Ponedeljak, 31.05.2021.

19:13

Azdejković: Zašto žene ne vole "prave" muškarce, već našminkanog Italijana u štiklama?

Izvor: B92

Azdejkoviæ: Zašto žene ne vole "prave" muškarce, veæ našminkanog Italijana u štiklama? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

241 Komentari

Sortiraj po:

hot

pre 2 godine

U Srbiji lepo ponašanje i prostojnost mešaju sa nedostatkom muškosti . Odnosno muškost je uglavnom bahatost i nevaspitanosti . Eto uverenja !

Stalker

pre 2 godine

A ti si Stalker-u verovatno Maneskin-ov PR ili licni menadzer ili verni pratilac pa imas informacije iz prve ruke.

Pogledaj neki njihov intervju - Damiano objasnjava da je bio sasvim drugaciji dok ga drugi nisu nagovorili da prati trendove.
(tarkowski, 1. jun 2021 20:29)

Ništa od toga, bar još uvek ne. Imam pametnijeg posla nego da gledam intervjue sa Damijanom, a mislim da si to izmislio ili pogrešno protumačio nešto. Ako nisi ostavi link tog intervjua pa ću ja da prosledim dalje da se svi zajedno bavimo ovim važnim pitanjem. Evo jedva čekaju da saznaju.:) Osoba koja mi je ovo rekla zna sigurno mnogo bolje nego ti i ja. Nije ga ona nagovorila nego ohrabrila. Imaš sreće da tek sad čitam komentare inače ovo tvoje "retoričko pitanje" bih video nikad. Manje se pravi pametan, ne znaš sa kim sam pričao, a ni šta sam gledao.

tarkowski

pre 2 godine

A ja bih dao informaciju iz prve ruke likovima koji pišu kao da poznaju Damijana, šta on voli i ne voli i ko mu je rekao da se ponaša ovako(menadžeri) i da je sve šoubiz itd. Dečko je hteo ovako da se ponaša i oblači ali nije se ponašao zbog okoline koja osuđuje bilo kakvu različitost, sličan slučaj je i sa Vikotorijom o kojoj znam dosta više ali o tome ne bih govorio sem činjenice da je ona motor svega ovoga koji bi želeo da ostane u nekoj vrsti senke, da je ne smaraju... Ona i ostali likovi iz benda su razlog zašto je ovaj frontmen "podivljao", podržali su ga u tome da bude ono što jeste...
(Stalker, 31. maj 2021 22:24)

A ti si Stalker-u verovatno Maneskin-ov PR ili licni menadzer ili verni pratilac pa imas informacije iz prve ruke.

Pogledaj neki njihov intervju - Damiano objasnjava da je bio sasvim drugaciji dok ga drugi nisu nagovorili da prati trendove.

JaSamTreb'oBit'ZdravkoColic

pre 2 godine

A da pogledate neki Colicev i Mandicev nastup iz 70. i 80? Ili da razmislite o tome kako se sminka Djule? Al' nasi pa ne ide da popljujemo, zmurecki ce ih hvalimo, ako treba. Znaci, scenski nastup, nije ono kako ides obucen po zenu i bebu u porodiliste, sa kumom na pivo, itd...

Protoss

pre 2 godine

U celom ovom ludackom i civilizacijskom svetu, gde se svi prepiru oko jakih, lepih, stavova, misljenja, pogleda, najvaznije je sacuvati zdrav razum, dusu, sebe, jer ti ih niko nikada nece vratiti, a ni ti sebe pravom putu... Ono sto sam naucio iz svog ugla sa svojih 30 tak godina, a prosao sam mnogo mnogo stvari u zivotu, koliko god da imas kvaliteta, uvek ce biti tu mnogi da ti se priblize iz najbolje namere, ali na kraju da te uniste.

Хау Јес Ноу

pre 2 godine

Нити гледао евровизију (нити ћу икада, ако не будем морао) нити знам како дотични изгледа приватно или не али ...

... да појасним неке основе:
Потпуно иста особа која приватно не изазива пажњу, а која постане позната и што по себи узрокује тежу доступност изазива психичку реакцију тражње. Што је веће интересовање то и ефекат тражње бива појачан ... и тако укруг.

То вам је а и ж рекламирања. Створи утисак недостатка и људи ће да се хватају за вратове да би дошли до тога.
Забрани нешто и ”сви” ће да похрле да то гледају, имају ...
Постани познат и одједном ћеш бити 10, 100 или 1000 пута привлачнији.
На страну што после куповине/добијања тог нечега сва еуфорија нестаје за кратко време јер то више није у (личној) оскудици.

А и сви ми губимо време овде (и изгледа на другим местима) да коментаришемо глупости.
И да, постати познат, моћан, имућан ... често (најчешће?) има огроман ефекат на ојачавање самопоуздања што је један од најважнијих особина код мушкараца које привлаче девојке. Саберите 2 и 2.

Mono

pre 2 godine

Niste u pravu ni jedni ni drugi, žene pali novac ili makar prikrivena ideja da ga neko ima, tu je suština. Nije ovo ništa posprdno čist evolucioni zakon o obezbeđenju egzistencije...

ana

pre 2 godine

Get up stand up, stand up for your rights! Predlazem svima da se informisu o gradjanskim protestima, borbi za ljudska prava i ulozi umetnika tokomm 60-70tih. Gradjani/ke na zapadu su postali svesni da poslednjih godina progresivno gube ono za sta su se starije generacije vec izborili. Posebno se odnosi na prava radnika/ca i zena. U toku je ponovno budjenje i naravno umetnici u tome imaju veliku ulogu. Maneskin iako jako mladi uzeli su na sebe tu odgovornost da sire ideju polne ravnopravnosti i osude agresiju i diskriminaciju nad zenama ... Ali vi balkanci to ne razumete naravno, cekate kao po obicaju da drugi odrade posao za vas. Danasnja vest u Italiji, ubijena osamnaestogodisnja devojka pakistanskog porekla (sumnja se na dva MALOLETNA rodjaka po nagovoru RODITELJA) zato sto nije htela da se uda... Monstruozno zar ne! U vecini zemalja zene su tretirane kao vlasnistvo roditelja, muzeva roba koju kupujes prodajes silujes... Borite se za prava vasih kcerki da ih ne diskiminisu na poslu, slostavjaju... dodjite sebi ljudi, ne razmisljajte povrsno ni o cemu... I da zavrsim zene (iako toga vecina nije svesna) podrzavaju Damiana zato sto u njemu vide nekoga ko ih ne zeli povrediti, nego podrzati.

Mici

pre 2 godine

Dobar tekst, opisana prava sustina ! Smejem se danima komentarima i muskarcima koji ne mogu da razumeju zasto se zenama dopada sexi harizmaticni italijan sa predivnim glasom :)

tiberije

pre 2 godine

Muskost kao ideal kulturnog establišmenta je izumrla 70-ih godina prošlog veka
Tada su zvezde bili Klint Istvud, Burt Reynolds, Čarls Bronson a u 80-im nam uvalise Tom Kruza i napumpanog Svarcenegera

Crossroads

pre 2 godine

I tako prodje im zivot u analizama, predvidjanjima tumacenjima….bla…bla…bla.
Zivot je sasvim na drugoj strani, spontanoj
(Moler, 31. maj 2021 23:09)

B R A V O ! ! !

disko nindža

pre 2 godine

ne pratim Eurosong odavno (silne decenije). Nisam ni ovaj. U vestima sam procitao da su Talijani pobedili. I cudi me da je i nedelju dana posle to tema.
Svka cast gospodinu Azdeljkovicu na spinu koji ne moze a da ne upali.
Zene vs. muskarci i ko koga tu... Nema greske.

peki

pre 2 godine

Ne,nego će da se lože na Palmu.
(Prebranac, 01. jun 2021 02:37)

Sto, sta fali, domaćin čovek. Plus, čuo sam da organizuje i neke žurke, tako je sigurno društvena osoba.

Anja

pre 2 godine

@Willy Wonka
Niste u pravu u potpunosti. Mnogo više žena ima upravo suprotno iskustvo, imaju partnera i decu, žrtvuju se za porodicu, idu na posao i preuzimaju na sebe 90% kućnih obaveza i na kraju, kao što kažete kad dođu u neke godine, shvate da nemaju partnera i da su suštinski same. Što je još gore, zapravo nikada nisu ni imale pravog životnog partnera. Zato imate sve više razvoda u "starijim" godinama. Ženama nije više dovoljno da neko samo fizički bude tu prisutan. Mnoge žene, međutim, ostaju do kraja života u tim sumornim brakovima jer nemaju materijalne mogućnosti.

Soko

pre 2 godine

Ovaj bi u Zemunu bio ili devojcica ili bi mu glava bila potopljena u Dunav da se ispere moleraj i ostali gradjevinski radovi sa njegovog lica. A sto se tice štikli, one bi zasigurno bile na pravom mestu, koje on zaslužuje. Ovo stvorenje je sramota za muskarce a ponos za one druge muskarce koji su noćna mora za svakog oca koji ima sina. A cure kojima se svidja ova 'muškarčina' imaju problem koji se rešava sa npr. kamiondzijom.

sasa

pre 2 godine

@Bata

Ti si sad pa neki ekspert za "busene"?
Ovake se skoro pa uvek najbolje udaju, tako da ti te svoje teorije "kako bi zene trebale da zive" mozes da okacis macku o rep.

@Kad me vide oci sire, zene vole oficire

pre 2 godine

Znaci ako treba da se sminkam, nosim suknju da bih se svideo zenama, izvinite zene, ipak cu ostati out i zatupljen. Ko poslednji izadje, neka ugasi svetlo.
(Kad me vide oci sire, zene vole oficire, 31. maj 2021 21:27)

Koliko tebi nista u stvari nije jasno i koliko sminka nema nikakve veze... Kod tebe je svetlo odavno ugaseno.

pile

pre 2 godine

@@ne znam gde teram: Kakva glupost. “Čovek” nije osoba koja se po maminom savetu odvali od učenja, onda radi za malu ali sigurnu platicu, i izrodi decu pre 35 godina. A onda sa 40 pukne u životu, i obično se razvede i oboli psihički. Čovek je upravo osoba koja je čuvala svoju nezavisnost, koji se iživeo i prošao sve i svašta, izgradio se profesionalno, i rešio da predje u sledeću fazu života sa sebi sličnom ženskom osobom. A za to vreme ovi koje ti uzimaš kao primer, mogu samo da budu ljubomorni, dok ih gledaju iz svoje Kie ceed, ili Megana, Hyundaija i slično, dok im deca vrište do besvesti jer žive u porodici prepunoj nervoze.
(Los Angeles, 01. jun 2021 03:17)

Aj ne lupaj molim te. Vidi se da nemas porodicu. Skroz je spojiva karijera i novac i nauka i porodica a jedna od faza u zivotu je da sa partnerom stvaras u smislu bolji stan i bolji auto usput gajeci decu. Ti momkuj slobodno do 50te dok se ne "ostvaris" pa se onda zeni samo da znas ta zena nece biti sa tobom jer si mlad, lep i perspektivan.

Stefan

pre 2 godine

Prvo mediji se vise loze na italijana nego zene :)

Drugo, naravno da ce svaka zena pre pogledati zgodnog atletu nego i Italijana i napumpanog lika iz teretane. Uporno se stavlja zgodan atleta i ultra nadbildovani lik na koncetratima kao jedno te isto a nije :)

kako je rekao Njegos

pre 2 godine

Kad se pogledaju komentari jasno je da normalne muškarce ne treba da zanima zašto je Damiano toliko popularan i zašto je privlačan ženama. One više nisu ni za druženje, kamoli vezu pa je svako upravljanje prema njihovim prohtevima glupost.

Nikola

pre 2 godine

99 posto muskaraca ide u teretanu jer misli da je to (mozda jos i dobar mobilni i kljuc od auta sa kvalitetnim priveskom) dovoljno da nadje zenu. Ne vredi vam ljudi, to nije ono nesto sto zene zele. Zene u nedostatku ovakvih kao sto je Italijan i gde su svi podjednako dosadni, biraju one koji se bar malo trude, pa imate prodju. Zao mi je, Italijan je savrsen i svaka bi vas zamenila za njega.
(Llilla, 1. jun 2021 08:21)

Sreco, nadam se da ces i ti sebi nekad naci neko musko bar za prodju.

xl

pre 2 godine

žene ga vole jer je lep, popularan, pobednik i pevač u rok bendu a ne zato što je u štiklama. Našminkaj se ti (ili bilo koji drugi muškarac) i izađi u štiklama pa vidi hoćeš li biti privlačan

Amila_

pre 2 godine

Ove patriJote sto ne vole Damijana, neka gledaju Farmu i Parove.
(Keri Bredso, 1. jun 2021 01:17)

Vi to stavili jedno nasuprot drugom?
Krajnosti, kao?
Ma nisu, cini Vam se.
To su samo dva lica jedne iste izopacenosti i smijurije.

koki

pre 2 godine

Ovaj Azdejkovic je promasio vek. Zaostao u vremenu i prostoru.

Drugo nisu ovi svi isti koje je pomenuo. Prins je bio ektremno nizak, imao je probleme zbog toga, imate xy prica o njemu da se propinjao na prste kad prica sa nekim ko je visok. To mu je bas smetalo.

Pa Tom Kruz je sta radio. Od toga da mora da sedi u stolici koja je vislja od drugih, do toga da mora uvek na slici da stoji ispred Nikol koja je bila vislja od njega, do stikli i operacija da bi povecao visinu.

Tako da ne treba se sprdati sa ljudima. Neko resava svoje probleme i komplekse, a neko misli da je to moda.

Bilo je to u zemlji seljaka

pre 2 godine

devojka ako planira da avanturise radi ovako,kao cehinje,poljakinje npr...do 30tu ona vec ima 2,3 deteta od 10,7,4g ili 1 od 10 god, muža naravno,jok sama sebi napravila decu.
i onda je sa 30-35 spremna da avanturise.
i to je loše, ali opet je bolja solucija od ono prvo, kao ja cu do 30te da se bušim, a onda ce tako izbušenu da me oženi neki fini domaćin.
aha, a mi rastemo na krušku i samo čekamo koja ce da dodje i kaze sudbonosno Da.
(Bata, 1. jun 2021 00:54)
Au kakvi pomereni pogledi na svet..
Prvo te cehinje imaju do 30 troje dece ali od 2-3 razlicita muza i svi su svako na svoju stranu. I sada je to tebi bolje nego da se neko izivi do 30e pa stvori koliko toliko stabilnu porodicu jer ti ne mozes da podneses da zeni nisi prvi u zivotu...kakvi kromanjonci.
Znaci bolje da divlja i vara u braku i razvodi se nego da to prodje pre braka.
Kromanjonci pravi. Uzgred da to o busenju kazes cehinji pozvala bi psihijatriju i policiju i proveo bi mesec dana u gumiranoj sobi

goran

pre 2 godine

Pa nije mi jasno u cemu se razlikuje talijan od balkanskih muškaraca, on štikle a oni torbice do struka sto je i više nego užas :)

Nucky Thompson

pre 2 godine

Lik je lijeo, ima divne i pravilne crte lica. I stvarno, sta god da stavi na sebe bice lijep, cak i govno da stavi na glavu. Ali ovaj Azdejkovic se nalupao zestoko. Zivim u NY/NJ niko ne nosi sive trenerke i ostalo sto covjek spominje. Gospodin Azdejkovic cini dve greske: 1- mnogo generalizuje
2- kad bi bilo ko odgovorio na pitanje sta zene zele, bio bi najsuspjesnija osoba na svijetu.
Gospodjo iz Italije, vidite Italijani su dijametralno suprotni muskarcima u Srbiji/Bosni (odakle dolazim). Feminizirani su, uske farmerice, sa onim salovima oko vratima, dok je nas Balkanac zaista u trenerci, osisan na keca, i kako vrijeme ide to imaju sve vece torbice oko ramena.

Komša

pre 2 godine

Autor je pojednostavio stvar na stvar u želji da istakne prednosti svog pogleda na muškost u odnosu na predstavu koju imaju "surove muškarčine".

Žene vole Italijana?!

Koje?
Koliko njih?
Tri i po milijarde žena ili grupa zena sa društvenih mreža?

Neke su žene pratile vojnike...Ne sve žene...I ne sve vojnike...

Ja sam ubedjen da i pored evrovizijske promocije i nesumnjive podrške LBGT zajednice (i feministkinja - onako "iz inata") postoji jedan broj žena kojima je stvarno ovaj momak simpatičan a da nekima i izgleda baš privlačno.

Setimo se kako je SFRJ dočekala emisiju "Oliver Mandic i Beograd nocu" - masa ljudi je bila šokirana ali taj isti Oliver ,takav kakav je u to vreme je uvek bio vidjen sa nečim što smo tada zvali "jaka riba".
Dakle - odredjenom broju žena (svakako ne svom ženskom rodu) Mandic je bio privlačan,trudile su se da budu u njegovoj blizini a on je čovek birao "kvalitet" ...

Ništa čudno.
Bio je dovoljno različit a to privlaci odredjeni broj žena (kao što "čudne" žene privlače odredjeni profil muškarca).

I tu je autor u pravu - treba biti svoj,različit.
Ali to ne znaci da treba natuci neki šešir jer ga nosi trenutno aktuelni glumac ili kupiti žensku tašnicu jer je ima ovaj mladic npr.

Imali smo pankere,metalce,šminkere ,rokere koji su "bili svoji" a u stvari kopije koje su pratile trendove...
Nije sve tako jednostavno.

Miskec

pre 2 godine

"Ja ću zamoliti da se već jednom svi skinete ženama sa grbače, ima da volimo šta nam se voli i da gledamo šta nam se gleda!!! A ovog biserka što je potrčao da nam ‘objasni’ kako žene vole grubijane pa su je l’ te same krive što su zlostavljane treba da bude sramota.
(TikisMikis, 31. maj 2021 23:37) pre nego sto zatrazis da ti se neko skine sa grbace, nauci da pises, da se izrazavas, tako da te se moze razumeti. A onda komentarisi...
(BGD, 31. maj 2021 23:57)"
Ne bi bilo lose da se i ti opismenis, pre nego sto komentarises druge 'da TE se moze razumeti'! Svasta!!

Bronhitis

pre 2 godine

Ama ljudi, jedno je scena a drugo privatni zivot. Ja scenu dozivljavam ko glumu. Taj Italijan je privatno sasvim drugo. Kladim se da niti ima šminku niti štikle. To je sve estradni trik. Oliver Mandić je u spotu bio našminkan i u haljini, a privatno mačo i dobrovoljac na ratištu. Žene i devojke isto to znaju i vole ih takve, originalne samo na sceni.

aparat

pre 2 godine

Zato ste i same, raspustenice ili usedelice ili samohrane. Zbog vasih izrazitih niskih moralnih nacela. Ostaje vam samo da budete necija avantura, praznjenje. Cist aksiom.

Llilla

pre 2 godine

99 posto muskaraca ide u teretanu jer misli da je to (mozda jos i dobar mobilni i kljuc od auta sa kvalitetnim priveskom) dovoljno da nadje zenu. Ne vredi vam ljudi, to nije ono nesto sto zene zele. Zene u nedostatku ovakvih kao sto je Italijan i gde su svi podjednako dosadni, biraju one koji se bar malo trude, pa imate prodju. Zao mi je, Italijan je savrsen i svaka bi vas zamenila za njega.

Mića

pre 2 godine

Ja mislio do večeras da se žene lože na bradate, znojave drvoseče, u kariranim košuljama, sa pogledom koji seče ko sekira..
(Sreten, 31. maj 2021 23:08)

Upravo si opisao naslovnu stranu gay časopisa, ali bukvalno.

Ne brinite, velika vecina nas je zdrava

pre 2 godine

Jes, kako da ne. To je ono kad pomislis da je uzak krug tvojih prijatelja i kolega "ceo svet". Ili kad pocnes da donosis zakljucke o fenomenima modernog vremena na osnovu pisanja citalaca internet portala ili nekakvih blogera influensera. Valjda opet smatrajuci da je to "ceo svet".

johnny b

pre 2 godine

To sto muskarci idu u teretanu svaki dan, idu samo zbog sebe i da bi lepo sebi izgledali. Isto kao i zene, misle da ce sa silikonima na telu i licu, vestackim noktima, obrvama, filerima i sminkom izgledati bolje.
Nemojte se zavaravati da to rade zbog suprotnog pola, rade iskljucivo iz svoje sujete i urodjenih kompleksa.

Danas su ljudi isuvise zaljubljeni u sebe, da bi sebi dopustili da se zaljube u nekoga drugoga.
(baba vanga, 31. maj 2021 19:34)

Zapravo, svako nase sredjivanje, oblacenje odela, haljine, obuvanje patika, sminkanje, parfemisanje, treniranje itd. je iskljucivo zbog suprotnog pola kao i zbog drugih ljudi. Da tebi nema ko da prokomentarise kako si se lepo obukao/obukla, ne bi ni mario toliko.. dobro razmisli ponovo sledeci put kada budes izlazio iz kuce, zasto kombinujes boje ili stavljas parfem, sigurno nije da sebi mirises i da se vidis negde u ogledalu...

NikolaBg

pre 2 godine

Za tog lika do juče niko nije čuo...da se prošetao Knez Mihajlovom sa tim stajlingom,sve se plašim da bi neka uzdisala za njim...nego bi ga gledala kao nekog ludaka,čudaka ili šta već...
(Spetnaz, 31. maj 2021 23:58)

Pa da, nažalost bio bi isprebijan, to samo govori o našem stanju mentaliteta i mozga. Propadamo po svim šavovima.

Goksi

pre 2 godine

Ova fascinacija nije ništa čudno. Žene su oduvek padale na rokere i frontmene, s tim da je to uglavnom važilo za one koje baš vole taj tip muzike, energije, muškaraca.
Ovo sada je šire, posledica "hajpa" jer "padaju" i one koje inače ne bi primetile Damijana da su ga recimo slučajno videle na YouTube-u ili slično, a kamoli bi pale na muškarca u njegovom fazonu u nekom slučajnom viđenju takvog, verovatno bi čak imale negativnu percepciju.
Ovako svoje afinitete pravdaju njegovom vanvremenskom harizmom, iako momak nije energičniji ništa više od narednog ili prethodnog rokera, ali je stvar senzacije koja žene "tera" da se fokusiraju na njega i percipiraju ga u najsitnije detalje, verujuċi da je on veći od samog fenomena senzacije, što će tek vreme pokazati.

Ja

pre 2 godine

Ahahahah koliko plakanja muskaraca u komentarima, pa ne verujem. A posle smo mi zene "ljubomorne" na druge zene, ma vazi. Hej, nismo vam ni do kolena. A Italijan se svidja i 30+ zenama, provereno. ;) I sta imamo da se PRAVDAMO zasto nam se svidja, eto, svidja nam se, jace je od nas. Proizvodi u nama reakciju koju 95% vas nikada nece.

WillyWonka

pre 2 godine

Svako ima pravo na svoj izbor. Vremena se mijenjaju, a činjenice govore da se i društvo mijenja i da je sve veća emancipacija dovela do velikih promjena u poimanju braka/zajednice muškarca i žene kao jedinog društveno prihvatljivog modela.
Dakle, to više nije tako. Poznajem jedan broj žena koje su se odlučile da imaju dijete, ali ne i životnog partnera. Nekad bi takva žena bila proglašena prostitutkom, a dijete kopiletom. Danas je ipak bolja situacija po ovom pitanju i žene koje su izabrale ovaj put prihvaćene su (manje-više) u okruženju, nema više onog podozrenja koje je nekad bilo standard. I to dobro funkcioniše sve do nekih godina kad čovjek (ipak) zatreba partnera i osjeti se usamljenim i ostavljenim. Onda se vraća prirodni poriv za nekim ko će biti s tobom "dok vas smrt ne rastavi". I znam, kad dođe taj period, osobe koje su same jako pate.

bm

pre 2 godine

Svašta, uporediš prosečnog plivača, vaterpolistu, atletičara......sa ovim usukanim, neuhranjenim, užih ramenaca, a širif kukova nego neka devojčica......užas

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Muškarci ne shvataju da žene u muškarcima vide "materiju za oblikovanje". To znači da ovog momka gledaju kao lepog muškarca koji se maskirao, a one će već Tu "masku" da mu skinu.

Los Angeles

pre 2 godine

@ne znam gde teram: Kakva glupost. “Čovek” nije osoba koja se po maminom savetu odvali od učenja, onda radi za malu ali sigurnu platicu, i izrodi decu pre 35 godina. A onda sa 40 pukne u životu, i obično se razvede i oboli psihički. Čovek je upravo osoba koja je čuvala svoju nezavisnost, koji se iživeo i prošao sve i svašta, izgradio se profesionalno, i rešio da predje u sledeću fazu života sa sebi sličnom ženskom osobom. A za to vreme ovi koje ti uzimaš kao primer, mogu samo da budu ljubomorni, dok ih gledaju iz svoje Kie ceed, ili Megana, Hyundaija i slično, dok im deca vrište do besvesti jer žive u porodici prepunoj nervoze.

sta ono rece Njegos

pre 2 godine

Nakon ovih komentara jasno je da normalnom muškarcu ne treba da bude bitno zašto je Damiano postao popularan i kakav uopšte muškarac treba da bude. One više nisu ni za druženje, kamoli za vezu pa je svako upravljanje prema njihovim prohtevima suluda ideja.

voodoo

pre 2 godine

Neke vole takve, neke one nabildovane, neke one sa bradicom ... neko ima vise tipova ... Da svi imamo isti ukusu bilo bi bas zaguljeno, svi bi navalili i potukli oko istog tipa zene ili muskarca. Tako da ne kapiram tkzv "macho" tipove sto se primaju toliko i cemu ta potreba da oni tumace i obrazlazu zasto se nekim zenama svidja neki tip muskarca. To one znaju bolje od vas i apsolutno njihova stvar, ti trazi onu kojoj si ti prototip. Takodje kad ste vec toliko maco cemu tolika nesigurnost da odmah napad na ceo zenski rod i to onako poprilicno uvredljivim tonom. Da se zapita covek da se ipak i vama vise svidja ovaj "umetnik" nego zene pa zato takva ogorcena reakcija u pokusaju skrivanje od samog sebe?

Vanja

pre 2 godine

Za tog lika do juče niko nije čuo...da se prošetao Knez Mihajlovom sa tim stajlingom,sve se plašim da bi neka uzdisala za njim...nego bi ga gledala kao nekog ludaka,čudaka ili šta već...
(Spetnaz, 31. maj 2021 23:58)

Stereotip balkanca. Ne razlikuje scenu od stvarnog zivota. Ne razlikujete ni teretane, sportske terene od Knez Mihajlove pa stoga tamo setate u patikama za trcanje, trenerkama i logorskim frizurama.

Iluminat

pre 2 godine

Najači su mi ovi što kažu ovo ili ono nije normalno. Ok nije normalno šminka i helanke slažem se ali nije brate normalno ni napucan od steroida, vene poiskakale izledaju ko creva za kobasice i tetovaže ko tapete. Freak show i jedni i drugi. Da se razumemo i ja imam tri tetovaže ali se ne plavim ko štrumf. Ne pada mi na pamet da pola života provedem u teretani ali to ne znači da ne izledam kao muško. Nikad mi nije bio problem da nadjem devojku. Šta ćemo sad, ajde lepo sad i bilderi i isfeminizirani udri te po minusima ako će vam tako biti lakše.

Jelena

pre 2 godine

Baš me zanima koliki bi procenat naših devojaka tog lika predstavilo mami i tati kao dečka...
(Spetnaz, 31. maj 2021 23:55) 

Mojoj mami se svidja i bila je odusevljena nstupom. A i cerki. Mama ima 71 godinu, a cerka 15. Tako da...sta da vam kazem, osvojio je sve generacije.

Hmm

pre 2 godine

Boze kao da je jedini muskarac na svetu koji se ikada pojavio ovako obucen na sceni! Nijedan rok muzicar tokom 70-ih ili 80-ih nije imao slican stajling, sminka stikle i duza kosa? Svasta vi napisaste ovde. Ali hit su mi ovi komentatori koji su razlog njegove popularnosti nasli u parama?! Eeej, kakvi su to kompleksasi Boze me sacuvaj. Pa za ovog decka je vecina cula sad tokom Evrovizije, odakle njima informacija koliko je bogat i da li je uopste? Licno, decko mi je mnogo mrsav, ali ima lepo lice. Odlicno peva. Neko ga je uporedio sa Adamom Antom i Dzonijem Depom iz mladjih dana. Pa otprilike tako moze da se svede njegov lik. Vama kojima su idoli Ceca i njeni klonovi pa mrzite ostale devojke ili zene jer vas i ne gledaju zelim da porucim da se morate prvo pogledati u ogledalo. Takvim stavom sigurno odbijate svaku normalnu devojku jer ih ima. Iako vi tvrdite suprotno.

Milan

pre 2 godine

Teško je Srbinu udovoljiti. Nevaljaju Hurigenke ne valja italijanski roker. A ko je po vašoj meri? Mnogo se bre zamislite, pospite svi po jedno pivo pa iskuliraj te.

Bata

pre 2 godine

vidim spominju se devojke kako treba da do 30toj uzivaju onda se udaju.


Peeeeeep!!! Greška,sedite dole,imate 1 ko vrata!
to su izgovori.

devojka ako planira da avanturise radi ovako,kao cehinje,poljakinje npr...do 30tu ona vec ima 2,3 deteta od 10,7,4g ili 1 od 10 god, muža naravno,jok sama sebi napravila decu.

i onda je sa 30-35 spremna da avanturise.

i to je loše, ali opet je bolja solucija od ono prvo, kao ja cu do 30te da se bušim, a onda ce tako izbušenu da me oženi neki fini domaćin.
aha, a mi rastemo na krušku i samo čekamo koja ce da dodje i kaze sudbonosno Da.

atomci

pre 2 godine

Po 100ti put, od cega vi pravite sou, ovo je radjeno 80tih, sa sve sminkom i stiklama, bendovi KISS, Motley Crue, alo gde vi zivite covece?! Ovo nije nista novo niti unikatno i pre su se zene lozile na takve likove iz navedenih bendova...

Šopenhauer

pre 2 godine

I neka bude da je sve to tako.
Ali jako brzo ce opet doci ne bas tako mirno i spokojno doba.
Kada ce i zenama i tim feminiziranim muskarcima biti potrebni pravi, jaki muskarci.
Do tada, pozdrav.

Silvester

pre 2 godine

Moj matori je bio sa preko 100 žena, išao sa više njih istovremeno, nikad ga nisam video u suknji i našminkanog. Žene su ga prosto obožavale, a prototip je hommo balcanicusa. Gosn Azdejkoviću, vi kao vegetarijanac najmanje ste kompetentni da nam objasnite šta su čvarci, a šta je kavurma.

