Sreda, 11.03.2020.

11:51

Dženifer Aniston na udaru Harvija Vajnstina: "Treba je ubiti"

Izvor: B92

Dženifer Aniston na udaru Harvija Vajnstina: "Treba je ubiti" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Nebojša

pre 4 godine

Paju Vuisića ekshumirani i osuditi zato što je javno rekao " I tata bi sine".
I Berčeka isto na robiju zbog toga što bi ono radio.

JivaNS

pre 4 godine

Niko ne poredi Vajnstina i Jutke. Da li je to za poređenje. Da je Jutka imalo obrazovaniji i "svetski" čovek i imao priliku i moć da li bi radio isto?
Inače se mnogo pljuje Amerika, kakva takva ona je optužila zločinca i smrada, da li ćemo mi našeg? KAkvo je naše sudstvo, javno mnjenje je da ne kažem kakvo.
Odoh da šetam kera, blolje mi je u nj. društvu!

čobani zbor!

pre 4 godine

Da, malo su se namrštile, I pristale nevoljno, posle što su se pokajale, ajde molim vas.... Nije to videlo silovanja, to što one kažu da jeste mačku o rep, to je bila cena slave.

jeste li vi normalni?

pre 4 godine

Je l' vi kapirate razliku između:
1. Spavaj sa mnom ako hoćeš ulogu.

I

2. (šamar) Skidaj se! (nešto kasnije) ako ne budeš spavala sa mnom pustiću onaj snimak od prošlog puta u javnost.

U prvom primeru žena sama bira hoće li da prihvati ponudu ili ne. U drugom nema taj izbor nego MORA odnosno - silovana je. Drugi primer je Vajnstin. Ne glumite francuske sobarice, tip je običan vepar i monstrum, naravno da treba da odgovara i bude dugo iza brave.

Digitalni miš

pre 4 godine

(Oliver, 11. mart 2020 17:38)

Ništa tu nema ni jadno ni bedno. Je l' ga neko tukao po ušima da radi ono što je radio? Nije. To što mu je teško je isključivo posledica njegovih dela te stoga ne zaslužuje podršku, nije on nevin optužen. A ako ti misliš da zaslužuje podršku bez obzira na sve i samo zato što su braća, onda se zapitaj kakav si ti čovek.

mjonjo

pre 4 godine

" Koliko su njima isprani mozgovi, da rodjeni brat brata kritikuje, što je sa pozicija moći iskoristio zgodne lake žene, željne ambicije."
Ja bih rodjenog brata izbo nozem da radi ovo sto i ovaj manijak.

veverica

pre 4 godine

Meni ovo sve zvuci nerealno i neposteno.Te "slavne"glumice su se nesto kasno javile.Zar nije trebalo odmah da ga tuze a ne da cekaju da zgrnu milione pa osnazene navalile prekasno.Zaboravile su i kako je to bilo posle svih veza koje su imale kasnije.Zato mi je ovo podlo i nepotrebno.Al hajde jos nesto paznje sad vec kad je nemaju vise kao nekada.

Јабучило

pre 4 godine

Брат га гази док је у блату. Док је био јак, није дао гласа од себе. Е, зато је брат лош човек.

savatije

pre 4 godine

Super je sto se negde cuva svaki mejl ikad poslat i neki batica moze da ga otvori ako se ukaze potreba. I posle ljudi kazu da je to paranoja i teorija zavere.

Ivana

pre 4 godine

Svim onim isfrustriranim komentatorima koji su izjavili da je ona nikakva glumica i da je preko kreveta dosla do uloga, te da nije on kriv sto ih je silovao, nego one jer su ga "privukle", zelim da porucim da je ona sjajna glumica, uspesna s razlogom, da nijedno silovanje, ma kakvo, ne treba da prodje nekaznjeno i da se zapitaju da li bi na isti nacin ispoljili svoje frustracije da je njihova sestra ili cerka u pitanju. Pogotovo me razocarava sto vidim da ovi komentari uglavnom poticu od zena. Sramota, zaista. Plus, ocigledno je da niste pogledali nijedan njen film ili seriju, pre nego sto ste dobili pristup internetu i ostavljanju takvih komentara. I zapitajte se takodje da li vi sami obavljate svoje poslove tako savrseno da mozete druge da kritikujete.

