Ponedeljak, 22.03.2021.

15:48

Oglašavaju se glumci i poznate ličnosti o slučaju Lečić

Izvor: B92

Oglašavaju se glumci i poznate liènosti o sluèaju Leèiæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

128 Komentari

Sortiraj po:

Niko

pre 3 godine

Ne znam cemu iscudjavanje sto joj niko ne veruje? Zenu su same krive, ovde su zene zlobne, proste, manipulatori, neobrazovane , i kao takve do vece plate ili polozaja su uglavnom stizale preko kreveta. Ko god kaze da to nije tacno ,laze. Koliko znam obrazovanih zena koje su izgubile ili nisu dobile posao zbog ljubavnica, onih zenturaca koje nisu prezale ni od cega. Sta se desilo u ovom slucaju ,dokazace sud a ne razularena rulja. Samo bih zelela da cujem pricu obicnih zena, koje nemaju poznate prijatelje, tate advokate , a koje prolaze u dlaku iste ako ne i gore stvari.

fkv punks

pre 3 godine

Dokle više sa ovim.Prijavi policiji i nadležnima.Pa nek se oni bahću sa tim,a ne da iskaču iz svakog ćoška i frižidera.Trebalo bi stvarno odjaviti net i u pećinu.Ispiranje mozga.

Boki Moravac

pre 3 godine

Neki rekoše mogao je svaku da obrne...možda, a onda bi da obrne još jednu a ona neće.Tu počinju problemei za obrtača i želja da izgura do kraja a još ako je bahat kao dotični skoro bi se reklo da je ipak silovao.

dule

pre 3 godine

da se odmah u startu razumemo, ko je silovatelj u zatvor 40 godina i naravno kastriranje ali ne zaboravite da je neko kriv kad se to dokaze. Kid nas se izgleda mora dokazivati nevinost a ne krivica. Sacekajmo da se slucaj zavrsi pa onda pucajmo. Isto tako za lazno optuzivanje idenricna kazna. Od kud nekom pravo da nekom unisti zivot tek tako sto ce izaci i reci da je silovan. Sve razumem ali cekanje od 10 godina je nedopustivo. Vracam se na pocetak, silovateljima 40 godina robine i kastriranje.

Jelena

pre 3 godine

Ovo je opšte ludilo. Da neko tako samo privlači pažnju, ne verujem da je moguće. To su ozbiljne stvari i nisu za zezanje. Ružni su komentari o tome kako je to "moda", jer tu o modi nikako nije reč. Strašno.

lemaya,povučeni posmatrač sa strane

pre 3 godine

ja mogu reći,a tiče se svih optužbi za silovanja,zlostavljanja koja su u jeku poslednjih meseci u glumačkoj industriji u Srbiji,:da prestanemo da slušajući medije odlučujemo ko je u pravu i davati unapred podršku bilo kome,tužilaštvo služi da svaki aspekt priče proveri i istraži sve činjenice,. E kada oni sa zvaničnom izjavom(optužbom ovakvom ili onakvom) izađu u javnost,tada donesemo sopstveni sud ,individualno viđenje ove stvari,barem onaj koga to zanima. Mene i ne toliko preterano ,ali nebitno ipak mislim da tako treba da funkcioniše bilo kakav pravni postupak. Dosta više bre sa paljenjem lomača i pripremanjem vešala unapred ,ne znajući ništa iz same priče,situacije koja se zbila ili nije.

malisa

pre 3 godine

To što je snimljeno je u dogovoru njih dvoje i izrežirano jer je taj snimak korišćen u filmu.
Sama činjenica da je snimak koristila u filmu ruši sve u vezi toga.
(466453, 22. mart 2021 23:59)
---
u kom filmu?

mačku o rep

pre 3 godine

Kada pomislim na onu reklamu sa Lečicem, zgadi mi se život.

Bilo silovanja ili ne, sigurno je da nijedan gospodin njegovih godina, ne bi imao odnos sa toliko mlađom koleginicom, u tome ima nečega degutantnog, (ko ima decu shvatiće), po godinama može unuka da mu bude. Takvih kao on na pravnom fakultetu ima na hiljade. Jednostavno fuj!

A i ta glumačka profesija polako počinje da mi se gadi, jel ima tamo neko sa talentom, ili je sve "veza" "nepotizam" "razvrat i blud"?

Maja

pre 3 godine

Ja sam 1977 godiste i secam se da sam kao klinka simpatisala Lecica dok sam gledala Sivi Dom. Elem, u ranim dvadesetim sam ga par puta u prolazu videla na mestima gde sam nocu izlazila (to se ranije zvalo diskoteka, pa posle klub, ko zna kako se sad zove :). Bio je sa nekim mnogo mladim devojkama i uvek mi je bio jeziv: imao je neki egp-predatorski stav kojim je zracio. Da napomenem, ja sa covekom nikad nisam imala nikakav kontakt, samo sam ga videla u prolazu. Iskreno, bojim se takvih tipova. I ovaj snimak razgovora njega i ove zene se potpuno uklapa u moj instinktivni utisak o ovom coveku: "Jel znas ti ko sam ja, treba da budes srecna sto ja hocu da stavim svoj ... u tebe!" Manijak, bezi glavom bez obzira od njega! Jadna njegova deca da ovako govori njihov otac :(

Bvv

pre 3 godine

"kad im odgovara i kad im imponuje,onda im je lepo.kad ne odgovara silovanje."

Pa da, kad želiš i kad je lepo onda je seks. Ako ti ne odgovara, onda je silovanje. To je bukvalno definicija silovanja - seks bez pristanka, seks koji ti "ne odgovara".

Evo, ako nije baš jasno, zamisli da je tvoja pozadina u pitanju - ako ti odgovara, sve je u redu, ako ne želiš, onda je silovanje. Je l jasnije malo?

marko

pre 3 godine

zasto su ljudi instinktivno na strani silovatelja..a nikad zrtve? sta zene treba da urade da dobiju trunku postovanja..ne samo u ovoj drzavi nego i na ovoj planeti....koliko duboko ide ta mrznja ka zenskom rodu

rosi

pre 3 godine

Ukoliko vam nije jasno zasto devojke cute o ovome, pogledajte seriju "Unbelievable". Ukoliko vam i posle toga nije jasno, onda ne znam... Mi smo obolelo drustvo na svim nivoima nazalost.

Rob Sinji

pre 3 godine

Znači od sada svaki sex mora da bude snimljen ? Jedino tako mogu da dokažem da je bio dobrovoljan a ne prisilan nakon deset godina. Na vrata stana i automobila nalepnica područje je pod audio/video nadzorom pa neka ona razmišlja.

zrnce

pre 3 godine

Na sta je spalo Srpsko glumiste, optuzivati nekoga bez dokaza i argumenata je skociti sam sebi u stomak...siovanje je teska rec, pre bih rekao da njih dvoje imaju nekih nerasciscenih racuna od ranije..ili mu nije dala ili on nije htio neki razlog postoji...mislim da bi bolje bilo da rade svoj posao za koji su se opredelili a ne da prave rijaliti preko medija....mnogo mi fale legende poput Bate stojkovica, Pavla Vujisica Gidre, Dragana Nikolica......uzivajte sad u ovom rijalitiju

e

pre 3 godine

Čitam komentare i sve sam više sklon da poverujem u one tvrdnje koje kažu: Živimo u ovoj zemlji i čuda se svakodnevno dešavaju. Politički neistomišljenici bivaju zgromljeni na bezbroj načina. Preporučujem mladim da beže odavde jer ukoliko razmišljaju slobodno, drukčije od zvanično odobrenih ne piše vam se dobro. Zato što pre odete izbeći ćete traume koje će vam biti nametnute.

Ray Donovan

pre 3 godine

Silovanje je za zatvor na duzi period. Svaka osoba koja ima sansu da kaže ne bez da bude fizički ugrožena nakon toga, ne može biti silovana.
Zloupotrebu funkcije treba kažnjavati. Ali, Svaka osoba koja manipuliše osobu na položaju ne bi li napredovala u karijeri, i u isto vreme koketirala na granici ne pristojnog, nema pravo da se oseća kao žrtva jer je taj neko na položaju pomislio da može da se očeše sa strane. Da napomenem, bez da je išta bilo na silu.
Poslusao sam audio snimak na youtube-u, I nisam osetio da se devojka uopste ustrucava. I dok on ne zna da se razgovor snima, ona glumi.
Ako sam pogresio, zaista se izvinjavam.

Celer je hrapav, grubijan celerski

pre 3 godine

Jasno...od sada pored zena kao pored turskog groblja, kada prigusti platis i zahvalis se, em je postena transakcija, em je jeftinije, em bolje mogu da koristim svoje vreme.
Ovako, sve te devojke sa kojima sam bio (koje su necije sestre, cerke) ce moci da kazu kako sam ih u nekom trenutku "neprikladno dodirivao" i gledao "onako" sto ce kod tih devojaka (koje su necije sestre, cerke) ostaviti dubok trag i traume za ceo zivot.
Dakle, tursko groblje!

ultrasrbin

pre 3 godine

(major gavrilović, 22. mart 2021 21:03)

Problem samo sto je razgovor koriscen u filmu pa je diskutabilno da li je bilo tako po scenariju.

tzar bomba

pre 3 godine

Bilo bi lepo da su stvari tako jednostavne! Svako od nas ima svoju vetziju istine a moguće je da se ona stvarno oseća povređeno i iskreno misli da je silovana a da on isto tako misli da nije uradio ništa loše. Mnogo je tu nijansi sive. Jedino što je iz snimka kristalno jasno je da je Lečić teški primitivac, iskompleksirani narcis i da je sramota da nam je takva ličnost bila ministar kulture. Mada nije i jedini ministar koga treba da se stidimo
(Milan, 22. mart 2021 22:43)

BRAVO

tzar bomba

pre 3 godine

Jedno je jasno. Sto dalje od Balkana i trazite iskljucivo zapadnjake. Nemci su super.
(Devojke bezite odavde, 22. mart 2021 22:54)

Aufiderzen, arbeit macht frei.

NikolaBg

pre 3 godine

Ne verujem ništa u izjave dotične glumice, ovaj put sam na strani Lečića, Aleksić je nešto drugo. Sve mi se čini da je ovo sve jedna maskarada za široke narodne mase i prelazi već u histeriju. Ispada da ako nedaj Bože ja kao muškarac slučajno pogledam lepu ženu na ulici biti proglašen za manijaka. Smatram da je sve ovo neka propaganda i silovitost koja već prelazi u preterivanje. Najgore od svega je što se odjednom pojavi sto žena koje je ćutalo. To je po meni sve mutno i sumnjivo, možda i potplaćeno da kaže neistinu.

Matori Laki

pre 3 godine

Setite se ko je Leka, koju političku funkciju ima, u kojoj zemlji živite i shvatićete o čemu se ovde radi. Još kao odmah "procuri" navodni snimak ovo ono. Leka je uvek bio faca i šmeker, a to je i sada ovako mator, i gomila žena se loži na njega. Baš mu treba da siluje ovu nebitnu, može samo da izadje na ulicu i zalepiće se 20 boljih. Našli ste koga ćete, jednog od tri najveća frajera domaće kinematografije.
(Lola, 22. mart 2021 22:57)

Jeste, sećam se, i veliki "demokratski" revolucionar. A poznato je da revolucija po pravilu je(d)e svoju decu. A i ova reklama što se trenutno valja na tv mu dobro leži.
A ovih 20 što će da se zalepe, neka ponesu ono iz njegove reklame. Zlu ne trebalo, da se nađe.

max

pre 3 godine

Jasno je da on misli da je nije silovao jer je bii malo grub ali to tako treba a što je rekla ne u stvari je mislila da jer on je veliki čovek veliko ja.Mislim fa je iskren jer on to tako shvata i još je nezahvalna jer zreba da je sretna jer je ON njoj posvetio pažnju.Vidi se po njemu da je u velkim visinama i prepozentan.
Kako je bilo njoj to i nije bitno ko pita te male nove glumice neka ćute.

Korina

pre 3 godine

Ja se samo nadam (i pomalo strahujem) da ce mlade glumice zrtve nasilja biti vrlo odgovorne u lavini koju su pokrenule jer ce u protivnom veliku stetu naneti svim onim devojkama i zenama zrtvama koje ne mogu da naprave medijsku buku, iza kojih nece stati zvucna imena, koje ce u svojoj borbi ostati same i ponizene.

voodoo

pre 3 godine

Pa vidi, taj Lecic nije,kolko ja znam, morao nijednu da siluje jer je imao prolaz kod svake, tesko mi da poverujem da je morao da siluje, bas tesko..
(C i n i k, 22. mart 2021 22:43)

Samo sto ga je snimila kako priznaje, a da ne pominjem da joj jos kaze kako treba da joj bude cast sto je on ... mislim ... sta reci zaista. A to sto "koliko ja znam" ti kazes, ocigledno je da ne znas. Ja koliko se secam i sa onom mladom voditeljkom/glumicom sto mu je bila druga zena od koje se razveo, razvod je bio veoma bucan, bilo i price o nekom nasilju po medijima ... Tako da ova prica nekih njegovih kolega kako je fin ne stoji. Sto li uopste ovi glumci daju izjave, svi do jednog pocinju sa "ne znam sta je bilo, ali ..." Pa ako ne znas, sta onda pricas bilo sta.