Nataša

pre 2 godine

Meni je prelep i to je nepromenljivo. Jednostavno je "moj tip". I da nije popularan, ja bih ga primetila na ulici, u prolazu, marketu, i slično. I nije sve u izgledu. Mada on svojim izgledom, i ponašanjem pokazuje i kakva je osoba... Topla i neposredna. Osoba koja voli ili još bolje, stvara r'n'r kod mene može imati samo plus. Ja to slušam od osnovne, i kraj. Ja nisam takva od juče, već sam takva od kako znam za sebe, maltene. Još kao klinka, kad vidim nekoga da se izdvaja iz mase, sluša dobru muziku, i ima ima svoj fazon, to bi mu bio veliki plus. Još ako je i ovako premeden... 😊 Što neko napisa... slično se sličnom raduje. Pritom ne mislim na tetovaže, jer ih sama nemam... Mislim na slične neke izbore u životu, ukus, temperament, energiju... Čovek je super. Glupo je dalje raspravljati, stvarno. 🙂

Tetka

pre 2 godine

"Ja mislio do večeras da se žene lože na bradate, znojave drvoseče, u kariranim košuljama, sa pogledom koji seče ko sekira.."

Što da ne, ako je drvoseča lep i naočit! Imam takvog jednog kod kuće.
A Damiano je lep kao lutka! Još uvek malo žgoljav jer je mladac, ali ono lice kao da je sam Mikelanđelo klesao.
A neko ovde pomenu Nebojšu Bakočevića ... majko mila, kakav je to frajer bio, dođe mi da zavijam na mesec.

jeee

pre 2 godine

molim strejt muskarce da prestanu da nam objasnjavaju kakvi muskarci su po njihovim ukusu. ovaj je lepotan i zanimljiv. imate i vi svoje sex simbole, ne pamtim da su zene komentarisale ovako. aj oladite vise.

TikisMikis

pre 2 godine

Ja ću zamoliti da se već jednom svi skinete ženama sa grbače, ima da volimo šta nam se voli i da gledamo šta nam se gleda!!! A ovog biserka što je potrčao da nam ‘objasni’ kako žene vole grubijane pa su je l’ te same krive što su zlostavljane treba da bude sramota.

Vesele osamdeseta

pre 2 godine

Italijan je prekopirao stajlng Adama Anta, koga se ove nove generacije ne secaju. Inace pored navedenih primera iz muzila, ceo novi talas 80ih je bio takav, satiran, nasminka, feminiziran i bili su obozovani od devojaka. Kajagogo, Boy George i Culture Club i ostali ( ko se seca naslovnica lista BRAVO zna o cemu pricam). Pa eto sada cerke a mozda i unuke tih devojaka obozavaju Italijana, nista cudno.

alapača u podznaku

pre 2 godine

Ono kad su komentari zabavniji od vesti. Stajling ide uz nastup, Frederiko Merkuri (italijanska verzija Fredija M iz najbolje faze). Šta nije jasno? Dečko pokidao nastup, ima harizmu i to koristi da se probije. Ne shvatam šta sad to ima balkanske muškarce da nervira. Ali to šta su ovde žene i muškarci napisali, joj brate. Što se mrzite toliko?

ZN

pre 2 godine

Djordje David je u subotu bio u suknji u Zvezdama Granda..Nisam primetio da se digla frka oko toga...Kada cete prestati suditi o ljudima na osnovu onoga sta oblace na sebe???

ne znam gde teram

pre 2 godine

kao sto rekoh za nesto vise od avanture žene ne žele POJAVE nego čoveka.
(dvadesetogodisnja devojka, 31. maj 2021 23:19)

Interesantna je ova česta pojava gde su žene umislile da se samo one pitaju kada će i sa kime završiti. "Ja cu sada malo ovako, pa cu ionda malo ovako, jer je tako to sada in"'.

Skoro mi rece jedan psiholog (žena) da je zqstrasujuci broj uspešnih a samih žena 35+, koje su aacrtale da će da se zezaju do 30-te sa avanturistima, a da će posle da se udaju za "čoveka". Problem je što "čovek" ne sedi kuci i čeka na nju, već našao neku kojoj nije bilo stalo do avanturiste, a njoj sada ostao avanturiste i kladioničar. I naravno, onda se žali kako nema kvalitetnih muškaraca.

iosonostefan

pre 2 godine

@Tikis Ja bih molio žene da se skinu muškarcima sa grbače. Još uvek vas ima u većem broju na grbačama, pogotovo onih imućnijih muškaraca...

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

@ Mina . Iskusno.

@ Monella. Neiskusno.Opis atributa Kamile Parker Bols ( Princeza od Velsa ).

@ Lola. "Udadba" za "2 u 1". Perverzno.

Spetnaz

pre 2 godine

Za tog lika do juče niko nije čuo...da se prošetao Knez Mihajlovom sa tim stajlingom,sve se plašim da bi neka uzdisala za njim...nego bi ga gledala kao nekog ludaka,čudaka ili šta već...

dvadesetogodisnja devojka

pre 2 godine

Ne znam cemu toliko drame ni oko cega, mislim da se vecini zena kao i meni dopada POJAVA ovog covega na sceni (inace ne bi ni pobedio?!), harizmatican je, lepih crta lica, očigledno diže prašinu za sobom što dovoljno da bude pevač velikih razmera (vreme će pokazati), ništa novo što se ženama svidja (bile su pomamljene raznim likovima sa domaće scene npr. Zdravko Čolić) što ne znači da je ovo novi prototip privlačnog muškarca i niko ne kaže da bismo se sve udale za njega niti da bi se udale za čoveka koji ovako izgleda, a da pritom u stvarnom životu van scene NIJE našminkan, ima fino ponašanje i poštovanje što čini čoveka ČOVEKOM, kao sto rekoh za nesto vise od avanture žene ne žele POJAVE nego čoveka.

baltazar

pre 2 godine

A samo da pitam i Azdejkovića I gomilu komentatora ovde - ako ja sad kažem da je ovaj lik bezveze i da ništa interesantno tu ne vidim, jel to može da ide pod "stvar ukusa" i moje lično (a podjednako validno) mišljenje, ili sam automatski ljubomoran, isfrustriran, iskompleksiran, zadrt, balkanac itd itd?

Hvala....

zemunski kej

pre 2 godine

Dobar tekst. Ali odgovor je jednostavan ,momak dobro izgleda. Nekada su glavni frajeri u gradu bili Igor Pervic,Goran Milosevic,Nebojsa Bakocevic,Neven Boskovic..isto izgledali super. Plus ima odlican scenski nastup.

Nataša

pre 2 godine

Rešiću vam misteriju:
četvrtasta vilica. :))

Kad se vi ložite na Deniz Ričards zbog toga, što da ne i one.
Dobro zaj. se... Klinke se lože, to su te godine a nije ni Giggs lepši iako je 'normalan', pustite mlade da fantaziraju dok ih ne smori stvarnost naših muškaraca tamo negde oko 30.

Amila_

pre 2 godine

Sto se covjek isprovaljivao i ziv ostao! Ne mogu da vjerujem!
Stivo za balavce koji se jos uvijek traze. I zao mi je sto ce ga ti balavci i usvojiti kao nesto premudro.
Ovdje se okuplja nesto starija citalacka publika.
Nisam jos pogledala komentare, ali sam sigurna da je mnogo ljudi ovu skrabotinu ocijenilo kao ja.

BGD

pre 2 godine

Ja ću zamoliti da se već jednom svi skinete ženama sa grbače, ima da volimo šta nam se voli i da gledamo šta nam se gleda!!! A ovog biserka što je potrčao da nam ‘objasni’ kako žene vole grubijane pa su je l’ te same krive što su zlostavljane treba da bude sramota.
(TikisMikis, 31. maj 2021 23:37) pre nego sto zatrazis da ti se neko skine sa grbace, nauci da pises, da se izrazavas, tako da te se moze razumeti. A onda komentarisi...

Koji hit

pre 2 godine

@Ceki oprotunista
A sto bi dolazio na veceru kod tata Fabricija u kako kazes punoj ratnoj opremi?
Ajde da ne uzimamo poznate muskarce za primer, ali npr ni Bjonse i Rijana ne idu u trikoima za scenu na veceru wtf

Srbin

pre 2 godine

Опуштено људи, дајете велики значај небитним стварима.

Те што кажу да им је овај леп, згодан итд. њихов избор или су незреле или желе да буду "IN", да буду у тренду. Ако им је толико згодан нека оду тамо у Италију или Западну Европу сигурно ће наћи још мушкараца који се шминкају или носе штикле.
И овако за коју годину, они девојкама којима је овај нешто екстра куповаће мачке да не би биле саме баба девојке после 30 године, јер њима забога Срби сад нешто не ваљају...

Мина

pre 2 godine

Нешто учестао Аздејковић да нам намеће "своје омиљене теме".Што се малог Латина тиче, фолирант кога је изнедрио шоубизнис, то могу да обожавају и воле само наивне пубертетлијке....и наравно јадна мајка.

Ivan

pre 2 godine

Ako vidim ženu koja se fura kao muškarac, meni se neće svideti zato što više volim da žena bude žena a ne nešto drugo ili "izmedju",ali mi se oduzima pravo da volim žene u njihovom izvornom obliku(i jedinom,jer ili si žena ili nisi) time što mi se lepi etiketa da sam mizoginik iako sam rekao suprotno. Ispada da je politički nekorektno da voliš ženstvene žene jer to vredja sve ostale koje/koji to nisu a htele/hteli bi da budu.

Vatra

pre 2 godine

Nisam gledao i pojma nemam o cemu pricate.
Pisem ovo tek da znate da postoje ljudi koji nisu ni pogledali evroviziju niti se bave ovakvim spodobama.
Ova izvitoperenost se gura opasno i jako me nervira . Sve sto je izopaceno se forsira kao moderno, in, u trendu... To sto je smece, smece je ma koliko ga hvalili.

Didi

pre 2 godine

Damiano ima 22 god, ne verujem da je nekoj od 30 god pa na dalje ovaj lik privlačan. Verovatno su to devojke njegovih god, koje još uvek nisu dovoljno zrele.

marioneta

pre 2 godine

Damiano D. je najverovatnije marioneta mocne industrije show-biznisa jer covek lepo kaze da je prirodno sasvim drugaciji ali su drugi uspeli da ga nagovore da se sminka i promeni stil za 360 stepeni.

Inace, na sceni je eksplozivan, zanimljiv, pun energije, mocnog glasa i prirodnih pokreta sto je nekim zenama dovoljno da ih ubedi da je takav i u zivotu.

Uzmite u obzir i tekstove nekih pesama koji su vrlo sugestivni...

Kukatilo

pre 2 godine

Nemam nista protiv da se oblaci kako god zeli. Ja, konkretno, idem redovno u teretanu, nosim trenerke, osisan sam kratko jedino nisam tetoviran, ali nisam kamatar, ubica, uterivac dugova i kriminalac. Imam porodicu i normalan posao i iste takve prijatelje. To je danas postalo totalno nezanimljivo. Razmisljam da se proglasim non-binary osobom, da unesem malo razonode u svoj zivot.

tvojeime

pre 2 godine

Lik ima seksipil, sta god da obuce zraci energijom, jako se to vidi u tome je stvar, a ne da li se sminkao ili nije, izrazena mu je muskost. U pokretima, u stavu. A povrh svega, jos je i lep. Koliko ima misicavih i zgodnih momaka ponasaju se kao zene, pokreti, ogovaranja, tracarenja. Isto kao sto neke zene imaju urodjenu eleganciju, pokrete, zenstvenost pa makar i trenerku obukle, vidno je.
Ne znam sto tolika polemika i toliko clanaka..

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Zato sto pod malom grupicom zena podrazumevate celi zenski rod, a mogao bih da se kladim da preko 90% zena ne privlace ovi isfeminizirani i posve zenskasti muskarci. Ove mejnstrim price su providne. Plasirate neku osobu, potom je prate gomile vesti u kojima se podrzava i obozava ta osoba i predstavlja se kao da je to generalno misljenje svih ljudi, a zapravo je to saka ljudi koja ima moc da fura pricu koju hoce. Dajte molim vas, nasminkani muskarci sa lakiranim noktima.. Da smo svi takvi, ne bi jedna kuca bila sagradjena od nesposobnosti i neznosti.

Hm

pre 2 godine

Kako je poražavajuće čitati ovde šta muškarci misle da žene žele... Ljudi, KOJE ŽENE? Kao da ima samo jedna žena pa se sad pitamo šta ona želi. Kao što ne vole svi muškarci silikone u ustima i grudima, tako ni žene ne vole isto. Status pomaže, NARAVNO, ali i to je naše bedno tumačenje iz ljubomore - zapravo više vole samouverenost i energiju, koja uz status ide, pa će voleti i lika koji to emituje po sebi, bez nužno mnogo para. Bedan je nivo razumevanja žena ovde u komentarima.

HeadsUp

pre 2 godine

Pa da, malo je bila era devedesetih kad su homoseksualci ucili heteroseksualce kako bi zensko trebalo da izgleda, pa smo na revijama gledali nesto cemu u licnoj karti pise da je zensko a ima do 300 grama mesa vise nego skelet iz kabineta za biologiju, sad ce da nas uce kako musko treba da izgleda?

Monella

pre 2 godine

Današnji muškarci duboko u duši žude za slobodom koju imamo mi žene,a koja je njima još uvijek dosta uskraćena, u vanjskom izgledu i u ponašanju. Koji muškarac ne bi volio da bude potpuno slobodan u izražavanju emocija i da može zaplakati pred drugima,a da ga društvo ne osudi? Mislim da oni koji su ljubomorni na Damiana i na takve kao on su u stvari ljubomorni na njihovu slobodu za koju oni još nisu spremni, jer im nedostaje hrabrosti.

Квасник_Миле

pre 2 godine

Доста се налупао. Не чуди, човек прича о мушко-женским односима, то је ипак њему крајње апстрактна тема. Ствар је потпуно јасна, укуси су увек били, јесу и биће веома различити. Жаргонски речено, сваког пале другачије ствари.

Stalker

pre 2 godine

Svaka čast autoru teksta, bingo."U masi je toplo ali smrdi", kaže Krleža. Možda ti je lepo i sigurno tamo ali žene ne vole kad vonjaš na masu.

A ja bih dao informaciju iz prve ruke likovima koji pišu kao da poznaju Damijana, šta on voli i ne voli i ko mu je rekao da se ponaša ovako(menadžeri) i da je sve šoubiz itd. Dečko je hteo ovako da se ponaša i oblači ali nije se ponašao zbog okoline koja osuđuje bilo kakvu različitost, sličan slučaj je i sa Vikotorijom o kojoj znam dosta više ali o tome ne bih govorio sem činjenice da je ona motor svega ovoga koji bi želeo da ostane u nekoj vrsti senke, da je ne smaraju... Ona i ostali likovi iz benda su razlog zašto je ovaj frontmen "podivljao", podržali su ga u tome da bude ono što jeste. Ne, nije gej koliko znam, samo voli da se zeza. Kad Živorad obuče majicu na kojoj piše "gej" to ne znači da je Živa gej. A mogao bi i biti ali šta to tebe koji moj interesuje ako i sam nisi gej.

vrlo jednostavno

pre 2 godine

Decko ima isklesano lice, veoma pravilne crte, lepu kosu i dobro telo. Jednom recju, retko lep decko koji bi privlacio paznju u stiklama, bez stikli, sa sminkom, bez sminke... To sto je uspesan pevac mu je naravno podiglu paznju. Ali to kako je nasminkan i obucen je u celoj stvari najsporednije...

теоретичар

pre 2 godine

Жене желе овакве све док не схвате да поред њега и оне морају бити довољно храбре (или луде?) да истрче из масе, да штрче и постану другачије и необичне. Е када се то догоди онда би да од њега направе обичног мушкарца. Другим речима овакви привлаче пажњу али обичан мушкарац на крају победи како год да окренеш. Ствар је врло једноставна, док је фокус на авантури - овакав, чудан, необичан, другачији... А када се фокус пребаци на верност, сигурност, лојалност... Е онда обичан мушкарац који чак не мора да буде ни леп, довољно да се поред њега осећају сигурно (у сваком смислу)

Marijana

pre 2 godine

Jako puno muškaraca mrzi žene. To se vidi u pogledu, komunikaciji, ponašanju. Ženama nije samo ovaj lik interesantan jer se šminka, on ima ono nešto, neku harizmu, opuštenost. Skoro mi jedan muškarac ogovara jedan par, naročito ženu tog tamo nekog, realno, jel to normalno. I to mi je fuj.

neinformisan

pre 2 godine

Mia, kako ti nije palo na pamet da je sramota da delis ljude po nacionalmosti kad se vec izdajes za kulturnu? Pa to ti je kao da samoj sebi skaces u usta. Jedan taj primitivni srpski muskarac ti je otac pretpostavljam..

jojo

pre 2 godine

Ja evo samo zaključio da jedini kojima se sviđa i Demijan i biceps od 2 metra su gejevi. Oni ne prave pitanje. I onda kada se kaže da su ekstremno promiskuitetni i da menjaju u proseku i desetak puta više partnera nego strejt ljudi, oni se naljute.

Bluesteel

pre 2 godine

И Оливер Мандић се шминкао на сцени па је после ишао на ратиште. И шта ћемо сад Аздејковићу?? Да мало раздвојиш своје перверзне мисли од шоу бизниса?
(комша, 31. maj 2021 20:47
Hahaha,isao je kako da ne. Slikao se po porusenom Vukovaru kao i dosta njih. Kad je bilo gusto takvi nisu ni omirisali barut. Kako neko moze biti naivan ovoliko?

Vera

pre 2 godine

Jedan gej muskarac komentarise fenomen popularnosti drugog muskarca kod zena a u komentarima sami muskarci objasnjavaju tim istim zenama sta je ono sto one zapravo hoce. Lele

NS

pre 2 godine

''Npr zasto likovi poput Roger Vatersa i slicnih, ili bendova poput Roling Stonsa izadju najnormalnije na binu.'' Nisi u pravu. Pored odlične muzike, popularnosti Pink Floyda je mnooogo doprineo i njihov scenski nastup, posebno u vreme legendarne The wall turneje. Zapravo, većina današnjih scenskih efekata je improvizacija standarda koje su KISS i Pink Floyd postavili tokom 70ih i početkom 80ih. A i Stonsi se nekada davno bili mladi i ekstravagantni. Pogledaj snimke na yt iz vremena dok je još bio živ Brajan Džons.
U komentarima se pominje i KISS- Džin Simons nosi šminku tj masku, kostim i čizme sa platformom, ali njegova seksualna orjentacija je nesporna. Pre pojave side spavao je sa nenormalnim brojem žena, uključujući i Dajanu Ros, Šer i mnoge druge poznate lepotice iz sedamdesetih i osamdesetih. Čitao sam mnoge intervjue sa njim, često su ga želele baš takvog, kostimiranog, u ulozi ''god of thunder'' i zamišljale da on nije čovek već neko biće iz istoimene pesme. Zaboravljamo da i žene imaju pravo na svoje fantazije i perverzije :)

mas mediji i prosečan muškarac

pre 2 godine

Ajde što je Azdejković otkinuo na Damijana to je ok ali šta vide devojke u njemu fizički neka se izjasne, devojke su uvek bile opijene bilo kojim muskarcem koji odskace iznad proseka po bilo čemu a kod njega dominira trenutna popularnost i pobeda na eurosongu, kada bi isti taj momak prosetao Knez Mihajlovom nedelju dana pre evrovizije i nosio licnu kartu na ime Petar Petrović za njim se ne bi okrenuo mozda cak ni gospodin Azdejković a kamo li neka Beogradska lepotica ili Novosadska frajla a ako nisam u pravu onda je sve otišlo u P.M.

realno

pre 2 godine

U ovog Azdejkovica usli botovi SRS-a i LDP-a. Sta prica covek, ovaj zena.., sta je on uopste? Juce citam tekst o majoru Heleni, bio musko, ozenio se i napravio 4 dece, promenio pol, sada postao zena u menopauzi i nasla devojku?!?! Ko je bre ovde lud, ovo ni odrasli ne mogu da shvate,a kamoli deca.

Kad me vide oci sire, zene vole oficire

pre 2 godine

Znaci ako treba da se sminkam, nosim suknju da bih se svideo zenama, izvinite zene, ipak cu ostati out i zatupljen. Ko poslednji izadje, neka ugasi svetlo.

Ja

pre 2 godine

sustina je jednostavna, nije mi jasno kako to drugi ne vide, kad si faca mozes da se obuces kao gej i bices faca, kad nisi nikakav imidz ti ne moze pomoci. lik je harizmatican, slobodan, iskreno uziva u svemu sto radi i to privlaci ljude, sa tom energijom bukvalno, sto kaze citirana devojka u tekstu, moze govno da stavi na glavu i opet ce biti faca
(vlada, 31. maj 2021 20:29)

Upravo! Htedoh nesto da napisem, ali ti si to vec lepo sumirao. Damiano je privlacan jer prsti od muzevnosti, a ne zato sto mu muzevnost fali.

Sandra

pre 2 godine

E neka si mi Ti objasnio zašto mi se svidja :D. Nevera. Šok sam doživela u Bolonji, gospođa u godinama skockana kao sa naslovnice, vozi bajs u štiklama. Znaju ljudi da teraju modu, rođeni su s tim. Svi lepi i doterani kao lutke.
Stvar je ukusa ko je lep i o tome ne treba raspravljati. Mene podseća na Džonija Depa iz mlađih dana. Lep k'o lutka.

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Voleo bih da vidim Srpkinju od 18-20 god. koja Damijana pod " punom ratnom spremom" dovodi kući da ga roditelji upoznaju.

Ne bih voleo da sam na mestu tog pater familijasa. Naročito ako je "onizak,plaćat čovek,teške ruke i tankih živaca".

Egocentričnost je poželjna i preporučljiva u šou biznisu tako da je jasno čemu maskare,štikle,senke...
Čisto sumnjam da kod tate Fabricija dolazi na tanjir paste u tom izdanju.

Što se tiče pomame kokoški za Damijanovo glumatanje moram da napišem da ma koliko da ih je ipak su u manjini.
Ta suma izgubljenih duša koje ne znaju da li su pošle ili došle,ali bi nešto drugačije da vrate dečku ili tati u suštini nije bitna...

Ogromna većina njih će završiti sa nekim ko nosi odelo sa kravatom ili sa nekim ko nosi cargo pantalone i patike...
C'est la vie .

Mia

pre 2 godine

Isfrusteirani srpski muskarci sad krecu napad. Pa niko vam nije kriv bre sto ste primitivni i sto vas samo sepjancice od 20 god hice. Sto ste vre ljubomorni? Ako ste frajeri, furajte sboj fazon kao i sto ja furam svoj : moj muz je Francuz. Ma ne zanimate me , bre, nikadaaaaaaa. Prostaci.

Dragoslav

pre 2 godine

To je njegov izgled samo za scenu. Ako cure vole momka koji liči na ženu onda te cure vole cure ili su biradoznale. Setite se Boj Džordža '80-tih, on je bio takav i privatno, ovaj je takav samo za scenu. Setite se i one iz Izraela prošle godine :-)

mozga bez

pre 2 godine

Nemam ja ništa protiv da ljudi pričaju šta hoće i objavljuju svoja svedočanstva, ali se neki red mora znati. Ne može osoba koja je nešto videla ili čula tek tako da izađe u javnost i priča o svojim saznanjima. To je bre bolesno! Niko im ne brani da to slobodno rade u svoja četiri zida. Danas pričaju na internetu i opozicionim televizijama, a sutra se već slobodno šetaju ulicama i šire svoju bolesnu ideologiju. Kako ja svojoj deci da objasnim da je tamo neki nasminkani čika Damijan David, privlacniji tetama u odnosu na Bred Pita!? Vidite i sami da im to nije dovoljno već nude i dokaze za svoje tvrdnje. Ako je to Evropa za koju se zalažemo, onda mi takva Evropa ne treba.

Bdd

pre 2 godine

Aman bre samozvani poznavaoci ženske psihologije tako vaskoliko pronikli u to šta žene privlači, odmorite malo te muške glavice.

Zanima nas bukvalno samo da li nam se diže raspoloženje na lika ili ne, neće nijedna da razgovara o filozofiji i astrofizici sa njim. Valjda možete bar toliko prostu stvar da skontate.

Gile

pre 2 godine

Momci...
"Ja sam odvec star" sto bi rekao broj 1 iz Alan Forda (sam citat to govori) ali mogu jedno da vam kazem iz iskustva.
80-tih sam imao dugu kosu, busio usi, nosio pocepane pantalone, kaubojke, martinke sve i svasta u prevodu. Jedino se nisam sminkao a bilo je i takvih.
Ribe su i tada otkidale na takve tipove a mi smo se otkidali od xxx i to nam je bila "jedina preokupacija i zanimacija". Sto duze i sto cesce a samo "disko misic" je bio bitan.
Nismo imali sve ove danas tehnicke stvari koje bi nam odvlacile paznju. Ramislite malo o tome!

Muškarčina

pre 2 godine

Možda se i lože, Azdejkoviću, ali na kraju ne završe ni kod baje sa bicepsima, ni kod Show-mana koga si izabrao kao loš primer, niti kod seka-Perse, već kod baje, kako Bog zapoveda!

Maks

pre 2 godine

Prva greska je sto pokusavate da razumete zene. Tu vam ni one ne mogu pomoci. Drugo,ne vezbaju svi zbog fizickog izgleda. Fizicka aktivnost vam pomaze da vodite mnogo zdraviji zivot. Ali posto ljude uglavnom mrzi da vezbaju,lakse je govoriti kako je to nesto lose. Decko ima dobar glas i mozda je lep ali ako vam je ovo okicenje muskosti onda ne znam sta bi vam rekao. Danas je postalo moderno da muskarci budu u salonima lepote vise nego zene. Sto se tice svidjanja,muskarci najvise gledaju fizicki izgled dok je zenama mnogo bitniji status,htele one to da priznaju ili ne.

Vladimir

pre 2 godine

Mnogo zabavan tekst.
Samo jedno, dva pitanja autoru.
Gde su ti silni pevači izlazili kostimirani i našminkani a van studija?
Koliko je on na ulici žena video sa momcima kakve vole "Tiktok" žene?
Tako sam i mislio....

sasa

pre 2 godine

@Samo jako i snazno,

Zena sa falusom nije zena vec muskarac. Isto kao sto muskarac u zenskoj haljini sa bradom nije bradata zena vec muskarac. Dok ne osvojite osnove biologije ne treba da komentariste ovake stvari, drzte se fudbala.

ispran mozak

pre 2 godine

Nerealno je koliko se digla polemika oko stvari koja je sasvim jasna: zene ovaj lik privlaci to sto je ostvario uspeh, pobedio u necemu znacajnom i tako stekao neki drustveni kapital, vrlo je prosto.

Muskarci vole izgled i boli ih uvo koliko se dobro zena pozicionirala u drustvu, nista drugo nije bitno koliko njena lepota, a zene vole muskarce koji se dobro pozicioniraju u drustvu, da li novcem, statusom ili moci, i nije toliko bitno da li izgledaju ovako ili onako dok ostvaruju taj uspeh.
(FullHouse, 31. maj 2021 20:51)

Care, uz duzno postovanje, decenijama unazad slusamo da je zenama ipak najbitniji smisao za humor. Lik je duhovit, zna verovatno dosta viceva, verujem da zna i da kuva, usisa, voli decu. Sto bi rekla Sanja Marinkovic, all in one. Alfa muzjak.

Marko Kraljevic

pre 2 godine

И Оливер Мандић се шминкао на сцени па је после ишао на ратиште. И шта ћемо сад Аздејковићу?? Да мало раздвојиш своје перверзне мисли од шоу бизниса?
(комша, 31. maj 2021 20:47)

Kao strejt muskarac mogu da kazem da mi se sto puta vise svidjao OM dok je pevao nasminkan, nego kad je poceo da izigrava Ramba patrijotu.

Celo hejtovanje Italijana je klasican sukob Balkanaca XVIII veka sa svetom XXI veka. Ko danas normalan ide da se gruva u teretani? Za sta se tacno sprema? Za obracun sa medvedom sa planine, komaijom oko medje, drvima iz sume, neprijateljem iz susednog plemena? Doduse mediji stalno potencirajub taj srednjevekovni strah od svih mogucih karakondzula koje ce nam upasti u kucu, silovati zene, pojesti sve iz zamrzivaca. Zato smo stalno u trenerkama i patikama, da mozemo da pojurimo tog imaginarnog neprijatelja dok bezi sa ukradenim televizorom.

Opustite se ljudi, evolucija nas je odvojila od clana copora, a uvela u doba obrazovanja, kulture, manira, hedonizma, razlicitosti, umetnosti, stila, dizajna, slobode izrazavanja... Ko ima mozga, ima milion pametnijih nacina da se utrosi vreme, od gruvanja misica, najedanja i napijanja.

Ucim sinove da treba da se bave sportovima (nikako bildovanjem) ali da snaga lezi na ramenima a ne ispod. Doduse ucim ih i da ne zive ovde.

123

pre 2 godine

Da li ste videli Damianovu sliku bez šminke u svakodnevnom izdanju? Dečko je LEP KAO LUTKA. Apsolutno predivan. Muškarci previše forsiraju ideal tela, mišića i snage, ali ništa ne može da se poredi sa lepim izvajanim muskim crtama lica, koje imaju pomalo ženskog u sebi. Koliko ima bogatijih i slavnijih od Damiana pa žene ne otkidaju na njih? Kakve pare kakvi bakrači, dečko je prosto pre-lep.

Jelena

pre 2 godine

Moze da obuce sta hoce, samopouzdanje i harizma je ono sto privlaci zene, a on ih ima neogranicenim kolicinama. Ima tu musku energiju, glas hod, osmeh, sveeee. Bas zato sto je siguran u svoju seksualnost moze da eksperimentise sa stilovima i sminkom. Drugo, Italijani su jako modno osvesceni. Kad u Rimu vidis lika u trenerci, znas da je ili sa Balkana ili migrant sa Bliskog istoka. Nasi momci su operisani od stila i misle da je "pederski" sve sto odskace od tog seljackog, maco nacina oblacenja.

Zena

pre 2 godine

Sto rece jedna komentatorka, ovo dete ne mogu ni da gledam kao muskarca jer je godina mojih sinova. Ali, ne bih volela da oni izgledaju i ponasaju se tako. Inace preferiram staromodnije muskarce koji od kozmetike koriste vodu, sapun, pasru za zube i dezodorans. Mogu biti i u trenerci, ako su moralni, pametni i nasmeju me, za mene sasvim dovoljno.

armadajj

pre 2 godine

Zene nisu ludele ni za Princom, ni za Stivenom Tajlerom ni za Dejvidom bouvijem, ni za pevačem Cure-a ni za Oliverom Mandicem. Ne ludi ni za ovim nego je momak skrenuo paznju na sebe a onda su shvatile da je lep

talentovana krcmarica

pre 2 godine

Ja bih sa njim menjala i sminku i suknjice, a bogme i telesne tecnosti. Molim vas pisite o Damianu svaki dan! Ovaj moj pajser na steroidima dobije nervni slom kad ga vidi. Zaradice hipertenziju.

