, imale takav scenski nastup ali muzika je svakako kvalitetnija u svakom smislu od pesme, izvođenja, aranžmana, produkcije ...

upamti ovo, trebaće ti nekad da ne bi trošio vreme na pisanje. (danas je vreme veoma vredna stvar)
„MUZIKA SE DELI NA DOBRU I LOŠU, A OSTALO JE STVAR UKUSA!!!”
(dve lekcije u jednoj, gde to ima?) :o)

Jelena

pre 1 godinu

Nije lepo sto ovako komentarisete njen izgled- ona je dama! Malo vaspitanja vas nece ubiti! Pesma, nastup, zaglavljeni u proslosti, cak vulgarni. Zato mi je bilo drago sto nas ne predstavlja Zorja- taj etno fazon je prevazidjen. Albanci izgleda imaju los sistem biranja predstavnika, zato sto nije da nemaju izvodjace. Ruku na srce, mi pevace po popularnosti, u rangu Lipe, Ore, Rexhe, Max nemamo.

brm

pre 1 godinu

"Naime, tokom retrospektive nastupa, "kao slučajno" odabran je najgori trenutak albanske predstavnice, kada je pevačica tokom izvođenja pesme "Sekret" na kratko izgubila kontrolu nad vokalom."

Inače publika koja gleda i glasa na Eurosongu baš vodi računa o vokalu.

Ivana96

pre 1 godinu

Iskreno, numera nije kvalitetna. Da nema refrena koji se malo izdvaja, cela pesma bi se svela na kreveljenje. Nema veze sto je Albanija u pitanju, jednostavno pesma nije dobra. Ona mi je simpatican lik, ali to nije dovoljno za prolaz.

Majat

pre 1 godinu

E, ovo je žestoki krindž! Jedino pozitivno u celom nastupu je promocija skidanja elegantno popunjenih žena u kupaći kostim. Znači, eto mene na plaži u junu i bez dijete. Odoh da pojedem krofnu bez griže savesti!

Јабучило

pre 1 godinu

Moraš da budeš dobro glupa da sa viškom od 20 kg polugola nastupaš, na momente imaš vulgarnu koreografiju i da očekuješ uspeh. Možda je to put do uspeha u Albaniji, ali u Evropi ipak nije.
(Ifinus, 11. maj 2022 00:50)

Ето... Јадна поверовала да инклузивна слободоумна Европа слави различитост :)

Srboljub

pre 1 godinu

Pa, je li moguće da Albanija i ovaj festival nemaju osećaj za estetiku. Promovisanje osoba sa viškom kilograma prvo treba da skoči i pobuni se jer je ovo izigravanje debljih osoba. Drugo, promocija perverzije, četiri momka sa devojkom, koja s njima agresivno koketira i koja bi zbog gabarita mogla da ih sve zadovolji. A, najvažnije, pevanje, katastrofa. Što ste došli kad ste znali da ste ovde naje..li.

VASKEZ

pre 1 godinu

Pa ove Albanke sve iste po konstituciji. Noge kratke i jake, kao u Baždarevića, iz Željezničara. I ne znam zašto uopšte ovoliko pišete o ovoj predstavnici?

Andrea

pre 1 godinu

Kao neko ko se bavio pevanjem moram reci da uzivo je grozno. Ima jedan deo Gde joj je vokal lep I pun , ali generalno . Ljutila se sto su joj rekli da ne moze polu gola na scenu onda je kao “revoltirana” dosla na tirkizni tepih zakopcana do grla kao namerno iz fazona Ako me ne pustite onako Ja ne nastupam svadjala se s Kim je stigla , vrv su iz produkcije bilo Ajde seci ovo kraj. Pesma je dobra I melodija Ali Ako ne mozes da mi otpevas uzivo , ne treba mi ni CD. Next please.