Straight Outta München

pre 3 godine

Najgnusniji zlocin svakako. Ali molim vas... Kako da se dokazu takve stvari posle 9 godina??????
Sta sprecava neku bivsu devojku ili ne mora da bude devojka, da ode u policiju i kaze taj i taj me je silovao pre 9 godina??? Nevin covek moze preko noci da se prakticno oprosti od svog zivota. Unisti se zivot porodici, bliznjima...Ukoliko je covek nevin.
Mislim da se mora naci mehanizam da se zastite nevini ljudi.

dodjite juče

pre 3 godine

Sreca pa ima snimljeno priznjanje.
(uhbaš, 22. mart 2021 22:58)

sta bre snimljeno priznanje
nemojte da ste smesni

prvo,zvala ga je sa unapred planiranim pitanjima kako bi on na to odgovorio i navodni priznao,znaci snimak nema sanse na sud,pišite propalo.

za leku se odavno zna da juri i da njega juri "mlada piletina"

uostalom,ako nam nije jasno kako danasnja elita funkcionise onda smo svim ovim optuzbama sokirani...a nebi trebali sa budemo zato sto se zna da se tamo hefta ko koga stigne

Capitol Theatre

pre 3 godine

Glumice tišina.strašno sta sad te žene rade.nece smeti čovek da ih pogleda.kad im odgovara i kad im imponuje,onda im je lepo.kad ne odgovara silovanje.
(peki, 22. mart 2021 20:23) # Link komentara

Da kad zeni odgovara seks onda nije silovanje a kad zeni ne odgovara seks onda jeste. Sta nije jasno

Sexisto

pre 3 godine

"Leka je moj prijatelj i šta god da bude ja ću biti na njegovoj strani"

Znači njoj nije važno jeste li ili nije to uradio, štite jedni druge i to je to. Bedno.
(wub, 22. mart 2021 21:00)

Nije tačno. Rekla je šta god da bude, biće na njegovoj strani, iako jeste, biće tu, uz njega, to je definicija prijateljstva, a ne samo kad je lepo. Svaka čast za Evu, ovim sam promenio mišljenje o njoj. A ti se zapitaj da li bi bila uz druga da napravi neko s*anje, meni deluje da ne bi.

466453

pre 3 godine

Sreca pa ima snimljeno priznjanje.
(uhbaš, 22. mart 2021 22:58)

To što je snimljeno je u dogovoru njih dvoje i izrežirano jer je taj snimak korišćen u filmu.
Sama činjenica da je snimak koristila u filmu ruši sve u vezi toga.

Dik Tator Čić Vu

pre 3 godine

Ajde, sve je to ok, dokazite...ali ako ne dokazu onda same da snose posledice i da zaborave na karijeru jer im je mesto u zatvoru.Ako je silovao neka ga, sto se mene tice, na 40 godina strpaju u zatvor, a ako nije, doticne wannabe glumice neka se kazne zatvorskom kaznom od minimum 5 godina (bez uslovne). Pa ti gledaj...
(Davor, 22. mart 2021 21:57)


Gde je tu pravda? Zašto ne i njoj 40 godina? Uništila bi nekome život, mlada je i dočekala bi da je puste za razliku od njega, ima račun da rizikuje...

Explorer

pre 3 godine

Ta Eva Ras je bila jedna od najpozeljnijih glumica u svojoj mladosti. Da imas vise od 15 godina mozda bi to znao/znala. Gadi mi se ova nova generacija pahuljica kojima prijatelj znaci kontakt na fejsbuku ili instagramu. Prijatelj znaci i u dobru i u zlu. Pritom Eva nije rekla da ce podrzati njegovo navodno silovanje, ako se ispostavi kao tacno, iako je vise nego ocigledno da nije bilo silovanja. Ona je rekla da ce mu i dalje biti prijatelj, ali tesko je to objasniti nekome ko ne zna sta biti prijatelj znaci.
(Jadno, 22. mart 2021 22:10)

Ma kako bih ikada mogao biti prijatelj silovatelju, pobogu?! Silovanje i mučenje su najgnusniji zločini koji ne mogu biti počinjeni u afektu, jer zahtevaju vreme, to ne može da se desi u trenutku kao npr. ubistvo iz nehata. Počinitelj ima mnogo minuta i sati na raspolaganju da se predomisli, da ne muči drugo ljudsko biće, ali ipak nastavlja sa mučenjem.
Kad bih saznao da je neki moj prijatelj silovatelj, ne bi mi više bio prijatelj, jer to bi bio dokaz da ga nikad nisam ni poznavao.

Jadno

pre 3 godine

Pa baš su Mira Banjac i Eva Ras reprezentativne osobe u ovakvim slučajevima... Ne znam, možda bi njima bila čast da su bile sa Lečičem... ovoj mladoj glumici očigledno nije...
(Bolesni skot, 22. mart 2021 20:24)

Ta Eva Ras je bila jedna od najpozeljnijih glumica u svojoj mladosti. Da imas vise od 15 godina mozda bi to znao/znala. Gadi mi se ova nova generacija pahuljica kojima prijatelj znaci kontakt na fejsbuku ili instagramu. Prijatelj znaci i u dobru i u zlu. Pritom Eva nije rekla da ce podrzati njegovo navodno silovanje, ako se ispostavi kao tacno, iako je vise nego ocigledno da nije bilo silovanja. Ona je rekla da ce mu i dalje biti prijatelj, ali tesko je to objasniti nekome ko ne zna sta biti prijatelj znaci.

Мина

pre 3 godine

Не дирајте Еву и Миру, са толико година у бранши, оне најбоље знају како то иде у свету филма.

Milan

pre 3 godine

@Davor
Bilo bi lepo da su stvari tako jednostavne! Svako od nas ima svoju vetziju istine a moguće je da se ona stvarno oseća povređeno i iskreno misli da je silovana a da on isto tako misli da nije uradio ništa loše. Mnogo je tu nijansi sive. Jedino što je iz snimka kristalno jasno je da je Lečić teški primitivac, iskompleksirani narcis i da je sramota da nam je takva ličnost bila ministar kulture. Mada nije i jedini ministar koga treba da se stidimo

Ja

pre 3 godine

Laneta Gutovića cenim kao glumca ali kao čoveka na osnovu njegovih izjava i od pre ne samo na osnovu ove više ne cenim na žene gleda kao na objekat da ne kažem sad kakav jednostavno nas smatra manje vrednima.A jadni su oni muškarci koji moraju žene da ponize da bi sebe uzdigli kao muškarca.

box

pre 3 godine

Meni je karakteristicno da su svi glumci starije generacije dakle ljudi sa zivotnim iskustvom, listom umereno skepticni i zahtevaju sudjenje i dokaze dok su svi mladi listom vec doneli presudu i Lecic je vec kriv. E sad mladi sa jedne strane i jesu danas zrtve silovanja pre nego ljudi u godinama jel te al opet provejava neki instagram senzibilitet kao da je hajp dati podrsku ili dobiti lajk za aktivnost na mrezi, a izmice nekako (ili se bar tako meni cini) istinska empatija. Sad sam kao zgrozen i pozlilo mi je zbog toga sto se navodno desilo kolegi al to me eto nece spreciti da se pola sata kasnije fotkam u restoranu kako jedem nesto fensi sa samozadovoljnim izrazom lica. Poenta je da treba dokazati stvari i savko ko je kriv po zakonu da odgovara, to uostalom i kazu ovi iz stare garde, ne zato sto navijaju za bilo koju stranu nego zato sto poznaju zivot.

Blek - Chicago

pre 3 godine

Bravo devojke! Puna podrška ako ovo čitate, ali i za druge isto. Ima normalnih muškaraca, razokrijte ološ. Nije mu prvi put, sigurno.

C i n i k

pre 3 godine

Lečić je bio neko vreme na Hilandaru, znači pobozan i ispravan čovek. Sad što voli ponekad na silu.... Misli Bog će mu oprostiti. Ne idu te stvari zajedno Leko. Ne možeš pre podne biti otac Makarije, a popodne neko drugi.
(Che, 22. mart 2021 21:13)


Pa vidi, taj Lecic nije,kolko ja znam, morao nijednu da siluje jer je imao prolaz kod svake, tesko mi da poverujem da je morao da siluje, bas tesko..

Lola

pre 3 godine

Setite se ko je Leka, koju političku funkciju ima, u kojoj zemlji živite i shvatićete o čemu se ovde radi. Još kao odmah "procuri" navodni snimak ovo ono. Leka je uvek bio faca i šmeker, a to je i sada ovako mator, i gomila žena se loži na njega. Baš mu treba da siluje ovu nebitnu, može samo da izadje na ulicu i zalepiće se 20 boljih. Našli ste koga ćete, jednog od tri najveća frajera domaće kinematografije.

uhbaš

pre 3 godine

Kako se silovanje dokazuje posle osam godina?
Nekada su lekari izdavali uverenje, na osnovu pregleda, da se seksualni čin odigrao nasilnim putem. Ovo sada je neko pomodarstvo, ne kažem da ona laže, ali u normalnom pravosuđu, posle toliko vremena, to je nedokazivo.
(Miki, 22. mart 2021 21:53) # Link komentara

Sreca pa ima snimljeno priznjanje.

seljadin

pre 3 godine

za vecinu pomenutih glumica koje podrzavaju silovanu ili "silovanu" nisam nikada ni cuo, izgleda da je Mika lansirao stotine glumica koje sada nisu zadovoljne sa svojom zvezdanom ne-popularnoscu, pa ce doci i one na svoj red da kazu ko ih je silovao i zasto

dux

pre 3 godine

imam osecaj kao da mladi glumci i glumice hoce da oteraju ove stare u penziju. tako ih napadaju i likvidiraju licnost pre suda. popularna rec antropofagija.
Dodatno ovaj se bori sa nekim za prvenstvo u Demokratskoj Stranci, ko zna mozda su mu prisili pa se sad ti izvadi junace. inace velika moda ovih dana da se neko optuzi za silovanje od strane neke k..ave iz glumista, a bez dokaza samo majke mi jeste tako bilo.

Gox

pre 3 godine

Ljudi, pa covek bio u braku sa 30GODINA mladjom zenom...to samo po sebi nije normalno... Pre nego sto pocnete da pljujete pogledajte u komsiluku osobe koje su 30 godina mladje od vas.

kaokakao

pre 3 godine

Jel vam se ikada desilo da niste bili raspolozeni za seks sa partenrkom a njoj je bilo do toga. Govorili ste joj ne, nisam sad za to, ali ona je insistirala. I na kraju nevoljno pristanete da je ne kazem sta. I, posle je tuzite za silovanje?

Olja

pre 3 godine

Glumci su se opredojelili kome ce dati podrsku, Lecicu ili Stajnfeld, a sad hajdemo mi da dajemo podrsku onima koji su za Lecica ili protiv. I tako, do nove uzbudljivije vijesti. A dan oblacan, iz dobro poznatih razloga smo satjerani u kuce pa nam ovo dobro dodje da nas malo razdrma. Sve u svemu, tuzno.

Ana

pre 3 godine

To sto je neko dobar strucnjak, prijatelj, kolega, roditelj, partner-ne znaci da taj neko nema mracnu stranu. Mnogi agresiju ili neku patologiju iskazuju u intimnim odnosima. Ja licno poznajem par takvih i za njih niko ne bi rekao nista lose, a ne znaju u sta se pretvaraju izmedju 4 zida i sta im se, zapravo, mota po glavi.

.,..

pre 3 godine

Sve vise se desavaju i reportiraju dogadjaji koji su u teoriji jednostavni za citanje (optuzbe o silovanju, korona vakcinacija itd.) sto je narodu privlacno jer mogu da tumace procitano koristeci emocije a ne cinjenice i neku objektivnost, a sto u praksi dovodi do "dihotomije" narooda iliti formiranje dve grupe suprotnih stavova koji se onda svadjaju, bilo to onlajn ili uzivo, oko ovih stvari. Sve to u pokusaju da se nesto prikrije, sta?

Miki

pre 3 godine

Kako se silovanje dokazuje posle osam godina?
Nekada su lekari izdavali uverenje, na osnovu pregleda, da se seksualni čin odigrao nasilnim putem. Ovo sada je neko pomodarstvo, ne kažem da ona laže, ali u normalnom pravosuđu, posle toliko vremena, to je nedokazivo.

marko

pre 3 godine

Koliko sam razumeo u pitanju su silovanja pod nekom vrstom ucene, bez upotrebe sile. Pa sigurno je teško sa tim živeti ali je užasno optuživati druge za mane u svom karakteru. Pogotovo ukoliko nisu dobile očekivane uloge. Liči na osvetu u pogodnom trenutku.

Davor

pre 3 godine

Ajde, sve je to ok, dokazite...ali ako ne dokazu onda same da snose posledice i da zaborave na karijeru jer im je mesto u zatvoru.Ako je silovao neka ga, sto se mene tice, na 40 godina strpaju u zatvor, a ako nije, doticne wannabe glumice neka se kazne zatvorskom kaznom od minimum 5 godina (bez uslovne). Pa ti gledaj...

Sasa

pre 3 godine

"Meni se čini da su optužbe za silovanje u glumačkoj industriji postale moda i način za privlačenje pažnje. Ne znam da li je tako u ovom slučaju, niti sam čuo šta se desilo", kaže Lane Gutović.

Rece jedan demokrata drugom.
Danijela uz tebe sam/smo.
Bori se i izbori.
Silovatelj ce zavrsiti u zatvoru!

Gde ja živim

pre 3 godine

Da l' je moda ili nije, da l' je želja za pažnjom ili nije, mora sve da se ispita. Neka nadležne institucije urade svoj posao, valjda ga znaju, pa da vidimo na čemu smo. Samo bez javnog blaćenja, linčovanja i prosipanja pameti bilo kojoj strani. Ako je kriv, bukagije i doviđenja. Ako nije onda valjda ima neke reperkusije i za to.

Ja Leku znam kao glumca, nije loš, ostalo ne znam i ne mogu da sudim. Danijela je lepa devojka, ono malo što sam je gledao nije bila loša, ako joj je načinjena nepravda i zločin žao mi je. Samo nemojmo da polupismeni plebs i "stručna" javnost za sve i svašta daje svoj sud.

Budimo ozbiljno društvo pošto ozbiljna država nismo. Toliko od mene. Podrška žrtvama uvek.

Ekipa SIvi dom

pre 3 godine

Podrška Lečiću, to je želja da se otmu pare Lečiću, da se diskriminiše kao čovek i političar. Cilj nepoznatih glumica da dobiju pažnju

esi mi dobar

pre 3 godine

Nisam htio da se oglasavam dok nisam cuo snimak sa titlovima i bas sam se razocarao i Lecica ali isto tako mislim da nije bilo silovanje vec sto rece neko neka vrsta ucene sto opet nije kriv samo on

Mika

pre 3 godine

Normalno da je čutala. Veći deo nase populacije je osuđuje, a glumci su uzdržani ili na strani Lečića. Znala je šta je čeka kad bude rekla.