MARSUPILAMI

pre 2 godine

S druge strane, kada pogledamo današnje (strejt) muškarce oni su mahom svi isti. 
Pogledajte danasnje devojke: 70 % zeli da izgleda kao ceca , 20 % su ortakinje ( gde si brate ! ) I 10 % normalnih koje ne zele da ucestvuju u ovom rialiti ludilu .

Srpce

pre 2 godine

Zapanjuje broj komentara od strane zena, pa i muskaraca, koji za frontmena tvrde da se radi o lepom decku... Sebe nikad nisam smatrao nesto lijepim, ali za ovog sam Alen Delon licno, i da izgledam onako smatrao bih se nesto ispod prosjeka po fizickom izgledu.
Sto je sve manje vazno, ali komentarisem samo desavanja u drustvu koja nisu bas normalna. Da govorimo za tres muziku da je dobra, za ruzne muskarce da su lijepi...
Nema potrebe. De gustibus non est disputandum, ali ne postoji dzabe estetika. Nesto je ipak lijepo, a nesto nije.

S

pre 2 godine

.... iz ustih razloga ulaze i u rialitije: jeftina, brza i površna slava ... uz nadu da će biti i nešto lake kinte i razuzdanog provoda ... pre nego što dođu noviji modeli a one zađu u godine i onda su primorane samo za krajnju opciju ... a to je brak u ozbiljnim gidinama ...

J

pre 2 godine

"Mozda se loze devojcice koje tek ulaze u pubertet, ali prave zene vole ono pravo ; ) u to budite sigurni."
(Lemi
Evo, ja se ne ložim na njega, s obzirom da imam suna starijeg od njega. Dečko je LEP, šta god ko rekao. Pošto, kao i Huan Pablo Don Fernando, živim u severnoj Italiji, pokušaću da objasnim malo. Čudi me što se u njegovoj okolini Damiano nikome dopada, moje prijateljice ga sve smatraju jako zgodnim. Momci/muškarci u Italiji su sasvim drugačiji nego u Srbiji. U tim mladim godinama mnogi nose dugačku kosu, a čak i posle 30-40-50 kosa je često malo duža. Celavo je osisan samo onaj koji je baš izgubio kosu. Ne mogu da se setim da sam ikada videla mladića ili starijeg muškarca u trenerci, uglavnom se jako drži do oblačenja, do detalja, ponekad čak i ekscentricnih za srpske ukuse (npr. esarpe za muskarce koje su u Srbiju stigle posle više od 5 godina), obuća itd. Ti celavi misicavi obično pripadaju nekim grupama sa margina društva. Tako da, možda ne treba sve univerzalno gledati, verovatno su i ukusi nacionalno "obojeni", a to što se Damiano toliko dopada Srpkinjama, možda bi ipak trebalo da bude signal za Srbe, umesto što pokušavaju da objasne ženama šta je pravi muškarac.

Guile

pre 2 godine

Ovde se ne radi samo o tome sto se Damjan nasminkao, on je prihvatljiv jer je mrsave gradje i jer je mlad. Zemislite nekog debelog maljavog muskarca da se nasminka i obuje stikle? Nekog krupnog kao bik? Zamislite starijeg muskarca? Nije ukusno da se krupan covek pun muskih hormona ponasa kao zena, ovo je rezervisano za mlade i mrsave, depilirane momke i samo tada su ukusni. Zene su uglavnom biseksualna bica, neke to istraze sa drugom, neke to pronadju u Damjanu. Od kako je sveta i veka uvek je bilo ukusno da zena poljubi zenu, nikada da bradati krupan muskararac poljubi drugog bradatog krupnog, cak je donekle ukusnije da bradati krupni poljubi depiliranog i mladjeg (!) Sokantno, ali istinito. Sve ostalo mozemo da se lazemo, ali jednostavno priroda je takva. Sekusalnost ima veze sa dominacijom, pa se najdominantniji jedini ne ljube medjusobno, dok je sve ostalo prihvatljivo.

genijalac

pre 2 godine

meni su smesni ovi sto se namerno pumpaju po teletanama pa secu rasireni i ukoceni po gradu i zagledaju se po izlozima.
kad vidis sportistu sa pravim misicima kako je lezeran i opusten u svom telu a razvijen i zilav e to je faca,plivaci i vaterpolisti pogotovo. ovi boranija kao da sa trake silaze,klonovi sa svojim kvrgama,tetovazama i sepure se ,smesni su.

aabb

pre 2 godine

Auh koje lupetanje i izvrtanje na svoju stranu. Momak je lep, samopouzdan, nije ga briga sta drugi misle, vrlo dominantan na sceni, sexy, upadljiv pogled, lider, zabavan i vrlo muskih pokreta(iako su neki zenski, sto samo ide u prilog tome da je svejedno kako se kretao, ako si pravi muskarac, ti zenski pokreti samo pokazuju dodatno tu muskost)..
Ima sve sto pravom muskarcu i prilici, jer samo pravi muskarac moze tako nesto da iznese sto on radi. Apsolutno nije isfeminiziran iako to povrsno deluje.

vlada

pre 2 godine

sustina je jednostavna, nije mi jasno kako to drugi ne vide, kad si faca mozes da se obuces kao gej i bices faca, kad nisi nikakav imidz ti ne moze pomoci. lik je harizmatican, slobodan, iskreno uziva u svemu sto radi i to privlaci ljude, sa tom energijom bukvalno, sto kaze citirana devojka u tekstu, moze govno da stavi na glavu i opet ce biti faca

Miki

pre 2 godine

Svi pričaju o tome da se lože na njega jer je drugačiji, svoj, odskače... a ja da se našminkam, nalakiram nokte, obučem tako i izađem napolje svi bi rekli vidi ga ovaj retard i sektaš. Stvar je u tome da kada si popularan i kada javno nastupaš onda možeš šta hoćeš i onda je to umetnost, umetnička sloboda, izražavanje, tvoj način da iskažeš nešto, a kad si mali i nepoznat onda si debil.
(Ja, 31. maj 2021 20:06) # Link komentara

Zivim u Italiji i, veruj mi, ni on se takav ne seta po Rimu. To je samo za scenu.

PowerRanger

pre 2 godine

zene gledaju status pod broj 1 pa na nekom hiljaditom mestu odatle su im izgled i ostale osobine. Momak izgleda lepo, a i da je neka veprina, zene bi ludele za njim jer je poznat, ima status, pobedio je na evroviziji, postao je popularan i to je to...

LuKa

pre 2 godine

Zene retko vole muskarce, vise vole njihovu upotrebnu vrednost, tako je od davnina.Muskarci vole automobile, a zene da ih neko automobilom preveze gde treba ili da budu vidjene kako izlaze iz istog.

ctrl

pre 2 godine

Većina žena bi pre izabrala ovog u štiklama, nego Jasona Momou npr. I to zbog Madone, emancipacije i likova iz Kissa.

Ok, ako tako kaže gdin. Azdejkovic. Ko može znati bolje od njega...

Džoni

pre 2 godine

Niko ne zna šta žene žele i šta se dešava u njihovoj glavi, čak ni druge žene, a da ne pričamo o muškarcima? Zašto žene idu na pumpanje plastike u sebe? Zašto vole da su sa žestokim momcima kad znaju da će taj žestoki momak biti žestok kad tad i kada su one u pitanju? Zašto im se sviđa neko ko izgleda kao žensko, a realno ogromna većina sigurno ne bi taj DNK birala za svoje potomstvo? Hiljadu zašto?

Vuk_sa_Ontarija

pre 2 godine

Ajzdejkpovic opet, kao po obicaju, masi sustinu i objasnjava iz svog ugla. Damiano privatno i u svakodnevnom zivotu izgleda totalno drugacije, nije nasminkan, ne ide u stiklama i mrezastim majicama - rimski dnevnik Il Mesagero je doneo pre par dana fotoreportazu gde su ga uslikali na nekom rimskom partiju, crne pantalone i sako a na nogama bele all-star patike, totalno obicbo. Na sceni je to drugacije, tezi se efektu, jedinstvenosti i ekstravaganciji.

arvedui

pre 2 godine

Zene u principu vole egzibicioniste i egzibicionizam,nema tu nista novo,tako je od kako je sveta i veka. Mnogo zena je i samo sklono egzibicionizmu

Milos

pre 2 godine

Zao mi je ali koliko god se to svidjalo zenama necu da nosim suknju i stikle a u teretanu idem da bih bio jak i zdrav a ne toliko da bih privukao zene..

Јабучило

pre 2 godine

Да се појаве други и трећи такав, више не би били оригинални, па ни занимљиви. Зато теорија г. Аздејковића пада у воду. А волео бих, да може, да ми одговори на питање: би ли он пре дечка као Давида или неког другачијег. Тај детаљ нисмо чули. Овако испаде да само ликује над (наводним!) поразом класичне мужевности, али је питање колико је у праву.

Djordje Delic

pre 2 godine

Zar se Azdejkovic ne bori protiv diskriminacije u svakom smislu, a upravo svojim izjavama to radi i to prema nama koji se ne sminkamo, nosimo trenerke i sive majice i idemo u teretanu. Upravo daje vetar u ledjima, sada vidim, istima.poput sebe

Kerber

pre 2 godine

Malo procackajte, razmislite, informisite se. Nije svet samo "Srbija danas".
Dobrih 40 godina od npr 1960tih do kraja 90tih to je bilo sasvim normalno. Zivelo se vecinski po danas otrcanom principu "vodite ljubav a ne rat"! To je bio najkreativniji i najmirniji period nakon WW II.
Pocetkom 90tih, gangster repa i slicnih pravaca, dizelasa, turbo folka, nabildovanih i kratko osisanih sumljivih tipova, raspada drzava, lokalnih i globalnih ratova, pada morala i uspona kriminala, takvi likovi kao ovaj Italijan na ovim prostorima vise nema sanse!

Ruz

pre 2 godine

Posebno su mi grozni oni sto su na nularicu. A glupost muskarca ne moze vise da odbija vec kad misli da ce misicima biti mocan. Italijan je presladak i pun samopouzdanja u svoju muskost.

Ja

pre 2 godine

Svi pričaju o tome da se lože na njega jer je drugačiji, svoj, odskače... a ja da se našminkam, nalakiram nokte, obučem tako i izađem napolje svi bi rekli vidi ga ovaj retard i sektaš. Stvar je u tome da kada si popularan i kada javno nastupaš onda možeš šta hoćeš i onda je to umetnost, umetnička sloboda, izražavanje, tvoj način da iskažeš nešto, a kad si mali i nepoznat onda si debil.

FullHouse

pre 2 godine

Nerealno je koliko se digla polemika oko stvari koja je sasvim jasna: zene ovaj lik privlaci to sto je ostvario uspeh, pobedio u necemu znacajnom i tako stekao neki drustveni kapital, vrlo je prosto.

Muskarci vole izgled i boli ih uvo koliko se dobro zena pozicionirala u drustvu, nista drugo nije bitno koliko njena lepota, a zene vole muskarce koji se dobro pozicioniraju u drustvu, da li novcem, statusom ili moci, i nije toliko bitno da li izgledaju ovako ili onako dok ostvaruju taj uspeh.

novi beograd

pre 2 godine

predag..bori se za neka tkzv gay prava a sam sebi nemoze nabaviti nesto pristojno.
dok tipovi koji bruka izgledaju uzivaju s kim pozele..pritom ih briga za prava ...
predraze..smorio si.nadji nesto za sebe i..cuti

Zbunjen...

pre 2 godine

Sva sreća pa imam mišiće da me ne spopadaju pederi i lezbejke, a mogu da se branim i svime onim što nemam! Ne nosim štikle, pirsinge i tetovaže, ne podležem modernom shvatanju "samo budi ekstremno drugačiji i uspeh ti je zagarantovan", nisam ni anoreksičan ni fatalno gojazan... a to što sada ne odskačem i ne privlačim ubedačene žene željne nekog "drugačijeg muskarca" ne shvatam kao svoju manjkavost nego kao kao prednost. Ima na ovom svetu Bogu hvala još onih što ne posmatraju sve crno-belo kao uvaženi gej, autor teksta. Jer da ovakvi ko ovaj mršavi Talijan preuzmu dominaciji izumrli bismo kao vrsta, koliko god to čudno nekima zvučalo...

комша

pre 2 godine

И Оливер Мандић се шминкао на сцени па је после ишао на ратиште. И шта ћемо сад Аздејковићу?? Да мало раздвојиш своје перверзне мисли од шоу бизниса?

Jaja

pre 2 godine

Lik radi ono sto mu maksimizuje zaradu. Nedostatak kvaliteta nadopunjuju senzacijom. Npr zasto likovi poput Roger Vatersa i slicnih, ili bendova poput Roling Stonsa izadju najnormalnije na binu, a vecina na dodeli sada popularnih nagrada spremni za sipku - sve legalno, neko je proracunao da to maksimizuje zaradu. Primer je i ova vetrovita, nekada je pevala u ZAA, ali nije bilo za racune. Po meni problem su roditelji koji ne kontrolisu svoju decu sta rade i dozvole uticaj medija - koji danas mogu da plasiraju predefinisan sadrzaj u skladu sa pojedincima/grupama. Covek je rob navike - muzicki Stokholmski sindrom..

Miloš

pre 2 godine

Obično mlatiš, ali sad ti je članak dobar. Samo jedna sitnica. Jedan od tri najbolja muška parfema je popularnost u najširem smislu te reči (glumci, muzičari, sportisti...).

Marko

pre 2 godine

Kad bi Azdejković ili bilo ko drugi zaista mogao da odgovori na ovo pitanje dobio bi Nobela.
Žene kod slavnih ličnosti osim toga što su slavni svakako privlači upravo to što ne haju za tudje mišljenje i što imaju harizmu koja pokreće masu.
Ali takodje bi se složio da niko ne zna da li je ovaj Italijan zaista ono što želi da bude ili je samo "showman" upućen u to kako se stiže do slave.

baba vanga

pre 2 godine

To sto muskarci idu u teretanu svaki dan, idu samo zbog sebe i da bi lepo sebi izgledali. Isto kao i zene, misle da ce sa silikonima na telu i licu, vestackim noktima, obrvama, filerima i sminkom izgledati bolje.
Nemojte se zavaravati da to rade zbog suprotnog pola, rade iskljucivo iz svoje sujete i urodjenih kompleksa.

Danas su ljudi isuvise zaljubljeni u sebe, da bi sebi dopustili da se zaljube u nekoga drugoga.

eotfw

pre 2 godine

Tebra, koja gomila gluposti.
- Da, žene žele zaštitnika, facts of life, jer sa svom silnom emancipacijom se i dalje plaše da same ubiju pauka. I TO JE OK, SHVATITE.
- Da, muškarci idu u teretanu da bi zadivili ili zastrašili druge muškarce (isto kao što se žene šminkaju i sređuju da bi bile bolje od drugih žena).
- Ovaj lik se ne oblači kao žena zato što hoće da izgleda kao žena ili zato što mu se to nešto mnogo sviđa, nego zato što je (ili hoće da bude) ekscentrični roker, i ja ga potpuno podržavam jer je skroz gotivan. Sigurno se ne oblači tako kad ide u radnju, nego je verovatno u sivoj treši...

Muškarci ga očigledno ne vole, jer su svi zaboravili kako su se rokeri oblačili i prosto jer ovakvu pojavu nismo imali brat bratu 40 godina. Tako da ljudima očigledno nije jasno šta se dešava. Lep je dečko, mlad, kontam da ga boli uvo šta neko misli, ako ga žene vole, good for him.

Marko

pre 2 godine

Ne verujem sta sam procitao... Koja budala bi bila ljubomorna na ovog malog nasminkanog stalka za infuziju u stiklama? Jedino bih mogao da budem ljubomoran na njegovu mladost, posto sam zakoracio u 30-te, on cini mi se ima 22.
I ono najbitnije: zreo covek svoju posebnost ne istice odecom i frizurom, nego "svojim ja", svojim karakterom i slicno. Oni koji pokusavaju da se istaknu frizurom i odecom su samo kap u moru prosecnih ljudi, koji na neki nacin zele da budu posebni, a to postizu jedino "stajlingom".
Sto se tice teretane, pravi muskarac mora da bude jak na svim poljima, od fizicke do psihicke snage i cvrstog karaktera... Ne moraju bas svi da dizu 120kg na bencu, ali bar svoju tezinu da mogu... Vezbanje je dobro i za testosteron - muski hormon, malo koji teretandzija ima problema sa potencijom...

Krmpota

pre 2 godine

Kad svi muskarci postanu ko taj Itslijan,onda ce se misicavi dvometras ponovo vratiti u modu,vremena i trendovi se konstantno menjaju i smenjuju.

Samo jako i snazno

pre 2 godine

Lik izgledao kao nadrndana tomboy lezbejka tj. marksista, zena sa falusom i femenista, koji se bori protiv patrijarhata i zlih strejt muskaraca. Inace, zelim sve najbolje Damijanu i da naredja sto vise zena i linija.

gost

pre 2 godine

Trik je u tome da vam šoubiz kreira vaskoliku realnost. Zbog profita. A vi mislite da se radi o autentičnom "boli me uvo za sve" konceptu.
By the way, Rojeri s Moravu su prije 40+ godina štiklali i šminkali, parodirali.

Muta Gonzales

pre 2 godine

Kao i u svim sferama života, probali smo sve i sada istražujemo po oblastima koje su nam bile nedostupne i neinteresantne.
Stiglo je doba traženja zabave u alternativi.

Kokuri

pre 2 godine

Necu momka sto obrve cupa
meni treba koji drva lupa
u kafani kliparu da tuce
a ne sokic na slamkicu vuce
Men' je bolji momak sa pilane
od mangupa iz fensi kafane
icu s' lolom dje krajiska tuce
dje od basa svaki prozor puce

Huan Pablo Don Fernando

pre 2 godine

u mom okruzenju ni jednoj jedinoj zeni se ne dopada, on se dopada onim zenama koje su zeljne slave, lake love, da imaju sve sto pozele, a da ne rade nista, da samo izgledaju lepo za instagram...pa tim istim zenama kojima je ovaj lik lep, lep je i gastoz, seks simbol im je mima karadzic...lepi su samo jer su poznati, da ih sretnu na ulici negde i da im udele kompliment mima bi bio matori pedofil, a gastoz manijak ili seljak, a ovaj zabar bi bio bolesnik...!!!

prorok

pre 2 godine

Zene, bas kao i muskraci, ne znaju sta zele.
Hoce opasnog momka ali cim prvi put podvikne ili je prevari ona dize frku.
Hoce neznog i osecajnog ali cim zaplace one se smore i izgube interesovanje.
Hoce biznismena ali ih smori kad je na putu i u kancelariji vecinu vremena.
I tako u krug. Cinienica je da niko ne zna sta hoce dok to nesto ne pronadje i oseti se potpuno ok sa svim sto ta osoba jeste. Do tog trenutka se desavaju sva ta prenemaganja.

Darko

pre 2 godine

Na stranu što od Zeppelina i Grete Van Fleet nemamo likove poput ovih italijana. Meni lično su gotivni i ne vidim problem da se sviđaju i muškarcima i ženama. Ali nekako mi je teško da percipiram kako gay muškarac vidi stvari iz ugla straight žene. Mada ko zna...

dragan

pre 2 godine

Mnogo BS.

Zamenjena teza u startu.

On nije ono sto zeli, jer me niko ne moze ubediti da su stikle udobne.

On je ono sto su mu rekli da bude, da bi se postigao ovaj efekat.

Ako nosi sminku privatno, svaka cast.

Sa druge strane, ko kaze da ovi osisani na keca nisu ono sto zele da budu? Da im je tako lakse da operu kosu i da ih bas briga sta ce neki Azdejkovic da im nakaci kao label?

Mac sece na obe strane.

Ako je fora samo biti drugaciji, onda shvatate kako bi sutra, ako bi svi nabacili sminku, samo oni osisani na keca bili kao i ovaj sada, "posebni".

Nije u sminci, niti bilo cemu, vec u latetnoj homoseksualnosti nekih zena, dublji psihicki motivi su tu u igri od pukog samopouzdanja.

Samopouzdanje je imao Ivan Gavrilovoc noseci trenerku svirajuci klavijaturu u vazduhu uzivo na TV. Za to treba imati samopouzdanja. Ovaj je igrao na siguricu, zato ga dozivljavam kao uvlakaca i nista vise.

prorok

pre 2 godine

Zene, bas kao i muskraci, ne znaju sta zele.
Hoce opasnog momka ali cim prvi put podvikne ili je prevari ona dize frku.
Hoce neznog i osecajnog ali cim zaplace one se smore i izgube interesovanje.
Hoce biznismena ali ih smori kad je na putu i u kancelariji vecinu vremena.
I tako u krug. Cinienica je da niko ne zna sta hoce dok to nesto ne pronadje i oseti se potpuno ok sa svim sto ta osoba jeste. Do tog trenutka se desavaju sva ta prenemaganja.

baba vanga

pre 2 godine

To sto muskarci idu u teretanu svaki dan, idu samo zbog sebe i da bi lepo sebi izgledali. Isto kao i zene, misle da ce sa silikonima na telu i licu, vestackim noktima, obrvama, filerima i sminkom izgledati bolje.
Nemojte se zavaravati da to rade zbog suprotnog pola, rade iskljucivo iz svoje sujete i urodjenih kompleksa.

Danas su ljudi isuvise zaljubljeni u sebe, da bi sebi dopustili da se zaljube u nekoga drugoga.

eotfw

pre 2 godine

Tebra, koja gomila gluposti.
- Da, žene žele zaštitnika, facts of life, jer sa svom silnom emancipacijom se i dalje plaše da same ubiju pauka. I TO JE OK, SHVATITE.
- Da, muškarci idu u teretanu da bi zadivili ili zastrašili druge muškarce (isto kao što se žene šminkaju i sređuju da bi bile bolje od drugih žena).
- Ovaj lik se ne oblači kao žena zato što hoće da izgleda kao žena ili zato što mu se to nešto mnogo sviđa, nego zato što je (ili hoće da bude) ekscentrični roker, i ja ga potpuno podržavam jer je skroz gotivan. Sigurno se ne oblači tako kad ide u radnju, nego je verovatno u sivoj treši...

Muškarci ga očigledno ne vole, jer su svi zaboravili kako su se rokeri oblačili i prosto jer ovakvu pojavu nismo imali brat bratu 40 godina. Tako da ljudima očigledno nije jasno šta se dešava. Lep je dečko, mlad, kontam da ga boli uvo šta neko misli, ako ga žene vole, good for him.

Miki

pre 2 godine

Svi pričaju o tome da se lože na njega jer je drugačiji, svoj, odskače... a ja da se našminkam, nalakiram nokte, obučem tako i izađem napolje svi bi rekli vidi ga ovaj retard i sektaš. Stvar je u tome da kada si popularan i kada javno nastupaš onda možeš šta hoćeš i onda je to umetnost, umetnička sloboda, izražavanje, tvoj način da iskažeš nešto, a kad si mali i nepoznat onda si debil.
(Ja, 31. maj 2021 20:06) # Link komentara

Zivim u Italiji i, veruj mi, ni on se takav ne seta po Rimu. To je samo za scenu.

ne znam gde teram

pre 2 godine

kao sto rekoh za nesto vise od avanture žene ne žele POJAVE nego čoveka.
(dvadesetogodisnja devojka, 31. maj 2021 23:19)

Interesantna je ova česta pojava gde su žene umislile da se samo one pitaju kada će i sa kime završiti. "Ja cu sada malo ovako, pa cu ionda malo ovako, jer je tako to sada in"'.

Skoro mi rece jedan psiholog (žena) da je zqstrasujuci broj uspešnih a samih žena 35+, koje su aacrtale da će da se zezaju do 30-te sa avanturistima, a da će posle da se udaju za "čoveka". Problem je što "čovek" ne sedi kuci i čeka na nju, već našao neku kojoj nije bilo stalo do avanturiste, a njoj sada ostao avanturiste i kladioničar. I naravno, onda se žali kako nema kvalitetnih muškaraca.

dragan

pre 2 godine

Mnogo BS.

Zamenjena teza u startu.

On nije ono sto zeli, jer me niko ne moze ubediti da su stikle udobne.

On je ono sto su mu rekli da bude, da bi se postigao ovaj efekat.

Ako nosi sminku privatno, svaka cast.

Sa druge strane, ko kaze da ovi osisani na keca nisu ono sto zele da budu? Da im je tako lakse da operu kosu i da ih bas briga sta ce neki Azdejkovic da im nakaci kao label?

Mac sece na obe strane.

Ako je fora samo biti drugaciji, onda shvatate kako bi sutra, ako bi svi nabacili sminku, samo oni osisani na keca bili kao i ovaj sada, "posebni".

Nije u sminci, niti bilo cemu, vec u latetnoj homoseksualnosti nekih zena, dublji psihicki motivi su tu u igri od pukog samopouzdanja.

Samopouzdanje je imao Ivan Gavrilovoc noseci trenerku svirajuci klavijaturu u vazduhu uzivo na TV. Za to treba imati samopouzdanja. Ovaj je igrao na siguricu, zato ga dozivljavam kao uvlakaca i nista vise.

Vuk_sa_Ontarija

pre 2 godine

Ajzdejkpovic opet, kao po obicaju, masi sustinu i objasnjava iz svog ugla. Damiano privatno i u svakodnevnom zivotu izgleda totalno drugacije, nije nasminkan, ne ide u stiklama i mrezastim majicama - rimski dnevnik Il Mesagero je doneo pre par dana fotoreportazu gde su ga uslikali na nekom rimskom partiju, crne pantalone i sako a na nogama bele all-star patike, totalno obicbo. Na sceni je to drugacije, tezi se efektu, jedinstvenosti i ekstravaganciji.

baltazar

pre 2 godine

A samo da pitam i Azdejkovića I gomilu komentatora ovde - ako ja sad kažem da je ovaj lik bezveze i da ništa interesantno tu ne vidim, jel to može da ide pod "stvar ukusa" i moje lično (a podjednako validno) mišljenje, ili sam automatski ljubomoran, isfrustriran, iskompleksiran, zadrt, balkanac itd itd?

Hvala....

MARSUPILAMI

pre 2 godine

S druge strane, kada pogledamo današnje (strejt) muškarce oni su mahom svi isti. 
Pogledajte danasnje devojke: 70 % zeli da izgleda kao ceca , 20 % su ortakinje ( gde si brate ! ) I 10 % normalnih koje ne zele da ucestvuju u ovom rialiti ludilu .

J

pre 2 godine

"Mozda se loze devojcice koje tek ulaze u pubertet, ali prave zene vole ono pravo ; ) u to budite sigurni."
(Lemi
Evo, ja se ne ložim na njega, s obzirom da imam suna starijeg od njega. Dečko je LEP, šta god ko rekao. Pošto, kao i Huan Pablo Don Fernando, živim u severnoj Italiji, pokušaću da objasnim malo. Čudi me što se u njegovoj okolini Damiano nikome dopada, moje prijateljice ga sve smatraju jako zgodnim. Momci/muškarci u Italiji su sasvim drugačiji nego u Srbiji. U tim mladim godinama mnogi nose dugačku kosu, a čak i posle 30-40-50 kosa je često malo duža. Celavo je osisan samo onaj koji je baš izgubio kosu. Ne mogu da se setim da sam ikada videla mladića ili starijeg muškarca u trenerci, uglavnom se jako drži do oblačenja, do detalja, ponekad čak i ekscentricnih za srpske ukuse (npr. esarpe za muskarce koje su u Srbiju stigle posle više od 5 godina), obuća itd. Ti celavi misicavi obično pripadaju nekim grupama sa margina društva. Tako da, možda ne treba sve univerzalno gledati, verovatno su i ukusi nacionalno "obojeni", a to što se Damiano toliko dopada Srpkinjama, možda bi ipak trebalo da bude signal za Srbe, umesto što pokušavaju da objasne ženama šta je pravi muškarac.

Spetnaz

pre 2 godine

Za tog lika do juče niko nije čuo...da se prošetao Knez Mihajlovom sa tim stajlingom,sve se plašim da bi neka uzdisala za njim...nego bi ga gledala kao nekog ludaka,čudaka ili šta već...

FullHouse

pre 2 godine

Nerealno je koliko se digla polemika oko stvari koja je sasvim jasna: zene ovaj lik privlaci to sto je ostvario uspeh, pobedio u necemu znacajnom i tako stekao neki drustveni kapital, vrlo je prosto.

Muskarci vole izgled i boli ih uvo koliko se dobro zena pozicionirala u drustvu, nista drugo nije bitno koliko njena lepota, a zene vole muskarce koji se dobro pozicioniraju u drustvu, da li novcem, statusom ili moci, i nije toliko bitno da li izgledaju ovako ili onako dok ostvaruju taj uspeh.

Krmpota

pre 2 godine

Kad svi muskarci postanu ko taj Itslijan,onda ce se misicavi dvometras ponovo vratiti u modu,vremena i trendovi se konstantno menjaju i smenjuju.

Ja

pre 2 godine

Svi pričaju o tome da se lože na njega jer je drugačiji, svoj, odskače... a ja da se našminkam, nalakiram nokte, obučem tako i izađem napolje svi bi rekli vidi ga ovaj retard i sektaš. Stvar je u tome da kada si popularan i kada javno nastupaš onda možeš šta hoćeš i onda je to umetnost, umetnička sloboda, izražavanje, tvoj način da iskažeš nešto, a kad si mali i nepoznat onda si debil.

комша

pre 2 godine

И Оливер Мандић се шминкао на сцени па је после ишао на ратиште. И шта ћемо сад Аздејковићу?? Да мало раздвојиш своје перверзне мисли од шоу бизниса?

Vesele osamdeseta

pre 2 godine

Italijan je prekopirao stajlng Adama Anta, koga se ove nove generacije ne secaju. Inace pored navedenih primera iz muzila, ceo novi talas 80ih je bio takav, satiran, nasminka, feminiziran i bili su obozovani od devojaka. Kajagogo, Boy George i Culture Club i ostali ( ko se seca naslovnica lista BRAVO zna o cemu pricam). Pa eto sada cerke a mozda i unuke tih devojaka obozavaju Italijana, nista cudno.

genijalac

pre 2 godine

meni su smesni ovi sto se namerno pumpaju po teletanama pa secu rasireni i ukoceni po gradu i zagledaju se po izlozima.
kad vidis sportistu sa pravim misicima kako je lezeran i opusten u svom telu a razvijen i zilav e to je faca,plivaci i vaterpolisti pogotovo. ovi boranija kao da sa trake silaze,klonovi sa svojim kvrgama,tetovazama i sepure se ,smesni su.