spo

pre 1 godinu

Kakva frka se dize, slobodno mogu reci da je ovo najgora pesma u prvom polufinalu. Ako je ista realno na evroviziji, to je da ova nije prosla u finale. Cuj fanovi smatraju da je trebala umesto Svajcarske proci. To samo govori da su fanovi idioti. Ovo govorim cisto sa muzickog aspekta, vizuelni performans ne zasluzuje komentar.

lala

pre 1 godinu

Pa Evropljani se ne lože na tonove Radio Teherana i plesove Šeherezade. To može da prođe po Balkanu samo.
(Aleks, 11. maj 2022 07:57)

Meni se nije svidela njena pesma ali mi smetaju ovakvi komentari koji su puni predrasuda i gledaju sa visine, kao da orijentalni melosi nisu dovoljno dobri za Evropljane. Ako Albanska muzika tako zvuci, zasto ne bi proslo? Je li bi Turska, Azerbejdzan ili Izrael isto trebali da promene svoj stil muzike da bi bio dovoljno fini za Evropu? Mesecima citam bas na ovom sajtu komentare kako ce Srbija (sa Rusijom naravno) da se odrekne Evrope jer je nama mesto u "Istocnom svetu",ko vi mislite da zivi u tom Istocnom svetu?

Mige

pre 1 godinu

Na stranu to koliko se "volimo" - imali su bolje predstavnice prošlih godina.
Ova gospođica je toliko loša... ni glas, ni izgled, ni koreografija. Verujem da je i njih sramota. Kao Ruslana iz mesare...

MaxX

pre 1 godinu

Zena je apsolutno od svih ucesnika prve veceri najlosije otpevala. Nema to veze sto je albanija.Uzasno je pevala, stavise katastrofalno.

Miladin Milovanovic

pre 1 godinu

A nama ni Sara Jo nije dobra?! Kukaju Srbi, ali na visokom nivou. Pa pogledajte bre ovo, ovu albansku kamaru mesa... Jos je nesto uvredjena sto su joj rekli da treba da se obuce, jer niko tu kamaru mesa ne zeli da gleda?

Timocanin

pre 1 godinu

Uh... Sreca pa nisam gledao direktno...
Premotah na drugi minut, slusao dva takta, pauzirao...
Jos se osecam kao da mi se neko posrao na glavu...

petar

pre 1 godinu

isto ovako bi prosla i SaraYo.. odavno vise u Evropi nisu grudi, guzica, simulacija sexa i ostale vulgarnosti za binu i neke festivale.. naravno ima mesta gde se ovakve stvari mogu videti ali obično tamo ima dosta crvenih fenjera (nemojte misliti da su oni nesto bolji od nas, samo se kod njih ne eksponira to toliko kao kod nas).

Azerot

pre 1 godinu

Jeste primetili da svake godine kad bude neka "kradja" uvek, ali uvek bude neki Beyonce wannabe "pokraden"? Ove godine ova, prosle godine ona hrvatica itd

Вук

pre 1 godinu

А зашто толики чланак за представницу Албаније? Кога она занима па да добије толику пажњу?

E

pre 1 godinu

Uveličate fotku i pogledate njene plesače i plačete od smeha. K'o sa Aliekspresa da su naručeni.
Meni od početka nije jasno zašto je ona bila favorit kad je sve očajno...

Ivan

pre 1 godinu

Albanija je zasluženo ispala. Onoliku gomilu kiča zaista od njih nisam očekivao. Umesto godpođe ili gospođice u gaćama mnogo bolje bi im bilo da su poslali nekog u albanskoj narodnoj nošnji koja je super. A onda kukaju o nekoj "krađi". Nema krađe, jednostavno Balkanci ne vole kič, a ni cela Evropa koliko mi se čini.