Che

pre 3 godine

Lečić je bio neko vreme na Hilandaru, znači pobozan i ispravan čovek. Sad što voli ponekad na silu.... Misli Bog će mu oprostiti. Ne idu te stvari zajedno Leko. Ne možeš pre podne biti otac Makarije, a popodne neko drugi.

wub

pre 3 godine

"Leka je moj prijatelj i šta god da bude ja ću biti na njegovoj strani"

Znači njoj nije važno jeste li ili nije to uradio, štite jedni druge i to je to. Bedno.

pera

pre 3 godine

Da nisam čuo razgovor, pomislio bih kao i ovi što ga brane! Ovako, kriv je!!
(major gavrilović, 22. mart 2021 21:03)
a sta tacno dokazuje razgovor??

LeoLajke

pre 3 godine

Imam ćerku i protiv sam svakog siledžije,njih treba u zatvor!A sada da li je ovo silovanje ako se dokaže da je gospodjica lagala zarad popularnosti i neke uloge?Da li je silovanje uništiti nekome život zbog svoje ambicije?Ako je Leka silovao,dokažite i strpajte ga u zatvor i bacite ključ!

Pixy

pre 3 godine

Sigurno se nije zaljubila u njega, koji je od nje stariji 20-30 godina... Verovatno je morala pristati na s.. koji joj se od početka gadio.... Posle je shvatila da je to uradila na silu, pa sada samu sebe preispituje dali je moralo sve to tako....

Aragorn

pre 3 godine

Mislim da su glumili Lane i Danijela u seriji "Ono naše što nekad bejaše", ali nisu imali zajedničkih scena, pa zato i ne poznaje Lane nju.

Ne znam šta da mislim o ovom slučaju, čuo sam i onaj snimak, ako je uopšte pravi. Nekako stvara čudan osećaj u vezi prirode odnosa toliko starijeg muškarca i mlade žene, imate osećaj da se on i zaljubio u nju. Pobogu čoveče, pa imaš 30 godina više, i još živiš u nekim zaljubljivanjima u žene koje bukvalno nekako prirodno u normalnim okolnostima ne bi covek tvojih godina uzimao u obzir, šta ja znam, sve mi je tu čudno. Nekako je i prirodno da nekome mladom i lepom, želiš nekog mladog i lepog, možda nije pravedno nekom ko je star ili ružan, ali je nekako prirodno, ne znam. Ako se dokaze d aje stvarno bilo silovanje, naravno najviši iznos kazne.

realno

pre 3 godine

Da nisam čuo razgovor, pomislio bih kao i ovi što ga brane! Ovako, kriv je!!
(major gavrilović, 22. mart 2021 21:03)
a sta tacno dokazuje razgovor??
(pera, 22. mart 2021 21:06)

Dokazuje da je Lecic jedan prost i nadobudan covek, voditi takav razgovor sa tako mladom devojkom je u najmanju ruku degutantno.... da li je bilo silovanja ili ne tek treba da se dokaze, i slazem se da ne treba drzati ni jednu stranu do okoncanja svega. Razocarao me Leka, on je ipak u ozbiljnim godinama da bi dozvoljavao sebi da bude u takvim odnosima sa devojcicama od 20, njegova je odgovornost...........

Ice

pre 3 godine

Najnormalnija izjava, treba sacekati da se dokaze sta je tu bilo ako je bilo a ne odma zauzimati strane i krenuti u rat, jedni napadaju drugi brane a niko ne zna sta se desilo.

Van Ajk

pre 3 godine

Čuo sam taj razgovor, završio je na netu. Odvratno mi je u smislu da Leka može deda da joj bude, svakako se da zaključiti da su imali odnos, svakako se da zaključiti i da se omladinka malo nećkala, ali na kraju, mnogo daleko je to od silovanja. Uvek sam na strani žrtava, a ovde po svemu sudeći (iako matori perverznjak uopšte i pomišlja, a ne da ima odnos sa mladom devojkom) žrtva ovaj dobar glumac i očajan političar.

FYI

pre 3 godine

Zato je i cutala toliko dugo, jer je Lecic “autoritet” u bransi, jer je znala da ce ga a priori podrzati! Zato je snimila razgovor, jer u Srbiji se zenama zrtvama ne veruje! One se provlace kroz glib! U Srbiji su zene ku.ke, ku..e, lazljive,!ukave. Rec zene naspram reci muskarca u ovom nasem vilajetu ne vredi nista osim ako je ne podrzi neki muskarac. Mi smo kazamat! Tuga i jad! Da li su te njegove kolege i Leciceva kcerka poslusali snimljeni razgovor? Te gadosti koje govori? Tu manipulativnost? Narcisodnost? Perfidnost? Da li su culi sta je ta “velicina od coveka” koju cene izgovorila. Taj jadnik! A jadni smo i mi svi skupa sa njim.

Sudijs

pre 3 godine

Silovanje bez upotrebe fizičke sile, pretnja oružijem ili onesposobljavnje eteričnim uljem nije moguće. Ako je trpela i fizičko nasilje onda mora da ima medicinsku dokumentaciju. Danas je moda naročito u Americi da glumice posle 20 i kusur godina optužuju reditelje, producente. I to uglavnom malo poznate glumice. Glumački san je čudo

peki

pre 3 godine

Glumice tišina.strašno sta sad te žene rade.nece smeti čovek da ih pogleda.kad im odgovara i kad im imponuje,onda im je lepo.kad ne odgovara silovanje.

Vania Star.

pre 3 godine

Svako ozbiljan vidi da ovde nisu čista posla, znači jedan Branislav Lečić kojeg su hiljade žena jurile bukvalno samo da ga vide i maštale da baš njih primeti itd.. Sad imamo ovde jednu kompromitujuću priču o njemu gde se vidi uložen trud da mu se nanese zlo.. Tužno.

Bolesni skot

pre 3 godine

Pa baš su Mira Banjac i Eva Ras reprezentativne osobe u ovakvim slučajevima... Ne znam, možda bi njima bila čast da su bile sa Lečičem... ovoj mladoj glumici očigledno nije...

turista

pre 3 godine

Nadigle se devojke za malo publiciteta... pa znate kako, posle j.... nema kajanja. Kako je to neko ko je u vezi s tobom izvršio silovanje bez opiranja, a ti si se setila trk kad se sve završilo da nisi htela....

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najbolja mesta na svetu

pre 3 godine

Meni se čini da su optužbe za silovanje u glumačkoj industriji postale moda i način za privlačenje pažnje. Ne znam da li je tako u ovom slučaju, niti sam čuo šta se desilo", kaže Lane Gutović.


Lane je jako inteligentan čovek. Zna da se ovo potura masi po Srbiji, da bi se krenula tema sa Jovanjice, Velje Nevolje, Krušika, Savamale i ostali afera koje pritiskaju svaki dan sve više i više. Što sa zapada što cure informacije. 50 novih zatvora da se izgradi bilo bi malo za sve lopove i kriminalce kada bi ovaj sistem na čelu sa vladaocem pao. Godinama se znalo šta se po Srbiji dešava, ali svi ćutali. Udba plasira informacije kao na traci o potpuno nebitnim stvarima za srpski narod. Šta mene briga da li je Lečić silovao ili ne? Prave šou program i reality kao na Pinku i Hepiju. Valjda ima sud za te stvari. Zabavljaju narod dok milijarde dolara idu na drugu stranu...

Oliver

pre 3 godine

Smesne su te price da oni koji su veliki zavodnici nikada ne siluju. Pa upravo je logicno da oni ponekad siluju, jer njihov prenaduvani ego ne moze da prihvati "ne" od jedne zene kad su tolike druge rekle "da". Takvih primera je bilo koliko hocete, majk tajson, kobe brajant.. Pa cak je kazanova priznao u svojim memoarima da je jednom morao da "primeni nesto sile", a imao je 132 zene dobrovoljno.

is

pre 3 godine

Na fejsu i instagramu danas ko god da je napisao 'hajde da sačekamo da se prvo dokaže' dobio je neverovatne uvrede od strane feministkinja i ostalih 'boraca' za ljudska prava. Nek mi neko objasni šta je loše u toj rečenici, jer ne shvatam zašto je u današnje vreme toliko opasno biti uzdržan, zašto si odmah na strani siledžije ako nisi na strani potencijalno silovane?

Порцелан

pre 3 godine

Срамне изјаве, а поготово Еве Рас, која каже: “Шта год да буде, ја сам на његовој страни”. Дакле и ако буде осуђен за силовање, Ева Рас је на његовој страни и оправдава га или подржава. Заиста срамно. За неке је боље да се не оглашавају.

Wllaxy

pre 3 godine

"Leka je moj prijatelj i šta god da bude ja ću biti na njegovoj strani", izjavila Eva Ras!

Kakvo pogrešno i nakaradno razmišljanje i zbog takvih se i dešava ovo što se dešava - nije bitno da li je neko uradio ili nije nešto što je pogrešno, protivzakonito ili užasno, ja ću ga podržati i biti na njegovoj strani čak i ako je monstrum jer moj prijatelj! Fuj!

Naravno, ne treba imati predrasude i u startu stati ni na čiju stranu dok se ne pokaže/dokaže ko je u pravu i da li je neko nešto uradio ili nije ali ako bi se naposletku pokazalo da jeste to uradio, mislim da je deplasirano i pomisliti da se treba staviti na stranu tako nekog i opravdavati čin zarad prijateljstva.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najbolja mesta na svetu

pre 3 godine

Meni se čini da su optužbe za silovanje u glumačkoj industriji postale moda i način za privlačenje pažnje. Ne znam da li je tako u ovom slučaju, niti sam čuo šta se desilo", kaže Lane Gutović.


Lane je jako inteligentan čovek. Zna da se ovo potura masi po Srbiji, da bi se krenula tema sa Jovanjice, Velje Nevolje, Krušika, Savamale i ostali afera koje pritiskaju svaki dan sve više i više. Što sa zapada što cure informacije. 50 novih zatvora da se izgradi bilo bi malo za sve lopove i kriminalce kada bi ovaj sistem na čelu sa vladaocem pao. Godinama se znalo šta se po Srbiji dešava, ali svi ćutali. Udba plasira informacije kao na traci o potpuno nebitnim stvarima za srpski narod. Šta mene briga da li je Lečić silovao ili ne? Prave šou program i reality kao na Pinku i Hepiju. Valjda ima sud za te stvari. Zabavljaju narod dok milijarde dolara idu na drugu stranu...

wub

pre 3 godine

"Leka je moj prijatelj i šta god da bude ja ću biti na njegovoj strani"

Znači njoj nije važno jeste li ili nije to uradio, štite jedni druge i to je to. Bedno.

FYI

pre 3 godine

Zato je i cutala toliko dugo, jer je Lecic “autoritet” u bransi, jer je znala da ce ga a priori podrzati! Zato je snimila razgovor, jer u Srbiji se zenama zrtvama ne veruje! One se provlace kroz glib! U Srbiji su zene ku.ke, ku..e, lazljive,!ukave. Rec zene naspram reci muskarca u ovom nasem vilajetu ne vredi nista osim ako je ne podrzi neki muskarac. Mi smo kazamat! Tuga i jad! Da li su te njegove kolege i Leciceva kcerka poslusali snimljeni razgovor? Te gadosti koje govori? Tu manipulativnost? Narcisodnost? Perfidnost? Da li su culi sta je ta “velicina od coveka” koju cene izgovorila. Taj jadnik! A jadni smo i mi svi skupa sa njim.

Порцелан

pre 3 godine

Срамне изјаве, а поготово Еве Рас, која каже: “Шта год да буде, ја сам на његовој страни”. Дакле и ако буде осуђен за силовање, Ева Рас је на његовој страни и оправдава га или подржава. Заиста срамно. За неке је боље да се не оглашавају.

Gde ja živim

pre 3 godine

Da l' je moda ili nije, da l' je želja za pažnjom ili nije, mora sve da se ispita. Neka nadležne institucije urade svoj posao, valjda ga znaju, pa da vidimo na čemu smo. Samo bez javnog blaćenja, linčovanja i prosipanja pameti bilo kojoj strani. Ako je kriv, bukagije i doviđenja. Ako nije onda valjda ima neke reperkusije i za to.

Ja Leku znam kao glumca, nije loš, ostalo ne znam i ne mogu da sudim. Danijela je lepa devojka, ono malo što sam je gledao nije bila loša, ako joj je načinjena nepravda i zločin žao mi je. Samo nemojmo da polupismeni plebs i "stručna" javnost za sve i svašta daje svoj sud.

Budimo ozbiljno društvo pošto ozbiljna država nismo. Toliko od mene. Podrška žrtvama uvek.

Straight Outta München

pre 3 godine

Najgnusniji zlocin svakako. Ali molim vas... Kako da se dokazu takve stvari posle 9 godina??????
Sta sprecava neku bivsu devojku ili ne mora da bude devojka, da ode u policiju i kaze taj i taj me je silovao pre 9 godina??? Nevin covek moze preko noci da se prakticno oprosti od svog zivota. Unisti se zivot porodici, bliznjima...Ukoliko je covek nevin.
Mislim da se mora naci mehanizam da se zastite nevini ljudi.

Sexisto

pre 3 godine

"Leka je moj prijatelj i šta god da bude ja ću biti na njegovoj strani"

Znači njoj nije važno jeste li ili nije to uradio, štite jedni druge i to je to. Bedno.
(wub, 22. mart 2021 21:00)

Nije tačno. Rekla je šta god da bude, biće na njegovoj strani, iako jeste, biće tu, uz njega, to je definicija prijateljstva, a ne samo kad je lepo. Svaka čast za Evu, ovim sam promenio mišljenje o njoj. A ti se zapitaj da li bi bila uz druga da napravi neko s*anje, meni deluje da ne bi.