Marko

pre 2 godine

Kad bi Azdejković ili bilo ko drugi zaista mogao da odgovori na ovo pitanje dobio bi Nobela.
Žene kod slavnih ličnosti osim toga što su slavni svakako privlači upravo to što ne haju za tudje mišljenje i što imaju harizmu koja pokreće masu.
Ali takodje bi se složio da niko ne zna da li je ovaj Italijan zaista ono što želi da bude ili je samo "showman" upućen u to kako se stiže do slave.

armadajj

pre 2 godine

Zene nisu ludele ni za Princom, ni za Stivenom Tajlerom ni za Dejvidom bouvijem, ni za pevačem Cure-a ni za Oliverom Mandicem. Ne ludi ni za ovim nego je momak skrenuo paznju na sebe a onda su shvatile da je lep

Kerber

pre 2 godine

Malo procackajte, razmislite, informisite se. Nije svet samo "Srbija danas".
Dobrih 40 godina od npr 1960tih do kraja 90tih to je bilo sasvim normalno. Zivelo se vecinski po danas otrcanom principu "vodite ljubav a ne rat"! To je bio najkreativniji i najmirniji period nakon WW II.
Pocetkom 90tih, gangster repa i slicnih pravaca, dizelasa, turbo folka, nabildovanih i kratko osisanih sumljivih tipova, raspada drzava, lokalnih i globalnih ratova, pada morala i uspona kriminala, takvi likovi kao ovaj Italijan na ovim prostorima vise nema sanse!

talentovana krcmarica

pre 2 godine

Ja bih sa njim menjala i sminku i suknjice, a bogme i telesne tecnosti. Molim vas pisite o Damianu svaki dan! Ovaj moj pajser na steroidima dobije nervni slom kad ga vidi. Zaradice hipertenziju.

iosonostefan

pre 2 godine

@Tikis Ja bih molio žene da se skinu muškarcima sa grbače. Još uvek vas ima u većem broju na grbačama, pogotovo onih imućnijih muškaraca...

aabb

pre 2 godine

Auh koje lupetanje i izvrtanje na svoju stranu. Momak je lep, samopouzdan, nije ga briga sta drugi misle, vrlo dominantan na sceni, sexy, upadljiv pogled, lider, zabavan i vrlo muskih pokreta(iako su neki zenski, sto samo ide u prilog tome da je svejedno kako se kretao, ako si pravi muskarac, ti zenski pokreti samo pokazuju dodatno tu muskost)..
Ima sve sto pravom muskarcu i prilici, jer samo pravi muskarac moze tako nesto da iznese sto on radi. Apsolutno nije isfeminiziran iako to povrsno deluje.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobar tekst. Ali odgovor je jednostavan ,momak dobro izgleda. Nekada su glavni frajeri u gradu bili Igor Pervic,Goran Milosevic,Nebojsa Bakocevic,Neven Boskovic..isto izgledali super. Plus ima odlican scenski nastup.

Zbunjen...

pre 2 godine

Sva sreća pa imam mišiće da me ne spopadaju pederi i lezbejke, a mogu da se branim i svime onim što nemam! Ne nosim štikle, pirsinge i tetovaže, ne podležem modernom shvatanju "samo budi ekstremno drugačiji i uspeh ti je zagarantovan", nisam ni anoreksičan ni fatalno gojazan... a to što sada ne odskačem i ne privlačim ubedačene žene željne nekog "drugačijeg muskarca" ne shvatam kao svoju manjkavost nego kao kao prednost. Ima na ovom svetu Bogu hvala još onih što ne posmatraju sve crno-belo kao uvaženi gej, autor teksta. Jer da ovakvi ko ovaj mršavi Talijan preuzmu dominaciji izumrli bismo kao vrsta, koliko god to čudno nekima zvučalo...

vlada

pre 2 godine

sustina je jednostavna, nije mi jasno kako to drugi ne vide, kad si faca mozes da se obuces kao gej i bices faca, kad nisi nikakav imidz ti ne moze pomoci. lik je harizmatican, slobodan, iskreno uziva u svemu sto radi i to privlaci ljude, sa tom energijom bukvalno, sto kaze citirana devojka u tekstu, moze govno da stavi na glavu i opet ce biti faca

vrlo jednostavno

pre 2 godine

Decko ima isklesano lice, veoma pravilne crte, lepu kosu i dobro telo. Jednom recju, retko lep decko koji bi privlacio paznju u stiklama, bez stikli, sa sminkom, bez sminke... To sto je uspesan pevac mu je naravno podiglu paznju. Ali to kako je nasminkan i obucen je u celoj stvari najsporednije...

tvojeime

pre 2 godine

Lik ima seksipil, sta god da obuce zraci energijom, jako se to vidi u tome je stvar, a ne da li se sminkao ili nije, izrazena mu je muskost. U pokretima, u stavu. A povrh svega, jos je i lep. Koliko ima misicavih i zgodnih momaka ponasaju se kao zene, pokreti, ogovaranja, tracarenja. Isto kao sto neke zene imaju urodjenu eleganciju, pokrete, zenstvenost pa makar i trenerku obukle, vidno je.
Ne znam sto tolika polemika i toliko clanaka..

gost

pre 2 godine

Trik je u tome da vam šoubiz kreira vaskoliku realnost. Zbog profita. A vi mislite da se radi o autentičnom "boli me uvo za sve" konceptu.
By the way, Rojeri s Moravu su prije 40+ godina štiklali i šminkali, parodirali.

Džoni

pre 2 godine

Niko ne zna šta žene žele i šta se dešava u njihovoj glavi, čak ni druge žene, a da ne pričamo o muškarcima? Zašto žene idu na pumpanje plastike u sebe? Zašto vole da su sa žestokim momcima kad znaju da će taj žestoki momak biti žestok kad tad i kada su one u pitanju? Zašto im se sviđa neko ko izgleda kao žensko, a realno ogromna većina sigurno ne bi taj DNK birala za svoje potomstvo? Hiljadu zašto?

Kokuri

pre 2 godine

Necu momka sto obrve cupa
meni treba koji drva lupa
u kafani kliparu da tuce
a ne sokic na slamkicu vuce
Men' je bolji momak sa pilane
od mangupa iz fensi kafane
icu s' lolom dje krajiska tuce
dje od basa svaki prozor puce

HeadsUp

pre 2 godine

Pa da, malo je bila era devedesetih kad su homoseksualci ucili heteroseksualce kako bi zensko trebalo da izgleda, pa smo na revijama gledali nesto cemu u licnoj karti pise da je zensko a ima do 300 grama mesa vise nego skelet iz kabineta za biologiju, sad ce da nas uce kako musko treba da izgleda?

Hm

pre 2 godine

Kako je poražavajuće čitati ovde šta muškarci misle da žene žele... Ljudi, KOJE ŽENE? Kao da ima samo jedna žena pa se sad pitamo šta ona želi. Kao što ne vole svi muškarci silikone u ustima i grudima, tako ni žene ne vole isto. Status pomaže, NARAVNO, ali i to je naše bedno tumačenje iz ljubomore - zapravo više vole samouverenost i energiju, koja uz status ide, pa će voleti i lika koji to emituje po sebi, bez nužno mnogo para. Bedan je nivo razumevanja žena ovde u komentarima.

ctrl

pre 2 godine

Većina žena bi pre izabrala ovog u štiklama, nego Jasona Momou npr. I to zbog Madone, emancipacije i likova iz Kissa.

Ok, ako tako kaže gdin. Azdejkovic. Ko može znati bolje od njega...

LuKa

pre 2 godine

Zene retko vole muskarce, vise vole njihovu upotrebnu vrednost, tako je od davnina.Muskarci vole automobile, a zene da ih neko automobilom preveze gde treba ili da budu vidjene kako izlaze iz istog.

Darko

pre 2 godine

Na stranu što od Zeppelina i Grete Van Fleet nemamo likove poput ovih italijana. Meni lično su gotivni i ne vidim problem da se sviđaju i muškarcima i ženama. Ali nekako mi je teško da percipiram kako gay muškarac vidi stvari iz ugla straight žene. Mada ko zna...

Milos

pre 2 godine

Zao mi je ali koliko god se to svidjalo zenama necu da nosim suknju i stikle a u teretanu idem da bih bio jak i zdrav a ne toliko da bih privukao zene..

dvadesetogodisnja devojka

pre 2 godine

Ne znam cemu toliko drame ni oko cega, mislim da se vecini zena kao i meni dopada POJAVA ovog covega na sceni (inace ne bi ni pobedio?!), harizmatican je, lepih crta lica, očigledno diže prašinu za sobom što dovoljno da bude pevač velikih razmera (vreme će pokazati), ništa novo što se ženama svidja (bile su pomamljene raznim likovima sa domaće scene npr. Zdravko Čolić) što ne znači da je ovo novi prototip privlačnog muškarca i niko ne kaže da bismo se sve udale za njega niti da bi se udale za čoveka koji ovako izgleda, a da pritom u stvarnom životu van scene NIJE našminkan, ima fino ponašanje i poštovanje što čini čoveka ČOVEKOM, kao sto rekoh za nesto vise od avanture žene ne žele POJAVE nego čoveka.

Vera

pre 2 godine

Jedan gej muskarac komentarise fenomen popularnosti drugog muskarca kod zena a u komentarima sami muskarci objasnjavaju tim istim zenama sta je ono sto one zapravo hoce. Lele

alapača u podznaku

pre 2 godine

Ono kad su komentari zabavniji od vesti. Stajling ide uz nastup, Frederiko Merkuri (italijanska verzija Fredija M iz najbolje faze). Šta nije jasno? Dečko pokidao nastup, ima harizmu i to koristi da se probije. Ne shvatam šta sad to ima balkanske muškarce da nervira. Ali to šta su ovde žene i muškarci napisali, joj brate. Što se mrzite toliko?

Nataša

pre 2 godine

Rešiću vam misteriju:
četvrtasta vilica. :))

Kad se vi ložite na Deniz Ričards zbog toga, što da ne i one.
Dobro zaj. se... Klinke se lože, to su te godine a nije ni Giggs lepši iako je 'normalan', pustite mlade da fantaziraju dok ih ne smori stvarnost naših muškaraca tamo negde oko 30.

Djordje Delic

pre 2 godine

Zar se Azdejkovic ne bori protiv diskriminacije u svakom smislu, a upravo svojim izjavama to radi i to prema nama koji se ne sminkamo, nosimo trenerke i sive majice i idemo u teretanu. Upravo daje vetar u ledjima, sada vidim, istima.poput sebe

Мина

pre 2 godine

Нешто учестао Аздејковић да нам намеће "своје омиљене теме".Што се малог Латина тиче, фолирант кога је изнедрио шоубизнис, то могу да обожавају и воле само наивне пубертетлијке....и наравно јадна мајка.

BGD

pre 2 godine

Ja ću zamoliti da se već jednom svi skinete ženama sa grbače, ima da volimo šta nam se voli i da gledamo šta nam se gleda!!! A ovog biserka što je potrčao da nam ‘objasni’ kako žene vole grubijane pa su je l’ te same krive što su zlostavljane treba da bude sramota.
(TikisMikis, 31. maj 2021 23:37) pre nego sto zatrazis da ti se neko skine sa grbace, nauci da pises, da se izrazavas, tako da te se moze razumeti. A onda komentarisi...

Stalker

pre 2 godine

Svaka čast autoru teksta, bingo."U masi je toplo ali smrdi", kaže Krleža. Možda ti je lepo i sigurno tamo ali žene ne vole kad vonjaš na masu.

A ja bih dao informaciju iz prve ruke likovima koji pišu kao da poznaju Damijana, šta on voli i ne voli i ko mu je rekao da se ponaša ovako(menadžeri) i da je sve šoubiz itd. Dečko je hteo ovako da se ponaša i oblači ali nije se ponašao zbog okoline koja osuđuje bilo kakvu različitost, sličan slučaj je i sa Vikotorijom o kojoj znam dosta više ali o tome ne bih govorio sem činjenice da je ona motor svega ovoga koji bi želeo da ostane u nekoj vrsti senke, da je ne smaraju... Ona i ostali likovi iz benda su razlog zašto je ovaj frontmen "podivljao", podržali su ga u tome da bude ono što jeste. Ne, nije gej koliko znam, samo voli da se zeza. Kad Živorad obuče majicu na kojoj piše "gej" to ne znači da je Živa gej. A mogao bi i biti ali šta to tebe koji moj interesuje ako i sam nisi gej.

TikisMikis

pre 2 godine

Ja ću zamoliti da se već jednom svi skinete ženama sa grbače, ima da volimo šta nam se voli i da gledamo šta nam se gleda!!! A ovog biserka što je potrčao da nam ‘objasni’ kako žene vole grubijane pa su je l’ te same krive što su zlostavljane treba da bude sramota.

Samo jako i snazno

pre 2 godine

Lik izgledao kao nadrndana tomboy lezbejka tj. marksista, zena sa falusom i femenista, koji se bori protiv patrijarhata i zlih strejt muskaraca. Inace, zelim sve najbolje Damijanu i da naredja sto vise zena i linija.

Jelena

pre 2 godine

Moze da obuce sta hoce, samopouzdanje i harizma je ono sto privlaci zene, a on ih ima neogranicenim kolicinama. Ima tu musku energiju, glas hod, osmeh, sveeee. Bas zato sto je siguran u svoju seksualnost moze da eksperimentise sa stilovima i sminkom. Drugo, Italijani su jako modno osvesceni. Kad u Rimu vidis lika u trenerci, znas da je ili sa Balkana ili migrant sa Bliskog istoka. Nasi momci su operisani od stila i misle da je "pederski" sve sto odskace od tog seljackog, maco nacina oblacenja.

123

pre 2 godine

Da li ste videli Damianovu sliku bez šminke u svakodnevnom izdanju? Dečko je LEP KAO LUTKA. Apsolutno predivan. Muškarci previše forsiraju ideal tela, mišića i snage, ali ništa ne može da se poredi sa lepim izvajanim muskim crtama lica, koje imaju pomalo ženskog u sebi. Koliko ima bogatijih i slavnijih od Damiana pa žene ne otkidaju na njih? Kakve pare kakvi bakrači, dečko je prosto pre-lep.

Amila_

pre 2 godine

Sto se covjek isprovaljivao i ziv ostao! Ne mogu da vjerujem!
Stivo za balavce koji se jos uvijek traze. I zao mi je sto ce ga ti balavci i usvojiti kao nesto premudro.
Ovdje se okuplja nesto starija citalacka publika.
Nisam jos pogledala komentare, ali sam sigurna da je mnogo ljudi ovu skrabotinu ocijenilo kao ja.

PowerRanger

pre 2 godine

zene gledaju status pod broj 1 pa na nekom hiljaditom mestu odatle su im izgled i ostale osobine. Momak izgleda lepo, a i da je neka veprina, zene bi ludele za njim jer je poznat, ima status, pobedio je na evroviziji, postao je popularan i to je to...

Marijana

pre 2 godine

Jako puno muškaraca mrzi žene. To se vidi u pogledu, komunikaciji, ponašanju. Ženama nije samo ovaj lik interesantan jer se šminka, on ima ono nešto, neku harizmu, opuštenost. Skoro mi jedan muškarac ogovara jedan par, naročito ženu tog tamo nekog, realno, jel to normalno. I to mi je fuj.

ZN

pre 2 godine

Djordje David je u subotu bio u suknji u Zvezdama Granda..Nisam primetio da se digla frka oko toga...Kada cete prestati suditi o ljudima na osnovu onoga sta oblace na sebe???

Sandra

pre 2 godine

E neka si mi Ti objasnio zašto mi se svidja :D. Nevera. Šok sam doživela u Bolonji, gospođa u godinama skockana kao sa naslovnice, vozi bajs u štiklama. Znaju ljudi da teraju modu, rođeni su s tim. Svi lepi i doterani kao lutke.
Stvar je ukusa ko je lep i o tome ne treba raspravljati. Mene podseća na Džonija Depa iz mlađih dana. Lep k'o lutka.

Јабучило

pre 2 godine

Да се појаве други и трећи такав, више не би били оригинални, па ни занимљиви. Зато теорија г. Аздејковића пада у воду. А волео бих, да може, да ми одговори на питање: би ли он пре дечка као Давида или неког другачијег. Тај детаљ нисмо чули. Овако испаде да само ликује над (наводним!) поразом класичне мужевности, али је питање колико је у праву.

Huan Pablo Don Fernando

pre 2 godine

u mom okruzenju ni jednoj jedinoj zeni se ne dopada, on se dopada onim zenama koje su zeljne slave, lake love, da imaju sve sto pozele, a da ne rade nista, da samo izgledaju lepo za instagram...pa tim istim zenama kojima je ovaj lik lep, lep je i gastoz, seks simbol im je mima karadzic...lepi su samo jer su poznati, da ih sretnu na ulici negde i da im udele kompliment mima bi bio matori pedofil, a gastoz manijak ili seljak, a ovaj zabar bi bio bolesnik...!!!

arvedui

pre 2 godine

Zene u principu vole egzibicioniste i egzibicionizam,nema tu nista novo,tako je od kako je sveta i veka. Mnogo zena je i samo sklono egzibicionizmu

Gile

pre 2 godine

Momci...
"Ja sam odvec star" sto bi rekao broj 1 iz Alan Forda (sam citat to govori) ali mogu jedno da vam kazem iz iskustva.
80-tih sam imao dugu kosu, busio usi, nosio pocepane pantalone, kaubojke, martinke sve i svasta u prevodu. Jedino se nisam sminkao a bilo je i takvih.
Ribe su i tada otkidale na takve tipove a mi smo se otkidali od xxx i to nam je bila "jedina preokupacija i zanimacija". Sto duze i sto cesce a samo "disko misic" je bio bitan.
Nismo imali sve ove danas tehnicke stvari koje bi nam odvlacile paznju. Ramislite malo o tome!

Marko Kraljevic

pre 2 godine

И Оливер Мандић се шминкао на сцени па је после ишао на ратиште. И шта ћемо сад Аздејковићу?? Да мало раздвојиш своје перверзне мисли од шоу бизниса?
(комша, 31. maj 2021 20:47)

Kao strejt muskarac mogu da kazem da mi se sto puta vise svidjao OM dok je pevao nasminkan, nego kad je poceo da izigrava Ramba patrijotu.

Celo hejtovanje Italijana je klasican sukob Balkanaca XVIII veka sa svetom XXI veka. Ko danas normalan ide da se gruva u teretani? Za sta se tacno sprema? Za obracun sa medvedom sa planine, komaijom oko medje, drvima iz sume, neprijateljem iz susednog plemena? Doduse mediji stalno potencirajub taj srednjevekovni strah od svih mogucih karakondzula koje ce nam upasti u kucu, silovati zene, pojesti sve iz zamrzivaca. Zato smo stalno u trenerkama i patikama, da mozemo da pojurimo tog imaginarnog neprijatelja dok bezi sa ukradenim televizorom.

Opustite se ljudi, evolucija nas je odvojila od clana copora, a uvela u doba obrazovanja, kulture, manira, hedonizma, razlicitosti, umetnosti, stila, dizajna, slobode izrazavanja... Ko ima mozga, ima milion pametnijih nacina da se utrosi vreme, od gruvanja misica, najedanja i napijanja.

Ucim sinove da treba da se bave sportovima (nikako bildovanjem) ali da snaga lezi na ramenima a ne ispod. Doduse ucim ih i da ne zive ovde.

Miloš

pre 2 godine

Obično mlatiš, ali sad ti je članak dobar. Samo jedna sitnica. Jedan od tri najbolja muška parfema je popularnost u najširem smislu te reči (glumci, muzičari, sportisti...).

Llilla

pre 2 godine

99 posto muskaraca ide u teretanu jer misli da je to (mozda jos i dobar mobilni i kljuc od auta sa kvalitetnim priveskom) dovoljno da nadje zenu. Ne vredi vam ljudi, to nije ono nesto sto zene zele. Zene u nedostatku ovakvih kao sto je Italijan i gde su svi podjednako dosadni, biraju one koji se bar malo trude, pa imate prodju. Zao mi je, Italijan je savrsen i svaka bi vas zamenila za njega.

Ja

pre 2 godine

sustina je jednostavna, nije mi jasno kako to drugi ne vide, kad si faca mozes da se obuces kao gej i bices faca, kad nisi nikakav imidz ti ne moze pomoci. lik je harizmatican, slobodan, iskreno uziva u svemu sto radi i to privlaci ljude, sa tom energijom bukvalno, sto kaze citirana devojka u tekstu, moze govno da stavi na glavu i opet ce biti faca
(vlada, 31. maj 2021 20:29)

Upravo! Htedoh nesto da napisem, ali ti si to vec lepo sumirao. Damiano je privlacan jer prsti od muzevnosti, a ne zato sto mu muzevnost fali.

Kukatilo

pre 2 godine

Nemam nista protiv da se oblaci kako god zeli. Ja, konkretno, idem redovno u teretanu, nosim trenerke, osisan sam kratko jedino nisam tetoviran, ali nisam kamatar, ubica, uterivac dugova i kriminalac. Imam porodicu i normalan posao i iste takve prijatelje. To je danas postalo totalno nezanimljivo. Razmisljam da se proglasim non-binary osobom, da unesem malo razonode u svoj zivot.

Bronhitis

pre 2 godine

Ama ljudi, jedno je scena a drugo privatni zivot. Ja scenu dozivljavam ko glumu. Taj Italijan je privatno sasvim drugo. Kladim se da niti ima šminku niti štikle. To je sve estradni trik. Oliver Mandić je u spotu bio našminkan i u haljini, a privatno mačo i dobrovoljac na ratištu. Žene i devojke isto to znaju i vole ih takve, originalne samo na sceni.

Mici

pre 2 godine

Dobar tekst, opisana prava sustina ! Smejem se danima komentarima i muskarcima koji ne mogu da razumeju zasto se zenama dopada sexi harizmaticni italijan sa predivnim glasom :)

Квасник_Миле

pre 2 godine

Доста се налупао. Не чуди, човек прича о мушко-женским односима, то је ипак њему крајње апстрактна тема. Ствар је потпуно јасна, укуси су увек били, јесу и биће веома различити. Жаргонски речено, сваког пале другачије ствари.

Vatra

pre 2 godine

Nisam gledao i pojma nemam o cemu pricate.
Pisem ovo tek da znate da postoje ljudi koji nisu ni pogledali evroviziju niti se bave ovakvim spodobama.
Ova izvitoperenost se gura opasno i jako me nervira . Sve sto je izopaceno se forsira kao moderno, in, u trendu... To sto je smece, smece je ma koliko ga hvalili.

Monella

pre 2 godine

Današnji muškarci duboko u duši žude za slobodom koju imamo mi žene,a koja je njima još uvijek dosta uskraćena, u vanjskom izgledu i u ponašanju. Koji muškarac ne bi volio da bude potpuno slobodan u izražavanju emocija i da može zaplakati pred drugima,a da ga društvo ne osudi? Mislim da oni koji su ljubomorni na Damiana i na takve kao on su u stvari ljubomorni na njihovu slobodu za koju oni još nisu spremni, jer im nedostaje hrabrosti.

Koji hit

pre 2 godine

@Ceki oprotunista
A sto bi dolazio na veceru kod tata Fabricija u kako kazes punoj ratnoj opremi?
Ajde da ne uzimamo poznate muskarce za primer, ali npr ni Bjonse i Rijana ne idu u trikoima za scenu na veceru wtf

Anja

pre 2 godine

@Willy Wonka
Niste u pravu u potpunosti. Mnogo više žena ima upravo suprotno iskustvo, imaju partnera i decu, žrtvuju se za porodicu, idu na posao i preuzimaju na sebe 90% kućnih obaveza i na kraju, kao što kažete kad dođu u neke godine, shvate da nemaju partnera i da su suštinski same. Što je još gore, zapravo nikada nisu ni imale pravog životnog partnera. Zato imate sve više razvoda u "starijim" godinama. Ženama nije više dovoljno da neko samo fizički bude tu prisutan. Mnoge žene, međutim, ostaju do kraja života u tim sumornim brakovima jer nemaju materijalne mogućnosti.

Srpce

pre 2 godine

Zapanjuje broj komentara od strane zena, pa i muskaraca, koji za frontmena tvrde da se radi o lepom decku... Sebe nikad nisam smatrao nesto lijepim, ali za ovog sam Alen Delon licno, i da izgledam onako smatrao bih se nesto ispod prosjeka po fizickom izgledu.
Sto je sve manje vazno, ali komentarisem samo desavanja u drustvu koja nisu bas normalna. Da govorimo za tres muziku da je dobra, za ruzne muskarce da su lijepi...
Nema potrebe. De gustibus non est disputandum, ali ne postoji dzabe estetika. Nesto je ipak lijepo, a nesto nije.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Zato sto pod malom grupicom zena podrazumevate celi zenski rod, a mogao bih da se kladim da preko 90% zena ne privlace ovi isfeminizirani i posve zenskasti muskarci. Ove mejnstrim price su providne. Plasirate neku osobu, potom je prate gomile vesti u kojima se podrzava i obozava ta osoba i predstavlja se kao da je to generalno misljenje svih ljudi, a zapravo je to saka ljudi koja ima moc da fura pricu koju hoce. Dajte molim vas, nasminkani muskarci sa lakiranim noktima.. Da smo svi takvi, ne bi jedna kuca bila sagradjena od nesposobnosti i neznosti.

Ja

pre 2 godine

Ahahahah koliko plakanja muskaraca u komentarima, pa ne verujem. A posle smo mi zene "ljubomorne" na druge zene, ma vazi. Hej, nismo vam ni do kolena. A Italijan se svidja i 30+ zenama, provereno. ;) I sta imamo da se PRAVDAMO zasto nam se svidja, eto, svidja nam se, jace je od nas. Proizvodi u nama reakciju koju 95% vas nikada nece.

Ruz

pre 2 godine

Posebno su mi grozni oni sto su na nularicu. A glupost muskarca ne moze vise da odbija vec kad misli da ce misicima biti mocan. Italijan je presladak i pun samopouzdanja u svoju muskost.

ana

pre 2 godine

Get up stand up, stand up for your rights! Predlazem svima da se informisu o gradjanskim protestima, borbi za ljudska prava i ulozi umetnika tokomm 60-70tih. Gradjani/ke na zapadu su postali svesni da poslednjih godina progresivno gube ono za sta su se starije generacije vec izborili. Posebno se odnosi na prava radnika/ca i zena. U toku je ponovno budjenje i naravno umetnici u tome imaju veliku ulogu. Maneskin iako jako mladi uzeli su na sebe tu odgovornost da sire ideju polne ravnopravnosti i osude agresiju i diskriminaciju nad zenama ... Ali vi balkanci to ne razumete naravno, cekate kao po obicaju da drugi odrade posao za vas. Danasnja vest u Italiji, ubijena osamnaestogodisnja devojka pakistanskog porekla (sumnja se na dva MALOLETNA rodjaka po nagovoru RODITELJA) zato sto nije htela da se uda... Monstruozno zar ne! U vecini zemalja zene su tretirane kao vlasnistvo roditelja, muzeva roba koju kupujes prodajes silujes... Borite se za prava vasih kcerki da ih ne diskiminisu na poslu, slostavjaju... dodjite sebi ljudi, ne razmisljajte povrsno ni o cemu... I da zavrsim zene (iako toga vecina nije svesna) podrzavaju Damiana zato sto u njemu vide nekoga ko ih ne zeli povrediti, nego podrzati.

xl

pre 2 godine

žene ga vole jer je lep, popularan, pobednik i pevač u rok bendu a ne zato što je u štiklama. Našminkaj se ti (ili bilo koji drugi muškarac) i izađi u štiklama pa vidi hoćeš li biti privlačan

Didi

pre 2 godine

Damiano ima 22 god, ne verujem da je nekoj od 30 god pa na dalje ovaj lik privlačan. Verovatno su to devojke njegovih god, koje još uvek nisu dovoljno zrele.

NS

pre 2 godine

''Npr zasto likovi poput Roger Vatersa i slicnih, ili bendova poput Roling Stonsa izadju najnormalnije na binu.'' Nisi u pravu. Pored odlične muzike, popularnosti Pink Floyda je mnooogo doprineo i njihov scenski nastup, posebno u vreme legendarne The wall turneje. Zapravo, većina današnjih scenskih efekata je improvizacija standarda koje su KISS i Pink Floyd postavili tokom 70ih i početkom 80ih. A i Stonsi se nekada davno bili mladi i ekstravagantni. Pogledaj snimke na yt iz vremena dok je još bio živ Brajan Džons.
U komentarima se pominje i KISS- Džin Simons nosi šminku tj masku, kostim i čizme sa platformom, ali njegova seksualna orjentacija je nesporna. Pre pojave side spavao je sa nenormalnim brojem žena, uključujući i Dajanu Ros, Šer i mnoge druge poznate lepotice iz sedamdesetih i osamdesetih. Čitao sam mnoge intervjue sa njim, često su ga želele baš takvog, kostimiranog, u ulozi ''god of thunder'' i zamišljale da on nije čovek već neko biće iz istoimene pesme. Zaboravljamo da i žene imaju pravo na svoje fantazije i perverzije :)

Bluesteel

pre 2 godine

И Оливер Мандић се шминкао на сцени па је после ишао на ратиште. И шта ћемо сад Аздејковићу?? Да мало раздвојиш своје перверзне мисли од шоу бизниса?
(комша, 31. maj 2021 20:47
Hahaha,isao je kako da ne. Slikao se po porusenom Vukovaru kao i dosta njih. Kad je bilo gusto takvi nisu ni omirisali barut. Kako neko moze biti naivan ovoliko?