Jovca2

pre 4 godine

Au braćo Srbi kakvi komentari, pa jel vi imate sestre, ćerke, žene i majke koje hoće da se seksaju isto za poziciju ili je to samo u Holivudu, da javimo njihovim šefovima

cxcbxcb

pre 4 godine

On je do skora bio najmoćniji čovek u Holivudu i finansijer kampanje Klinton, niko ga nije pustio niz vodu. Zamerio se desetinama žrtava. Još ga čeka proces u los Anđelesu.
(Motorbreath, 11. mart 2020 16:57)

Gluposti, naravno da nije bi "najmoćniji" lik u Holivudu, i šta to znači biti moćan? Ima deset puta "moćnijih" od njega..tako se tamo dolazi do uloga.
Holivud je toliko čist i čedan da je samo Harvi "silovao"...kada bi se gađali kiselim krastavcima

Eugen

pre 4 godine

Brat je bratu verovatno celog zivota zavideo na talentu i uspehu pa ko veli "daj da i ja dodam malo soli u supu". Bednik, mogao je bar svoje bedno misljenje o bratu da zadrzi za sebe, da cuti jednostavno.

Nikola

pre 4 godine

Vajnstin nije nikoga silovao, jer za to nije ni sposoban. Za silovanje je potrebna fizicka snaga i patoloski libido. Da li neko zaista misli da je Vajnstin ovakav kakav je u stanju nekoga da siluje ako se taj neko/neka brani? Ako je neka od tih koje su ga tuzile sa njim uopste imala seksualni odnos (pod seksualnim odnosom podrazumevam penetraciju penisa u vaginu) onda to nije bilo na silu, nego dobrovoljno. Ideja o silovanju je "zrtvama" pala na pamet mnogo, mnogo godina kasnije.

Leo

pre 4 godine

Bez obzira na sve, ovaj lik je mnogo gadan. Zdrava osoba se ne ponaša tako. Međutim nije sam u tome. Pola tog Holivuda je znalo šta se dešava i svi su ćutali ne bi li očuvali svoj mir a sad se utrkuju ko će ga pljuvati više. Pa gde ste bili kad se to događalo? Što niste branili/branile svoje koleginice, rekli nešto? Lako je sad biti sudija.
(mmm, 11. mart 2020 15:55)

Reagovao je Bred Pit. Gvinet Paltrou je rekla da ko zna kako bi završila da Bred nije zaprijetio ovom liku. A Met Dejmon je sam priznao da je znao za Vajnstina ali da nije mogao ništa da uradi

ErikTheViking

pre 4 godine

@prokletstvo
Umalo se onesvestih jer izgubih dah, pokušavajući da vam pročitam komentar. Dajte neku tačku kada je već deficit sa zarezima.
Od ovog, može da se rikne ;-)

corona

pre 4 godine

Ovako, od kada je sveta i veka do nekog položaja se dolazilo preko kreveta. Sad to rade i muškarci. Gej lobi čuda čini. Od kada je sveta i veka postoji prostitucija. Meni se lično to ne dopada i nikada ne bih sebe dovela u situaciju da tako napredujem, ali ima takvih koji vole i ok. Ali niko, ama baš niko nema pravo da vas napastvuje i siluje. Šta vas se tice kako su mnogi došli do položaja, do karijera ...? Jbg, bilo i biće. Ali mi je nenormalno da vam je ok i da branite ovog čovek i slične samo što mislite da su žene dolazile preko kreveta do uloga i to vam je opravdanje. Ne budite gadni. Već se zapitajte kako biste se ponašali da neko tako siluje vašeg najbližeg.

Bleja

pre 4 godine

" Koliko su njima isprani mozgovi, da rodjeni brat brata kritikuje, što je sa pozicija moći iskoristio zgodne lake žene, željne ambicije.
(strašno, 11. mart 2020 16:08) #

Igrom slučaja na poslu imam položaj odgovornog za učenike koji pored škole dolaze kod nas na praksu. Zapadna zemlja je u pitanju. Imam 45 godina a učenici su od 18 do 23 24 najviše. Da ne davim, strahopoštovanje koje učenice imaju prema meni je ogromno, jer jednim delom od mog izveštaja zavisi i njihova ocena i dalji napredak.
Da sam manijak kao ovaj iz teksta, siguran sam da bih mogao iskoristiti bar 1 od 5 tih učenica.
I ti kažeš da me moj brat otkrije i kritikuje preko maila, po tebi bi imao ispran mozak. Nisam siguran kome mozak nije u redu. Taj njegov brat Bob bi se još i saučesnikom mogao nazvati, jer je sigurno znao za bar polovinu sranja koja je napravio ali nije ništa prijavio.

otrov

pre 4 godine

Kakvo sudjenje, na nivou rekla- kazala. Zrtve zlostavljanja moraju proci mucne, pomalo ponizavajuce prrglede. Nije li ih nakon godinu, pet,deset i vise nemoguce uraditi? Ko ih je od doticnih dama blagovremeno ucinila ? Dzenifer Aniston? "Glumica" poznata po vezi sa mnogo.slavnijem glumcu. Molim navedite mi neku njenu ulogu da bi je zaista mogli zvati glumicom.

golijat

pre 4 godine

Ovako se ponasaju svi muskarci koji su puni para, misle da je sve njihovo samim tim sto su puni ! Zene ih ne odbijaju iz raznih razloga, zele bolju poziciju , novac , moc ...Posle se pokaju ili opet zele da izvuku nesto.Ja sam zena i bila sam u prilici da neke ponude prihvatim ili ne .I nisam , i to je samo moja odluka, da jesam opet bi bilo samo to , jedna licna odluka! Ove zene su poklekle pred nasrtanjem i ponudama jednog bludnog , ruznog muskarca punog para ! I sad se to zove silovanje , a pedofili vrsljaju na sve strane ...Kazne nikakve , u stravicno licemernom svetu zivimo i neko to neguje i hrani!