Mika

pre 3 godine

Normalno da je čutala. Veći deo nase populacije je osuđuje, a glumci su uzdržani ili na strani Lečića. Znala je šta je čeka kad bude rekla.

pera

pre 3 godine

Da nisam čuo razgovor, pomislio bih kao i ovi što ga brane! Ovako, kriv je!!
(major gavrilović, 22. mart 2021 21:03)
a sta tacno dokazuje razgovor??

Korina

pre 3 godine

Ja se samo nadam (i pomalo strahujem) da ce mlade glumice zrtve nasilja biti vrlo odgovorne u lavini koju su pokrenule jer ce u protivnom veliku stetu naneti svim onim devojkama i zenama zrtvama koje ne mogu da naprave medijsku buku, iza kojih nece stati zvucna imena, koje ce u svojoj borbi ostati same i ponizene.

Jadno

pre 3 godine

Pa baš su Mira Banjac i Eva Ras reprezentativne osobe u ovakvim slučajevima... Ne znam, možda bi njima bila čast da su bile sa Lečičem... ovoj mladoj glumici očigledno nije...
(Bolesni skot, 22. mart 2021 20:24)

Ta Eva Ras je bila jedna od najpozeljnijih glumica u svojoj mladosti. Da imas vise od 15 godina mozda bi to znao/znala. Gadi mi se ova nova generacija pahuljica kojima prijatelj znaci kontakt na fejsbuku ili instagramu. Prijatelj znaci i u dobru i u zlu. Pritom Eva nije rekla da ce podrzati njegovo navodno silovanje, ako se ispostavi kao tacno, iako je vise nego ocigledno da nije bilo silovanja. Ona je rekla da ce mu i dalje biti prijatelj, ali tesko je to objasniti nekome ko ne zna sta biti prijatelj znaci.

kaokakao

pre 3 godine

Jel vam se ikada desilo da niste bili raspolozeni za seks sa partenrkom a njoj je bilo do toga. Govorili ste joj ne, nisam sad za to, ali ona je insistirala. I na kraju nevoljno pristanete da je ne kazem sta. I, posle je tuzite za silovanje?

NikolaBg

pre 3 godine

Ne verujem ništa u izjave dotične glumice, ovaj put sam na strani Lečića, Aleksić je nešto drugo. Sve mi se čini da je ovo sve jedna maskarada za široke narodne mase i prelazi već u histeriju. Ispada da ako nedaj Bože ja kao muškarac slučajno pogledam lepu ženu na ulici biti proglašen za manijaka. Smatram da je sve ovo neka propaganda i silovitost koja već prelazi u preterivanje. Najgore od svega je što se odjednom pojavi sto žena koje je ćutalo. To je po meni sve mutno i sumnjivo, možda i potplaćeno da kaže neistinu.

Milan

pre 3 godine

@Davor
Bilo bi lepo da su stvari tako jednostavne! Svako od nas ima svoju vetziju istine a moguće je da se ona stvarno oseća povređeno i iskreno misli da je silovana a da on isto tako misli da nije uradio ništa loše. Mnogo je tu nijansi sive. Jedino što je iz snimka kristalno jasno je da je Lečić teški primitivac, iskompleksirani narcis i da je sramota da nam je takva ličnost bila ministar kulture. Mada nije i jedini ministar koga treba da se stidimo

Sudijs

pre 3 godine

Silovanje bez upotrebe fizičke sile, pretnja oružijem ili onesposobljavnje eteričnim uljem nije moguće. Ako je trpela i fizičko nasilje onda mora da ima medicinsku dokumentaciju. Danas je moda naročito u Americi da glumice posle 20 i kusur godina optužuju reditelje, producente. I to uglavnom malo poznate glumice. Glumački san je čudo

turista

pre 3 godine

Nadigle se devojke za malo publiciteta... pa znate kako, posle j.... nema kajanja. Kako je to neko ko je u vezi s tobom izvršio silovanje bez opiranja, a ti si se setila trk kad se sve završilo da nisi htela....

dodjite juče

pre 3 godine

Sreca pa ima snimljeno priznjanje.
(uhbaš, 22. mart 2021 22:58)

sta bre snimljeno priznanje
nemojte da ste smesni

prvo,zvala ga je sa unapred planiranim pitanjima kako bi on na to odgovorio i navodni priznao,znaci snimak nema sanse na sud,pišite propalo.

za leku se odavno zna da juri i da njega juri "mlada piletina"

uostalom,ako nam nije jasno kako danasnja elita funkcionise onda smo svim ovim optuzbama sokirani...a nebi trebali sa budemo zato sto se zna da se tamo hefta ko koga stigne

box

pre 3 godine

Meni je karakteristicno da su svi glumci starije generacije dakle ljudi sa zivotnim iskustvom, listom umereno skepticni i zahtevaju sudjenje i dokaze dok su svi mladi listom vec doneli presudu i Lecic je vec kriv. E sad mladi sa jedne strane i jesu danas zrtve silovanja pre nego ljudi u godinama jel te al opet provejava neki instagram senzibilitet kao da je hajp dati podrsku ili dobiti lajk za aktivnost na mrezi, a izmice nekako (ili se bar tako meni cini) istinska empatija. Sad sam kao zgrozen i pozlilo mi je zbog toga sto se navodno desilo kolegi al to me eto nece spreciti da se pola sata kasnije fotkam u restoranu kako jedem nesto fensi sa samozadovoljnim izrazom lica. Poenta je da treba dokazati stvari i savko ko je kriv po zakonu da odgovara, to uostalom i kazu ovi iz stare garde, ne zato sto navijaju za bilo koju stranu nego zato sto poznaju zivot.

Capitol Theatre

pre 3 godine

Glumice tišina.strašno sta sad te žene rade.nece smeti čovek da ih pogleda.kad im odgovara i kad im imponuje,onda im je lepo.kad ne odgovara silovanje.
(peki, 22. mart 2021 20:23) # Link komentara

Da kad zeni odgovara seks onda nije silovanje a kad zeni ne odgovara seks onda jeste. Sta nije jasno

466453

pre 3 godine

Sreca pa ima snimljeno priznjanje.
(uhbaš, 22. mart 2021 22:58)

To što je snimljeno je u dogovoru njih dvoje i izrežirano jer je taj snimak korišćen u filmu.
Sama činjenica da je snimak koristila u filmu ruši sve u vezi toga.

voodoo

pre 3 godine

Pa vidi, taj Lecic nije,kolko ja znam, morao nijednu da siluje jer je imao prolaz kod svake, tesko mi da poverujem da je morao da siluje, bas tesko..
(C i n i k, 22. mart 2021 22:43)

Samo sto ga je snimila kako priznaje, a da ne pominjem da joj jos kaze kako treba da joj bude cast sto je on ... mislim ... sta reci zaista. A to sto "koliko ja znam" ti kazes, ocigledno je da ne znas. Ja koliko se secam i sa onom mladom voditeljkom/glumicom sto mu je bila druga zena od koje se razveo, razvod je bio veoma bucan, bilo i price o nekom nasilju po medijima ... Tako da ova prica nekih njegovih kolega kako je fin ne stoji. Sto li uopste ovi glumci daju izjave, svi do jednog pocinju sa "ne znam sta je bilo, ali ..." Pa ako ne znas, sta onda pricas bilo sta.

Vania Star.

pre 3 godine

Svako ozbiljan vidi da ovde nisu čista posla, znači jedan Branislav Lečić kojeg su hiljade žena jurile bukvalno samo da ga vide i maštale da baš njih primeti itd.. Sad imamo ovde jednu kompromitujuću priču o njemu gde se vidi uložen trud da mu se nanese zlo.. Tužno.

Wllaxy

pre 3 godine

"Leka je moj prijatelj i šta god da bude ja ću biti na njegovoj strani", izjavila Eva Ras!

Kakvo pogrešno i nakaradno razmišljanje i zbog takvih se i dešava ovo što se dešava - nije bitno da li je neko uradio ili nije nešto što je pogrešno, protivzakonito ili užasno, ja ću ga podržati i biti na njegovoj strani čak i ako je monstrum jer moj prijatelj! Fuj!

Naravno, ne treba imati predrasude i u startu stati ni na čiju stranu dok se ne pokaže/dokaže ko je u pravu i da li je neko nešto uradio ili nije ali ako bi se naposletku pokazalo da jeste to uradio, mislim da je deplasirano i pomisliti da se treba staviti na stranu tako nekog i opravdavati čin zarad prijateljstva.

Sasa

pre 3 godine

"Meni se čini da su optužbe za silovanje u glumačkoj industriji postale moda i način za privlačenje pažnje. Ne znam da li je tako u ovom slučaju, niti sam čuo šta se desilo", kaže Lane Gutović.

Rece jedan demokrata drugom.
Danijela uz tebe sam/smo.
Bori se i izbori.
Silovatelj ce zavrsiti u zatvoru!

Ja

pre 3 godine

Laneta Gutovića cenim kao glumca ali kao čoveka na osnovu njegovih izjava i od pre ne samo na osnovu ove više ne cenim na žene gleda kao na objekat da ne kažem sad kakav jednostavno nas smatra manje vrednima.A jadni su oni muškarci koji moraju žene da ponize da bi sebe uzdigli kao muškarca.

Ice

pre 3 godine

Najnormalnija izjava, treba sacekati da se dokaze sta je tu bilo ako je bilo a ne odma zauzimati strane i krenuti u rat, jedni napadaju drugi brane a niko ne zna sta se desilo.

marko

pre 3 godine

Koliko sam razumeo u pitanju su silovanja pod nekom vrstom ucene, bez upotrebe sile. Pa sigurno je teško sa tim živeti ali je užasno optuživati druge za mane u svom karakteru. Pogotovo ukoliko nisu dobile očekivane uloge. Liči na osvetu u pogodnom trenutku.

is

pre 3 godine

Na fejsu i instagramu danas ko god da je napisao 'hajde da sačekamo da se prvo dokaže' dobio je neverovatne uvrede od strane feministkinja i ostalih 'boraca' za ljudska prava. Nek mi neko objasni šta je loše u toj rečenici, jer ne shvatam zašto je u današnje vreme toliko opasno biti uzdržan, zašto si odmah na strani siledžije ako nisi na strani potencijalno silovane?

realno

pre 3 godine

Da nisam čuo razgovor, pomislio bih kao i ovi što ga brane! Ovako, kriv je!!
(major gavrilović, 22. mart 2021 21:03)
a sta tacno dokazuje razgovor??
(pera, 22. mart 2021 21:06)

Dokazuje da je Lecic jedan prost i nadobudan covek, voditi takav razgovor sa tako mladom devojkom je u najmanju ruku degutantno.... da li je bilo silovanja ili ne tek treba da se dokaze, i slazem se da ne treba drzati ni jednu stranu do okoncanja svega. Razocarao me Leka, on je ipak u ozbiljnim godinama da bi dozvoljavao sebi da bude u takvim odnosima sa devojcicama od 20, njegova je odgovornost...........

peki

pre 3 godine

Glumice tišina.strašno sta sad te žene rade.nece smeti čovek da ih pogleda.kad im odgovara i kad im imponuje,onda im je lepo.kad ne odgovara silovanje.

Miki

pre 3 godine

Kako se silovanje dokazuje posle osam godina?
Nekada su lekari izdavali uverenje, na osnovu pregleda, da se seksualni čin odigrao nasilnim putem. Ovo sada je neko pomodarstvo, ne kažem da ona laže, ali u normalnom pravosuđu, posle toliko vremena, to je nedokazivo.

Davor

pre 3 godine

Ajde, sve je to ok, dokazite...ali ako ne dokazu onda same da snose posledice i da zaborave na karijeru jer im je mesto u zatvoru.Ako je silovao neka ga, sto se mene tice, na 40 godina strpaju u zatvor, a ako nije, doticne wannabe glumice neka se kazne zatvorskom kaznom od minimum 5 godina (bez uslovne). Pa ti gledaj...

Explorer

pre 3 godine

Ta Eva Ras je bila jedna od najpozeljnijih glumica u svojoj mladosti. Da imas vise od 15 godina mozda bi to znao/znala. Gadi mi se ova nova generacija pahuljica kojima prijatelj znaci kontakt na fejsbuku ili instagramu. Prijatelj znaci i u dobru i u zlu. Pritom Eva nije rekla da ce podrzati njegovo navodno silovanje, ako se ispostavi kao tacno, iako je vise nego ocigledno da nije bilo silovanja. Ona je rekla da ce mu i dalje biti prijatelj, ali tesko je to objasniti nekome ko ne zna sta biti prijatelj znaci.
(Jadno, 22. mart 2021 22:10)

Ma kako bih ikada mogao biti prijatelj silovatelju, pobogu?! Silovanje i mučenje su najgnusniji zločini koji ne mogu biti počinjeni u afektu, jer zahtevaju vreme, to ne može da se desi u trenutku kao npr. ubistvo iz nehata. Počinitelj ima mnogo minuta i sati na raspolaganju da se predomisli, da ne muči drugo ljudsko biće, ali ipak nastavlja sa mučenjem.
Kad bih saznao da je neki moj prijatelj silovatelj, ne bi mi više bio prijatelj, jer to bi bio dokaz da ga nikad nisam ni poznavao.

Мина

pre 3 godine

Не дирајте Еву и Миру, са толико година у бранши, оне најбоље знају како то иде у свету филма.

Oliver

pre 3 godine

Smesne su te price da oni koji su veliki zavodnici nikada ne siluju. Pa upravo je logicno da oni ponekad siluju, jer njihov prenaduvani ego ne moze da prihvati "ne" od jedne zene kad su tolike druge rekle "da". Takvih primera je bilo koliko hocete, majk tajson, kobe brajant.. Pa cak je kazanova priznao u svojim memoarima da je jednom morao da "primeni nesto sile", a imao je 132 zene dobrovoljno.