Marko

pre 2 godine

Ne verujem sta sam procitao... Koja budala bi bila ljubomorna na ovog malog nasminkanog stalka za infuziju u stiklama? Jedino bih mogao da budem ljubomoran na njegovu mladost, posto sam zakoracio u 30-te, on cini mi se ima 22.
I ono najbitnije: zreo covek svoju posebnost ne istice odecom i frizurom, nego "svojim ja", svojim karakterom i slicno. Oni koji pokusavaju da se istaknu frizurom i odecom su samo kap u moru prosecnih ljudi, koji na neki nacin zele da budu posebni, a to postizu jedino "stajlingom".
Sto se tice teretane, pravi muskarac mora da bude jak na svim poljima, od fizicke do psihicke snage i cvrstog karaktera... Ne moraju bas svi da dizu 120kg na bencu, ali bar svoju tezinu da mogu... Vezbanje je dobro i za testosteron - muski hormon, malo koji teretandzija ima problema sa potencijom...

novi beograd

pre 2 godine

predag..bori se za neka tkzv gay prava a sam sebi nemoze nabaviti nesto pristojno.
dok tipovi koji bruka izgledaju uzivaju s kim pozele..pritom ih briga za prava ...
predraze..smorio si.nadji nesto za sebe i..cuti

Ivan

pre 2 godine

Ako vidim ženu koja se fura kao muškarac, meni se neće svideti zato što više volim da žena bude žena a ne nešto drugo ili "izmedju",ali mi se oduzima pravo da volim žene u njihovom izvornom obliku(i jedinom,jer ili si žena ili nisi) time što mi se lepi etiketa da sam mizoginik iako sam rekao suprotno. Ispada da je politički nekorektno da voliš ženstvene žene jer to vredja sve ostale koje/koji to nisu a htele/hteli bi da budu.

peki

pre 2 godine

Ne,nego će da se lože na Palmu.
(Prebranac, 01. jun 2021 02:37)

Sto, sta fali, domaćin čovek. Plus, čuo sam da organizuje i neke žurke, tako je sigurno društvena osoba.

Bilo je to u zemlji seljaka

pre 2 godine

devojka ako planira da avanturise radi ovako,kao cehinje,poljakinje npr...do 30tu ona vec ima 2,3 deteta od 10,7,4g ili 1 od 10 god, muža naravno,jok sama sebi napravila decu.
i onda je sa 30-35 spremna da avanturise.
i to je loše, ali opet je bolja solucija od ono prvo, kao ja cu do 30te da se bušim, a onda ce tako izbušenu da me oženi neki fini domaćin.
aha, a mi rastemo na krušku i samo čekamo koja ce da dodje i kaze sudbonosno Da.
(Bata, 1. jun 2021 00:54)
Au kakvi pomereni pogledi na svet..
Prvo te cehinje imaju do 30 troje dece ali od 2-3 razlicita muza i svi su svako na svoju stranu. I sada je to tebi bolje nego da se neko izivi do 30e pa stvori koliko toliko stabilnu porodicu jer ti ne mozes da podneses da zeni nisi prvi u zivotu...kakvi kromanjonci.
Znaci bolje da divlja i vara u braku i razvodi se nego da to prodje pre braka.
Kromanjonci pravi. Uzgred da to o busenju kazes cehinji pozvala bi psihijatriju i policiju i proveo bi mesec dana u gumiranoj sobi

jeee

pre 2 godine

molim strejt muskarce da prestanu da nam objasnjavaju kakvi muskarci su po njihovim ukusu. ovaj je lepotan i zanimljiv. imate i vi svoje sex simbole, ne pamtim da su zene komentarisale ovako. aj oladite vise.

@Kad me vide oci sire, zene vole oficire

pre 2 godine

Znaci ako treba da se sminkam, nosim suknju da bih se svideo zenama, izvinite zene, ipak cu ostati out i zatupljen. Ko poslednji izadje, neka ugasi svetlo.
(Kad me vide oci sire, zene vole oficire, 31. maj 2021 21:27)

Koliko tebi nista u stvari nije jasno i koliko sminka nema nikakve veze... Kod tebe je svetlo odavno ugaseno.

realno

pre 2 godine

U ovog Azdejkovica usli botovi SRS-a i LDP-a. Sta prica covek, ovaj zena.., sta je on uopste? Juce citam tekst o majoru Heleni, bio musko, ozenio se i napravio 4 dece, promenio pol, sada postao zena u menopauzi i nasla devojku?!?! Ko je bre ovde lud, ovo ni odrasli ne mogu da shvate,a kamoli deca.

Mia

pre 2 godine

Isfrusteirani srpski muskarci sad krecu napad. Pa niko vam nije kriv bre sto ste primitivni i sto vas samo sepjancice od 20 god hice. Sto ste vre ljubomorni? Ako ste frajeri, furajte sboj fazon kao i sto ja furam svoj : moj muz je Francuz. Ma ne zanimate me , bre, nikadaaaaaaa. Prostaci.

Nucky Thompson

pre 2 godine

Lik je lijeo, ima divne i pravilne crte lica. I stvarno, sta god da stavi na sebe bice lijep, cak i govno da stavi na glavu. Ali ovaj Azdejkovic se nalupao zestoko. Zivim u NY/NJ niko ne nosi sive trenerke i ostalo sto covjek spominje. Gospodin Azdejkovic cini dve greske: 1- mnogo generalizuje
2- kad bi bilo ko odgovorio na pitanje sta zene zele, bio bi najsuspjesnija osoba na svijetu.
Gospodjo iz Italije, vidite Italijani su dijametralno suprotni muskarcima u Srbiji/Bosni (odakle dolazim). Feminizirani su, uske farmerice, sa onim salovima oko vratima, dok je nas Balkanac zaista u trenerci, osisan na keca, i kako vrijeme ide to imaju sve vece torbice oko ramena.

neinformisan

pre 2 godine

Mia, kako ti nije palo na pamet da je sramota da delis ljude po nacionalmosti kad se vec izdajes za kulturnu? Pa to ti je kao da samoj sebi skaces u usta. Jedan taj primitivni srpski muskarac ti je otac pretpostavljam..

Hmm

pre 2 godine

Boze kao da je jedini muskarac na svetu koji se ikada pojavio ovako obucen na sceni! Nijedan rok muzicar tokom 70-ih ili 80-ih nije imao slican stajling, sminka stikle i duza kosa? Svasta vi napisaste ovde. Ali hit su mi ovi komentatori koji su razlog njegove popularnosti nasli u parama?! Eeej, kakvi su to kompleksasi Boze me sacuvaj. Pa za ovog decka je vecina cula sad tokom Evrovizije, odakle njima informacija koliko je bogat i da li je uopste? Licno, decko mi je mnogo mrsav, ali ima lepo lice. Odlicno peva. Neko ga je uporedio sa Adamom Antom i Dzonijem Depom iz mladjih dana. Pa otprilike tako moze da se svede njegov lik. Vama kojima su idoli Ceca i njeni klonovi pa mrzite ostale devojke ili zene jer vas i ne gledaju zelim da porucim da se morate prvo pogledati u ogledalo. Takvim stavom sigurno odbijate svaku normalnu devojku jer ih ima. Iako vi tvrdite suprotno.

Mića

pre 2 godine

Ja mislio do večeras da se žene lože na bradate, znojave drvoseče, u kariranim košuljama, sa pogledom koji seče ko sekira..
(Sreten, 31. maj 2021 23:08)

Upravo si opisao naslovnu stranu gay časopisa, ali bukvalno.

Muta Gonzales

pre 2 godine

Kao i u svim sferama života, probali smo sve i sada istražujemo po oblastima koje su nam bile nedostupne i neinteresantne.
Stiglo je doba traženja zabave u alternativi.

Jelena

pre 2 godine

Baš me zanima koliki bi procenat naših devojaka tog lika predstavilo mami i tati kao dečka...
(Spetnaz, 31. maj 2021 23:55) 

Mojoj mami se svidja i bila je odusevljena nstupom. A i cerki. Mama ima 71 godinu, a cerka 15. Tako da...sta da vam kazem, osvojio je sve generacije.

теоретичар

pre 2 godine

Жене желе овакве све док не схвате да поред њега и оне морају бити довољно храбре (или луде?) да истрче из масе, да штрче и постану другачије и необичне. Е када се то догоди онда би да од њега направе обичног мушкарца. Другим речима овакви привлаче пажњу али обичан мушкарац на крају победи како год да окренеш. Ствар је врло једноставна, док је фокус на авантури - овакав, чудан, необичан, другачији... А када се фокус пребаци на верност, сигурност, лојалност... Е онда обичан мушкарац који чак не мора да буде ни леп, довољно да се поред њега осећају сигурно (у сваком смислу)

atomci

pre 2 godine

Po 100ti put, od cega vi pravite sou, ovo je radjeno 80tih, sa sve sminkom i stiklama, bendovi KISS, Motley Crue, alo gde vi zivite covece?! Ovo nije nista novo niti unikatno i pre su se zene lozile na takve likove iz navedenih bendova...

voodoo

pre 2 godine

Neke vole takve, neke one nabildovane, neke one sa bradicom ... neko ima vise tipova ... Da svi imamo isti ukusu bilo bi bas zaguljeno, svi bi navalili i potukli oko istog tipa zene ili muskarca. Tako da ne kapiram tkzv "macho" tipove sto se primaju toliko i cemu ta potreba da oni tumace i obrazlazu zasto se nekim zenama svidja neki tip muskarca. To one znaju bolje od vas i apsolutno njihova stvar, ti trazi onu kojoj si ti prototip. Takodje kad ste vec toliko maco cemu tolika nesigurnost da odmah napad na ceo zenski rod i to onako poprilicno uvredljivim tonom. Da se zapita covek da se ipak i vama vise svidja ovaj "umetnik" nego zene pa zato takva ogorcena reakcija u pokusaju skrivanje od samog sebe?

Bdd

pre 2 godine

Aman bre samozvani poznavaoci ženske psihologije tako vaskoliko pronikli u to šta žene privlači, odmorite malo te muške glavice.

Zanima nas bukvalno samo da li nam se diže raspoloženje na lika ili ne, neće nijedna da razgovara o filozofiji i astrofizici sa njim. Valjda možete bar toliko prostu stvar da skontate.

Vanja

pre 2 godine

Za tog lika do juče niko nije čuo...da se prošetao Knez Mihajlovom sa tim stajlingom,sve se plašim da bi neka uzdisala za njim...nego bi ga gledala kao nekog ludaka,čudaka ili šta već...
(Spetnaz, 31. maj 2021 23:58)

Stereotip balkanca. Ne razlikuje scenu od stvarnog zivota. Ne razlikujete ni teretane, sportske terene od Knez Mihajlove pa stoga tamo setate u patikama za trcanje, trenerkama i logorskim frizurama.

Nataša

pre 2 godine

Meni je prelep i to je nepromenljivo. Jednostavno je "moj tip". I da nije popularan, ja bih ga primetila na ulici, u prolazu, marketu, i slično. I nije sve u izgledu. Mada on svojim izgledom, i ponašanjem pokazuje i kakva je osoba... Topla i neposredna. Osoba koja voli ili još bolje, stvara r'n'r kod mene može imati samo plus. Ja to slušam od osnovne, i kraj. Ja nisam takva od juče, već sam takva od kako znam za sebe, maltene. Još kao klinka, kad vidim nekoga da se izdvaja iz mase, sluša dobru muziku, i ima ima svoj fazon, to bi mu bio veliki plus. Još ako je i ovako premeden... 😊 Što neko napisa... slično se sličnom raduje. Pritom ne mislim na tetovaže, jer ih sama nemam... Mislim na slične neke izbore u životu, ukus, temperament, energiju... Čovek je super. Glupo je dalje raspravljati, stvarno. 🙂

Zena

pre 2 godine

Sto rece jedna komentatorka, ovo dete ne mogu ni da gledam kao muskarca jer je godina mojih sinova. Ali, ne bih volela da oni izgledaju i ponasaju se tako. Inace preferiram staromodnije muskarce koji od kozmetike koriste vodu, sapun, pasru za zube i dezodorans. Mogu biti i u trenerci, ako su moralni, pametni i nasmeju me, za mene sasvim dovoljno.

Tetka

pre 2 godine

"Ja mislio do večeras da se žene lože na bradate, znojave drvoseče, u kariranim košuljama, sa pogledom koji seče ko sekira.."

Što da ne, ako je drvoseča lep i naočit! Imam takvog jednog kod kuće.
A Damiano je lep kao lutka! Još uvek malo žgoljav jer je mladac, ali ono lice kao da je sam Mikelanđelo klesao.
A neko ovde pomenu Nebojšu Bakočevića ... majko mila, kakav je to frajer bio, dođe mi da zavijam na mesec.

sasa

pre 2 godine

@Samo jako i snazno,

Zena sa falusom nije zena vec muskarac. Isto kao sto muskarac u zenskoj haljini sa bradom nije bradata zena vec muskarac. Dok ne osvojite osnove biologije ne treba da komentariste ovake stvari, drzte se fudbala.

Srbin

pre 2 godine

Опуштено људи, дајете велики значај небитним стварима.

Те што кажу да им је овај леп, згодан итд. њихов избор или су незреле или желе да буду "IN", да буду у тренду. Ако им је толико згодан нека оду тамо у Италију или Западну Европу сигурно ће наћи још мушкараца који се шминкају или носе штикле.
И овако за коју годину, они девојкама којима је овај нешто екстра куповаће мачке да не би биле саме баба девојке после 30 године, јер њима забога Срби сад нешто не ваљају...

goran

pre 2 godine

Pa nije mi jasno u cemu se razlikuje talijan od balkanskih muškaraca, on štikle a oni torbice do struka sto je i više nego užas :)

Crossroads

pre 2 godine

I tako prodje im zivot u analizama, predvidjanjima tumacenjima….bla…bla…bla.
Zivot je sasvim na drugoj strani, spontanoj
(Moler, 31. maj 2021 23:09)

B R A V O ! ! !

mas mediji i prosečan muškarac

pre 2 godine

Ajde što je Azdejković otkinuo na Damijana to je ok ali šta vide devojke u njemu fizički neka se izjasne, devojke su uvek bile opijene bilo kojim muskarcem koji odskace iznad proseka po bilo čemu a kod njega dominira trenutna popularnost i pobeda na eurosongu, kada bi isti taj momak prosetao Knez Mihajlovom nedelju dana pre evrovizije i nosio licnu kartu na ime Petar Petrović za njim se ne bi okrenuo mozda cak ni gospodin Azdejković a kamo li neka Beogradska lepotica ili Novosadska frajla a ako nisam u pravu onda je sve otišlo u P.M.

S

pre 2 godine

.... iz ustih razloga ulaze i u rialitije: jeftina, brza i površna slava ... uz nadu da će biti i nešto lake kinte i razuzdanog provoda ... pre nego što dođu noviji modeli a one zađu u godine i onda su primorane samo za krajnju opciju ... a to je brak u ozbiljnim gidinama ...

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Voleo bih da vidim Srpkinju od 18-20 god. koja Damijana pod " punom ratnom spremom" dovodi kući da ga roditelji upoznaju.

Ne bih voleo da sam na mestu tog pater familijasa. Naročito ako je "onizak,plaćat čovek,teške ruke i tankih živaca".

Egocentričnost je poželjna i preporučljiva u šou biznisu tako da je jasno čemu maskare,štikle,senke...
Čisto sumnjam da kod tate Fabricija dolazi na tanjir paste u tom izdanju.

Što se tiče pomame kokoški za Damijanovo glumatanje moram da napišem da ma koliko da ih je ipak su u manjini.
Ta suma izgubljenih duša koje ne znaju da li su pošle ili došle,ali bi nešto drugačije da vrate dečku ili tati u suštini nije bitna...

Ogromna većina njih će završiti sa nekim ko nosi odelo sa kravatom ili sa nekim ko nosi cargo pantalone i patike...
C'est la vie .

Jaja

pre 2 godine

Lik radi ono sto mu maksimizuje zaradu. Nedostatak kvaliteta nadopunjuju senzacijom. Npr zasto likovi poput Roger Vatersa i slicnih, ili bendova poput Roling Stonsa izadju najnormalnije na binu, a vecina na dodeli sada popularnih nagrada spremni za sipku - sve legalno, neko je proracunao da to maksimizuje zaradu. Primer je i ova vetrovita, nekada je pevala u ZAA, ali nije bilo za racune. Po meni problem su roditelji koji ne kontrolisu svoju decu sta rade i dozvole uticaj medija - koji danas mogu da plasiraju predefinisan sadrzaj u skladu sa pojedincima/grupama. Covek je rob navike - muzicki Stokholmski sindrom..

Maks

pre 2 godine

Prva greska je sto pokusavate da razumete zene. Tu vam ni one ne mogu pomoci. Drugo,ne vezbaju svi zbog fizickog izgleda. Fizicka aktivnost vam pomaze da vodite mnogo zdraviji zivot. Ali posto ljude uglavnom mrzi da vezbaju,lakse je govoriti kako je to nesto lose. Decko ima dobar glas i mozda je lep ali ako vam je ovo okicenje muskosti onda ne znam sta bi vam rekao. Danas je postalo moderno da muskarci budu u salonima lepote vise nego zene. Sto se tice svidjanja,muskarci najvise gledaju fizicki izgled dok je zenama mnogo bitniji status,htele one to da priznaju ili ne.

NikolaBg

pre 2 godine

Za tog lika do juče niko nije čuo...da se prošetao Knez Mihajlovom sa tim stajlingom,sve se plašim da bi neka uzdisala za njim...nego bi ga gledala kao nekog ludaka,čudaka ili šta već...
(Spetnaz, 31. maj 2021 23:58)

Pa da, nažalost bio bi isprebijan, to samo govori o našem stanju mentaliteta i mozga. Propadamo po svim šavovima.

tiberije

pre 2 godine

Muskost kao ideal kulturnog establišmenta je izumrla 70-ih godina prošlog veka
Tada su zvezde bili Klint Istvud, Burt Reynolds, Čarls Bronson a u 80-im nam uvalise Tom Kruza i napumpanog Svarcenegera

jojo

pre 2 godine

Ja evo samo zaključio da jedini kojima se sviđa i Demijan i biceps od 2 metra su gejevi. Oni ne prave pitanje. I onda kada se kaže da su ekstremno promiskuitetni i da menjaju u proseku i desetak puta više partnera nego strejt ljudi, oni se naljute.

ispran mozak

pre 2 godine

Nerealno je koliko se digla polemika oko stvari koja je sasvim jasna: zene ovaj lik privlaci to sto je ostvario uspeh, pobedio u necemu znacajnom i tako stekao neki drustveni kapital, vrlo je prosto.

Muskarci vole izgled i boli ih uvo koliko se dobro zena pozicionirala u drustvu, nista drugo nije bitno koliko njena lepota, a zene vole muskarce koji se dobro pozicioniraju u drustvu, da li novcem, statusom ili moci, i nije toliko bitno da li izgledaju ovako ili onako dok ostvaruju taj uspeh.
(FullHouse, 31. maj 2021 20:51)

Care, uz duzno postovanje, decenijama unazad slusamo da je zenama ipak najbitniji smisao za humor. Lik je duhovit, zna verovatno dosta viceva, verujem da zna i da kuva, usisa, voli decu. Sto bi rekla Sanja Marinkovic, all in one. Alfa muzjak.

Kad me vide oci sire, zene vole oficire

pre 2 godine

Znaci ako treba da se sminkam, nosim suknju da bih se svideo zenama, izvinite zene, ipak cu ostati out i zatupljen. Ko poslednji izadje, neka ugasi svetlo.

Iluminat

pre 2 godine

Najači su mi ovi što kažu ovo ili ono nije normalno. Ok nije normalno šminka i helanke slažem se ali nije brate normalno ni napucan od steroida, vene poiskakale izledaju ko creva za kobasice i tetovaže ko tapete. Freak show i jedni i drugi. Da se razumemo i ja imam tri tetovaže ali se ne plavim ko štrumf. Ne pada mi na pamet da pola života provedem u teretani ali to ne znači da ne izledam kao muško. Nikad mi nije bio problem da nadjem devojku. Šta ćemo sad, ajde lepo sad i bilderi i isfeminizirani udri te po minusima ako će vam tako biti lakše.

disko nindža

pre 2 godine

ne pratim Eurosong odavno (silne decenije). Nisam ni ovaj. U vestima sam procitao da su Talijani pobedili. I cudi me da je i nedelju dana posle to tema.
Svka cast gospodinu Azdeljkovicu na spinu koji ne moze a da ne upali.
Zene vs. muskarci i ko koga tu... Nema greske.

hot

pre 2 godine

U Srbiji lepo ponašanje i prostojnost mešaju sa nedostatkom muškosti . Odnosno muškost je uglavnom bahatost i nevaspitanosti . Eto uverenja !

Vladimir

pre 2 godine

Mnogo zabavan tekst.
Samo jedno, dva pitanja autoru.
Gde su ti silni pevači izlazili kostimirani i našminkani a van studija?
Koliko je on na ulici žena video sa momcima kakve vole "Tiktok" žene?
Tako sam i mislio....

Los Angeles

pre 2 godine

@ne znam gde teram: Kakva glupost. “Čovek” nije osoba koja se po maminom savetu odvali od učenja, onda radi za malu ali sigurnu platicu, i izrodi decu pre 35 godina. A onda sa 40 pukne u životu, i obično se razvede i oboli psihički. Čovek je upravo osoba koja je čuvala svoju nezavisnost, koji se iživeo i prošao sve i svašta, izgradio se profesionalno, i rešio da predje u sledeću fazu života sa sebi sličnom ženskom osobom. A za to vreme ovi koje ti uzimaš kao primer, mogu samo da budu ljubomorni, dok ih gledaju iz svoje Kie ceed, ili Megana, Hyundaija i slično, dok im deca vrište do besvesti jer žive u porodici prepunoj nervoze.

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Muškarci ne shvataju da žene u muškarcima vide "materiju za oblikovanje". To znači da ovog momka gledaju kao lepog muškarca koji se maskirao, a one će već Tu "masku" da mu skinu.

Nikola

pre 2 godine

99 posto muskaraca ide u teretanu jer misli da je to (mozda jos i dobar mobilni i kljuc od auta sa kvalitetnim priveskom) dovoljno da nadje zenu. Ne vredi vam ljudi, to nije ono nesto sto zene zele. Zene u nedostatku ovakvih kao sto je Italijan i gde su svi podjednako dosadni, biraju one koji se bar malo trude, pa imate prodju. Zao mi je, Italijan je savrsen i svaka bi vas zamenila za njega.
(Llilla, 1. jun 2021 08:21)

Sreco, nadam se da ces i ti sebi nekad naci neko musko bar za prodju.

Guile

pre 2 godine

Ovde se ne radi samo o tome sto se Damjan nasminkao, on je prihvatljiv jer je mrsave gradje i jer je mlad. Zemislite nekog debelog maljavog muskarca da se nasminka i obuje stikle? Nekog krupnog kao bik? Zamislite starijeg muskarca? Nije ukusno da se krupan covek pun muskih hormona ponasa kao zena, ovo je rezervisano za mlade i mrsave, depilirane momke i samo tada su ukusni. Zene su uglavnom biseksualna bica, neke to istraze sa drugom, neke to pronadju u Damjanu. Od kako je sveta i veka uvek je bilo ukusno da zena poljubi zenu, nikada da bradati krupan muskararac poljubi drugog bradatog krupnog, cak je donekle ukusnije da bradati krupni poljubi depiliranog i mladjeg (!) Sokantno, ali istinito. Sve ostalo mozemo da se lazemo, ali jednostavno priroda je takva. Sekusalnost ima veze sa dominacijom, pa se najdominantniji jedini ne ljube medjusobno, dok je sve ostalo prihvatljivo.

sta ono rece Njegos

pre 2 godine

Nakon ovih komentara jasno je da normalnom muškarcu ne treba da bude bitno zašto je Damiano postao popularan i kakav uopšte muškarac treba da bude. One više nisu ni za druženje, kamoli za vezu pa je svako upravljanje prema njihovim prohtevima suluda ideja.

Soko

pre 2 godine

Ovaj bi u Zemunu bio ili devojcica ili bi mu glava bila potopljena u Dunav da se ispere moleraj i ostali gradjevinski radovi sa njegovog lica. A sto se tice štikli, one bi zasigurno bile na pravom mestu, koje on zaslužuje. Ovo stvorenje je sramota za muskarce a ponos za one druge muskarce koji su noćna mora za svakog oca koji ima sina. A cure kojima se svidja ova 'muškarčina' imaju problem koji se rešava sa npr. kamiondzijom.

sasa

pre 2 godine

@Bata

Ti si sad pa neki ekspert za "busene"?
Ovake se skoro pa uvek najbolje udaju, tako da ti te svoje teorije "kako bi zene trebale da zive" mozes da okacis macku o rep.

Dragoslav

pre 2 godine

To je njegov izgled samo za scenu. Ako cure vole momka koji liči na ženu onda te cure vole cure ili su biradoznale. Setite se Boj Džordža '80-tih, on je bio takav i privatno, ovaj je takav samo za scenu. Setite se i one iz Izraela prošle godine :-)

marioneta

pre 2 godine

Damiano D. je najverovatnije marioneta mocne industrije show-biznisa jer covek lepo kaze da je prirodno sasvim drugaciji ali su drugi uspeli da ga nagovore da se sminka i promeni stil za 360 stepeni.

Inace, na sceni je eksplozivan, zanimljiv, pun energije, mocnog glasa i prirodnih pokreta sto je nekim zenama dovoljno da ih ubedi da je takav i u zivotu.

Uzmite u obzir i tekstove nekih pesama koji su vrlo sugestivni...

Milan

pre 2 godine

Teško je Srbinu udovoljiti. Nevaljaju Hurigenke ne valja italijanski roker. A ko je po vašoj meri? Mnogo se bre zamislite, pospite svi po jedno pivo pa iskuliraj te.

koki

pre 2 godine

Ovaj Azdejkovic je promasio vek. Zaostao u vremenu i prostoru.

Drugo nisu ovi svi isti koje je pomenuo. Prins je bio ektremno nizak, imao je probleme zbog toga, imate xy prica o njemu da se propinjao na prste kad prica sa nekim ko je visok. To mu je bas smetalo.

Pa Tom Kruz je sta radio. Od toga da mora da sedi u stolici koja je vislja od drugih, do toga da mora uvek na slici da stoji ispred Nikol koja je bila vislja od njega, do stikli i operacija da bi povecao visinu.

Tako da ne treba se sprdati sa ljudima. Neko resava svoje probleme i komplekse, a neko misli da je to moda.

Komša

pre 2 godine

Autor je pojednostavio stvar na stvar u želji da istakne prednosti svog pogleda na muškost u odnosu na predstavu koju imaju "surove muškarčine".

Žene vole Italijana?!

Koje?
Koliko njih?
Tri i po milijarde žena ili grupa zena sa društvenih mreža?

Neke su žene pratile vojnike...Ne sve žene...I ne sve vojnike...

Ja sam ubedjen da i pored evrovizijske promocije i nesumnjive podrške LBGT zajednice (i feministkinja - onako "iz inata") postoji jedan broj žena kojima je stvarno ovaj momak simpatičan a da nekima i izgleda baš privlačno.

Setimo se kako je SFRJ dočekala emisiju "Oliver Mandic i Beograd nocu" - masa ljudi je bila šokirana ali taj isti Oliver ,takav kakav je u to vreme je uvek bio vidjen sa nečim što smo tada zvali "jaka riba".
Dakle - odredjenom broju žena (svakako ne svom ženskom rodu) Mandic je bio privlačan,trudile su se da budu u njegovoj blizini a on je čovek birao "kvalitet" ...

Ništa čudno.
Bio je dovoljno različit a to privlaci odredjeni broj žena (kao što "čudne" žene privlače odredjeni profil muškarca).

I tu je autor u pravu - treba biti svoj,različit.
Ali to ne znaci da treba natuci neki šešir jer ga nosi trenutno aktuelni glumac ili kupiti žensku tašnicu jer je ima ovaj mladic npr.

Imali smo pankere,metalce,šminkere ,rokere koji su "bili svoji" a u stvari kopije koje su pratile trendove...
Nije sve tako jednostavno.

aparat

pre 2 godine

Zato ste i same, raspustenice ili usedelice ili samohrane. Zbog vasih izrazitih niskih moralnih nacela. Ostaje vam samo da budete necija avantura, praznjenje. Cist aksiom.

Silvester

pre 2 godine

Moj matori je bio sa preko 100 žena, išao sa više njih istovremeno, nikad ga nisam video u suknji i našminkanog. Žene su ga prosto obožavale, a prototip je hommo balcanicusa. Gosn Azdejkoviću, vi kao vegetarijanac najmanje ste kompetentni da nam objasnite šta su čvarci, a šta je kavurma.

Miskec

pre 2 godine

"Ja ću zamoliti da se već jednom svi skinete ženama sa grbače, ima da volimo šta nam se voli i da gledamo šta nam se gleda!!! A ovog biserka što je potrčao da nam ‘objasni’ kako žene vole grubijane pa su je l’ te same krive što su zlostavljane treba da bude sramota.
(TikisMikis, 31. maj 2021 23:37) pre nego sto zatrazis da ti se neko skine sa grbace, nauci da pises, da se izrazavas, tako da te se moze razumeti. A onda komentarisi...
(BGD, 31. maj 2021 23:57)"
Ne bi bilo lose da se i ti opismenis, pre nego sto komentarises druge 'da TE se moze razumeti'! Svasta!!

kako je rekao Njegos

pre 2 godine

Kad se pogledaju komentari jasno je da normalne muškarce ne treba da zanima zašto je Damiano toliko popularan i zašto je privlačan ženama. One više nisu ni za druženje, kamoli vezu pa je svako upravljanje prema njihovim prohtevima glupost.

Хау Јес Ноу

pre 2 godine

Нити гледао евровизију (нити ћу икада, ако не будем морао) нити знам како дотични изгледа приватно или не али ...

... да појасним неке основе:
Потпуно иста особа која приватно не изазива пажњу, а која постане позната и што по себи узрокује тежу доступност изазива психичку реакцију тражње. Што је веће интересовање то и ефекат тражње бива појачан ... и тако укруг.

То вам је а и ж рекламирања. Створи утисак недостатка и људи ће да се хватају за вратове да би дошли до тога.
Забрани нешто и ”сви” ће да похрле да то гледају, имају ...
Постани познат и одједном ћеш бити 10, 100 или 1000 пута привлачнији.
На страну што после куповине/добијања тог нечега сва еуфорија нестаје за кратко време јер то више није у (личној) оскудици.

А и сви ми губимо време овде (и изгледа на другим местима) да коментаришемо глупости.
И да, постати познат, моћан, имућан ... често (најчешће?) има огроман ефекат на ојачавање самопоуздања што је један од најважнијих особина код мушкараца које привлаче девојке. Саберите 2 и 2.

Goksi

pre 2 godine

Ova fascinacija nije ništa čudno. Žene su oduvek padale na rokere i frontmene, s tim da je to uglavnom važilo za one koje baš vole taj tip muzike, energije, muškaraca.
Ovo sada je šire, posledica "hajpa" jer "padaju" i one koje inače ne bi primetile Damijana da su ga recimo slučajno videle na YouTube-u ili slično, a kamoli bi pale na muškarca u njegovom fazonu u nekom slučajnom viđenju takvog, verovatno bi čak imale negativnu percepciju.
Ovako svoje afinitete pravdaju njegovom vanvremenskom harizmom, iako momak nije energičniji ništa više od narednog ili prethodnog rokera, ali je stvar senzacije koja žene "tera" da se fokusiraju na njega i percipiraju ga u najsitnije detalje, verujuċi da je on veći od samog fenomena senzacije, što će tek vreme pokazati.