David

pre 1 godinu

Da nisu imali porno-pristup u scenskom nastupu, da Ronela nije izgledala kao ''madam'' u jeftinom stajlingu koja dočekuje klijente i bez onih agresivnih grimasa i zastrašujućih facijalnih ekspresija već da su išli na neku svedeniju varijantu, verovatno bi i prošla... Žiri je neminovno ukanalio Albaniju i pozicionirao prenisko pa su zbog toga i ispali, na televotingu su garant dobro prošli s obzirom da je isto veče nastupalo dosta zemalja sa brojnom albanskom dijasporom (Austrija, Grčka, Švajcarska plus Italija kao domaćin je imala pravo glasa).
Ljubitelji takmičenja su smatrali da ne postoji šansa da ne bude kvalifikant (čak su joj mnogi predviđali top 10 u finalu), ali na Evroviziji ništa nije nemoguće što se i večeras dokazalo, slično su prošle godine mislili i za Albinu iz Hrvatske da je sigurna međutim i ona ostade u polufinalu kao šokantni non-qualifier.
Mia je bila odlična i vokalno i koreografski (iako su oni pokreti igrača bili pomalo konfuzni), sve je bilo na svom mestu ali jednostavno pesma nije dovoljno uverljiva i ne ostavlja nikakav pečat te nije pamtljiva, u svakom slučaju je opravdala status autsajdera koji je imala od starta pa njeno ispadanje ne čudi, Hrvatska inače već četvrti put za redom ne uspeva domoći se finala.
S druge strane, Bugarska je ''fejlovala'' po prvi put od 2016. godine otkada su postizali solidne rezultate sve do prethodne godine, Slovenija isto zasluženo omašila tako da je zapravo Grčka jedina sa Balkana plasirala se u subotnje finale.

Jovana

pre 1 godinu

Ovo izgleda prilično vulgarno i za tako nešto i ne treba da bude mesta na Evroviziji. Možda bi neka druga sa istim kostimom izgledala sexy ili provokativno, ali ova devojka u njemu izgleda vulgarno i neukusno.

c i t i z e n

pre 1 godinu

Калимеро синдром. Е, нема правде па то ти је!
Иначе, ово је нешто најодвратније што сам видео.

Siniša

pre 1 godinu

Žena nema pojma sa pevanjem ,intonaciju ne može da pogodi ,dernja se i skače po sceni ,a onda se neko čudi tašto nisu prošli?

una

pre 1 godinu

Jao, majko... morala sam da čujem o čemu se radi. Malo Ruslana fore, steznici da salo ne iskoči iz kostima, glas ostavila kući, koreografija pornićarska... djevojka djeluje kao neka z....ancija, parodija.

Komša

pre 1 godinu

Ето... Јадна поверовала да инклузивна слободоумна Европа слави различитост :)
(Јабучило, 11. maj 2022 08:22) 

Ma slavi ,samo debele nisu sasa na redu da prodju. Tako je i ona bucka iz Malte izvisila.
Fora je da pogodiš kave "integrišu" ove godine.
Uskoro možemo očekivati neki nedepiliranu sa dlakama ispod miške - da osnaži žensku samosvest...
Sve je u tajmingu.

Whitefield

pre 1 godinu

neverovatno, porediti ovu pevaljku sa najboljim vokalom na ovom Eurosongu pa to je više nego bezobrazno. Švajcarac je drugi Louis Armstrong.

jest

pre 1 godinu

А зашто толики чланак за представницу Албаније? Кога она занима па да добије толику пажњу?
(Вук, 11. maj 2022 07:58)

Otvoreni Balkan?

Милош Радунковић

pre 1 godinu

Kakve veze ima ova pesma za zemljim koju predstavlja? Na stranu To, kako je moguće da jedna osoba njenog izgleda neuoči sama, ili niko drugi oko nje, da je izabrala potpuno neadekvatnu garderobu? Zaista, krajnje dobronamerno iznosim ova zapažanja.

mr

pre 1 godinu

Па ко им крив па нису објаснили немцима, Ронела знаш као оно Ромела. Да су ови схватили па да погурају.