Che

pre 3 godine

Lečić je bio neko vreme na Hilandaru, znači pobozan i ispravan čovek. Sad što voli ponekad na silu.... Misli Bog će mu oprostiti. Ne idu te stvari zajedno Leko. Ne možeš pre podne biti otac Makarije, a popodne neko drugi.

max

pre 3 godine

Jasno je da on misli da je nije silovao jer je bii malo grub ali to tako treba a što je rekla ne u stvari je mislila da jer on je veliki čovek veliko ja.Mislim fa je iskren jer on to tako shvata i još je nezahvalna jer zreba da je sretna jer je ON njoj posvetio pažnju.Vidi se po njemu da je u velkim visinama i prepozentan.
Kako je bilo njoj to i nije bitno ko pita te male nove glumice neka ćute.

Ana

pre 3 godine

To sto je neko dobar strucnjak, prijatelj, kolega, roditelj, partner-ne znaci da taj neko nema mracnu stranu. Mnogi agresiju ili neku patologiju iskazuju u intimnim odnosima. Ja licno poznajem par takvih i za njih niko ne bi rekao nista lose, a ne znaju u sta se pretvaraju izmedju 4 zida i sta im se, zapravo, mota po glavi.

Matori Laki

pre 3 godine

Setite se ko je Leka, koju političku funkciju ima, u kojoj zemlji živite i shvatićete o čemu se ovde radi. Još kao odmah "procuri" navodni snimak ovo ono. Leka je uvek bio faca i šmeker, a to je i sada ovako mator, i gomila žena se loži na njega. Baš mu treba da siluje ovu nebitnu, može samo da izadje na ulicu i zalepiće se 20 boljih. Našli ste koga ćete, jednog od tri najveća frajera domaće kinematografije.
(Lola, 22. mart 2021 22:57)

Jeste, sećam se, i veliki "demokratski" revolucionar. A poznato je da revolucija po pravilu je(d)e svoju decu. A i ova reklama što se trenutno valja na tv mu dobro leži.
A ovih 20 što će da se zalepe, neka ponesu ono iz njegove reklame. Zlu ne trebalo, da se nađe.

Dik Tator Čić Vu

pre 3 godine

Ajde, sve je to ok, dokazite...ali ako ne dokazu onda same da snose posledice i da zaborave na karijeru jer im je mesto u zatvoru.Ako je silovao neka ga, sto se mene tice, na 40 godina strpaju u zatvor, a ako nije, doticne wannabe glumice neka se kazne zatvorskom kaznom od minimum 5 godina (bez uslovne). Pa ti gledaj...
(Davor, 22. mart 2021 21:57)


Gde je tu pravda? Zašto ne i njoj 40 godina? Uništila bi nekome život, mlada je i dočekala bi da je puste za razliku od njega, ima račun da rizikuje...

Blek - Chicago

pre 3 godine

Bravo devojke! Puna podrška ako ovo čitate, ali i za druge isto. Ima normalnih muškaraca, razokrijte ološ. Nije mu prvi put, sigurno.

Bolesni skot

pre 3 godine

Pa baš su Mira Banjac i Eva Ras reprezentativne osobe u ovakvim slučajevima... Ne znam, možda bi njima bila čast da su bile sa Lečičem... ovoj mladoj glumici očigledno nije...

.,..

pre 3 godine

Sve vise se desavaju i reportiraju dogadjaji koji su u teoriji jednostavni za citanje (optuzbe o silovanju, korona vakcinacija itd.) sto je narodu privlacno jer mogu da tumace procitano koristeci emocije a ne cinjenice i neku objektivnost, a sto u praksi dovodi do "dihotomije" narooda iliti formiranje dve grupe suprotnih stavova koji se onda svadjaju, bilo to onlajn ili uzivo, oko ovih stvari. Sve to u pokusaju da se nesto prikrije, sta?

seljadin

pre 3 godine

za vecinu pomenutih glumica koje podrzavaju silovanu ili "silovanu" nisam nikada ni cuo, izgleda da je Mika lansirao stotine glumica koje sada nisu zadovoljne sa svojom zvezdanom ne-popularnoscu, pa ce doci i one na svoj red da kazu ko ih je silovao i zasto

LeoLajke

pre 3 godine

Imam ćerku i protiv sam svakog siledžije,njih treba u zatvor!A sada da li je ovo silovanje ako se dokaže da je gospodjica lagala zarad popularnosti i neke uloge?Da li je silovanje uništiti nekome život zbog svoje ambicije?Ako je Leka silovao,dokažite i strpajte ga u zatvor i bacite ključ!

Gox

pre 3 godine

Ljudi, pa covek bio u braku sa 30GODINA mladjom zenom...to samo po sebi nije normalno... Pre nego sto pocnete da pljujete pogledajte u komsiluku osobe koje su 30 godina mladje od vas.

C i n i k

pre 3 godine

Lečić je bio neko vreme na Hilandaru, znači pobozan i ispravan čovek. Sad što voli ponekad na silu.... Misli Bog će mu oprostiti. Ne idu te stvari zajedno Leko. Ne možeš pre podne biti otac Makarije, a popodne neko drugi.
(Che, 22. mart 2021 21:13)


Pa vidi, taj Lecic nije,kolko ja znam, morao nijednu da siluje jer je imao prolaz kod svake, tesko mi da poverujem da je morao da siluje, bas tesko..

Olja

pre 3 godine

Glumci su se opredojelili kome ce dati podrsku, Lecicu ili Stajnfeld, a sad hajdemo mi da dajemo podrsku onima koji su za Lecica ili protiv. I tako, do nove uzbudljivije vijesti. A dan oblacan, iz dobro poznatih razloga smo satjerani u kuce pa nam ovo dobro dodje da nas malo razdrma. Sve u svemu, tuzno.

dux

pre 3 godine

imam osecaj kao da mladi glumci i glumice hoce da oteraju ove stare u penziju. tako ih napadaju i likvidiraju licnost pre suda. popularna rec antropofagija.
Dodatno ovaj se bori sa nekim za prvenstvo u Demokratskoj Stranci, ko zna mozda su mu prisili pa se sad ti izvadi junace. inace velika moda ovih dana da se neko optuzi za silovanje od strane neke k..ave iz glumista, a bez dokaza samo majke mi jeste tako bilo.

Lola

pre 3 godine

Setite se ko je Leka, koju političku funkciju ima, u kojoj zemlji živite i shvatićete o čemu se ovde radi. Još kao odmah "procuri" navodni snimak ovo ono. Leka je uvek bio faca i šmeker, a to je i sada ovako mator, i gomila žena se loži na njega. Baš mu treba da siluje ovu nebitnu, može samo da izadje na ulicu i zalepiće se 20 boljih. Našli ste koga ćete, jednog od tri najveća frajera domaće kinematografije.

Aragorn

pre 3 godine

Mislim da su glumili Lane i Danijela u seriji "Ono naše što nekad bejaše", ali nisu imali zajedničkih scena, pa zato i ne poznaje Lane nju.

Ne znam šta da mislim o ovom slučaju, čuo sam i onaj snimak, ako je uopšte pravi. Nekako stvara čudan osećaj u vezi prirode odnosa toliko starijeg muškarca i mlade žene, imate osećaj da se on i zaljubio u nju. Pobogu čoveče, pa imaš 30 godina više, i još živiš u nekim zaljubljivanjima u žene koje bukvalno nekako prirodno u normalnim okolnostima ne bi covek tvojih godina uzimao u obzir, šta ja znam, sve mi je tu čudno. Nekako je i prirodno da nekome mladom i lepom, želiš nekog mladog i lepog, možda nije pravedno nekom ko je star ili ružan, ali je nekako prirodno, ne znam. Ako se dokaze d aje stvarno bilo silovanje, naravno najviši iznos kazne.

esi mi dobar

pre 3 godine

Nisam htio da se oglasavam dok nisam cuo snimak sa titlovima i bas sam se razocarao i Lecica ali isto tako mislim da nije bilo silovanje vec sto rece neko neka vrsta ucene sto opet nije kriv samo on

Pixy

pre 3 godine

Sigurno se nije zaljubila u njega, koji je od nje stariji 20-30 godina... Verovatno je morala pristati na s.. koji joj se od početka gadio.... Posle je shvatila da je to uradila na silu, pa sada samu sebe preispituje dali je moralo sve to tako....

Ekipa SIvi dom

pre 3 godine

Podrška Lečiću, to je želja da se otmu pare Lečiću, da se diskriminiše kao čovek i političar. Cilj nepoznatih glumica da dobiju pažnju

uhbaš

pre 3 godine

Kako se silovanje dokazuje posle osam godina?
Nekada su lekari izdavali uverenje, na osnovu pregleda, da se seksualni čin odigrao nasilnim putem. Ovo sada je neko pomodarstvo, ne kažem da ona laže, ali u normalnom pravosuđu, posle toliko vremena, to je nedokazivo.
(Miki, 22. mart 2021 21:53) # Link komentara

Sreca pa ima snimljeno priznjanje.

Van Ajk

pre 3 godine

Čuo sam taj razgovor, završio je na netu. Odvratno mi je u smislu da Leka može deda da joj bude, svakako se da zaključiti da su imali odnos, svakako se da zaključiti i da se omladinka malo nećkala, ali na kraju, mnogo daleko je to od silovanja. Uvek sam na strani žrtava, a ovde po svemu sudeći (iako matori perverznjak uopšte i pomišlja, a ne da ima odnos sa mladom devojkom) žrtva ovaj dobar glumac i očajan političar.

tzar bomba

pre 3 godine

Bilo bi lepo da su stvari tako jednostavne! Svako od nas ima svoju vetziju istine a moguće je da se ona stvarno oseća povređeno i iskreno misli da je silovana a da on isto tako misli da nije uradio ništa loše. Mnogo je tu nijansi sive. Jedino što je iz snimka kristalno jasno je da je Lečić teški primitivac, iskompleksirani narcis i da je sramota da nam je takva ličnost bila ministar kulture. Mada nije i jedini ministar koga treba da se stidimo
(Milan, 22. mart 2021 22:43)

BRAVO

rosi

pre 3 godine

Ukoliko vam nije jasno zasto devojke cute o ovome, pogledajte seriju "Unbelievable". Ukoliko vam i posle toga nije jasno, onda ne znam... Mi smo obolelo drustvo na svim nivoima nazalost.

malisa

pre 3 godine

To što je snimljeno je u dogovoru njih dvoje i izrežirano jer je taj snimak korišćen u filmu.
Sama činjenica da je snimak koristila u filmu ruši sve u vezi toga.
(466453, 22. mart 2021 23:59)
---
u kom filmu?

tzar bomba

pre 3 godine

Jedno je jasno. Sto dalje od Balkana i trazite iskljucivo zapadnjake. Nemci su super.
(Devojke bezite odavde, 22. mart 2021 22:54)

Aufiderzen, arbeit macht frei.

marko

pre 3 godine

zasto su ljudi instinktivno na strani silovatelja..a nikad zrtve? sta zene treba da urade da dobiju trunku postovanja..ne samo u ovoj drzavi nego i na ovoj planeti....koliko duboko ide ta mrznja ka zenskom rodu

Maja

pre 3 godine

Ja sam 1977 godiste i secam se da sam kao klinka simpatisala Lecica dok sam gledala Sivi Dom. Elem, u ranim dvadesetim sam ga par puta u prolazu videla na mestima gde sam nocu izlazila (to se ranije zvalo diskoteka, pa posle klub, ko zna kako se sad zove :). Bio je sa nekim mnogo mladim devojkama i uvek mi je bio jeziv: imao je neki egp-predatorski stav kojim je zracio. Da napomenem, ja sa covekom nikad nisam imala nikakav kontakt, samo sam ga videla u prolazu. Iskreno, bojim se takvih tipova. I ovaj snimak razgovora njega i ove zene se potpuno uklapa u moj instinktivni utisak o ovom coveku: "Jel znas ti ko sam ja, treba da budes srecna sto ja hocu da stavim svoj ... u tebe!" Manijak, bezi glavom bez obzira od njega! Jadna njegova deca da ovako govori njihov otac :(

Boki Moravac

pre 3 godine

Neki rekoše mogao je svaku da obrne...možda, a onda bi da obrne još jednu a ona neće.Tu počinju problemei za obrtača i želja da izgura do kraja a još ako je bahat kao dotični skoro bi se reklo da je ipak silovao.

fkv punks

pre 3 godine

Dokle više sa ovim.Prijavi policiji i nadležnima.Pa nek se oni bahću sa tim,a ne da iskaču iz svakog ćoška i frižidera.Trebalo bi stvarno odjaviti net i u pećinu.Ispiranje mozga.

dule

pre 3 godine

da se odmah u startu razumemo, ko je silovatelj u zatvor 40 godina i naravno kastriranje ali ne zaboravite da je neko kriv kad se to dokaze. Kid nas se izgleda mora dokazivati nevinost a ne krivica. Sacekajmo da se slucaj zavrsi pa onda pucajmo. Isto tako za lazno optuzivanje idenricna kazna. Od kud nekom pravo da nekom unisti zivot tek tako sto ce izaci i reci da je silovan. Sve razumem ali cekanje od 10 godina je nedopustivo. Vracam se na pocetak, silovateljima 40 godina robine i kastriranje.

Niko

pre 3 godine

Ne znam cemu iscudjavanje sto joj niko ne veruje? Zenu su same krive, ovde su zene zlobne, proste, manipulatori, neobrazovane , i kao takve do vece plate ili polozaja su uglavnom stizale preko kreveta. Ko god kaze da to nije tacno ,laze. Koliko znam obrazovanih zena koje su izgubile ili nisu dobile posao zbog ljubavnica, onih zenturaca koje nisu prezale ni od cega. Sta se desilo u ovom slucaju ,dokazace sud a ne razularena rulja. Samo bih zelela da cujem pricu obicnih zena, koje nemaju poznate prijatelje, tate advokate , a koje prolaze u dlaku iste ako ne i gore stvari.

Bvv

pre 3 godine

"kad im odgovara i kad im imponuje,onda im je lepo.kad ne odgovara silovanje."

Pa da, kad želiš i kad je lepo onda je seks. Ako ti ne odgovara, onda je silovanje. To je bukvalno definicija silovanja - seks bez pristanka, seks koji ti "ne odgovara".

Evo, ako nije baš jasno, zamisli da je tvoja pozadina u pitanju - ako ti odgovara, sve je u redu, ako ne želiš, onda je silovanje. Je l jasnije malo?