Ne brinite, velika vecina nas je zdrava

pre 2 godine

Jes, kako da ne. To je ono kad pomislis da je uzak krug tvojih prijatelja i kolega "ceo svet". Ili kad pocnes da donosis zakljucke o fenomenima modernog vremena na osnovu pisanja citalaca internet portala ili nekakvih blogera influensera. Valjda opet smatrajuci da je to "ceo svet".

Amila_

pre 2 godine

Ove patriJote sto ne vole Damijana, neka gledaju Farmu i Parove.
(Keri Bredso, 1. jun 2021 01:17)

Vi to stavili jedno nasuprot drugom?
Krajnosti, kao?
Ma nisu, cini Vam se.
To su samo dva lica jedne iste izopacenosti i smijurije.

Muškarčina

pre 2 godine

Možda se i lože, Azdejkoviću, ali na kraju ne završe ni kod baje sa bicepsima, ni kod Show-mana koga si izabrao kao loš primer, niti kod seka-Perse, već kod baje, kako Bog zapoveda!

pile

pre 2 godine

@@ne znam gde teram: Kakva glupost. “Čovek” nije osoba koja se po maminom savetu odvali od učenja, onda radi za malu ali sigurnu platicu, i izrodi decu pre 35 godina. A onda sa 40 pukne u životu, i obično se razvede i oboli psihički. Čovek je upravo osoba koja je čuvala svoju nezavisnost, koji se iživeo i prošao sve i svašta, izgradio se profesionalno, i rešio da predje u sledeću fazu života sa sebi sličnom ženskom osobom. A za to vreme ovi koje ti uzimaš kao primer, mogu samo da budu ljubomorni, dok ih gledaju iz svoje Kie ceed, ili Megana, Hyundaija i slično, dok im deca vrište do besvesti jer žive u porodici prepunoj nervoze.
(Los Angeles, 01. jun 2021 03:17)

Aj ne lupaj molim te. Vidi se da nemas porodicu. Skroz je spojiva karijera i novac i nauka i porodica a jedna od faza u zivotu je da sa partnerom stvaras u smislu bolji stan i bolji auto usput gajeci decu. Ti momkuj slobodno do 50te dok se ne "ostvaris" pa se onda zeni samo da znas ta zena nece biti sa tobom jer si mlad, lep i perspektivan.

bm

pre 2 godine

Svašta, uporediš prosečnog plivača, vaterpolistu, atletičara......sa ovim usukanim, neuhranjenim, užih ramenaca, a širif kukova nego neka devojčica......užas

Bata

pre 2 godine

vidim spominju se devojke kako treba da do 30toj uzivaju onda se udaju.


Peeeeeep!!! Greška,sedite dole,imate 1 ko vrata!
to su izgovori.

devojka ako planira da avanturise radi ovako,kao cehinje,poljakinje npr...do 30tu ona vec ima 2,3 deteta od 10,7,4g ili 1 od 10 god, muža naravno,jok sama sebi napravila decu.

i onda je sa 30-35 spremna da avanturise.

i to je loše, ali opet je bolja solucija od ono prvo, kao ja cu do 30te da se bušim, a onda ce tako izbušenu da me oženi neki fini domaćin.
aha, a mi rastemo na krušku i samo čekamo koja ce da dodje i kaze sudbonosno Da.

JaSamTreb'oBit'ZdravkoColic

pre 2 godine

A da pogledate neki Colicev i Mandicev nastup iz 70. i 80? Ili da razmislite o tome kako se sminka Djule? Al' nasi pa ne ide da popljujemo, zmurecki ce ih hvalimo, ako treba. Znaci, scenski nastup, nije ono kako ides obucen po zenu i bebu u porodiliste, sa kumom na pivo, itd...

Stefan

pre 2 godine

Prvo mediji se vise loze na italijana nego zene :)

Drugo, naravno da ce svaka zena pre pogledati zgodnog atletu nego i Italijana i napumpanog lika iz teretane. Uporno se stavlja zgodan atleta i ultra nadbildovani lik na koncetratima kao jedno te isto a nije :)

WillyWonka

pre 2 godine

Svako ima pravo na svoj izbor. Vremena se mijenjaju, a činjenice govore da se i društvo mijenja i da je sve veća emancipacija dovela do velikih promjena u poimanju braka/zajednice muškarca i žene kao jedinog društveno prihvatljivog modela.
Dakle, to više nije tako. Poznajem jedan broj žena koje su se odlučile da imaju dijete, ali ne i životnog partnera. Nekad bi takva žena bila proglašena prostitutkom, a dijete kopiletom. Danas je ipak bolja situacija po ovom pitanju i žene koje su izabrale ovaj put prihvaćene su (manje-više) u okruženju, nema više onog podozrenja koje je nekad bilo standard. I to dobro funkcioniše sve do nekih godina kad čovjek (ipak) zatreba partnera i osjeti se usamljenim i ostavljenim. Onda se vraća prirodni poriv za nekim ko će biti s tobom "dok vas smrt ne rastavi". I znam, kad dođe taj period, osobe koje su same jako pate.

johnny b

pre 2 godine

To sto muskarci idu u teretanu svaki dan, idu samo zbog sebe i da bi lepo sebi izgledali. Isto kao i zene, misle da ce sa silikonima na telu i licu, vestackim noktima, obrvama, filerima i sminkom izgledati bolje.
Nemojte se zavaravati da to rade zbog suprotnog pola, rade iskljucivo iz svoje sujete i urodjenih kompleksa.

Danas su ljudi isuvise zaljubljeni u sebe, da bi sebi dopustili da se zaljube u nekoga drugoga.
(baba vanga, 31. maj 2021 19:34)

Zapravo, svako nase sredjivanje, oblacenje odela, haljine, obuvanje patika, sminkanje, parfemisanje, treniranje itd. je iskljucivo zbog suprotnog pola kao i zbog drugih ljudi. Da tebi nema ko da prokomentarise kako si se lepo obukao/obukla, ne bi ni mario toliko.. dobro razmisli ponovo sledeci put kada budes izlazio iz kuce, zasto kombinujes boje ili stavljas parfem, sigurno nije da sebi mirises i da se vidis negde u ogledalu...

Mono

pre 2 godine

Niste u pravu ni jedni ni drugi, žene pali novac ili makar prikrivena ideja da ga neko ima, tu je suština. Nije ovo ništa posprdno čist evolucioni zakon o obezbeđenju egzistencije...

Stalker

pre 2 godine

A ti si Stalker-u verovatno Maneskin-ov PR ili licni menadzer ili verni pratilac pa imas informacije iz prve ruke.

Pogledaj neki njihov intervju - Damiano objasnjava da je bio sasvim drugaciji dok ga drugi nisu nagovorili da prati trendove.
(tarkowski, 1. jun 2021 20:29)

Ništa od toga, bar još uvek ne. Imam pametnijeg posla nego da gledam intervjue sa Damijanom, a mislim da si to izmislio ili pogrešno protumačio nešto. Ako nisi ostavi link tog intervjua pa ću ja da prosledim dalje da se svi zajedno bavimo ovim važnim pitanjem. Evo jedva čekaju da saznaju.:) Osoba koja mi je ovo rekla zna sigurno mnogo bolje nego ti i ja. Nije ga ona nagovorila nego ohrabrila. Imaš sreće da tek sad čitam komentare inače ovo tvoje "retoričko pitanje" bih video nikad. Manje se pravi pametan, ne znaš sa kim sam pričao, a ni šta sam gledao.

Protoss

pre 2 godine

U celom ovom ludackom i civilizacijskom svetu, gde se svi prepiru oko jakih, lepih, stavova, misljenja, pogleda, najvaznije je sacuvati zdrav razum, dusu, sebe, jer ti ih niko nikada nece vratiti, a ni ti sebe pravom putu... Ono sto sam naucio iz svog ugla sa svojih 30 tak godina, a prosao sam mnogo mnogo stvari u zivotu, koliko god da imas kvaliteta, uvek ce biti tu mnogi da ti se priblize iz najbolje namere, ali na kraju da te uniste.

tarkowski

pre 2 godine

A ja bih dao informaciju iz prve ruke likovima koji pišu kao da poznaju Damijana, šta on voli i ne voli i ko mu je rekao da se ponaša ovako(menadžeri) i da je sve šoubiz itd. Dečko je hteo ovako da se ponaša i oblači ali nije se ponašao zbog okoline koja osuđuje bilo kakvu različitost, sličan slučaj je i sa Vikotorijom o kojoj znam dosta više ali o tome ne bih govorio sem činjenice da je ona motor svega ovoga koji bi želeo da ostane u nekoj vrsti senke, da je ne smaraju... Ona i ostali likovi iz benda su razlog zašto je ovaj frontmen "podivljao", podržali su ga u tome da bude ono što jeste...
(Stalker, 31. maj 2021 22:24)

A ti si Stalker-u verovatno Maneskin-ov PR ili licni menadzer ili verni pratilac pa imas informacije iz prve ruke.

Pogledaj neki njihov intervju - Damiano objasnjava da je bio sasvim drugaciji dok ga drugi nisu nagovorili da prati trendove.

mozga bez

pre 2 godine

Nemam ja ništa protiv da ljudi pričaju šta hoće i objavljuju svoja svedočanstva, ali se neki red mora znati. Ne može osoba koja je nešto videla ili čula tek tako da izađe u javnost i priča o svojim saznanjima. To je bre bolesno! Niko im ne brani da to slobodno rade u svoja četiri zida. Danas pričaju na internetu i opozicionim televizijama, a sutra se već slobodno šetaju ulicama i šire svoju bolesnu ideologiju. Kako ja svojoj deci da objasnim da je tamo neki nasminkani čika Damijan David, privlacniji tetama u odnosu na Bred Pita!? Vidite i sami da im to nije dovoljno već nude i dokaze za svoje tvrdnje. Ako je to Evropa za koju se zalažemo, onda mi takva Evropa ne treba.

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

@ Mina . Iskusno.

@ Monella. Neiskusno.Opis atributa Kamile Parker Bols ( Princeza od Velsa ).

@ Lola. "Udadba" za "2 u 1". Perverzno.

Šopenhauer

pre 2 godine

I neka bude da je sve to tako.
Ali jako brzo ce opet doci ne bas tako mirno i spokojno doba.
Kada ce i zenama i tim feminiziranim muskarcima biti potrebni pravi, jaki muskarci.
Do tada, pozdrav.

dragan

pre 2 godine

Mnogo BS.

Zamenjena teza u startu.

On nije ono sto zeli, jer me niko ne moze ubediti da su stikle udobne.

On je ono sto su mu rekli da bude, da bi se postigao ovaj efekat.

Ako nosi sminku privatno, svaka cast.

Sa druge strane, ko kaze da ovi osisani na keca nisu ono sto zele da budu? Da im je tako lakse da operu kosu i da ih bas briga sta ce neki Azdejkovic da im nakaci kao label?

Mac sece na obe strane.

Ako je fora samo biti drugaciji, onda shvatate kako bi sutra, ako bi svi nabacili sminku, samo oni osisani na keca bili kao i ovaj sada, "posebni".

Nije u sminci, niti bilo cemu, vec u latetnoj homoseksualnosti nekih zena, dublji psihicki motivi su tu u igri od pukog samopouzdanja.

Samopouzdanje je imao Ivan Gavrilovoc noseci trenerku svirajuci klavijaturu u vazduhu uzivo na TV. Za to treba imati samopouzdanja. Ovaj je igrao na siguricu, zato ga dozivljavam kao uvlakaca i nista vise.

BGD

pre 2 godine

Ja ću zamoliti da se već jednom svi skinete ženama sa grbače, ima da volimo šta nam se voli i da gledamo šta nam se gleda!!! A ovog biserka što je potrčao da nam ‘objasni’ kako žene vole grubijane pa su je l’ te same krive što su zlostavljane treba da bude sramota.
(TikisMikis, 31. maj 2021 23:37) pre nego sto zatrazis da ti se neko skine sa grbace, nauci da pises, da se izrazavas, tako da te se moze razumeti. A onda komentarisi...

Didi

pre 2 godine

Damiano ima 22 god, ne verujem da je nekoj od 30 god pa na dalje ovaj lik privlačan. Verovatno su to devojke njegovih god, koje još uvek nisu dovoljno zrele.

Marko

pre 2 godine

Ne verujem sta sam procitao... Koja budala bi bila ljubomorna na ovog malog nasminkanog stalka za infuziju u stiklama? Jedino bih mogao da budem ljubomoran na njegovu mladost, posto sam zakoracio u 30-te, on cini mi se ima 22.
I ono najbitnije: zreo covek svoju posebnost ne istice odecom i frizurom, nego "svojim ja", svojim karakterom i slicno. Oni koji pokusavaju da se istaknu frizurom i odecom su samo kap u moru prosecnih ljudi, koji na neki nacin zele da budu posebni, a to postizu jedino "stajlingom".
Sto se tice teretane, pravi muskarac mora da bude jak na svim poljima, od fizicke do psihicke snage i cvrstog karaktera... Ne moraju bas svi da dizu 120kg na bencu, ali bar svoju tezinu da mogu... Vezbanje je dobro i za testosteron - muski hormon, malo koji teretandzija ima problema sa potencijom...

Srpce

pre 2 godine

Zapanjuje broj komentara od strane zena, pa i muskaraca, koji za frontmena tvrde da se radi o lepom decku... Sebe nikad nisam smatrao nesto lijepim, ali za ovog sam Alen Delon licno, i da izgledam onako smatrao bih se nesto ispod prosjeka po fizickom izgledu.
Sto je sve manje vazno, ali komentarisem samo desavanja u drustvu koja nisu bas normalna. Da govorimo za tres muziku da je dobra, za ruzne muskarce da su lijepi...
Nema potrebe. De gustibus non est disputandum, ali ne postoji dzabe estetika. Nesto je ipak lijepo, a nesto nije.

Mia

pre 2 godine

Isfrusteirani srpski muskarci sad krecu napad. Pa niko vam nije kriv bre sto ste primitivni i sto vas samo sepjancice od 20 god hice. Sto ste vre ljubomorni? Ako ste frajeri, furajte sboj fazon kao i sto ja furam svoj : moj muz je Francuz. Ma ne zanimate me , bre, nikadaaaaaaa. Prostaci.

Soko

pre 2 godine

Ovaj bi u Zemunu bio ili devojcica ili bi mu glava bila potopljena u Dunav da se ispere moleraj i ostali gradjevinski radovi sa njegovog lica. A sto se tice štikli, one bi zasigurno bile na pravom mestu, koje on zaslužuje. Ovo stvorenje je sramota za muskarce a ponos za one druge muskarce koji su noćna mora za svakog oca koji ima sina. A cure kojima se svidja ova 'muškarčina' imaju problem koji se rešava sa npr. kamiondzijom.

Zbunjen...

pre 2 godine

Sva sreća pa imam mišiće da me ne spopadaju pederi i lezbejke, a mogu da se branim i svime onim što nemam! Ne nosim štikle, pirsinge i tetovaže, ne podležem modernom shvatanju "samo budi ekstremno drugačiji i uspeh ti je zagarantovan", nisam ni anoreksičan ni fatalno gojazan... a to što sada ne odskačem i ne privlačim ubedačene žene željne nekog "drugačijeg muskarca" ne shvatam kao svoju manjkavost nego kao kao prednost. Ima na ovom svetu Bogu hvala još onih što ne posmatraju sve crno-belo kao uvaženi gej, autor teksta. Jer da ovakvi ko ovaj mršavi Talijan preuzmu dominaciji izumrli bismo kao vrsta, koliko god to čudno nekima zvučalo...

Srbin

pre 2 godine

Опуштено људи, дајете велики значај небитним стварима.

Те што кажу да им је овај леп, згодан итд. њихов избор или су незреле или желе да буду "IN", да буду у тренду. Ако им је толико згодан нека оду тамо у Италију или Западну Европу сигурно ће наћи још мушкараца који се шминкају или носе штикле.
И овако за коју годину, они девојкама којима је овај нешто екстра куповаће мачке да не би биле саме баба девојке после 30 године, јер њима забога Срби сад нешто не ваљају...

FullHouse

pre 2 godine

Nerealno je koliko se digla polemika oko stvari koja je sasvim jasna: zene ovaj lik privlaci to sto je ostvario uspeh, pobedio u necemu znacajnom i tako stekao neki drustveni kapital, vrlo je prosto.

Muskarci vole izgled i boli ih uvo koliko se dobro zena pozicionirala u drustvu, nista drugo nije bitno koliko njena lepota, a zene vole muskarce koji se dobro pozicioniraju u drustvu, da li novcem, statusom ili moci, i nije toliko bitno da li izgledaju ovako ili onako dok ostvaruju taj uspeh.

Samo jako i snazno

pre 2 godine

Lik izgledao kao nadrndana tomboy lezbejka tj. marksista, zena sa falusom i femenista, koji se bori protiv patrijarhata i zlih strejt muskaraca. Inace, zelim sve najbolje Damijanu i da naredja sto vise zena i linija.

Huan Pablo Don Fernando

pre 2 godine

u mom okruzenju ni jednoj jedinoj zeni se ne dopada, on se dopada onim zenama koje su zeljne slave, lake love, da imaju sve sto pozele, a da ne rade nista, da samo izgledaju lepo za instagram...pa tim istim zenama kojima je ovaj lik lep, lep je i gastoz, seks simbol im je mima karadzic...lepi su samo jer su poznati, da ih sretnu na ulici negde i da im udele kompliment mima bi bio matori pedofil, a gastoz manijak ili seljak, a ovaj zabar bi bio bolesnik...!!!

TikisMikis

pre 2 godine

Ja ću zamoliti da se već jednom svi skinete ženama sa grbače, ima da volimo šta nam se voli i da gledamo šta nam se gleda!!! A ovog biserka što je potrčao da nam ‘objasni’ kako žene vole grubijane pa su je l’ te same krive što su zlostavljane treba da bude sramota.

Spetnaz

pre 2 godine

Za tog lika do juče niko nije čuo...da se prošetao Knez Mihajlovom sa tim stajlingom,sve se plašim da bi neka uzdisala za njim...nego bi ga gledala kao nekog ludaka,čudaka ili šta već...

iosonostefan

pre 2 godine

@Tikis Ja bih molio žene da se skinu muškarcima sa grbače. Još uvek vas ima u većem broju na grbačama, pogotovo onih imućnijih muškaraca...

ne znam gde teram

pre 2 godine

kao sto rekoh za nesto vise od avanture žene ne žele POJAVE nego čoveka.
(dvadesetogodisnja devojka, 31. maj 2021 23:19)

Interesantna je ova česta pojava gde su žene umislile da se samo one pitaju kada će i sa kime završiti. "Ja cu sada malo ovako, pa cu ionda malo ovako, jer je tako to sada in"'.

Skoro mi rece jedan psiholog (žena) da je zqstrasujuci broj uspešnih a samih žena 35+, koje su aacrtale da će da se zezaju do 30-te sa avanturistima, a da će posle da se udaju za "čoveka". Problem je što "čovek" ne sedi kuci i čeka na nju, već našao neku kojoj nije bilo stalo do avanturiste, a njoj sada ostao avanturiste i kladioničar. I naravno, onda se žali kako nema kvalitetnih muškaraca.

Llilla

pre 2 godine

99 posto muskaraca ide u teretanu jer misli da je to (mozda jos i dobar mobilni i kljuc od auta sa kvalitetnim priveskom) dovoljno da nadje zenu. Ne vredi vam ljudi, to nije ono nesto sto zene zele. Zene u nedostatku ovakvih kao sto je Italijan i gde su svi podjednako dosadni, biraju one koji se bar malo trude, pa imate prodju. Zao mi je, Italijan je savrsen i svaka bi vas zamenila za njega.

Kokuri

pre 2 godine

Necu momka sto obrve cupa
meni treba koji drva lupa
u kafani kliparu da tuce
a ne sokic na slamkicu vuce
Men' je bolji momak sa pilane
od mangupa iz fensi kafane
icu s' lolom dje krajiska tuce
dje od basa svaki prozor puce

Vatra

pre 2 godine

Nisam gledao i pojma nemam o cemu pricate.
Pisem ovo tek da znate da postoje ljudi koji nisu ni pogledali evroviziju niti se bave ovakvim spodobama.
Ova izvitoperenost se gura opasno i jako me nervira . Sve sto je izopaceno se forsira kao moderno, in, u trendu... To sto je smece, smece je ma koliko ga hvalili.

Мина

pre 2 godine

Нешто учестао Аздејковић да нам намеће "своје омиљене теме".Што се малог Латина тиче, фолирант кога је изнедрио шоубизнис, то могу да обожавају и воле само наивне пубертетлијке....и наравно јадна мајка.

prorok

pre 2 godine

Zene, bas kao i muskraci, ne znaju sta zele.
Hoce opasnog momka ali cim prvi put podvikne ili je prevari ona dize frku.
Hoce neznog i osecajnog ali cim zaplace one se smore i izgube interesovanje.
Hoce biznismena ali ih smori kad je na putu i u kancelariji vecinu vremena.
I tako u krug. Cinienica je da niko ne zna sta hoce dok to nesto ne pronadje i oseti se potpuno ok sa svim sto ta osoba jeste. Do tog trenutka se desavaju sva ta prenemaganja.

LuKa

pre 2 godine

Zene retko vole muskarce, vise vole njihovu upotrebnu vrednost, tako je od davnina.Muskarci vole automobile, a zene da ih neko automobilom preveze gde treba ili da budu vidjene kako izlaze iz istog.

Ruz

pre 2 godine

Posebno su mi grozni oni sto su na nularicu. A glupost muskarca ne moze vise da odbija vec kad misli da ce misicima biti mocan. Italijan je presladak i pun samopouzdanja u svoju muskost.

talentovana krcmarica

pre 2 godine

Ja bih sa njim menjala i sminku i suknjice, a bogme i telesne tecnosti. Molim vas pisite o Damianu svaki dan! Ovaj moj pajser na steroidima dobije nervni slom kad ga vidi. Zaradice hipertenziju.

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Voleo bih da vidim Srpkinju od 18-20 god. koja Damijana pod " punom ratnom spremom" dovodi kući da ga roditelji upoznaju.

Ne bih voleo da sam na mestu tog pater familijasa. Naročito ako je "onizak,plaćat čovek,teške ruke i tankih živaca".

Egocentričnost je poželjna i preporučljiva u šou biznisu tako da je jasno čemu maskare,štikle,senke...
Čisto sumnjam da kod tate Fabricija dolazi na tanjir paste u tom izdanju.

Što se tiče pomame kokoški za Damijanovo glumatanje moram da napišem da ma koliko da ih je ipak su u manjini.
Ta suma izgubljenih duša koje ne znaju da li su pošle ili došle,ali bi nešto drugačije da vrate dečku ili tati u suštini nije bitna...

Ogromna većina njih će završiti sa nekim ko nosi odelo sa kravatom ili sa nekim ko nosi cargo pantalone i patike...
C'est la vie .

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Zato sto pod malom grupicom zena podrazumevate celi zenski rod, a mogao bih da se kladim da preko 90% zena ne privlace ovi isfeminizirani i posve zenskasti muskarci. Ove mejnstrim price su providne. Plasirate neku osobu, potom je prate gomile vesti u kojima se podrzava i obozava ta osoba i predstavlja se kao da je to generalno misljenje svih ljudi, a zapravo je to saka ljudi koja ima moc da fura pricu koju hoce. Dajte molim vas, nasminkani muskarci sa lakiranim noktima.. Da smo svi takvi, ne bi jedna kuca bila sagradjena od nesposobnosti i neznosti.

PowerRanger

pre 2 godine

zene gledaju status pod broj 1 pa na nekom hiljaditom mestu odatle su im izgled i ostale osobine. Momak izgleda lepo, a i da je neka veprina, zene bi ludele za njim jer je poznat, ima status, pobedio je na evroviziji, postao je popularan i to je to...

Amila_

pre 2 godine

Sto se covjek isprovaljivao i ziv ostao! Ne mogu da vjerujem!
Stivo za balavce koji se jos uvijek traze. I zao mi je sto ce ga ti balavci i usvojiti kao nesto premudro.
Ovdje se okuplja nesto starija citalacka publika.
Nisam jos pogledala komentare, ali sam sigurna da je mnogo ljudi ovu skrabotinu ocijenilo kao ja.

Muta Gonzales

pre 2 godine

Kao i u svim sferama života, probali smo sve i sada istražujemo po oblastima koje su nam bile nedostupne i neinteresantne.
Stiglo je doba traženja zabave u alternativi.

mozga bez

pre 2 godine

Nemam ja ništa protiv da ljudi pričaju šta hoće i objavljuju svoja svedočanstva, ali se neki red mora znati. Ne može osoba koja je nešto videla ili čula tek tako da izađe u javnost i priča o svojim saznanjima. To je bre bolesno! Niko im ne brani da to slobodno rade u svoja četiri zida. Danas pričaju na internetu i opozicionim televizijama, a sutra se već slobodno šetaju ulicama i šire svoju bolesnu ideologiju. Kako ja svojoj deci da objasnim da je tamo neki nasminkani čika Damijan David, privlacniji tetama u odnosu na Bred Pita!? Vidite i sami da im to nije dovoljno već nude i dokaze za svoje tvrdnje. Ako je to Evropa za koju se zalažemo, onda mi takva Evropa ne treba.

eotfw

pre 2 godine

Tebra, koja gomila gluposti.
- Da, žene žele zaštitnika, facts of life, jer sa svom silnom emancipacijom se i dalje plaše da same ubiju pauka. I TO JE OK, SHVATITE.
- Da, muškarci idu u teretanu da bi zadivili ili zastrašili druge muškarce (isto kao što se žene šminkaju i sređuju da bi bile bolje od drugih žena).
- Ovaj lik se ne oblači kao žena zato što hoće da izgleda kao žena ili zato što mu se to nešto mnogo sviđa, nego zato što je (ili hoće da bude) ekscentrični roker, i ja ga potpuno podržavam jer je skroz gotivan. Sigurno se ne oblači tako kad ide u radnju, nego je verovatno u sivoj treši...

Muškarci ga očigledno ne vole, jer su svi zaboravili kako su se rokeri oblačili i prosto jer ovakvu pojavu nismo imali brat bratu 40 godina. Tako da ljudima očigledno nije jasno šta se dešava. Lep je dečko, mlad, kontam da ga boli uvo šta neko misli, ako ga žene vole, good for him.

armadajj

pre 2 godine

Zene nisu ludele ni za Princom, ni za Stivenom Tajlerom ni za Dejvidom bouvijem, ni za pevačem Cure-a ni za Oliverom Mandicem. Ne ludi ni za ovim nego je momak skrenuo paznju na sebe a onda su shvatile da je lep

Milos

pre 2 godine

Zao mi je ali koliko god se to svidjalo zenama necu da nosim suknju i stikle a u teretanu idem da bih bio jak i zdrav a ne toliko da bih privukao zene..

baltazar

pre 2 godine

A samo da pitam i Azdejkovića I gomilu komentatora ovde - ako ja sad kažem da je ovaj lik bezveze i da ništa interesantno tu ne vidim, jel to može da ide pod "stvar ukusa" i moje lično (a podjednako validno) mišljenje, ili sam automatski ljubomoran, isfrustriran, iskompleksiran, zadrt, balkanac itd itd?

Hvala....

marioneta

pre 2 godine

Damiano D. je najverovatnije marioneta mocne industrije show-biznisa jer covek lepo kaze da je prirodno sasvim drugaciji ali su drugi uspeli da ga nagovore da se sminka i promeni stil za 360 stepeni.

Inace, na sceni je eksplozivan, zanimljiv, pun energije, mocnog glasa i prirodnih pokreta sto je nekim zenama dovoljno da ih ubedi da je takav i u zivotu.

Uzmite u obzir i tekstove nekih pesama koji su vrlo sugestivni...

aparat

pre 2 godine

Zato ste i same, raspustenice ili usedelice ili samohrane. Zbog vasih izrazitih niskih moralnih nacela. Ostaje vam samo da budete necija avantura, praznjenje. Cist aksiom.

J

pre 2 godine

"Mozda se loze devojcice koje tek ulaze u pubertet, ali prave zene vole ono pravo ; ) u to budite sigurni."
(Lemi
Evo, ja se ne ložim na njega, s obzirom da imam suna starijeg od njega. Dečko je LEP, šta god ko rekao. Pošto, kao i Huan Pablo Don Fernando, živim u severnoj Italiji, pokušaću da objasnim malo. Čudi me što se u njegovoj okolini Damiano nikome dopada, moje prijateljice ga sve smatraju jako zgodnim. Momci/muškarci u Italiji su sasvim drugačiji nego u Srbiji. U tim mladim godinama mnogi nose dugačku kosu, a čak i posle 30-40-50 kosa je često malo duža. Celavo je osisan samo onaj koji je baš izgubio kosu. Ne mogu da se setim da sam ikada videla mladića ili starijeg muškarca u trenerci, uglavnom se jako drži do oblačenja, do detalja, ponekad čak i ekscentricnih za srpske ukuse (npr. esarpe za muskarce koje su u Srbiju stigle posle više od 5 godina), obuća itd. Ti celavi misicavi obično pripadaju nekim grupama sa margina društva. Tako da, možda ne treba sve univerzalno gledati, verovatno su i ukusi nacionalno "obojeni", a to što se Damiano toliko dopada Srpkinjama, možda bi ipak trebalo da bude signal za Srbe, umesto što pokušavaju da objasne ženama šta je pravi muškarac.

Monella

pre 2 godine

Današnji muškarci duboko u duši žude za slobodom koju imamo mi žene,a koja je njima još uvijek dosta uskraćena, u vanjskom izgledu i u ponašanju. Koji muškarac ne bi volio da bude potpuno slobodan u izražavanju emocija i da može zaplakati pred drugima,a da ga društvo ne osudi? Mislim da oni koji su ljubomorni na Damiana i na takve kao on su u stvari ljubomorni na njihovu slobodu za koju oni još nisu spremni, jer im nedostaje hrabrosti.

Muškarčina

pre 2 godine

Možda se i lože, Azdejkoviću, ali na kraju ne završe ni kod baje sa bicepsima, ni kod Show-mana koga si izabrao kao loš primer, niti kod seka-Perse, već kod baje, kako Bog zapoveda!