Cvrc

pre 4 godine

(strašno, 11. mart 2020 16:08)

Nije on iskorišćavao "lake žene željne ambicije" (šta god to značilo), nego je silovao i zlostavljao, kapiraš li razliku?

Oliver

pre 4 godine

Harvi Vajnstajn jeste pogresio,ali njegov brat Bob mi je jos gori u moralnom smislu. Udariti po rodjenom bratu u ovom trenutku kad mu treba podrska kakav god da je,to je bas nisko i jadno.

Aleksa Pufta

pre 4 godine

Sta li danas zovu seksualnim uznemiravanjem?
Raditi nesto na silu je za osudu ali ako muskarac verbalno pita zenu da li zeli sa njim seks, suptilno, uvijeno ali i prosto i jednostavno ( nisu svi isli u knjizevne sekcije) to za mene pocinje da bude uznemiravanje ako se ponavlja vise puta.
Ako se to desi jednom, dva puta to ne mislim da je za neku osudu.
Na kraju kako obican covek da stekne devojku, zenu, ljubavnicu, kako da dobije potomstvo ako seksualno ne uznemiri zenu?
Pa u svim filmovima oni se dohvate na osnovu par pogleda.

Motorbreath

pre 4 godine

Nekome se zamerio pa su ga pustili niz vodu, ceo Holivud radi tako...
(gnsfgnsf, 11. mart 2020 15:29)

On je do skora bio najmoćniji čovek u Holivudu i finansijer kampanje Klinton, niko ga nije pustio niz vodu. Zamerio se desetinama žrtava. Još ga čeka proces u los Anđelesu.

strašno

pre 4 godine

Koliko su njima isprani mozgovi, da rodjeni brat brata kritikuje, što je sa pozicija moći iskoristio zgodne lake žene, željne ambicije.

prokletstvo

pre 4 godine

ja sam covjek koji je na visokom polazaju moze se reci eto direktor sam jedne organizacije koja posluje samo sa inostranstvom.svoj polozaj nikad nisam koristio da bih nekoga zaposlio ili unaprijedio kamo li da je zena u pitanju i da sam trezio seks da bi joj dao posao ali sa druge strane ne bih mogao nabrojati broj zena koje su se same nudile otvoreno.neke su mi i njihovi muzevi nudili.covjek da se zaprepasti kad to sve vidi.nikad ali nikad takvi posao nisu dobili niti ce.ako si zdrav i ostvaren covjek ako si ozenjen takve mogu samo da ti uniste tvoj srecu i mir.dalje od takvih sve i da su im zlatne dolje

mmm

pre 4 godine

Bez obzira na sve, ovaj lik je mnogo gadan. Zdrava osoba se ne ponaša tako. Međutim nije sam u tome. Pola tog Holivuda je znalo šta se dešava i svi su ćutali ne bi li očuvali svoj mir a sad se utrkuju ko će ga pljuvati više. Pa gde ste bili kad se to događalo? Što niste branili/branile svoje koleginice, rekli nešto? Lako je sad biti sudija.

Dragana

pre 4 godine

"The Morning Show", serija u kojoj jednu od glavnih uloga ima Jenifer se bavi sličnom tematikom. Čak u pozadini često ide priča o Weinstein-u.Možda mu se tako odužuje?

mmm

pre 4 godine

Bez obzira na sve, ovaj lik je mnogo gadan. Zdrava osoba se ne ponaša tako. Međutim nije sam u tome. Pola tog Holivuda je znalo šta se dešava i svi su ćutali ne bi li očuvali svoj mir a sad se utrkuju ko će ga pljuvati više. Pa gde ste bili kad se to događalo? Što niste branili/branile svoje koleginice, rekli nešto? Lako je sad biti sudija.

prokletstvo

pre 4 godine

ja sam covjek koji je na visokom polazaju moze se reci eto direktor sam jedne organizacije koja posluje samo sa inostranstvom.svoj polozaj nikad nisam koristio da bih nekoga zaposlio ili unaprijedio kamo li da je zena u pitanju i da sam trezio seks da bi joj dao posao ali sa druge strane ne bih mogao nabrojati broj zena koje su se same nudile otvoreno.neke su mi i njihovi muzevi nudili.covjek da se zaprepasti kad to sve vidi.nikad ali nikad takvi posao nisu dobili niti ce.ako si zdrav i ostvaren covjek ako si ozenjen takve mogu samo da ti uniste tvoj srecu i mir.dalje od takvih sve i da su im zlatne dolje