Jelena

pre 3 godine

Ovo je opšte ludilo. Da neko tako samo privlači pažnju, ne verujem da je moguće. To su ozbiljne stvari i nisu za zezanje. Ružni su komentari o tome kako je to "moda", jer tu o modi nikako nije reč. Strašno.

zrnce

pre 3 godine

Na sta je spalo Srpsko glumiste, optuzivati nekoga bez dokaza i argumenata je skociti sam sebi u stomak...siovanje je teska rec, pre bih rekao da njih dvoje imaju nekih nerasciscenih racuna od ranije..ili mu nije dala ili on nije htio neki razlog postoji...mislim da bi bolje bilo da rade svoj posao za koji su se opredelili a ne da prave rijaliti preko medija....mnogo mi fale legende poput Bate stojkovica, Pavla Vujisica Gidre, Dragana Nikolica......uzivajte sad u ovom rijalitiju

lemaya,povučeni posmatrač sa strane

pre 3 godine

ja mogu reći,a tiče se svih optužbi za silovanja,zlostavljanja koja su u jeku poslednjih meseci u glumačkoj industriji u Srbiji,:da prestanemo da slušajući medije odlučujemo ko je u pravu i davati unapred podršku bilo kome,tužilaštvo služi da svaki aspekt priče proveri i istraži sve činjenice,. E kada oni sa zvaničnom izjavom(optužbom ovakvom ili onakvom) izađu u javnost,tada donesemo sopstveni sud ,individualno viđenje ove stvari,barem onaj koga to zanima. Mene i ne toliko preterano ,ali nebitno ipak mislim da tako treba da funkcioniše bilo kakav pravni postupak. Dosta više bre sa paljenjem lomača i pripremanjem vešala unapred ,ne znajući ništa iz same priče,situacije koja se zbila ili nije.

mačku o rep

pre 3 godine

Kada pomislim na onu reklamu sa Lečicem, zgadi mi se život.

Bilo silovanja ili ne, sigurno je da nijedan gospodin njegovih godina, ne bi imao odnos sa toliko mlađom koleginicom, u tome ima nečega degutantnog, (ko ima decu shvatiće), po godinama može unuka da mu bude. Takvih kao on na pravnom fakultetu ima na hiljade. Jednostavno fuj!

A i ta glumačka profesija polako počinje da mi se gadi, jel ima tamo neko sa talentom, ili je sve "veza" "nepotizam" "razvrat i blud"?

e

pre 3 godine

Čitam komentare i sve sam više sklon da poverujem u one tvrdnje koje kažu: Živimo u ovoj zemlji i čuda se svakodnevno dešavaju. Politički neistomišljenici bivaju zgromljeni na bezbroj načina. Preporučujem mladim da beže odavde jer ukoliko razmišljaju slobodno, drukčije od zvanično odobrenih ne piše vam se dobro. Zato što pre odete izbeći ćete traume koje će vam biti nametnute.

Celer je hrapav, grubijan celerski

pre 3 godine

Jasno...od sada pored zena kao pored turskog groblja, kada prigusti platis i zahvalis se, em je postena transakcija, em je jeftinije, em bolje mogu da koristim svoje vreme.
Ovako, sve te devojke sa kojima sam bio (koje su necije sestre, cerke) ce moci da kazu kako sam ih u nekom trenutku "neprikladno dodirivao" i gledao "onako" sto ce kod tih devojaka (koje su necije sestre, cerke) ostaviti dubok trag i traume za ceo zivot.
Dakle, tursko groblje!

Ray Donovan

pre 3 godine

Silovanje je za zatvor na duzi period. Svaka osoba koja ima sansu da kaže ne bez da bude fizički ugrožena nakon toga, ne može biti silovana.
Zloupotrebu funkcije treba kažnjavati. Ali, Svaka osoba koja manipuliše osobu na položaju ne bi li napredovala u karijeri, i u isto vreme koketirala na granici ne pristojnog, nema pravo da se oseća kao žrtva jer je taj neko na položaju pomislio da može da se očeše sa strane. Da napomenem, bez da je išta bilo na silu.
Poslusao sam audio snimak na youtube-u, I nisam osetio da se devojka uopste ustrucava. I dok on ne zna da se razgovor snima, ona glumi.
Ako sam pogresio, zaista se izvinjavam.

Rob Sinji

pre 3 godine

Znači od sada svaki sex mora da bude snimljen ? Jedino tako mogu da dokažem da je bio dobrovoljan a ne prisilan nakon deset godina. Na vrata stana i automobila nalepnica područje je pod audio/video nadzorom pa neka ona razmišlja.

ultrasrbin

pre 3 godine

(major gavrilović, 22. mart 2021 21:03)

Problem samo sto je razgovor koriscen u filmu pa je diskutabilno da li je bilo tako po scenariju.

FYI

pre 3 godine

Zato je i cutala toliko dugo, jer je Lecic “autoritet” u bransi, jer je znala da ce ga a priori podrzati! Zato je snimila razgovor, jer u Srbiji se zenama zrtvama ne veruje! One se provlace kroz glib! U Srbiji su zene ku.ke, ku..e, lazljive,!ukave. Rec zene naspram reci muskarca u ovom nasem vilajetu ne vredi nista osim ako je ne podrzi neki muskarac. Mi smo kazamat! Tuga i jad! Da li su te njegove kolege i Leciceva kcerka poslusali snimljeni razgovor? Te gadosti koje govori? Tu manipulativnost? Narcisodnost? Perfidnost? Da li su culi sta je ta “velicina od coveka” koju cene izgovorila. Taj jadnik! A jadni smo i mi svi skupa sa njim.

turista

pre 3 godine

Nadigle se devojke za malo publiciteta... pa znate kako, posle j.... nema kajanja. Kako je to neko ko je u vezi s tobom izvršio silovanje bez opiranja, a ti si se setila trk kad se sve završilo da nisi htela....

Sasa

pre 3 godine

"Meni se čini da su optužbe za silovanje u glumačkoj industriji postale moda i način za privlačenje pažnje. Ne znam da li je tako u ovom slučaju, niti sam čuo šta se desilo", kaže Lane Gutović.

Rece jedan demokrata drugom.
Danijela uz tebe sam/smo.
Bori se i izbori.
Silovatelj ce zavrsiti u zatvoru!

NikolaBg

pre 3 godine

Ne verujem ništa u izjave dotične glumice, ovaj put sam na strani Lečića, Aleksić je nešto drugo. Sve mi se čini da je ovo sve jedna maskarada za široke narodne mase i prelazi već u histeriju. Ispada da ako nedaj Bože ja kao muškarac slučajno pogledam lepu ženu na ulici biti proglašen za manijaka. Smatram da je sve ovo neka propaganda i silovitost koja već prelazi u preterivanje. Najgore od svega je što se odjednom pojavi sto žena koje je ćutalo. To je po meni sve mutno i sumnjivo, možda i potplaćeno da kaže neistinu.

wub

pre 3 godine

"Leka je moj prijatelj i šta god da bude ja ću biti na njegovoj strani"

Znači njoj nije važno jeste li ili nije to uradio, štite jedni druge i to je to. Bedno.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najbolja mesta na svetu

pre 3 godine

Meni se čini da su optužbe za silovanje u glumačkoj industriji postale moda i način za privlačenje pažnje. Ne znam da li je tako u ovom slučaju, niti sam čuo šta se desilo", kaže Lane Gutović.


Lane je jako inteligentan čovek. Zna da se ovo potura masi po Srbiji, da bi se krenula tema sa Jovanjice, Velje Nevolje, Krušika, Savamale i ostali afera koje pritiskaju svaki dan sve više i više. Što sa zapada što cure informacije. 50 novih zatvora da se izgradi bilo bi malo za sve lopove i kriminalce kada bi ovaj sistem na čelu sa vladaocem pao. Godinama se znalo šta se po Srbiji dešava, ali svi ćutali. Udba plasira informacije kao na traci o potpuno nebitnim stvarima za srpski narod. Šta mene briga da li je Lečić silovao ili ne? Prave šou program i reality kao na Pinku i Hepiju. Valjda ima sud za te stvari. Zabavljaju narod dok milijarde dolara idu na drugu stranu...

Bolesni skot

pre 3 godine

Pa baš su Mira Banjac i Eva Ras reprezentativne osobe u ovakvim slučajevima... Ne znam, možda bi njima bila čast da su bile sa Lečičem... ovoj mladoj glumici očigledno nije...

Ja

pre 3 godine

Laneta Gutovića cenim kao glumca ali kao čoveka na osnovu njegovih izjava i od pre ne samo na osnovu ove više ne cenim na žene gleda kao na objekat da ne kažem sad kakav jednostavno nas smatra manje vrednima.A jadni su oni muškarci koji moraju žene da ponize da bi sebe uzdigli kao muškarca.

466453

pre 3 godine

Sreca pa ima snimljeno priznjanje.
(uhbaš, 22. mart 2021 22:58)

To što je snimljeno je u dogovoru njih dvoje i izrežirano jer je taj snimak korišćen u filmu.
Sama činjenica da je snimak koristila u filmu ruši sve u vezi toga.

Vania Star.

pre 3 godine

Svako ozbiljan vidi da ovde nisu čista posla, znači jedan Branislav Lečić kojeg su hiljade žena jurile bukvalno samo da ga vide i maštale da baš njih primeti itd.. Sad imamo ovde jednu kompromitujuću priču o njemu gde se vidi uložen trud da mu se nanese zlo.. Tužno.

C i n i k

pre 3 godine

Lečić je bio neko vreme na Hilandaru, znači pobozan i ispravan čovek. Sad što voli ponekad na silu.... Misli Bog će mu oprostiti. Ne idu te stvari zajedno Leko. Ne možeš pre podne biti otac Makarije, a popodne neko drugi.
(Che, 22. mart 2021 21:13)


Pa vidi, taj Lecic nije,kolko ja znam, morao nijednu da siluje jer je imao prolaz kod svake, tesko mi da poverujem da je morao da siluje, bas tesko..

peki

pre 3 godine

Glumice tišina.strašno sta sad te žene rade.nece smeti čovek da ih pogleda.kad im odgovara i kad im imponuje,onda im je lepo.kad ne odgovara silovanje.

Порцелан

pre 3 godine

Срамне изјаве, а поготово Еве Рас, која каже: “Шта год да буде, ја сам на његовој страни”. Дакле и ако буде осуђен за силовање, Ева Рас је на његовој страни и оправдава га или подржава. Заиста срамно. За неке је боље да се не оглашавају.

pera

pre 3 godine

Da nisam čuo razgovor, pomislio bih kao i ovi što ga brane! Ovako, kriv je!!
(major gavrilović, 22. mart 2021 21:03)
a sta tacno dokazuje razgovor??

Sudijs

pre 3 godine

Silovanje bez upotrebe fizičke sile, pretnja oružijem ili onesposobljavnje eteričnim uljem nije moguće. Ako je trpela i fizičko nasilje onda mora da ima medicinsku dokumentaciju. Danas je moda naročito u Americi da glumice posle 20 i kusur godina optužuju reditelje, producente. I to uglavnom malo poznate glumice. Glumački san je čudo

Lola

pre 3 godine

Setite se ko je Leka, koju političku funkciju ima, u kojoj zemlji živite i shvatićete o čemu se ovde radi. Još kao odmah "procuri" navodni snimak ovo ono. Leka je uvek bio faca i šmeker, a to je i sada ovako mator, i gomila žena se loži na njega. Baš mu treba da siluje ovu nebitnu, može samo da izadje na ulicu i zalepiće se 20 boljih. Našli ste koga ćete, jednog od tri najveća frajera domaće kinematografije.

Ekipa SIvi dom

pre 3 godine

Podrška Lečiću, to je želja da se otmu pare Lečiću, da se diskriminiše kao čovek i političar. Cilj nepoznatih glumica da dobiju pažnju

uhbaš

pre 3 godine

Kako se silovanje dokazuje posle osam godina?
Nekada su lekari izdavali uverenje, na osnovu pregleda, da se seksualni čin odigrao nasilnim putem. Ovo sada je neko pomodarstvo, ne kažem da ona laže, ali u normalnom pravosuđu, posle toliko vremena, to je nedokazivo.
(Miki, 22. mart 2021 21:53) # Link komentara

Sreca pa ima snimljeno priznjanje.

Sexisto

pre 3 godine

"Leka je moj prijatelj i šta god da bude ja ću biti na njegovoj strani"

Znači njoj nije važno jeste li ili nije to uradio, štite jedni druge i to je to. Bedno.
(wub, 22. mart 2021 21:00)

Nije tačno. Rekla je šta god da bude, biće na njegovoj strani, iako jeste, biće tu, uz njega, to je definicija prijateljstva, a ne samo kad je lepo. Svaka čast za Evu, ovim sam promenio mišljenje o njoj. A ti se zapitaj da li bi bila uz druga da napravi neko s*anje, meni deluje da ne bi.

Pixy

pre 3 godine

Sigurno se nije zaljubila u njega, koji je od nje stariji 20-30 godina... Verovatno je morala pristati na s.. koji joj se od početka gadio.... Posle je shvatila da je to uradila na silu, pa sada samu sebe preispituje dali je moralo sve to tako....

Che

pre 3 godine

Lečić je bio neko vreme na Hilandaru, znači pobozan i ispravan čovek. Sad što voli ponekad na silu.... Misli Bog će mu oprostiti. Ne idu te stvari zajedno Leko. Ne možeš pre podne biti otac Makarije, a popodne neko drugi.

kaokakao

pre 3 godine

Jel vam se ikada desilo da niste bili raspolozeni za seks sa partenrkom a njoj je bilo do toga. Govorili ste joj ne, nisam sad za to, ali ona je insistirala. I na kraju nevoljno pristanete da je ne kazem sta. I, posle je tuzite za silovanje?