Silvester

pre 2 godine

Moj matori je bio sa preko 100 žena, išao sa više njih istovremeno, nikad ga nisam video u suknji i našminkanog. Žene su ga prosto obožavale, a prototip je hommo balcanicusa. Gosn Azdejkoviću, vi kao vegetarijanac najmanje ste kompetentni da nam objasnite šta su čvarci, a šta je kavurma.

mas mediji i prosečan muškarac

pre 2 godine

Ajde što je Azdejković otkinuo na Damijana to je ok ali šta vide devojke u njemu fizički neka se izjasne, devojke su uvek bile opijene bilo kojim muskarcem koji odskace iznad proseka po bilo čemu a kod njega dominira trenutna popularnost i pobeda na eurosongu, kada bi isti taj momak prosetao Knez Mihajlovom nedelju dana pre evrovizije i nosio licnu kartu na ime Petar Petrović za njim se ne bi okrenuo mozda cak ni gospodin Azdejković a kamo li neka Beogradska lepotica ili Novosadska frajla a ako nisam u pravu onda je sve otišlo u P.M.

Kad me vide oci sire, zene vole oficire

pre 2 godine

Znaci ako treba da se sminkam, nosim suknju da bih se svideo zenama, izvinite zene, ipak cu ostati out i zatupljen. Ko poslednji izadje, neka ugasi svetlo.

baba vanga

pre 2 godine

To sto muskarci idu u teretanu svaki dan, idu samo zbog sebe i da bi lepo sebi izgledali. Isto kao i zene, misle da ce sa silikonima na telu i licu, vestackim noktima, obrvama, filerima i sminkom izgledati bolje.
Nemojte se zavaravati da to rade zbog suprotnog pola, rade iskljucivo iz svoje sujete i urodjenih kompleksa.

Danas su ljudi isuvise zaljubljeni u sebe, da bi sebi dopustili da se zaljube u nekoga drugoga.

bm

pre 2 godine

Svašta, uporediš prosečnog plivača, vaterpolistu, atletičara......sa ovim usukanim, neuhranjenim, užih ramenaca, a širif kukova nego neka devojčica......užas

Bata

pre 2 godine

vidim spominju se devojke kako treba da do 30toj uzivaju onda se udaju.


Peeeeeep!!! Greška,sedite dole,imate 1 ko vrata!
to su izgovori.

devojka ako planira da avanturise radi ovako,kao cehinje,poljakinje npr...do 30tu ona vec ima 2,3 deteta od 10,7,4g ili 1 od 10 god, muža naravno,jok sama sebi napravila decu.

i onda je sa 30-35 spremna da avanturise.

i to je loše, ali opet je bolja solucija od ono prvo, kao ja cu do 30te da se bušim, a onda ce tako izbušenu da me oženi neki fini domaćin.
aha, a mi rastemo na krušku i samo čekamo koja ce da dodje i kaze sudbonosno Da.

aabb

pre 2 godine

Auh koje lupetanje i izvrtanje na svoju stranu. Momak je lep, samopouzdan, nije ga briga sta drugi misle, vrlo dominantan na sceni, sexy, upadljiv pogled, lider, zabavan i vrlo muskih pokreta(iako su neki zenski, sto samo ide u prilog tome da je svejedno kako se kretao, ako si pravi muskarac, ti zenski pokreti samo pokazuju dodatno tu muskost)..
Ima sve sto pravom muskarcu i prilici, jer samo pravi muskarac moze tako nesto da iznese sto on radi. Apsolutno nije isfeminiziran iako to povrsno deluje.

S

pre 2 godine

.... iz ustih razloga ulaze i u rialitije: jeftina, brza i površna slava ... uz nadu da će biti i nešto lake kinte i razuzdanog provoda ... pre nego što dođu noviji modeli a one zađu u godine i onda su primorane samo za krajnju opciju ... a to je brak u ozbiljnim gidinama ...

Kukatilo

pre 2 godine

Nemam nista protiv da se oblaci kako god zeli. Ja, konkretno, idem redovno u teretanu, nosim trenerke, osisan sam kratko jedino nisam tetoviran, ali nisam kamatar, ubica, uterivac dugova i kriminalac. Imam porodicu i normalan posao i iste takve prijatelje. To je danas postalo totalno nezanimljivo. Razmisljam da se proglasim non-binary osobom, da unesem malo razonode u svoj zivot.

комша

pre 2 godine

И Оливер Мандић се шминкао на сцени па је после ишао на ратиште. И шта ћемо сад Аздејковићу?? Да мало раздвојиш своје перверзне мисли од шоу бизниса?

Јабучило

pre 2 godine

Да се појаве други и трећи такав, више не би били оригинални, па ни занимљиви. Зато теорија г. Аздејковића пада у воду. А волео бих, да може, да ми одговори на питање: би ли он пре дечка као Давида или неког другачијег. Тај детаљ нисмо чули. Овако испаде да само ликује над (наводним!) поразом класичне мужевности, али је питање колико је у праву.

sta ono rece Njegos

pre 2 godine

Nakon ovih komentara jasno je da normalnom muškarcu ne treba da bude bitno zašto je Damiano postao popularan i kakav uopšte muškarac treba da bude. One više nisu ni za druženje, kamoli za vezu pa je svako upravljanje prema njihovim prohtevima suluda ideja.

Džoni

pre 2 godine

Niko ne zna šta žene žele i šta se dešava u njihovoj glavi, čak ni druge žene, a da ne pričamo o muškarcima? Zašto žene idu na pumpanje plastike u sebe? Zašto vole da su sa žestokim momcima kad znaju da će taj žestoki momak biti žestok kad tad i kada su one u pitanju? Zašto im se sviđa neko ko izgleda kao žensko, a realno ogromna većina sigurno ne bi taj DNK birala za svoje potomstvo? Hiljadu zašto?

Ivan

pre 2 godine

Ako vidim ženu koja se fura kao muškarac, meni se neće svideti zato što više volim da žena bude žena a ne nešto drugo ili "izmedju",ali mi se oduzima pravo da volim žene u njihovom izvornom obliku(i jedinom,jer ili si žena ili nisi) time što mi se lepi etiketa da sam mizoginik iako sam rekao suprotno. Ispada da je politički nekorektno da voliš ženstvene žene jer to vredja sve ostale koje/koji to nisu a htele/hteli bi da budu.

HeadsUp

pre 2 godine

Pa da, malo je bila era devedesetih kad su homoseksualci ucili heteroseksualce kako bi zensko trebalo da izgleda, pa smo na revijama gledali nesto cemu u licnoj karti pise da je zensko a ima do 300 grama mesa vise nego skelet iz kabineta za biologiju, sad ce da nas uce kako musko treba da izgleda?

теоретичар

pre 2 godine

Жене желе овакве све док не схвате да поред њега и оне морају бити довољно храбре (или луде?) да истрче из масе, да штрче и постану другачије и необичне. Е када се то догоди онда би да од њега направе обичног мушкарца. Другим речима овакви привлаче пажњу али обичан мушкарац на крају победи како год да окренеш. Ствар је врло једноставна, док је фокус на авантури - овакав, чудан, необичан, другачији... А када се фокус пребаци на верност, сигурност, лојалност... Е онда обичан мушкарац који чак не мора да буде ни леп, довољно да се поред њега осећају сигурно (у сваком смислу)

Ja

pre 2 godine

Svi pričaju o tome da se lože na njega jer je drugačiji, svoj, odskače... a ja da se našminkam, nalakiram nokte, obučem tako i izađem napolje svi bi rekli vidi ga ovaj retard i sektaš. Stvar je u tome da kada si popularan i kada javno nastupaš onda možeš šta hoćeš i onda je to umetnost, umetnička sloboda, izražavanje, tvoj način da iskažeš nešto, a kad si mali i nepoznat onda si debil.

ctrl

pre 2 godine

Većina žena bi pre izabrala ovog u štiklama, nego Jasona Momou npr. I to zbog Madone, emancipacije i likova iz Kissa.

Ok, ako tako kaže gdin. Azdejkovic. Ko može znati bolje od njega...

Marko Kraljevic

pre 2 godine

И Оливер Мандић се шминкао на сцени па је после ишао на ратиште. И шта ћемо сад Аздејковићу?? Да мало раздвојиш своје перверзне мисли од шоу бизниса?
(комша, 31. maj 2021 20:47)

Kao strejt muskarac mogu da kazem da mi se sto puta vise svidjao OM dok je pevao nasminkan, nego kad je poceo da izigrava Ramba patrijotu.

Celo hejtovanje Italijana je klasican sukob Balkanaca XVIII veka sa svetom XXI veka. Ko danas normalan ide da se gruva u teretani? Za sta se tacno sprema? Za obracun sa medvedom sa planine, komaijom oko medje, drvima iz sume, neprijateljem iz susednog plemena? Doduse mediji stalno potencirajub taj srednjevekovni strah od svih mogucih karakondzula koje ce nam upasti u kucu, silovati zene, pojesti sve iz zamrzivaca. Zato smo stalno u trenerkama i patikama, da mozemo da pojurimo tog imaginarnog neprijatelja dok bezi sa ukradenim televizorom.

Opustite se ljudi, evolucija nas je odvojila od clana copora, a uvela u doba obrazovanja, kulture, manira, hedonizma, razlicitosti, umetnosti, stila, dizajna, slobode izrazavanja... Ko ima mozga, ima milion pametnijih nacina da se utrosi vreme, od gruvanja misica, najedanja i napijanja.

Ucim sinove da treba da se bave sportovima (nikako bildovanjem) ali da snaga lezi na ramenima a ne ispod. Doduse ucim ih i da ne zive ovde.

Šopenhauer

pre 2 godine

I neka bude da je sve to tako.
Ali jako brzo ce opet doci ne bas tako mirno i spokojno doba.
Kada ce i zenama i tim feminiziranim muskarcima biti potrebni pravi, jaki muskarci.
Do tada, pozdrav.

Jaja

pre 2 godine

Lik radi ono sto mu maksimizuje zaradu. Nedostatak kvaliteta nadopunjuju senzacijom. Npr zasto likovi poput Roger Vatersa i slicnih, ili bendova poput Roling Stonsa izadju najnormalnije na binu, a vecina na dodeli sada popularnih nagrada spremni za sipku - sve legalno, neko je proracunao da to maksimizuje zaradu. Primer je i ova vetrovita, nekada je pevala u ZAA, ali nije bilo za racune. Po meni problem su roditelji koji ne kontrolisu svoju decu sta rade i dozvole uticaj medija - koji danas mogu da plasiraju predefinisan sadrzaj u skladu sa pojedincima/grupama. Covek je rob navike - muzicki Stokholmski sindrom..

Guile

pre 2 godine

Ovde se ne radi samo o tome sto se Damjan nasminkao, on je prihvatljiv jer je mrsave gradje i jer je mlad. Zemislite nekog debelog maljavog muskarca da se nasminka i obuje stikle? Nekog krupnog kao bik? Zamislite starijeg muskarca? Nije ukusno da se krupan covek pun muskih hormona ponasa kao zena, ovo je rezervisano za mlade i mrsave, depilirane momke i samo tada su ukusni. Zene su uglavnom biseksualna bica, neke to istraze sa drugom, neke to pronadju u Damjanu. Od kako je sveta i veka uvek je bilo ukusno da zena poljubi zenu, nikada da bradati krupan muskararac poljubi drugog bradatog krupnog, cak je donekle ukusnije da bradati krupni poljubi depiliranog i mladjeg (!) Sokantno, ali istinito. Sve ostalo mozemo da se lazemo, ali jednostavno priroda je takva. Sekusalnost ima veze sa dominacijom, pa se najdominantniji jedini ne ljube medjusobno, dok je sve ostalo prihvatljivo.

Maks

pre 2 godine

Prva greska je sto pokusavate da razumete zene. Tu vam ni one ne mogu pomoci. Drugo,ne vezbaju svi zbog fizickog izgleda. Fizicka aktivnost vam pomaze da vodite mnogo zdraviji zivot. Ali posto ljude uglavnom mrzi da vezbaju,lakse je govoriti kako je to nesto lose. Decko ima dobar glas i mozda je lep ali ako vam je ovo okicenje muskosti onda ne znam sta bi vam rekao. Danas je postalo moderno da muskarci budu u salonima lepote vise nego zene. Sto se tice svidjanja,muskarci najvise gledaju fizicki izgled dok je zenama mnogo bitniji status,htele one to da priznaju ili ne.

kako je rekao Njegos

pre 2 godine

Kad se pogledaju komentari jasno je da normalne muškarce ne treba da zanima zašto je Damiano toliko popularan i zašto je privlačan ženama. One više nisu ni za druženje, kamoli vezu pa je svako upravljanje prema njihovim prohtevima glupost.

Mono

pre 2 godine

Niste u pravu ni jedni ni drugi, žene pali novac ili makar prikrivena ideja da ga neko ima, tu je suština. Nije ovo ništa posprdno čist evolucioni zakon o obezbeđenju egzistencije...

arvedui

pre 2 godine

Zene u principu vole egzibicioniste i egzibicionizam,nema tu nista novo,tako je od kako je sveta i veka. Mnogo zena je i samo sklono egzibicionizmu

Zena

pre 2 godine

Sto rece jedna komentatorka, ovo dete ne mogu ni da gledam kao muskarca jer je godina mojih sinova. Ali, ne bih volela da oni izgledaju i ponasaju se tako. Inace preferiram staromodnije muskarce koji od kozmetike koriste vodu, sapun, pasru za zube i dezodorans. Mogu biti i u trenerci, ako su moralni, pametni i nasmeju me, za mene sasvim dovoljno.

Marijana

pre 2 godine

Jako puno muškaraca mrzi žene. To se vidi u pogledu, komunikaciji, ponašanju. Ženama nije samo ovaj lik interesantan jer se šminka, on ima ono nešto, neku harizmu, opuštenost. Skoro mi jedan muškarac ogovara jedan par, naročito ženu tog tamo nekog, realno, jel to normalno. I to mi je fuj.

tvojeime

pre 2 godine

Lik ima seksipil, sta god da obuce zraci energijom, jako se to vidi u tome je stvar, a ne da li se sminkao ili nije, izrazena mu je muskost. U pokretima, u stavu. A povrh svega, jos je i lep. Koliko ima misicavih i zgodnih momaka ponasaju se kao zene, pokreti, ogovaranja, tracarenja. Isto kao sto neke zene imaju urodjenu eleganciju, pokrete, zenstvenost pa makar i trenerku obukle, vidno je.
Ne znam sto tolika polemika i toliko clanaka..

Квасник_Миле

pre 2 godine

Доста се налупао. Не чуди, човек прича о мушко-женским односима, то је ипак њему крајње апстрактна тема. Ствар је потпуно јасна, укуси су увек били, јесу и биће веома различити. Жаргонски речено, сваког пале другачије ствари.

Nikola

pre 2 godine

99 posto muskaraca ide u teretanu jer misli da je to (mozda jos i dobar mobilni i kljuc od auta sa kvalitetnim priveskom) dovoljno da nadje zenu. Ne vredi vam ljudi, to nije ono nesto sto zene zele. Zene u nedostatku ovakvih kao sto je Italijan i gde su svi podjednako dosadni, biraju one koji se bar malo trude, pa imate prodju. Zao mi je, Italijan je savrsen i svaka bi vas zamenila za njega.
(Llilla, 1. jun 2021 08:21)

Sreco, nadam se da ces i ti sebi nekad naci neko musko bar za prodju.

ana

pre 2 godine

Get up stand up, stand up for your rights! Predlazem svima da se informisu o gradjanskim protestima, borbi za ljudska prava i ulozi umetnika tokomm 60-70tih. Gradjani/ke na zapadu su postali svesni da poslednjih godina progresivno gube ono za sta su se starije generacije vec izborili. Posebno se odnosi na prava radnika/ca i zena. U toku je ponovno budjenje i naravno umetnici u tome imaju veliku ulogu. Maneskin iako jako mladi uzeli su na sebe tu odgovornost da sire ideju polne ravnopravnosti i osude agresiju i diskriminaciju nad zenama ... Ali vi balkanci to ne razumete naravno, cekate kao po obicaju da drugi odrade posao za vas. Danasnja vest u Italiji, ubijena osamnaestogodisnja devojka pakistanskog porekla (sumnja se na dva MALOLETNA rodjaka po nagovoru RODITELJA) zato sto nije htela da se uda... Monstruozno zar ne! U vecini zemalja zene su tretirane kao vlasnistvo roditelja, muzeva roba koju kupujes prodajes silujes... Borite se za prava vasih kcerki da ih ne diskiminisu na poslu, slostavjaju... dodjite sebi ljudi, ne razmisljajte povrsno ni o cemu... I da zavrsim zene (iako toga vecina nije svesna) podrzavaju Damiana zato sto u njemu vide nekoga ko ih ne zeli povrediti, nego podrzati.

genijalac

pre 2 godine

meni su smesni ovi sto se namerno pumpaju po teletanama pa secu rasireni i ukoceni po gradu i zagledaju se po izlozima.
kad vidis sportistu sa pravim misicima kako je lezeran i opusten u svom telu a razvijen i zilav e to je faca,plivaci i vaterpolisti pogotovo. ovi boranija kao da sa trake silaze,klonovi sa svojim kvrgama,tetovazama i sepure se ,smesni su.

Хау Јес Ноу

pre 2 godine

Нити гледао евровизију (нити ћу икада, ако не будем морао) нити знам како дотични изгледа приватно или не али ...

... да појасним неке основе:
Потпуно иста особа која приватно не изазива пажњу, а која постане позната и што по себи узрокује тежу доступност изазива психичку реакцију тражње. Што је веће интересовање то и ефекат тражње бива појачан ... и тако укруг.

То вам је а и ж рекламирања. Створи утисак недостатка и људи ће да се хватају за вратове да би дошли до тога.
Забрани нешто и ”сви” ће да похрле да то гледају, имају ...
Постани познат и одједном ћеш бити 10, 100 или 1000 пута привлачнији.
На страну што после куповине/добијања тог нечега сва еуфорија нестаје за кратко време јер то више није у (личној) оскудици.

А и сви ми губимо време овде (и изгледа на другим местима) да коментаришемо глупости.
И да, постати познат, моћан, имућан ... често (најчешће?) има огроман ефекат на ојачавање самопоуздања што је један од најважнијих особина код мушкараца које привлаче девојке. Саберите 2 и 2.

jojo

pre 2 godine

Ja evo samo zaključio da jedini kojima se sviđa i Demijan i biceps od 2 metra su gejevi. Oni ne prave pitanje. I onda kada se kaže da su ekstremno promiskuitetni i da menjaju u proseku i desetak puta više partnera nego strejt ljudi, oni se naljute.

novi beograd

pre 2 godine

predag..bori se za neka tkzv gay prava a sam sebi nemoze nabaviti nesto pristojno.
dok tipovi koji bruka izgledaju uzivaju s kim pozele..pritom ih briga za prava ...
predraze..smorio si.nadji nesto za sebe i..cuti

pile

pre 2 godine

@@ne znam gde teram: Kakva glupost. “Čovek” nije osoba koja se po maminom savetu odvali od učenja, onda radi za malu ali sigurnu platicu, i izrodi decu pre 35 godina. A onda sa 40 pukne u životu, i obično se razvede i oboli psihički. Čovek je upravo osoba koja je čuvala svoju nezavisnost, koji se iživeo i prošao sve i svašta, izgradio se profesionalno, i rešio da predje u sledeću fazu života sa sebi sličnom ženskom osobom. A za to vreme ovi koje ti uzimaš kao primer, mogu samo da budu ljubomorni, dok ih gledaju iz svoje Kie ceed, ili Megana, Hyundaija i slično, dok im deca vrište do besvesti jer žive u porodici prepunoj nervoze.
(Los Angeles, 01. jun 2021 03:17)

Aj ne lupaj molim te. Vidi se da nemas porodicu. Skroz je spojiva karijera i novac i nauka i porodica a jedna od faza u zivotu je da sa partnerom stvaras u smislu bolji stan i bolji auto usput gajeci decu. Ti momkuj slobodno do 50te dok se ne "ostvaris" pa se onda zeni samo da znas ta zena nece biti sa tobom jer si mlad, lep i perspektivan.

tarkowski

pre 2 godine

A ja bih dao informaciju iz prve ruke likovima koji pišu kao da poznaju Damijana, šta on voli i ne voli i ko mu je rekao da se ponaša ovako(menadžeri) i da je sve šoubiz itd. Dečko je hteo ovako da se ponaša i oblači ali nije se ponašao zbog okoline koja osuđuje bilo kakvu različitost, sličan slučaj je i sa Vikotorijom o kojoj znam dosta više ali o tome ne bih govorio sem činjenice da je ona motor svega ovoga koji bi želeo da ostane u nekoj vrsti senke, da je ne smaraju... Ona i ostali likovi iz benda su razlog zašto je ovaj frontmen "podivljao", podržali su ga u tome da bude ono što jeste...
(Stalker, 31. maj 2021 22:24)

A ti si Stalker-u verovatno Maneskin-ov PR ili licni menadzer ili verni pratilac pa imas informacije iz prve ruke.

Pogledaj neki njihov intervju - Damiano objasnjava da je bio sasvim drugaciji dok ga drugi nisu nagovorili da prati trendove.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobar tekst. Ali odgovor je jednostavan ,momak dobro izgleda. Nekada su glavni frajeri u gradu bili Igor Pervic,Goran Milosevic,Nebojsa Bakocevic,Neven Boskovic..isto izgledali super. Plus ima odlican scenski nastup.

Stefan

pre 2 godine

Prvo mediji se vise loze na italijana nego zene :)

Drugo, naravno da ce svaka zena pre pogledati zgodnog atletu nego i Italijana i napumpanog lika iz teretane. Uporno se stavlja zgodan atleta i ultra nadbildovani lik na koncetratima kao jedno te isto a nije :)

Krmpota

pre 2 godine

Kad svi muskarci postanu ko taj Itslijan,onda ce se misicavi dvometras ponovo vratiti u modu,vremena i trendovi se konstantno menjaju i smenjuju.

Miloš

pre 2 godine

Obično mlatiš, ali sad ti je članak dobar. Samo jedna sitnica. Jedan od tri najbolja muška parfema je popularnost u najširem smislu te reči (glumci, muzičari, sportisti...).

Djordje Delic

pre 2 godine

Zar se Azdejkovic ne bori protiv diskriminacije u svakom smislu, a upravo svojim izjavama to radi i to prema nama koji se ne sminkamo, nosimo trenerke i sive majice i idemo u teretanu. Upravo daje vetar u ledjima, sada vidim, istima.poput sebe

Nataša

pre 2 godine

Rešiću vam misteriju:
četvrtasta vilica. :))

Kad se vi ložite na Deniz Ričards zbog toga, što da ne i one.
Dobro zaj. se... Klinke se lože, to su te godine a nije ni Giggs lepši iako je 'normalan', pustite mlade da fantaziraju dok ih ne smori stvarnost naših muškaraca tamo negde oko 30.

Amila_

pre 2 godine

Ove patriJote sto ne vole Damijana, neka gledaju Farmu i Parove.
(Keri Bredso, 1. jun 2021 01:17)

Vi to stavili jedno nasuprot drugom?
Krajnosti, kao?
Ma nisu, cini Vam se.
To su samo dva lica jedne iste izopacenosti i smijurije.

dvadesetogodisnja devojka

pre 2 godine

Ne znam cemu toliko drame ni oko cega, mislim da se vecini zena kao i meni dopada POJAVA ovog covega na sceni (inace ne bi ni pobedio?!), harizmatican je, lepih crta lica, očigledno diže prašinu za sobom što dovoljno da bude pevač velikih razmera (vreme će pokazati), ništa novo što se ženama svidja (bile su pomamljene raznim likovima sa domaće scene npr. Zdravko Čolić) što ne znači da je ovo novi prototip privlačnog muškarca i niko ne kaže da bismo se sve udale za njega niti da bi se udale za čoveka koji ovako izgleda, a da pritom u stvarnom životu van scene NIJE našminkan, ima fino ponašanje i poštovanje što čini čoveka ČOVEKOM, kao sto rekoh za nesto vise od avanture žene ne žele POJAVE nego čoveka.

Ja

pre 2 godine

Ahahahah koliko plakanja muskaraca u komentarima, pa ne verujem. A posle smo mi zene "ljubomorne" na druge zene, ma vazi. Hej, nismo vam ni do kolena. A Italijan se svidja i 30+ zenama, provereno. ;) I sta imamo da se PRAVDAMO zasto nam se svidja, eto, svidja nam se, jace je od nas. Proizvodi u nama reakciju koju 95% vas nikada nece.

vlada

pre 2 godine

sustina je jednostavna, nije mi jasno kako to drugi ne vide, kad si faca mozes da se obuces kao gej i bices faca, kad nisi nikakav imidz ti ne moze pomoci. lik je harizmatican, slobodan, iskreno uziva u svemu sto radi i to privlaci ljude, sa tom energijom bukvalno, sto kaze citirana devojka u tekstu, moze govno da stavi na glavu i opet ce biti faca

123

pre 2 godine

Da li ste videli Damianovu sliku bez šminke u svakodnevnom izdanju? Dečko je LEP KAO LUTKA. Apsolutno predivan. Muškarci previše forsiraju ideal tela, mišića i snage, ali ništa ne može da se poredi sa lepim izvajanim muskim crtama lica, koje imaju pomalo ženskog u sebi. Koliko ima bogatijih i slavnijih od Damiana pa žene ne otkidaju na njih? Kakve pare kakvi bakrači, dečko je prosto pre-lep.

MARSUPILAMI

pre 2 godine

S druge strane, kada pogledamo današnje (strejt) muškarce oni su mahom svi isti. 
Pogledajte danasnje devojke: 70 % zeli da izgleda kao ceca , 20 % su ortakinje ( gde si brate ! ) I 10 % normalnih koje ne zele da ucestvuju u ovom rialiti ludilu .

ispran mozak

pre 2 godine

Nerealno je koliko se digla polemika oko stvari koja je sasvim jasna: zene ovaj lik privlaci to sto je ostvario uspeh, pobedio u necemu znacajnom i tako stekao neki drustveni kapital, vrlo je prosto.

Muskarci vole izgled i boli ih uvo koliko se dobro zena pozicionirala u drustvu, nista drugo nije bitno koliko njena lepota, a zene vole muskarce koji se dobro pozicioniraju u drustvu, da li novcem, statusom ili moci, i nije toliko bitno da li izgledaju ovako ili onako dok ostvaruju taj uspeh.
(FullHouse, 31. maj 2021 20:51)

Care, uz duzno postovanje, decenijama unazad slusamo da je zenama ipak najbitniji smisao za humor. Lik je duhovit, zna verovatno dosta viceva, verujem da zna i da kuva, usisa, voli decu. Sto bi rekla Sanja Marinkovic, all in one. Alfa muzjak.

Vladimir

pre 2 godine

Mnogo zabavan tekst.
Samo jedno, dva pitanja autoru.
Gde su ti silni pevači izlazili kostimirani i našminkani a van studija?
Koliko je on na ulici žena video sa momcima kakve vole "Tiktok" žene?
Tako sam i mislio....

Dragoslav

pre 2 godine

To je njegov izgled samo za scenu. Ako cure vole momka koji liči na ženu onda te cure vole cure ili su biradoznale. Setite se Boj Džordža '80-tih, on je bio takav i privatno, ovaj je takav samo za scenu. Setite se i one iz Izraela prošle godine :-)

Hm

pre 2 godine

Kako je poražavajuće čitati ovde šta muškarci misle da žene žele... Ljudi, KOJE ŽENE? Kao da ima samo jedna žena pa se sad pitamo šta ona želi. Kao što ne vole svi muškarci silikone u ustima i grudima, tako ni žene ne vole isto. Status pomaže, NARAVNO, ali i to je naše bedno tumačenje iz ljubomore - zapravo više vole samouverenost i energiju, koja uz status ide, pa će voleti i lika koji to emituje po sebi, bez nužno mnogo para. Bedan je nivo razumevanja žena ovde u komentarima.

realno

pre 2 godine

U ovog Azdejkovica usli botovi SRS-a i LDP-a. Sta prica covek, ovaj zena.., sta je on uopste? Juce citam tekst o majoru Heleni, bio musko, ozenio se i napravio 4 dece, promenio pol, sada postao zena u menopauzi i nasla devojku?!?! Ko je bre ovde lud, ovo ni odrasli ne mogu da shvate,a kamoli deca.

Stalker

pre 2 godine

Svaka čast autoru teksta, bingo."U masi je toplo ali smrdi", kaže Krleža. Možda ti je lepo i sigurno tamo ali žene ne vole kad vonjaš na masu.

A ja bih dao informaciju iz prve ruke likovima koji pišu kao da poznaju Damijana, šta on voli i ne voli i ko mu je rekao da se ponaša ovako(menadžeri) i da je sve šoubiz itd. Dečko je hteo ovako da se ponaša i oblači ali nije se ponašao zbog okoline koja osuđuje bilo kakvu različitost, sličan slučaj je i sa Vikotorijom o kojoj znam dosta više ali o tome ne bih govorio sem činjenice da je ona motor svega ovoga koji bi želeo da ostane u nekoj vrsti senke, da je ne smaraju... Ona i ostali likovi iz benda su razlog zašto je ovaj frontmen "podivljao", podržali su ga u tome da bude ono što jeste. Ne, nije gej koliko znam, samo voli da se zeza. Kad Živorad obuče majicu na kojoj piše "gej" to ne znači da je Živa gej. A mogao bi i biti ali šta to tebe koji moj interesuje ako i sam nisi gej.

peki

pre 2 godine

Ne,nego će da se lože na Palmu.
(Prebranac, 01. jun 2021 02:37)

Sto, sta fali, domaćin čovek. Plus, čuo sam da organizuje i neke žurke, tako je sigurno društvena osoba.

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

@ Mina . Iskusno.

@ Monella. Neiskusno.Opis atributa Kamile Parker Bols ( Princeza od Velsa ).

@ Lola. "Udadba" za "2 u 1". Perverzno.

Mici

pre 2 godine

Dobar tekst, opisana prava sustina ! Smejem se danima komentarima i muskarcima koji ne mogu da razumeju zasto se zenama dopada sexi harizmaticni italijan sa predivnim glasom :)

Vuk_sa_Ontarija

pre 2 godine

Ajzdejkpovic opet, kao po obicaju, masi sustinu i objasnjava iz svog ugla. Damiano privatno i u svakodnevnom zivotu izgleda totalno drugacije, nije nasminkan, ne ide u stiklama i mrezastim majicama - rimski dnevnik Il Mesagero je doneo pre par dana fotoreportazu gde su ga uslikali na nekom rimskom partiju, crne pantalone i sako a na nogama bele all-star patike, totalno obicbo. Na sceni je to drugacije, tezi se efektu, jedinstvenosti i ekstravaganciji.