Ivana

pre 4 godine

Svim onim isfrustriranim komentatorima koji su izjavili da je ona nikakva glumica i da je preko kreveta dosla do uloga, te da nije on kriv sto ih je silovao, nego one jer su ga "privukle", zelim da porucim da je ona sjajna glumica, uspesna s razlogom, da nijedno silovanje, ma kakvo, ne treba da prodje nekaznjeno i da se zapitaju da li bi na isti nacin ispoljili svoje frustracije da je njihova sestra ili cerka u pitanju. Pogotovo me razocarava sto vidim da ovi komentari uglavnom poticu od zena. Sramota, zaista. Plus, ocigledno je da niste pogledali nijedan njen film ili seriju, pre nego sto ste dobili pristup internetu i ostavljanju takvih komentara. I zapitajte se takodje da li vi sami obavljate svoje poslove tako savrseno da mozete druge da kritikujete.

Jovca2

pre 4 godine

Au braćo Srbi kakvi komentari, pa jel vi imate sestre, ćerke, žene i majke koje hoće da se seksaju isto za poziciju ili je to samo u Holivudu, da javimo njihovim šefovima

Cvrc

pre 4 godine

(strašno, 11. mart 2020 16:08)

Nije on iskorišćavao "lake žene željne ambicije" (šta god to značilo), nego je silovao i zlostavljao, kapiraš li razliku?

corona

pre 4 godine

Ovako, od kada je sveta i veka do nekog položaja se dolazilo preko kreveta. Sad to rade i muškarci. Gej lobi čuda čini. Od kada je sveta i veka postoji prostitucija. Meni se lično to ne dopada i nikada ne bih sebe dovela u situaciju da tako napredujem, ali ima takvih koji vole i ok. Ali niko, ama baš niko nema pravo da vas napastvuje i siluje. Šta vas se tice kako su mnogi došli do položaja, do karijera ...? Jbg, bilo i biće. Ali mi je nenormalno da vam je ok i da branite ovog čovek i slične samo što mislite da su žene dolazile preko kreveta do uloga i to vam je opravdanje. Ne budite gadni. Već se zapitajte kako biste se ponašali da neko tako siluje vašeg najbližeg.

Leo

pre 4 godine

Bez obzira na sve, ovaj lik je mnogo gadan. Zdrava osoba se ne ponaša tako. Međutim nije sam u tome. Pola tog Holivuda je znalo šta se dešava i svi su ćutali ne bi li očuvali svoj mir a sad se utrkuju ko će ga pljuvati više. Pa gde ste bili kad se to događalo? Što niste branili/branile svoje koleginice, rekli nešto? Lako je sad biti sudija.
(mmm, 11. mart 2020 15:55)

Reagovao je Bred Pit. Gvinet Paltrou je rekla da ko zna kako bi završila da Bred nije zaprijetio ovom liku. A Met Dejmon je sam priznao da je znao za Vajnstina ali da nije mogao ništa da uradi

Dragana

pre 4 godine

"The Morning Show", serija u kojoj jednu od glavnih uloga ima Jenifer se bavi sličnom tematikom. Čak u pozadini često ide priča o Weinstein-u.Možda mu se tako odužuje?

Bleja

pre 4 godine

" Koliko su njima isprani mozgovi, da rodjeni brat brata kritikuje, što je sa pozicija moći iskoristio zgodne lake žene, željne ambicije.
(strašno, 11. mart 2020 16:08) #

Igrom slučaja na poslu imam položaj odgovornog za učenike koji pored škole dolaze kod nas na praksu. Zapadna zemlja je u pitanju. Imam 45 godina a učenici su od 18 do 23 24 najviše. Da ne davim, strahopoštovanje koje učenice imaju prema meni je ogromno, jer jednim delom od mog izveštaja zavisi i njihova ocena i dalji napredak.
Da sam manijak kao ovaj iz teksta, siguran sam da bih mogao iskoristiti bar 1 od 5 tih učenica.
I ti kažeš da me moj brat otkrije i kritikuje preko maila, po tebi bi imao ispran mozak. Nisam siguran kome mozak nije u redu. Taj njegov brat Bob bi se još i saučesnikom mogao nazvati, jer je sigurno znao za bar polovinu sranja koja je napravio ali nije ništa prijavio.