Jadno

pre 3 godine

Pa baš su Mira Banjac i Eva Ras reprezentativne osobe u ovakvim slučajevima... Ne znam, možda bi njima bila čast da su bile sa Lečičem... ovoj mladoj glumici očigledno nije...
(Bolesni skot, 22. mart 2021 20:24)

Ta Eva Ras je bila jedna od najpozeljnijih glumica u svojoj mladosti. Da imas vise od 15 godina mozda bi to znao/znala. Gadi mi se ova nova generacija pahuljica kojima prijatelj znaci kontakt na fejsbuku ili instagramu. Prijatelj znaci i u dobru i u zlu. Pritom Eva nije rekla da ce podrzati njegovo navodno silovanje, ako se ispostavi kao tacno, iako je vise nego ocigledno da nije bilo silovanja. Ona je rekla da ce mu i dalje biti prijatelj, ali tesko je to objasniti nekome ko ne zna sta biti prijatelj znaci.

Straight Outta München

pre 3 godine

Najgnusniji zlocin svakako. Ali molim vas... Kako da se dokazu takve stvari posle 9 godina??????
Sta sprecava neku bivsu devojku ili ne mora da bude devojka, da ode u policiju i kaze taj i taj me je silovao pre 9 godina??? Nevin covek moze preko noci da se prakticno oprosti od svog zivota. Unisti se zivot porodici, bliznjima...Ukoliko je covek nevin.
Mislim da se mora naci mehanizam da se zastite nevini ljudi.

marko

pre 3 godine

Koliko sam razumeo u pitanju su silovanja pod nekom vrstom ucene, bez upotrebe sile. Pa sigurno je teško sa tim živeti ali je užasno optuživati druge za mane u svom karakteru. Pogotovo ukoliko nisu dobile očekivane uloge. Liči na osvetu u pogodnom trenutku.

Mika

pre 3 godine

Normalno da je čutala. Veći deo nase populacije je osuđuje, a glumci su uzdržani ili na strani Lečića. Znala je šta je čeka kad bude rekla.

seljadin

pre 3 godine

za vecinu pomenutih glumica koje podrzavaju silovanu ili "silovanu" nisam nikada ni cuo, izgleda da je Mika lansirao stotine glumica koje sada nisu zadovoljne sa svojom zvezdanom ne-popularnoscu, pa ce doci i one na svoj red da kazu ko ih je silovao i zasto

Matori Laki

pre 3 godine

Setite se ko je Leka, koju političku funkciju ima, u kojoj zemlji živite i shvatićete o čemu se ovde radi. Još kao odmah "procuri" navodni snimak ovo ono. Leka je uvek bio faca i šmeker, a to je i sada ovako mator, i gomila žena se loži na njega. Baš mu treba da siluje ovu nebitnu, može samo da izadje na ulicu i zalepiće se 20 boljih. Našli ste koga ćete, jednog od tri najveća frajera domaće kinematografije.
(Lola, 22. mart 2021 22:57)

Jeste, sećam se, i veliki "demokratski" revolucionar. A poznato je da revolucija po pravilu je(d)e svoju decu. A i ova reklama što se trenutno valja na tv mu dobro leži.
A ovih 20 što će da se zalepe, neka ponesu ono iz njegove reklame. Zlu ne trebalo, da se nađe.

voodoo

pre 3 godine

Pa vidi, taj Lecic nije,kolko ja znam, morao nijednu da siluje jer je imao prolaz kod svake, tesko mi da poverujem da je morao da siluje, bas tesko..
(C i n i k, 22. mart 2021 22:43)

Samo sto ga je snimila kako priznaje, a da ne pominjem da joj jos kaze kako treba da joj bude cast sto je on ... mislim ... sta reci zaista. A to sto "koliko ja znam" ti kazes, ocigledno je da ne znas. Ja koliko se secam i sa onom mladom voditeljkom/glumicom sto mu je bila druga zena od koje se razveo, razvod je bio veoma bucan, bilo i price o nekom nasilju po medijima ... Tako da ova prica nekih njegovih kolega kako je fin ne stoji. Sto li uopste ovi glumci daju izjave, svi do jednog pocinju sa "ne znam sta je bilo, ali ..." Pa ako ne znas, sta onda pricas bilo sta.

dodjite juče

pre 3 godine

Sreca pa ima snimljeno priznjanje.
(uhbaš, 22. mart 2021 22:58)

sta bre snimljeno priznanje
nemojte da ste smesni

prvo,zvala ga je sa unapred planiranim pitanjima kako bi on na to odgovorio i navodni priznao,znaci snimak nema sanse na sud,pišite propalo.

za leku se odavno zna da juri i da njega juri "mlada piletina"

uostalom,ako nam nije jasno kako danasnja elita funkcionise onda smo svim ovim optuzbama sokirani...a nebi trebali sa budemo zato sto se zna da se tamo hefta ko koga stigne

dux

pre 3 godine

imam osecaj kao da mladi glumci i glumice hoce da oteraju ove stare u penziju. tako ih napadaju i likvidiraju licnost pre suda. popularna rec antropofagija.
Dodatno ovaj se bori sa nekim za prvenstvo u Demokratskoj Stranci, ko zna mozda su mu prisili pa se sad ti izvadi junace. inace velika moda ovih dana da se neko optuzi za silovanje od strane neke k..ave iz glumista, a bez dokaza samo majke mi jeste tako bilo.

Gox

pre 3 godine

Ljudi, pa covek bio u braku sa 30GODINA mladjom zenom...to samo po sebi nije normalno... Pre nego sto pocnete da pljujete pogledajte u komsiluku osobe koje su 30 godina mladje od vas.

Capitol Theatre

pre 3 godine

Glumice tišina.strašno sta sad te žene rade.nece smeti čovek da ih pogleda.kad im odgovara i kad im imponuje,onda im je lepo.kad ne odgovara silovanje.
(peki, 22. mart 2021 20:23) # Link komentara

Da kad zeni odgovara seks onda nije silovanje a kad zeni ne odgovara seks onda jeste. Sta nije jasno

Blek - Chicago

pre 3 godine

Bravo devojke! Puna podrška ako ovo čitate, ali i za druge isto. Ima normalnih muškaraca, razokrijte ološ. Nije mu prvi put, sigurno.

Dik Tator Čić Vu

pre 3 godine

Ajde, sve je to ok, dokazite...ali ako ne dokazu onda same da snose posledice i da zaborave na karijeru jer im je mesto u zatvoru.Ako je silovao neka ga, sto se mene tice, na 40 godina strpaju u zatvor, a ako nije, doticne wannabe glumice neka se kazne zatvorskom kaznom od minimum 5 godina (bez uslovne). Pa ti gledaj...
(Davor, 22. mart 2021 21:57)


Gde je tu pravda? Zašto ne i njoj 40 godina? Uništila bi nekome život, mlada je i dočekala bi da je puste za razliku od njega, ima račun da rizikuje...

Miki

pre 3 godine

Kako se silovanje dokazuje posle osam godina?
Nekada su lekari izdavali uverenje, na osnovu pregleda, da se seksualni čin odigrao nasilnim putem. Ovo sada je neko pomodarstvo, ne kažem da ona laže, ali u normalnom pravosuđu, posle toliko vremena, to je nedokazivo.

Wllaxy

pre 3 godine

"Leka je moj prijatelj i šta god da bude ja ću biti na njegovoj strani", izjavila Eva Ras!

Kakvo pogrešno i nakaradno razmišljanje i zbog takvih se i dešava ovo što se dešava - nije bitno da li je neko uradio ili nije nešto što je pogrešno, protivzakonito ili užasno, ja ću ga podržati i biti na njegovoj strani čak i ako je monstrum jer moj prijatelj! Fuj!

Naravno, ne treba imati predrasude i u startu stati ni na čiju stranu dok se ne pokaže/dokaže ko je u pravu i da li je neko nešto uradio ili nije ali ako bi se naposletku pokazalo da jeste to uradio, mislim da je deplasirano i pomisliti da se treba staviti na stranu tako nekog i opravdavati čin zarad prijateljstva.

esi mi dobar

pre 3 godine

Nisam htio da se oglasavam dok nisam cuo snimak sa titlovima i bas sam se razocarao i Lecica ali isto tako mislim da nije bilo silovanje vec sto rece neko neka vrsta ucene sto opet nije kriv samo on

Van Ajk

pre 3 godine

Čuo sam taj razgovor, završio je na netu. Odvratno mi je u smislu da Leka može deda da joj bude, svakako se da zaključiti da su imali odnos, svakako se da zaključiti i da se omladinka malo nećkala, ali na kraju, mnogo daleko je to od silovanja. Uvek sam na strani žrtava, a ovde po svemu sudeći (iako matori perverznjak uopšte i pomišlja, a ne da ima odnos sa mladom devojkom) žrtva ovaj dobar glumac i očajan političar.

Davor

pre 3 godine

Ajde, sve je to ok, dokazite...ali ako ne dokazu onda same da snose posledice i da zaborave na karijeru jer im je mesto u zatvoru.Ako je silovao neka ga, sto se mene tice, na 40 godina strpaju u zatvor, a ako nije, doticne wannabe glumice neka se kazne zatvorskom kaznom od minimum 5 godina (bez uslovne). Pa ti gledaj...

realno

pre 3 godine

Da nisam čuo razgovor, pomislio bih kao i ovi što ga brane! Ovako, kriv je!!
(major gavrilović, 22. mart 2021 21:03)
a sta tacno dokazuje razgovor??
(pera, 22. mart 2021 21:06)

Dokazuje da je Lecic jedan prost i nadobudan covek, voditi takav razgovor sa tako mladom devojkom je u najmanju ruku degutantno.... da li je bilo silovanja ili ne tek treba da se dokaze, i slazem se da ne treba drzati ni jednu stranu do okoncanja svega. Razocarao me Leka, on je ipak u ozbiljnim godinama da bi dozvoljavao sebi da bude u takvim odnosima sa devojcicama od 20, njegova je odgovornost...........

Explorer

pre 3 godine

Ta Eva Ras je bila jedna od najpozeljnijih glumica u svojoj mladosti. Da imas vise od 15 godina mozda bi to znao/znala. Gadi mi se ova nova generacija pahuljica kojima prijatelj znaci kontakt na fejsbuku ili instagramu. Prijatelj znaci i u dobru i u zlu. Pritom Eva nije rekla da ce podrzati njegovo navodno silovanje, ako se ispostavi kao tacno, iako je vise nego ocigledno da nije bilo silovanja. Ona je rekla da ce mu i dalje biti prijatelj, ali tesko je to objasniti nekome ko ne zna sta biti prijatelj znaci.
(Jadno, 22. mart 2021 22:10)

Ma kako bih ikada mogao biti prijatelj silovatelju, pobogu?! Silovanje i mučenje su najgnusniji zločini koji ne mogu biti počinjeni u afektu, jer zahtevaju vreme, to ne može da se desi u trenutku kao npr. ubistvo iz nehata. Počinitelj ima mnogo minuta i sati na raspolaganju da se predomisli, da ne muči drugo ljudsko biće, ali ipak nastavlja sa mučenjem.
Kad bih saznao da je neki moj prijatelj silovatelj, ne bi mi više bio prijatelj, jer to bi bio dokaz da ga nikad nisam ni poznavao.

LeoLajke

pre 3 godine

Imam ćerku i protiv sam svakog siledžije,njih treba u zatvor!A sada da li je ovo silovanje ako se dokaže da je gospodjica lagala zarad popularnosti i neke uloge?Da li je silovanje uništiti nekome život zbog svoje ambicije?Ako je Leka silovao,dokažite i strpajte ga u zatvor i bacite ključ!

Мина

pre 3 godine

Не дирајте Еву и Миру, са толико година у бранши, оне најбоље знају како то иде у свету филма.

max

pre 3 godine

Jasno je da on misli da je nije silovao jer je bii malo grub ali to tako treba a što je rekla ne u stvari je mislila da jer on je veliki čovek veliko ja.Mislim fa je iskren jer on to tako shvata i još je nezahvalna jer zreba da je sretna jer je ON njoj posvetio pažnju.Vidi se po njemu da je u velkim visinama i prepozentan.
Kako je bilo njoj to i nije bitno ko pita te male nove glumice neka ćute.

Korina

pre 3 godine

Ja se samo nadam (i pomalo strahujem) da ce mlade glumice zrtve nasilja biti vrlo odgovorne u lavini koju su pokrenule jer ce u protivnom veliku stetu naneti svim onim devojkama i zenama zrtvama koje ne mogu da naprave medijsku buku, iza kojih nece stati zvucna imena, koje ce u svojoj borbi ostati same i ponizene.

Ice

pre 3 godine

Najnormalnija izjava, treba sacekati da se dokaze sta je tu bilo ako je bilo a ne odma zauzimati strane i krenuti u rat, jedni napadaju drugi brane a niko ne zna sta se desilo.

is

pre 3 godine

Na fejsu i instagramu danas ko god da je napisao 'hajde da sačekamo da se prvo dokaže' dobio je neverovatne uvrede od strane feministkinja i ostalih 'boraca' za ljudska prava. Nek mi neko objasni šta je loše u toj rečenici, jer ne shvatam zašto je u današnje vreme toliko opasno biti uzdržan, zašto si odmah na strani siledžije ako nisi na strani potencijalno silovane?

Ana

pre 3 godine

To sto je neko dobar strucnjak, prijatelj, kolega, roditelj, partner-ne znaci da taj neko nema mracnu stranu. Mnogi agresiju ili neku patologiju iskazuju u intimnim odnosima. Ja licno poznajem par takvih i za njih niko ne bi rekao nista lose, a ne znaju u sta se pretvaraju izmedju 4 zida i sta im se, zapravo, mota po glavi.

box

pre 3 godine

Meni je karakteristicno da su svi glumci starije generacije dakle ljudi sa zivotnim iskustvom, listom umereno skepticni i zahtevaju sudjenje i dokaze dok su svi mladi listom vec doneli presudu i Lecic je vec kriv. E sad mladi sa jedne strane i jesu danas zrtve silovanja pre nego ljudi u godinama jel te al opet provejava neki instagram senzibilitet kao da je hajp dati podrsku ili dobiti lajk za aktivnost na mrezi, a izmice nekako (ili se bar tako meni cini) istinska empatija. Sad sam kao zgrozen i pozlilo mi je zbog toga sto se navodno desilo kolegi al to me eto nece spreciti da se pola sata kasnije fotkam u restoranu kako jedem nesto fensi sa samozadovoljnim izrazom lica. Poenta je da treba dokazati stvari i savko ko je kriv po zakonu da odgovara, to uostalom i kazu ovi iz stare garde, ne zato sto navijaju za bilo koju stranu nego zato sto poznaju zivot.