Kerber

pre 2 godine

Malo procackajte, razmislite, informisite se. Nije svet samo "Srbija danas".
Dobrih 40 godina od npr 1960tih do kraja 90tih to je bilo sasvim normalno. Zivelo se vecinski po danas otrcanom principu "vodite ljubav a ne rat"! To je bio najkreativniji i najmirniji period nakon WW II.
Pocetkom 90tih, gangster repa i slicnih pravaca, dizelasa, turbo folka, nabildovanih i kratko osisanih sumljivih tipova, raspada drzava, lokalnih i globalnih ratova, pada morala i uspona kriminala, takvi likovi kao ovaj Italijan na ovim prostorima vise nema sanse!

Jelena

pre 2 godine

Moze da obuce sta hoce, samopouzdanje i harizma je ono sto privlaci zene, a on ih ima neogranicenim kolicinama. Ima tu musku energiju, glas hod, osmeh, sveeee. Bas zato sto je siguran u svoju seksualnost moze da eksperimentise sa stilovima i sminkom. Drugo, Italijani su jako modno osvesceni. Kad u Rimu vidis lika u trenerci, znas da je ili sa Balkana ili migrant sa Bliskog istoka. Nasi momci su operisani od stila i misle da je "pederski" sve sto odskace od tog seljackog, maco nacina oblacenja.

vrlo jednostavno

pre 2 godine

Decko ima isklesano lice, veoma pravilne crte, lepu kosu i dobro telo. Jednom recju, retko lep decko koji bi privlacio paznju u stiklama, bez stikli, sa sminkom, bez sminke... To sto je uspesan pevac mu je naravno podiglu paznju. Ali to kako je nasminkan i obucen je u celoj stvari najsporednije...

johnny b

pre 2 godine

To sto muskarci idu u teretanu svaki dan, idu samo zbog sebe i da bi lepo sebi izgledali. Isto kao i zene, misle da ce sa silikonima na telu i licu, vestackim noktima, obrvama, filerima i sminkom izgledati bolje.
Nemojte se zavaravati da to rade zbog suprotnog pola, rade iskljucivo iz svoje sujete i urodjenih kompleksa.

Danas su ljudi isuvise zaljubljeni u sebe, da bi sebi dopustili da se zaljube u nekoga drugoga.
(baba vanga, 31. maj 2021 19:34)

Zapravo, svako nase sredjivanje, oblacenje odela, haljine, obuvanje patika, sminkanje, parfemisanje, treniranje itd. je iskljucivo zbog suprotnog pola kao i zbog drugih ljudi. Da tebi nema ko da prokomentarise kako si se lepo obukao/obukla, ne bi ni mario toliko.. dobro razmisli ponovo sledeci put kada budes izlazio iz kuce, zasto kombinujes boje ili stavljas parfem, sigurno nije da sebi mirises i da se vidis negde u ogledalu...

Bilo je to u zemlji seljaka

pre 2 godine

devojka ako planira da avanturise radi ovako,kao cehinje,poljakinje npr...do 30tu ona vec ima 2,3 deteta od 10,7,4g ili 1 od 10 god, muža naravno,jok sama sebi napravila decu.
i onda je sa 30-35 spremna da avanturise.
i to je loše, ali opet je bolja solucija od ono prvo, kao ja cu do 30te da se bušim, a onda ce tako izbušenu da me oženi neki fini domaćin.
aha, a mi rastemo na krušku i samo čekamo koja ce da dodje i kaze sudbonosno Da.
(Bata, 1. jun 2021 00:54)
Au kakvi pomereni pogledi na svet..
Prvo te cehinje imaju do 30 troje dece ali od 2-3 razlicita muza i svi su svako na svoju stranu. I sada je to tebi bolje nego da se neko izivi do 30e pa stvori koliko toliko stabilnu porodicu jer ti ne mozes da podneses da zeni nisi prvi u zivotu...kakvi kromanjonci.
Znaci bolje da divlja i vara u braku i razvodi se nego da to prodje pre braka.
Kromanjonci pravi. Uzgred da to o busenju kazes cehinji pozvala bi psihijatriju i policiju i proveo bi mesec dana u gumiranoj sobi

Miki

pre 2 godine

Svi pričaju o tome da se lože na njega jer je drugačiji, svoj, odskače... a ja da se našminkam, nalakiram nokte, obučem tako i izađem napolje svi bi rekli vidi ga ovaj retard i sektaš. Stvar je u tome da kada si popularan i kada javno nastupaš onda možeš šta hoćeš i onda je to umetnost, umetnička sloboda, izražavanje, tvoj način da iskažeš nešto, a kad si mali i nepoznat onda si debil.
(Ja, 31. maj 2021 20:06) # Link komentara

Zivim u Italiji i, veruj mi, ni on se takav ne seta po Rimu. To je samo za scenu.

alapača u podznaku

pre 2 godine

Ono kad su komentari zabavniji od vesti. Stajling ide uz nastup, Frederiko Merkuri (italijanska verzija Fredija M iz najbolje faze). Šta nije jasno? Dečko pokidao nastup, ima harizmu i to koristi da se probije. Ne shvatam šta sad to ima balkanske muškarce da nervira. Ali to šta su ovde žene i muškarci napisali, joj brate. Što se mrzite toliko?

ZN

pre 2 godine

Djordje David je u subotu bio u suknji u Zvezdama Granda..Nisam primetio da se digla frka oko toga...Kada cete prestati suditi o ljudima na osnovu onoga sta oblace na sebe???

sasa

pre 2 godine

@Samo jako i snazno,

Zena sa falusom nije zena vec muskarac. Isto kao sto muskarac u zenskoj haljini sa bradom nije bradata zena vec muskarac. Dok ne osvojite osnove biologije ne treba da komentariste ovake stvari, drzte se fudbala.

WillyWonka

pre 2 godine

Svako ima pravo na svoj izbor. Vremena se mijenjaju, a činjenice govore da se i društvo mijenja i da je sve veća emancipacija dovela do velikih promjena u poimanju braka/zajednice muškarca i žene kao jedinog društveno prihvatljivog modela.
Dakle, to više nije tako. Poznajem jedan broj žena koje su se odlučile da imaju dijete, ali ne i životnog partnera. Nekad bi takva žena bila proglašena prostitutkom, a dijete kopiletom. Danas je ipak bolja situacija po ovom pitanju i žene koje su izabrale ovaj put prihvaćene su (manje-više) u okruženju, nema više onog podozrenja koje je nekad bilo standard. I to dobro funkcioniše sve do nekih godina kad čovjek (ipak) zatreba partnera i osjeti se usamljenim i ostavljenim. Onda se vraća prirodni poriv za nekim ko će biti s tobom "dok vas smrt ne rastavi". I znam, kad dođe taj period, osobe koje su same jako pate.

Marko

pre 2 godine

Kad bi Azdejković ili bilo ko drugi zaista mogao da odgovori na ovo pitanje dobio bi Nobela.
Žene kod slavnih ličnosti osim toga što su slavni svakako privlači upravo to što ne haju za tudje mišljenje i što imaju harizmu koja pokreće masu.
Ali takodje bi se složio da niko ne zna da li je ovaj Italijan zaista ono što želi da bude ili je samo "showman" upućen u to kako se stiže do slave.

Los Angeles

pre 2 godine

@ne znam gde teram: Kakva glupost. “Čovek” nije osoba koja se po maminom savetu odvali od učenja, onda radi za malu ali sigurnu platicu, i izrodi decu pre 35 godina. A onda sa 40 pukne u životu, i obično se razvede i oboli psihički. Čovek je upravo osoba koja je čuvala svoju nezavisnost, koji se iživeo i prošao sve i svašta, izgradio se profesionalno, i rešio da predje u sledeću fazu života sa sebi sličnom ženskom osobom. A za to vreme ovi koje ti uzimaš kao primer, mogu samo da budu ljubomorni, dok ih gledaju iz svoje Kie ceed, ili Megana, Hyundaija i slično, dok im deca vrište do besvesti jer žive u porodici prepunoj nervoze.

neinformisan

pre 2 godine

Mia, kako ti nije palo na pamet da je sramota da delis ljude po nacionalmosti kad se vec izdajes za kulturnu? Pa to ti je kao da samoj sebi skaces u usta. Jedan taj primitivni srpski muskarac ti je otac pretpostavljam..

Sandra

pre 2 godine

E neka si mi Ti objasnio zašto mi se svidja :D. Nevera. Šok sam doživela u Bolonji, gospođa u godinama skockana kao sa naslovnice, vozi bajs u štiklama. Znaju ljudi da teraju modu, rođeni su s tim. Svi lepi i doterani kao lutke.
Stvar je ukusa ko je lep i o tome ne treba raspravljati. Mene podseća na Džonija Depa iz mlađih dana. Lep k'o lutka.

Bdd

pre 2 godine

Aman bre samozvani poznavaoci ženske psihologije tako vaskoliko pronikli u to šta žene privlači, odmorite malo te muške glavice.

Zanima nas bukvalno samo da li nam se diže raspoloženje na lika ili ne, neće nijedna da razgovara o filozofiji i astrofizici sa njim. Valjda možete bar toliko prostu stvar da skontate.

Bluesteel

pre 2 godine

И Оливер Мандић се шминкао на сцени па је после ишао на ратиште. И шта ћемо сад Аздејковићу?? Да мало раздвојиш своје перверзне мисли од шоу бизниса?
(комша, 31. maj 2021 20:47
Hahaha,isao je kako da ne. Slikao se po porusenom Vukovaru kao i dosta njih. Kad je bilo gusto takvi nisu ni omirisali barut. Kako neko moze biti naivan ovoliko?

disko nindža

pre 2 godine

ne pratim Eurosong odavno (silne decenije). Nisam ni ovaj. U vestima sam procitao da su Talijani pobedili. I cudi me da je i nedelju dana posle to tema.
Svka cast gospodinu Azdeljkovicu na spinu koji ne moze a da ne upali.
Zene vs. muskarci i ko koga tu... Nema greske.

tiberije

pre 2 godine

Muskost kao ideal kulturnog establišmenta je izumrla 70-ih godina prošlog veka
Tada su zvezde bili Klint Istvud, Burt Reynolds, Čarls Bronson a u 80-im nam uvalise Tom Kruza i napumpanog Svarcenegera

Vanja

pre 2 godine

Za tog lika do juče niko nije čuo...da se prošetao Knez Mihajlovom sa tim stajlingom,sve se plašim da bi neka uzdisala za njim...nego bi ga gledala kao nekog ludaka,čudaka ili šta već...
(Spetnaz, 31. maj 2021 23:58)

Stereotip balkanca. Ne razlikuje scenu od stvarnog zivota. Ne razlikujete ni teretane, sportske terene od Knez Mihajlove pa stoga tamo setate u patikama za trcanje, trenerkama i logorskim frizurama.

@Kad me vide oci sire, zene vole oficire

pre 2 godine

Znaci ako treba da se sminkam, nosim suknju da bih se svideo zenama, izvinite zene, ipak cu ostati out i zatupljen. Ko poslednji izadje, neka ugasi svetlo.
(Kad me vide oci sire, zene vole oficire, 31. maj 2021 21:27)

Koliko tebi nista u stvari nije jasno i koliko sminka nema nikakve veze... Kod tebe je svetlo odavno ugaseno.

Anja

pre 2 godine

@Willy Wonka
Niste u pravu u potpunosti. Mnogo više žena ima upravo suprotno iskustvo, imaju partnera i decu, žrtvuju se za porodicu, idu na posao i preuzimaju na sebe 90% kućnih obaveza i na kraju, kao što kažete kad dođu u neke godine, shvate da nemaju partnera i da su suštinski same. Što je još gore, zapravo nikada nisu ni imale pravog životnog partnera. Zato imate sve više razvoda u "starijim" godinama. Ženama nije više dovoljno da neko samo fizički bude tu prisutan. Mnoge žene, međutim, ostaju do kraja života u tim sumornim brakovima jer nemaju materijalne mogućnosti.

gost

pre 2 godine

Trik je u tome da vam šoubiz kreira vaskoliku realnost. Zbog profita. A vi mislite da se radi o autentičnom "boli me uvo za sve" konceptu.
By the way, Rojeri s Moravu su prije 40+ godina štiklali i šminkali, parodirali.

Vesele osamdeseta

pre 2 godine

Italijan je prekopirao stajlng Adama Anta, koga se ove nove generacije ne secaju. Inace pored navedenih primera iz muzila, ceo novi talas 80ih je bio takav, satiran, nasminka, feminiziran i bili su obozovani od devojaka. Kajagogo, Boy George i Culture Club i ostali ( ko se seca naslovnica lista BRAVO zna o cemu pricam). Pa eto sada cerke a mozda i unuke tih devojaka obozavaju Italijana, nista cudno.

Iluminat

pre 2 godine

Najači su mi ovi što kažu ovo ili ono nije normalno. Ok nije normalno šminka i helanke slažem se ali nije brate normalno ni napucan od steroida, vene poiskakale izledaju ko creva za kobasice i tetovaže ko tapete. Freak show i jedni i drugi. Da se razumemo i ja imam tri tetovaže ali se ne plavim ko štrumf. Ne pada mi na pamet da pola života provedem u teretani ali to ne znači da ne izledam kao muško. Nikad mi nije bio problem da nadjem devojku. Šta ćemo sad, ajde lepo sad i bilderi i isfeminizirani udri te po minusima ako će vam tako biti lakše.

NikolaBg

pre 2 godine

Za tog lika do juče niko nije čuo...da se prošetao Knez Mihajlovom sa tim stajlingom,sve se plašim da bi neka uzdisala za njim...nego bi ga gledala kao nekog ludaka,čudaka ili šta već...
(Spetnaz, 31. maj 2021 23:58)

Pa da, nažalost bio bi isprebijan, to samo govori o našem stanju mentaliteta i mozga. Propadamo po svim šavovima.

Darko

pre 2 godine

Na stranu što od Zeppelina i Grete Van Fleet nemamo likove poput ovih italijana. Meni lično su gotivni i ne vidim problem da se sviđaju i muškarcima i ženama. Ali nekako mi je teško da percipiram kako gay muškarac vidi stvari iz ugla straight žene. Mada ko zna...

Vera

pre 2 godine

Jedan gej muskarac komentarise fenomen popularnosti drugog muskarca kod zena a u komentarima sami muskarci objasnjavaju tim istim zenama sta je ono sto one zapravo hoce. Lele

Milan

pre 2 godine

Teško je Srbinu udovoljiti. Nevaljaju Hurigenke ne valja italijanski roker. A ko je po vašoj meri? Mnogo se bre zamislite, pospite svi po jedno pivo pa iskuliraj te.

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Muškarci ne shvataju da žene u muškarcima vide "materiju za oblikovanje". To znači da ovog momka gledaju kao lepog muškarca koji se maskirao, a one će već Tu "masku" da mu skinu.

Bronhitis

pre 2 godine

Ama ljudi, jedno je scena a drugo privatni zivot. Ja scenu dozivljavam ko glumu. Taj Italijan je privatno sasvim drugo. Kladim se da niti ima šminku niti štikle. To je sve estradni trik. Oliver Mandić je u spotu bio našminkan i u haljini, a privatno mačo i dobrovoljac na ratištu. Žene i devojke isto to znaju i vole ih takve, originalne samo na sceni.

koki

pre 2 godine

Ovaj Azdejkovic je promasio vek. Zaostao u vremenu i prostoru.

Drugo nisu ovi svi isti koje je pomenuo. Prins je bio ektremno nizak, imao je probleme zbog toga, imate xy prica o njemu da se propinjao na prste kad prica sa nekim ko je visok. To mu je bas smetalo.

Pa Tom Kruz je sta radio. Od toga da mora da sedi u stolici koja je vislja od drugih, do toga da mora uvek na slici da stoji ispred Nikol koja je bila vislja od njega, do stikli i operacija da bi povecao visinu.

Tako da ne treba se sprdati sa ljudima. Neko resava svoje probleme i komplekse, a neko misli da je to moda.

goran

pre 2 godine

Pa nije mi jasno u cemu se razlikuje talijan od balkanskih muškaraca, on štikle a oni torbice do struka sto je i više nego užas :)

Stalker

pre 2 godine

A ti si Stalker-u verovatno Maneskin-ov PR ili licni menadzer ili verni pratilac pa imas informacije iz prve ruke.

Pogledaj neki njihov intervju - Damiano objasnjava da je bio sasvim drugaciji dok ga drugi nisu nagovorili da prati trendove.
(tarkowski, 1. jun 2021 20:29)

Ništa od toga, bar još uvek ne. Imam pametnijeg posla nego da gledam intervjue sa Damijanom, a mislim da si to izmislio ili pogrešno protumačio nešto. Ako nisi ostavi link tog intervjua pa ću ja da prosledim dalje da se svi zajedno bavimo ovim važnim pitanjem. Evo jedva čekaju da saznaju.:) Osoba koja mi je ovo rekla zna sigurno mnogo bolje nego ti i ja. Nije ga ona nagovorila nego ohrabrila. Imaš sreće da tek sad čitam komentare inače ovo tvoje "retoričko pitanje" bih video nikad. Manje se pravi pametan, ne znaš sa kim sam pričao, a ni šta sam gledao.

Ja

pre 2 godine

sustina je jednostavna, nije mi jasno kako to drugi ne vide, kad si faca mozes da se obuces kao gej i bices faca, kad nisi nikakav imidz ti ne moze pomoci. lik je harizmatican, slobodan, iskreno uziva u svemu sto radi i to privlaci ljude, sa tom energijom bukvalno, sto kaze citirana devojka u tekstu, moze govno da stavi na glavu i opet ce biti faca
(vlada, 31. maj 2021 20:29)

Upravo! Htedoh nesto da napisem, ali ti si to vec lepo sumirao. Damiano je privlacan jer prsti od muzevnosti, a ne zato sto mu muzevnost fali.

Jelena

pre 2 godine

Baš me zanima koliki bi procenat naših devojaka tog lika predstavilo mami i tati kao dečka...
(Spetnaz, 31. maj 2021 23:55) 

Mojoj mami se svidja i bila je odusevljena nstupom. A i cerki. Mama ima 71 godinu, a cerka 15. Tako da...sta da vam kazem, osvojio je sve generacije.

Miskec

pre 2 godine

"Ja ću zamoliti da se već jednom svi skinete ženama sa grbače, ima da volimo šta nam se voli i da gledamo šta nam se gleda!!! A ovog biserka što je potrčao da nam ‘objasni’ kako žene vole grubijane pa su je l’ te same krive što su zlostavljane treba da bude sramota.
(TikisMikis, 31. maj 2021 23:37) pre nego sto zatrazis da ti se neko skine sa grbace, nauci da pises, da se izrazavas, tako da te se moze razumeti. A onda komentarisi...
(BGD, 31. maj 2021 23:57)"
Ne bi bilo lose da se i ti opismenis, pre nego sto komentarises druge 'da TE se moze razumeti'! Svasta!!

Goksi

pre 2 godine

Ova fascinacija nije ništa čudno. Žene su oduvek padale na rokere i frontmene, s tim da je to uglavnom važilo za one koje baš vole taj tip muzike, energije, muškaraca.
Ovo sada je šire, posledica "hajpa" jer "padaju" i one koje inače ne bi primetile Damijana da su ga recimo slučajno videle na YouTube-u ili slično, a kamoli bi pale na muškarca u njegovom fazonu u nekom slučajnom viđenju takvog, verovatno bi čak imale negativnu percepciju.
Ovako svoje afinitete pravdaju njegovom vanvremenskom harizmom, iako momak nije energičniji ništa više od narednog ili prethodnog rokera, ali je stvar senzacije koja žene "tera" da se fokusiraju na njega i percipiraju ga u najsitnije detalje, verujuċi da je on veći od samog fenomena senzacije, što će tek vreme pokazati.

NS

pre 2 godine

''Npr zasto likovi poput Roger Vatersa i slicnih, ili bendova poput Roling Stonsa izadju najnormalnije na binu.'' Nisi u pravu. Pored odlične muzike, popularnosti Pink Floyda je mnooogo doprineo i njihov scenski nastup, posebno u vreme legendarne The wall turneje. Zapravo, većina današnjih scenskih efekata je improvizacija standarda koje su KISS i Pink Floyd postavili tokom 70ih i početkom 80ih. A i Stonsi se nekada davno bili mladi i ekstravagantni. Pogledaj snimke na yt iz vremena dok je još bio živ Brajan Džons.
U komentarima se pominje i KISS- Džin Simons nosi šminku tj masku, kostim i čizme sa platformom, ali njegova seksualna orjentacija je nesporna. Pre pojave side spavao je sa nenormalnim brojem žena, uključujući i Dajanu Ros, Šer i mnoge druge poznate lepotice iz sedamdesetih i osamdesetih. Čitao sam mnoge intervjue sa njim, često su ga želele baš takvog, kostimiranog, u ulozi ''god of thunder'' i zamišljale da on nije čovek već neko biće iz istoimene pesme. Zaboravljamo da i žene imaju pravo na svoje fantazije i perverzije :)

Nataša

pre 2 godine

Meni je prelep i to je nepromenljivo. Jednostavno je "moj tip". I da nije popularan, ja bih ga primetila na ulici, u prolazu, marketu, i slično. I nije sve u izgledu. Mada on svojim izgledom, i ponašanjem pokazuje i kakva je osoba... Topla i neposredna. Osoba koja voli ili još bolje, stvara r'n'r kod mene može imati samo plus. Ja to slušam od osnovne, i kraj. Ja nisam takva od juče, već sam takva od kako znam za sebe, maltene. Još kao klinka, kad vidim nekoga da se izdvaja iz mase, sluša dobru muziku, i ima ima svoj fazon, to bi mu bio veliki plus. Još ako je i ovako premeden... 😊 Što neko napisa... slično se sličnom raduje. Pritom ne mislim na tetovaže, jer ih sama nemam... Mislim na slične neke izbore u životu, ukus, temperament, energiju... Čovek je super. Glupo je dalje raspravljati, stvarno. 🙂

Nucky Thompson

pre 2 godine

Lik je lijeo, ima divne i pravilne crte lica. I stvarno, sta god da stavi na sebe bice lijep, cak i govno da stavi na glavu. Ali ovaj Azdejkovic se nalupao zestoko. Zivim u NY/NJ niko ne nosi sive trenerke i ostalo sto covjek spominje. Gospodin Azdejkovic cini dve greske: 1- mnogo generalizuje
2- kad bi bilo ko odgovorio na pitanje sta zene zele, bio bi najsuspjesnija osoba na svijetu.
Gospodjo iz Italije, vidite Italijani su dijametralno suprotni muskarcima u Srbiji/Bosni (odakle dolazim). Feminizirani su, uske farmerice, sa onim salovima oko vratima, dok je nas Balkanac zaista u trenerci, osisan na keca, i kako vrijeme ide to imaju sve vece torbice oko ramena.

Koji hit

pre 2 godine

@Ceki oprotunista
A sto bi dolazio na veceru kod tata Fabricija u kako kazes punoj ratnoj opremi?
Ajde da ne uzimamo poznate muskarce za primer, ali npr ni Bjonse i Rijana ne idu u trikoima za scenu na veceru wtf

jeee

pre 2 godine

molim strejt muskarce da prestanu da nam objasnjavaju kakvi muskarci su po njihovim ukusu. ovaj je lepotan i zanimljiv. imate i vi svoje sex simbole, ne pamtim da su zene komentarisale ovako. aj oladite vise.

Ne brinite, velika vecina nas je zdrava

pre 2 godine

Jes, kako da ne. To je ono kad pomislis da je uzak krug tvojih prijatelja i kolega "ceo svet". Ili kad pocnes da donosis zakljucke o fenomenima modernog vremena na osnovu pisanja citalaca internet portala ili nekakvih blogera influensera. Valjda opet smatrajuci da je to "ceo svet".

xl

pre 2 godine

žene ga vole jer je lep, popularan, pobednik i pevač u rok bendu a ne zato što je u štiklama. Našminkaj se ti (ili bilo koji drugi muškarac) i izađi u štiklama pa vidi hoćeš li biti privlačan

Tetka

pre 2 godine

"Ja mislio do večeras da se žene lože na bradate, znojave drvoseče, u kariranim košuljama, sa pogledom koji seče ko sekira.."

Što da ne, ako je drvoseča lep i naočit! Imam takvog jednog kod kuće.
A Damiano je lep kao lutka! Još uvek malo žgoljav jer je mladac, ali ono lice kao da je sam Mikelanđelo klesao.
A neko ovde pomenu Nebojšu Bakočevića ... majko mila, kakav je to frajer bio, dođe mi da zavijam na mesec.

JaSamTreb'oBit'ZdravkoColic

pre 2 godine

A da pogledate neki Colicev i Mandicev nastup iz 70. i 80? Ili da razmislite o tome kako se sminka Djule? Al' nasi pa ne ide da popljujemo, zmurecki ce ih hvalimo, ako treba. Znaci, scenski nastup, nije ono kako ides obucen po zenu i bebu u porodiliste, sa kumom na pivo, itd...

Gile

pre 2 godine

Momci...
"Ja sam odvec star" sto bi rekao broj 1 iz Alan Forda (sam citat to govori) ali mogu jedno da vam kazem iz iskustva.
80-tih sam imao dugu kosu, busio usi, nosio pocepane pantalone, kaubojke, martinke sve i svasta u prevodu. Jedino se nisam sminkao a bilo je i takvih.
Ribe su i tada otkidale na takve tipove a mi smo se otkidali od xxx i to nam je bila "jedina preokupacija i zanimacija". Sto duze i sto cesce a samo "disko misic" je bio bitan.
Nismo imali sve ove danas tehnicke stvari koje bi nam odvlacile paznju. Ramislite malo o tome!

Komša

pre 2 godine

Autor je pojednostavio stvar na stvar u želji da istakne prednosti svog pogleda na muškost u odnosu na predstavu koju imaju "surove muškarčine".

Žene vole Italijana?!

Koje?
Koliko njih?
Tri i po milijarde žena ili grupa zena sa društvenih mreža?

Neke su žene pratile vojnike...Ne sve žene...I ne sve vojnike...

Ja sam ubedjen da i pored evrovizijske promocije i nesumnjive podrške LBGT zajednice (i feministkinja - onako "iz inata") postoji jedan broj žena kojima je stvarno ovaj momak simpatičan a da nekima i izgleda baš privlačno.

Setimo se kako je SFRJ dočekala emisiju "Oliver Mandic i Beograd nocu" - masa ljudi je bila šokirana ali taj isti Oliver ,takav kakav je u to vreme je uvek bio vidjen sa nečim što smo tada zvali "jaka riba".
Dakle - odredjenom broju žena (svakako ne svom ženskom rodu) Mandic je bio privlačan,trudile su se da budu u njegovoj blizini a on je čovek birao "kvalitet" ...

Ništa čudno.
Bio je dovoljno različit a to privlaci odredjeni broj žena (kao što "čudne" žene privlače odredjeni profil muškarca).

I tu je autor u pravu - treba biti svoj,različit.
Ali to ne znaci da treba natuci neki šešir jer ga nosi trenutno aktuelni glumac ili kupiti žensku tašnicu jer je ima ovaj mladic npr.

Imali smo pankere,metalce,šminkere ,rokere koji su "bili svoji" a u stvari kopije koje su pratile trendove...
Nije sve tako jednostavno.

sasa

pre 2 godine

@Bata

Ti si sad pa neki ekspert za "busene"?
Ovake se skoro pa uvek najbolje udaju, tako da ti te svoje teorije "kako bi zene trebale da zive" mozes da okacis macku o rep.

Crossroads

pre 2 godine

I tako prodje im zivot u analizama, predvidjanjima tumacenjima….bla…bla…bla.
Zivot je sasvim na drugoj strani, spontanoj
(Moler, 31. maj 2021 23:09)

B R A V O ! ! !

hot

pre 2 godine

U Srbiji lepo ponašanje i prostojnost mešaju sa nedostatkom muškosti . Odnosno muškost je uglavnom bahatost i nevaspitanosti . Eto uverenja !

Protoss

pre 2 godine

U celom ovom ludackom i civilizacijskom svetu, gde se svi prepiru oko jakih, lepih, stavova, misljenja, pogleda, najvaznije je sacuvati zdrav razum, dusu, sebe, jer ti ih niko nikada nece vratiti, a ni ti sebe pravom putu... Ono sto sam naucio iz svog ugla sa svojih 30 tak godina, a prosao sam mnogo mnogo stvari u zivotu, koliko god da imas kvaliteta, uvek ce biti tu mnogi da ti se priblize iz najbolje namere, ali na kraju da te uniste.

Hmm

pre 2 godine

Boze kao da je jedini muskarac na svetu koji se ikada pojavio ovako obucen na sceni! Nijedan rok muzicar tokom 70-ih ili 80-ih nije imao slican stajling, sminka stikle i duza kosa? Svasta vi napisaste ovde. Ali hit su mi ovi komentatori koji su razlog njegove popularnosti nasli u parama?! Eeej, kakvi su to kompleksasi Boze me sacuvaj. Pa za ovog decka je vecina cula sad tokom Evrovizije, odakle njima informacija koliko je bogat i da li je uopste? Licno, decko mi je mnogo mrsav, ali ima lepo lice. Odlicno peva. Neko ga je uporedio sa Adamom Antom i Dzonijem Depom iz mladjih dana. Pa otprilike tako moze da se svede njegov lik. Vama kojima su idoli Ceca i njeni klonovi pa mrzite ostale devojke ili zene jer vas i ne gledaju zelim da porucim da se morate prvo pogledati u ogledalo. Takvim stavom sigurno odbijate svaku normalnu devojku jer ih ima. Iako vi tvrdite suprotno.

Mića

pre 2 godine

Ja mislio do večeras da se žene lože na bradate, znojave drvoseče, u kariranim košuljama, sa pogledom koji seče ko sekira..
(Sreten, 31. maj 2021 23:08)

Upravo si opisao naslovnu stranu gay časopisa, ali bukvalno.

voodoo

pre 2 godine

Neke vole takve, neke one nabildovane, neke one sa bradicom ... neko ima vise tipova ... Da svi imamo isti ukusu bilo bi bas zaguljeno, svi bi navalili i potukli oko istog tipa zene ili muskarca. Tako da ne kapiram tkzv "macho" tipove sto se primaju toliko i cemu ta potreba da oni tumace i obrazlazu zasto se nekim zenama svidja neki tip muskarca. To one znaju bolje od vas i apsolutno njihova stvar, ti trazi onu kojoj si ti prototip. Takodje kad ste vec toliko maco cemu tolika nesigurnost da odmah napad na ceo zenski rod i to onako poprilicno uvredljivim tonom. Da se zapita covek da se ipak i vama vise svidja ovaj "umetnik" nego zene pa zato takva ogorcena reakcija u pokusaju skrivanje od samog sebe?

atomci

pre 2 godine

Po 100ti put, od cega vi pravite sou, ovo je radjeno 80tih, sa sve sminkom i stiklama, bendovi KISS, Motley Crue, alo gde vi zivite covece?! Ovo nije nista novo niti unikatno i pre su se zene lozile na takve likove iz navedenih bendova...