Motorbreath

pre 4 godine

Nekome se zamerio pa su ga pustili niz vodu, ceo Holivud radi tako...
(gnsfgnsf, 11. mart 2020 15:29)

On je do skora bio najmoćniji čovek u Holivudu i finansijer kampanje Klinton, niko ga nije pustio niz vodu. Zamerio se desetinama žrtava. Još ga čeka proces u los Anđelesu.

cxcbxcb

pre 4 godine

On je do skora bio najmoćniji čovek u Holivudu i finansijer kampanje Klinton, niko ga nije pustio niz vodu. Zamerio se desetinama žrtava. Još ga čeka proces u los Anđelesu.
(Motorbreath, 11. mart 2020 16:57)

Gluposti, naravno da nije bi "najmoćniji" lik u Holivudu, i šta to znači biti moćan? Ima deset puta "moćnijih" od njega..tako se tamo dolazi do uloga.
Holivud je toliko čist i čedan da je samo Harvi "silovao"...kada bi se gađali kiselim krastavcima

golijat

pre 4 godine

Ovako se ponasaju svi muskarci koji su puni para, misle da je sve njihovo samim tim sto su puni ! Zene ih ne odbijaju iz raznih razloga, zele bolju poziciju , novac , moc ...Posle se pokaju ili opet zele da izvuku nesto.Ja sam zena i bila sam u prilici da neke ponude prihvatim ili ne .I nisam , i to je samo moja odluka, da jesam opet bi bilo samo to , jedna licna odluka! Ove zene su poklekle pred nasrtanjem i ponudama jednog bludnog , ruznog muskarca punog para ! I sad se to zove silovanje , a pedofili vrsljaju na sve strane ...Kazne nikakve , u stravicno licemernom svetu zivimo i neko to neguje i hrani!

ErikTheViking

pre 4 godine

@prokletstvo
Umalo se onesvestih jer izgubih dah, pokušavajući da vam pročitam komentar. Dajte neku tačku kada je već deficit sa zarezima.
Od ovog, može da se rikne ;-)

strašno

pre 4 godine

Koliko su njima isprani mozgovi, da rodjeni brat brata kritikuje, što je sa pozicija moći iskoristio zgodne lake žene, željne ambicije.

Nikola

pre 4 godine

Vajnstin nije nikoga silovao, jer za to nije ni sposoban. Za silovanje je potrebna fizicka snaga i patoloski libido. Da li neko zaista misli da je Vajnstin ovakav kakav je u stanju nekoga da siluje ako se taj neko/neka brani? Ako je neka od tih koje su ga tuzile sa njim uopste imala seksualni odnos (pod seksualnim odnosom podrazumevam penetraciju penisa u vaginu) onda to nije bilo na silu, nego dobrovoljno. Ideja o silovanju je "zrtvama" pala na pamet mnogo, mnogo godina kasnije.

Eugen

pre 4 godine

Brat je bratu verovatno celog zivota zavideo na talentu i uspehu pa ko veli "daj da i ja dodam malo soli u supu". Bednik, mogao je bar svoje bedno misljenje o bratu da zadrzi za sebe, da cuti jednostavno.

Aleksa Pufta

pre 4 godine

Sta li danas zovu seksualnim uznemiravanjem?
Raditi nesto na silu je za osudu ali ako muskarac verbalno pita zenu da li zeli sa njim seks, suptilno, uvijeno ali i prosto i jednostavno ( nisu svi isli u knjizevne sekcije) to za mene pocinje da bude uznemiravanje ako se ponavlja vise puta.
Ako se to desi jednom, dva puta to ne mislim da je za neku osudu.
Na kraju kako obican covek da stekne devojku, zenu, ljubavnicu, kako da dobije potomstvo ako seksualno ne uznemiri zenu?
Pa u svim filmovima oni se dohvate na osnovu par pogleda.

Oliver

pre 4 godine

Harvi Vajnstajn jeste pogresio,ali njegov brat Bob mi je jos gori u moralnom smislu. Udariti po rodjenom bratu u ovom trenutku kad mu treba podrska kakav god da je,to je bas nisko i jadno.

jeste li vi normalni?

pre 4 godine

Je l' vi kapirate razliku između:
1. Spavaj sa mnom ako hoćeš ulogu.

I

2. (šamar) Skidaj se! (nešto kasnije) ako ne budeš spavala sa mnom pustiću onaj snimak od prošlog puta u javnost.

U prvom primeru žena sama bira hoće li da prihvati ponudu ili ne. U drugom nema taj izbor nego MORA odnosno - silovana je. Drugi primer je Vajnstin. Ne glumite francuske sobarice, tip je običan vepar i monstrum, naravno da treba da odgovara i bude dugo iza brave.