.,..

pre 3 godine

Sve vise se desavaju i reportiraju dogadjaji koji su u teoriji jednostavni za citanje (optuzbe o silovanju, korona vakcinacija itd.) sto je narodu privlacno jer mogu da tumace procitano koristeci emocije a ne cinjenice i neku objektivnost, a sto u praksi dovodi do "dihotomije" narooda iliti formiranje dve grupe suprotnih stavova koji se onda svadjaju, bilo to onlajn ili uzivo, oko ovih stvari. Sve to u pokusaju da se nesto prikrije, sta?

Olja

pre 3 godine

Glumci su se opredojelili kome ce dati podrsku, Lecicu ili Stajnfeld, a sad hajdemo mi da dajemo podrsku onima koji su za Lecica ili protiv. I tako, do nove uzbudljivije vijesti. A dan oblacan, iz dobro poznatih razloga smo satjerani u kuce pa nam ovo dobro dodje da nas malo razdrma. Sve u svemu, tuzno.

Milan

pre 3 godine

@Davor
Bilo bi lepo da su stvari tako jednostavne! Svako od nas ima svoju vetziju istine a moguće je da se ona stvarno oseća povređeno i iskreno misli da je silovana a da on isto tako misli da nije uradio ništa loše. Mnogo je tu nijansi sive. Jedino što je iz snimka kristalno jasno je da je Lečić teški primitivac, iskompleksirani narcis i da je sramota da nam je takva ličnost bila ministar kulture. Mada nije i jedini ministar koga treba da se stidimo

Oliver

pre 3 godine

Smesne su te price da oni koji su veliki zavodnici nikada ne siluju. Pa upravo je logicno da oni ponekad siluju, jer njihov prenaduvani ego ne moze da prihvati "ne" od jedne zene kad su tolike druge rekle "da". Takvih primera je bilo koliko hocete, majk tajson, kobe brajant.. Pa cak je kazanova priznao u svojim memoarima da je jednom morao da "primeni nesto sile", a imao je 132 zene dobrovoljno.

tzar bomba

pre 3 godine

Jedno je jasno. Sto dalje od Balkana i trazite iskljucivo zapadnjake. Nemci su super.
(Devojke bezite odavde, 22. mart 2021 22:54)

Aufiderzen, arbeit macht frei.

Aragorn

pre 3 godine

Mislim da su glumili Lane i Danijela u seriji "Ono naše što nekad bejaše", ali nisu imali zajedničkih scena, pa zato i ne poznaje Lane nju.

Ne znam šta da mislim o ovom slučaju, čuo sam i onaj snimak, ako je uopšte pravi. Nekako stvara čudan osećaj u vezi prirode odnosa toliko starijeg muškarca i mlade žene, imate osećaj da se on i zaljubio u nju. Pobogu čoveče, pa imaš 30 godina više, i još živiš u nekim zaljubljivanjima u žene koje bukvalno nekako prirodno u normalnim okolnostima ne bi covek tvojih godina uzimao u obzir, šta ja znam, sve mi je tu čudno. Nekako je i prirodno da nekome mladom i lepom, želiš nekog mladog i lepog, možda nije pravedno nekom ko je star ili ružan, ali je nekako prirodno, ne znam. Ako se dokaze d aje stvarno bilo silovanje, naravno najviši iznos kazne.

Gde ja živim

pre 3 godine

Da l' je moda ili nije, da l' je želja za pažnjom ili nije, mora sve da se ispita. Neka nadležne institucije urade svoj posao, valjda ga znaju, pa da vidimo na čemu smo. Samo bez javnog blaćenja, linčovanja i prosipanja pameti bilo kojoj strani. Ako je kriv, bukagije i doviđenja. Ako nije onda valjda ima neke reperkusije i za to.

Ja Leku znam kao glumca, nije loš, ostalo ne znam i ne mogu da sudim. Danijela je lepa devojka, ono malo što sam je gledao nije bila loša, ako joj je načinjena nepravda i zločin žao mi je. Samo nemojmo da polupismeni plebs i "stručna" javnost za sve i svašta daje svoj sud.

Budimo ozbiljno društvo pošto ozbiljna država nismo. Toliko od mene. Podrška žrtvama uvek.

Maja

pre 3 godine

Ja sam 1977 godiste i secam se da sam kao klinka simpatisala Lecica dok sam gledala Sivi Dom. Elem, u ranim dvadesetim sam ga par puta u prolazu videla na mestima gde sam nocu izlazila (to se ranije zvalo diskoteka, pa posle klub, ko zna kako se sad zove :). Bio je sa nekim mnogo mladim devojkama i uvek mi je bio jeziv: imao je neki egp-predatorski stav kojim je zracio. Da napomenem, ja sa covekom nikad nisam imala nikakav kontakt, samo sam ga videla u prolazu. Iskreno, bojim se takvih tipova. I ovaj snimak razgovora njega i ove zene se potpuno uklapa u moj instinktivni utisak o ovom coveku: "Jel znas ti ko sam ja, treba da budes srecna sto ja hocu da stavim svoj ... u tebe!" Manijak, bezi glavom bez obzira od njega! Jadna njegova deca da ovako govori njihov otac :(

Niko

pre 3 godine

Ne znam cemu iscudjavanje sto joj niko ne veruje? Zenu su same krive, ovde su zene zlobne, proste, manipulatori, neobrazovane , i kao takve do vece plate ili polozaja su uglavnom stizale preko kreveta. Ko god kaze da to nije tacno ,laze. Koliko znam obrazovanih zena koje su izgubile ili nisu dobile posao zbog ljubavnica, onih zenturaca koje nisu prezale ni od cega. Sta se desilo u ovom slucaju ,dokazace sud a ne razularena rulja. Samo bih zelela da cujem pricu obicnih zena, koje nemaju poznate prijatelje, tate advokate , a koje prolaze u dlaku iste ako ne i gore stvari.

Jelena

pre 3 godine

Ovo je opšte ludilo. Da neko tako samo privlači pažnju, ne verujem da je moguće. To su ozbiljne stvari i nisu za zezanje. Ružni su komentari o tome kako je to "moda", jer tu o modi nikako nije reč. Strašno.

Celer je hrapav, grubijan celerski

pre 3 godine

Jasno...od sada pored zena kao pored turskog groblja, kada prigusti platis i zahvalis se, em je postena transakcija, em je jeftinije, em bolje mogu da koristim svoje vreme.
Ovako, sve te devojke sa kojima sam bio (koje su necije sestre, cerke) ce moci da kazu kako sam ih u nekom trenutku "neprikladno dodirivao" i gledao "onako" sto ce kod tih devojaka (koje su necije sestre, cerke) ostaviti dubok trag i traume za ceo zivot.
Dakle, tursko groblje!

zrnce

pre 3 godine

Na sta je spalo Srpsko glumiste, optuzivati nekoga bez dokaza i argumenata je skociti sam sebi u stomak...siovanje je teska rec, pre bih rekao da njih dvoje imaju nekih nerasciscenih racuna od ranije..ili mu nije dala ili on nije htio neki razlog postoji...mislim da bi bolje bilo da rade svoj posao za koji su se opredelili a ne da prave rijaliti preko medija....mnogo mi fale legende poput Bate stojkovica, Pavla Vujisica Gidre, Dragana Nikolica......uzivajte sad u ovom rijalitiju

Boki Moravac

pre 3 godine

Neki rekoše mogao je svaku da obrne...možda, a onda bi da obrne još jednu a ona neće.Tu počinju problemei za obrtača i želja da izgura do kraja a još ako je bahat kao dotični skoro bi se reklo da je ipak silovao.

ultrasrbin

pre 3 godine

(major gavrilović, 22. mart 2021 21:03)

Problem samo sto je razgovor koriscen u filmu pa je diskutabilno da li je bilo tako po scenariju.

rosi

pre 3 godine

Ukoliko vam nije jasno zasto devojke cute o ovome, pogledajte seriju "Unbelievable". Ukoliko vam i posle toga nije jasno, onda ne znam... Mi smo obolelo drustvo na svim nivoima nazalost.

malisa

pre 3 godine

To što je snimljeno je u dogovoru njih dvoje i izrežirano jer je taj snimak korišćen u filmu.
Sama činjenica da je snimak koristila u filmu ruši sve u vezi toga.
(466453, 22. mart 2021 23:59)
---
u kom filmu?

Rob Sinji

pre 3 godine

Znači od sada svaki sex mora da bude snimljen ? Jedino tako mogu da dokažem da je bio dobrovoljan a ne prisilan nakon deset godina. Na vrata stana i automobila nalepnica područje je pod audio/video nadzorom pa neka ona razmišlja.

fkv punks

pre 3 godine

Dokle više sa ovim.Prijavi policiji i nadležnima.Pa nek se oni bahću sa tim,a ne da iskaču iz svakog ćoška i frižidera.Trebalo bi stvarno odjaviti net i u pećinu.Ispiranje mozga.

Ray Donovan

pre 3 godine

Silovanje je za zatvor na duzi period. Svaka osoba koja ima sansu da kaže ne bez da bude fizički ugrožena nakon toga, ne može biti silovana.
Zloupotrebu funkcije treba kažnjavati. Ali, Svaka osoba koja manipuliše osobu na položaju ne bi li napredovala u karijeri, i u isto vreme koketirala na granici ne pristojnog, nema pravo da se oseća kao žrtva jer je taj neko na položaju pomislio da može da se očeše sa strane. Da napomenem, bez da je išta bilo na silu.
Poslusao sam audio snimak na youtube-u, I nisam osetio da se devojka uopste ustrucava. I dok on ne zna da se razgovor snima, ona glumi.
Ako sam pogresio, zaista se izvinjavam.

marko

pre 3 godine

zasto su ljudi instinktivno na strani silovatelja..a nikad zrtve? sta zene treba da urade da dobiju trunku postovanja..ne samo u ovoj drzavi nego i na ovoj planeti....koliko duboko ide ta mrznja ka zenskom rodu

dule

pre 3 godine

da se odmah u startu razumemo, ko je silovatelj u zatvor 40 godina i naravno kastriranje ali ne zaboravite da je neko kriv kad se to dokaze. Kid nas se izgleda mora dokazivati nevinost a ne krivica. Sacekajmo da se slucaj zavrsi pa onda pucajmo. Isto tako za lazno optuzivanje idenricna kazna. Od kud nekom pravo da nekom unisti zivot tek tako sto ce izaci i reci da je silovan. Sve razumem ali cekanje od 10 godina je nedopustivo. Vracam se na pocetak, silovateljima 40 godina robine i kastriranje.

Bvv

pre 3 godine

"kad im odgovara i kad im imponuje,onda im je lepo.kad ne odgovara silovanje."

Pa da, kad želiš i kad je lepo onda je seks. Ako ti ne odgovara, onda je silovanje. To je bukvalno definicija silovanja - seks bez pristanka, seks koji ti "ne odgovara".

Evo, ako nije baš jasno, zamisli da je tvoja pozadina u pitanju - ako ti odgovara, sve je u redu, ako ne želiš, onda je silovanje. Je l jasnije malo?

tzar bomba

pre 3 godine

Bilo bi lepo da su stvari tako jednostavne! Svako od nas ima svoju vetziju istine a moguće je da se ona stvarno oseća povređeno i iskreno misli da je silovana a da on isto tako misli da nije uradio ništa loše. Mnogo je tu nijansi sive. Jedino što je iz snimka kristalno jasno je da je Lečić teški primitivac, iskompleksirani narcis i da je sramota da nam je takva ličnost bila ministar kulture. Mada nije i jedini ministar koga treba da se stidimo
(Milan, 22. mart 2021 22:43)

BRAVO

e

pre 3 godine

Čitam komentare i sve sam više sklon da poverujem u one tvrdnje koje kažu: Živimo u ovoj zemlji i čuda se svakodnevno dešavaju. Politički neistomišljenici bivaju zgromljeni na bezbroj načina. Preporučujem mladim da beže odavde jer ukoliko razmišljaju slobodno, drukčije od zvanično odobrenih ne piše vam se dobro. Zato što pre odete izbeći ćete traume koje će vam biti nametnute.

mačku o rep

pre 3 godine

Kada pomislim na onu reklamu sa Lečicem, zgadi mi se život.

Bilo silovanja ili ne, sigurno je da nijedan gospodin njegovih godina, ne bi imao odnos sa toliko mlađom koleginicom, u tome ima nečega degutantnog, (ko ima decu shvatiće), po godinama može unuka da mu bude. Takvih kao on na pravnom fakultetu ima na hiljade. Jednostavno fuj!

A i ta glumačka profesija polako počinje da mi se gadi, jel ima tamo neko sa talentom, ili je sve "veza" "nepotizam" "razvrat i blud"?

lemaya,povučeni posmatrač sa strane

pre 3 godine

ja mogu reći,a tiče se svih optužbi za silovanja,zlostavljanja koja su u jeku poslednjih meseci u glumačkoj industriji u Srbiji,:da prestanemo da slušajući medije odlučujemo ko je u pravu i davati unapred podršku bilo kome,tužilaštvo služi da svaki aspekt priče proveri i istraži sve činjenice,. E kada oni sa zvaničnom izjavom(optužbom ovakvom ili onakvom) izađu u javnost,tada donesemo sopstveni sud ,individualno viđenje ove stvari,barem onaj koga to zanima. Mene i ne toliko preterano ,ali nebitno ipak mislim da tako treba da funkcioniše bilo kakav pravni postupak. Dosta više bre sa paljenjem lomača i pripremanjem vešala unapred ,ne znajući ništa iz same priče,situacije koja se zbila ili nije.