JivaNS

pre 4 godine

Niko ne poredi Vajnstina i Jutke. Da li je to za poređenje. Da je Jutka imalo obrazovaniji i "svetski" čovek i imao priliku i moć da li bi radio isto?
Inače se mnogo pljuje Amerika, kakva takva ona je optužila zločinca i smrada, da li ćemo mi našeg? KAkvo je naše sudstvo, javno mnjenje je da ne kažem kakvo.
Odoh da šetam kera, blolje mi je u nj. društvu!

otrov

pre 4 godine

Kakvo sudjenje, na nivou rekla- kazala. Zrtve zlostavljanja moraju proci mucne, pomalo ponizavajuce prrglede. Nije li ih nakon godinu, pet,deset i vise nemoguce uraditi? Ko ih je od doticnih dama blagovremeno ucinila ? Dzenifer Aniston? "Glumica" poznata po vezi sa mnogo.slavnijem glumcu. Molim navedite mi neku njenu ulogu da bi je zaista mogli zvati glumicom.

Digitalni miš

pre 4 godine

(Oliver, 11. mart 2020 17:38)

Ništa tu nema ni jadno ni bedno. Je l' ga neko tukao po ušima da radi ono što je radio? Nije. To što mu je teško je isključivo posledica njegovih dela te stoga ne zaslužuje podršku, nije on nevin optužen. A ako ti misliš da zaslužuje podršku bez obzira na sve i samo zato što su braća, onda se zapitaj kakav si ti čovek.

savatije

pre 4 godine

Super je sto se negde cuva svaki mejl ikad poslat i neki batica moze da ga otvori ako se ukaze potreba. I posle ljudi kazu da je to paranoja i teorija zavere.

mjonjo

pre 4 godine

" Koliko su njima isprani mozgovi, da rodjeni brat brata kritikuje, što je sa pozicija moći iskoristio zgodne lake žene, željne ambicije."
Ja bih rodjenog brata izbo nozem da radi ovo sto i ovaj manijak.

Јабучило

pre 4 godine

Брат га гази док је у блату. Док је био јак, није дао гласа од себе. Е, зато је брат лош човек.

veverica

pre 4 godine

Meni ovo sve zvuci nerealno i neposteno.Te "slavne"glumice su se nesto kasno javile.Zar nije trebalo odmah da ga tuze a ne da cekaju da zgrnu milione pa osnazene navalile prekasno.Zaboravile su i kako je to bilo posle svih veza koje su imale kasnije.Zato mi je ovo podlo i nepotrebno.Al hajde jos nesto paznje sad vec kad je nemaju vise kao nekada.

čobani zbor!

pre 4 godine

Da, malo su se namrštile, I pristale nevoljno, posle što su se pokajale, ajde molim vas.... Nije to videlo silovanja, to što one kažu da jeste mačku o rep, to je bila cena slave.

Nebojša

pre 4 godine

Paju Vuisića ekshumirani i osuditi zato što je javno rekao " I tata bi sine".
I Berčeka isto na robiju zbog toga što bi ono radio.

strašno

pre 4 godine

Koliko su njima isprani mozgovi, da rodjeni brat brata kritikuje, što je sa pozicija moći iskoristio zgodne lake žene, željne ambicije.

Nikola

pre 4 godine

Vajnstin nije nikoga silovao, jer za to nije ni sposoban. Za silovanje je potrebna fizicka snaga i patoloski libido. Da li neko zaista misli da je Vajnstin ovakav kakav je u stanju nekoga da siluje ako se taj neko/neka brani? Ako je neka od tih koje su ga tuzile sa njim uopste imala seksualni odnos (pod seksualnim odnosom podrazumevam penetraciju penisa u vaginu) onda to nije bilo na silu, nego dobrovoljno. Ideja o silovanju je "zrtvama" pala na pamet mnogo, mnogo godina kasnije.

Oliver

pre 4 godine

Harvi Vajnstajn jeste pogresio,ali njegov brat Bob mi je jos gori u moralnom smislu. Udariti po rodjenom bratu u ovom trenutku kad mu treba podrska kakav god da je,to je bas nisko i jadno.

otrov

pre 4 godine

Kakvo sudjenje, na nivou rekla- kazala. Zrtve zlostavljanja moraju proci mucne, pomalo ponizavajuce prrglede. Nije li ih nakon godinu, pet,deset i vise nemoguce uraditi? Ko ih je od doticnih dama blagovremeno ucinila ? Dzenifer Aniston? "Glumica" poznata po vezi sa mnogo.slavnijem glumcu. Molim navedite mi neku njenu ulogu da bi je zaista mogli zvati glumicom.

Eugen

pre 4 godine

Brat je bratu verovatno celog zivota zavideo na talentu i uspehu pa ko veli "daj da i ja dodam malo soli u supu". Bednik, mogao je bar svoje bedno misljenje o bratu da zadrzi za sebe, da cuti jednostavno.

Aleksa Pufta

pre 4 godine

Sta li danas zovu seksualnim uznemiravanjem?
Raditi nesto na silu je za osudu ali ako muskarac verbalno pita zenu da li zeli sa njim seks, suptilno, uvijeno ali i prosto i jednostavno ( nisu svi isli u knjizevne sekcije) to za mene pocinje da bude uznemiravanje ako se ponavlja vise puta.
Ako se to desi jednom, dva puta to ne mislim da je za neku osudu.
Na kraju kako obican covek da stekne devojku, zenu, ljubavnicu, kako da dobije potomstvo ako seksualno ne uznemiri zenu?
Pa u svim filmovima oni se dohvate na osnovu par pogleda.

cxcbxcb

pre 4 godine

On je do skora bio najmoćniji čovek u Holivudu i finansijer kampanje Klinton, niko ga nije pustio niz vodu. Zamerio se desetinama žrtava. Još ga čeka proces u los Anđelesu.
(Motorbreath, 11. mart 2020 16:57)

Gluposti, naravno da nije bi "najmoćniji" lik u Holivudu, i šta to znači biti moćan? Ima deset puta "moćnijih" od njega..tako se tamo dolazi do uloga.
Holivud je toliko čist i čedan da je samo Harvi "silovao"...kada bi se gađali kiselim krastavcima

golijat

pre 4 godine

Ovako se ponasaju svi muskarci koji su puni para, misle da je sve njihovo samim tim sto su puni ! Zene ih ne odbijaju iz raznih razloga, zele bolju poziciju , novac , moc ...Posle se pokaju ili opet zele da izvuku nesto.Ja sam zena i bila sam u prilici da neke ponude prihvatim ili ne .I nisam , i to je samo moja odluka, da jesam opet bi bilo samo to , jedna licna odluka! Ove zene su poklekle pred nasrtanjem i ponudama jednog bludnog , ruznog muskarca punog para ! I sad se to zove silovanje , a pedofili vrsljaju na sve strane ...Kazne nikakve , u stravicno licemernom svetu zivimo i neko to neguje i hrani!

prokletstvo

pre 4 godine

ja sam covjek koji je na visokom polazaju moze se reci eto direktor sam jedne organizacije koja posluje samo sa inostranstvom.svoj polozaj nikad nisam koristio da bih nekoga zaposlio ili unaprijedio kamo li da je zena u pitanju i da sam trezio seks da bi joj dao posao ali sa druge strane ne bih mogao nabrojati broj zena koje su se same nudile otvoreno.neke su mi i njihovi muzevi nudili.covjek da se zaprepasti kad to sve vidi.nikad ali nikad takvi posao nisu dobili niti ce.ako si zdrav i ostvaren covjek ako si ozenjen takve mogu samo da ti uniste tvoj srecu i mir.dalje od takvih sve i da su im zlatne dolje

Cvrc

pre 4 godine

(strašno, 11. mart 2020 16:08)

Nije on iskorišćavao "lake žene željne ambicije" (šta god to značilo), nego je silovao i zlostavljao, kapiraš li razliku?

corona

pre 4 godine

Ovako, od kada je sveta i veka do nekog položaja se dolazilo preko kreveta. Sad to rade i muškarci. Gej lobi čuda čini. Od kada je sveta i veka postoji prostitucija. Meni se lično to ne dopada i nikada ne bih sebe dovela u situaciju da tako napredujem, ali ima takvih koji vole i ok. Ali niko, ama baš niko nema pravo da vas napastvuje i siluje. Šta vas se tice kako su mnogi došli do položaja, do karijera ...? Jbg, bilo i biće. Ali mi je nenormalno da vam je ok i da branite ovog čovek i slične samo što mislite da su žene dolazile preko kreveta do uloga i to vam je opravdanje. Ne budite gadni. Već se zapitajte kako biste se ponašali da neko tako siluje vašeg najbližeg.

Ivana

pre 4 godine

Svim onim isfrustriranim komentatorima koji su izjavili da je ona nikakva glumica i da je preko kreveta dosla do uloga, te da nije on kriv sto ih je silovao, nego one jer su ga "privukle", zelim da porucim da je ona sjajna glumica, uspesna s razlogom, da nijedno silovanje, ma kakvo, ne treba da prodje nekaznjeno i da se zapitaju da li bi na isti nacin ispoljili svoje frustracije da je njihova sestra ili cerka u pitanju. Pogotovo me razocarava sto vidim da ovi komentari uglavnom poticu od zena. Sramota, zaista. Plus, ocigledno je da niste pogledali nijedan njen film ili seriju, pre nego sto ste dobili pristup internetu i ostavljanju takvih komentara. I zapitajte se takodje da li vi sami obavljate svoje poslove tako savrseno da mozete druge da kritikujete.

čobani zbor!

pre 4 godine

Da, malo su se namrštile, I pristale nevoljno, posle što su se pokajale, ajde molim vas.... Nije to videlo silovanja, to što one kažu da jeste mačku o rep, to je bila cena slave.

Jovca2

pre 4 godine

Au braćo Srbi kakvi komentari, pa jel vi imate sestre, ćerke, žene i majke koje hoće da se seksaju isto za poziciju ili je to samo u Holivudu, da javimo njihovim šefovima

veverica

pre 4 godine

Meni ovo sve zvuci nerealno i neposteno.Te "slavne"glumice su se nesto kasno javile.Zar nije trebalo odmah da ga tuze a ne da cekaju da zgrnu milione pa osnazene navalile prekasno.Zaboravile su i kako je to bilo posle svih veza koje su imale kasnije.Zato mi je ovo podlo i nepotrebno.Al hajde jos nesto paznje sad vec kad je nemaju vise kao nekada.

mmm

pre 4 godine

Bez obzira na sve, ovaj lik je mnogo gadan. Zdrava osoba se ne ponaša tako. Međutim nije sam u tome. Pola tog Holivuda je znalo šta se dešava i svi su ćutali ne bi li očuvali svoj mir a sad se utrkuju ko će ga pljuvati više. Pa gde ste bili kad se to događalo? Što niste branili/branile svoje koleginice, rekli nešto? Lako je sad biti sudija.

Motorbreath

pre 4 godine

Nekome se zamerio pa su ga pustili niz vodu, ceo Holivud radi tako...
(gnsfgnsf, 11. mart 2020 15:29)

On je do skora bio najmoćniji čovek u Holivudu i finansijer kampanje Klinton, niko ga nije pustio niz vodu. Zamerio se desetinama žrtava. Još ga čeka proces u los Anđelesu.

Bleja

pre 4 godine

" Koliko su njima isprani mozgovi, da rodjeni brat brata kritikuje, što je sa pozicija moći iskoristio zgodne lake žene, željne ambicije.
(strašno, 11. mart 2020 16:08) #

Igrom slučaja na poslu imam položaj odgovornog za učenike koji pored škole dolaze kod nas na praksu. Zapadna zemlja je u pitanju. Imam 45 godina a učenici su od 18 do 23 24 najviše. Da ne davim, strahopoštovanje koje učenice imaju prema meni je ogromno, jer jednim delom od mog izveštaja zavisi i njihova ocena i dalji napredak.
Da sam manijak kao ovaj iz teksta, siguran sam da bih mogao iskoristiti bar 1 od 5 tih učenica.
I ti kažeš da me moj brat otkrije i kritikuje preko maila, po tebi bi imao ispran mozak. Nisam siguran kome mozak nije u redu. Taj njegov brat Bob bi se još i saučesnikom mogao nazvati, jer je sigurno znao za bar polovinu sranja koja je napravio ali nije ništa prijavio.

mjonjo

pre 4 godine

" Koliko su njima isprani mozgovi, da rodjeni brat brata kritikuje, što je sa pozicija moći iskoristio zgodne lake žene, željne ambicije."
Ja bih rodjenog brata izbo nozem da radi ovo sto i ovaj manijak.

Јабучило

pre 4 godine

Брат га гази док је у блату. Док је био јак, није дао гласа од себе. Е, зато је брат лош човек.

Leo

pre 4 godine

Bez obzira na sve, ovaj lik je mnogo gadan. Zdrava osoba se ne ponaša tako. Međutim nije sam u tome. Pola tog Holivuda je znalo šta se dešava i svi su ćutali ne bi li očuvali svoj mir a sad se utrkuju ko će ga pljuvati više. Pa gde ste bili kad se to događalo? Što niste branili/branile svoje koleginice, rekli nešto? Lako je sad biti sudija.
(mmm, 11. mart 2020 15:55)

Reagovao je Bred Pit. Gvinet Paltrou je rekla da ko zna kako bi završila da Bred nije zaprijetio ovom liku. A Met Dejmon je sam priznao da je znao za Vajnstina ali da nije mogao ništa da uradi

Dragana

pre 4 godine

"The Morning Show", serija u kojoj jednu od glavnih uloga ima Jenifer se bavi sličnom tematikom. Čak u pozadini često ide priča o Weinstein-u.Možda mu se tako odužuje?

Nebojša

pre 4 godine

Paju Vuisića ekshumirani i osuditi zato što je javno rekao " I tata bi sine".
I Berčeka isto na robiju zbog toga što bi ono radio.

ErikTheViking

pre 4 godine

@prokletstvo
Umalo se onesvestih jer izgubih dah, pokušavajući da vam pročitam komentar. Dajte neku tačku kada je već deficit sa zarezima.
Od ovog, može da se rikne ;-)

jeste li vi normalni?

pre 4 godine

Je l' vi kapirate razliku između:
1. Spavaj sa mnom ako hoćeš ulogu.

I

2. (šamar) Skidaj se! (nešto kasnije) ako ne budeš spavala sa mnom pustiću onaj snimak od prošlog puta u javnost.

U prvom primeru žena sama bira hoće li da prihvati ponudu ili ne. U drugom nema taj izbor nego MORA odnosno - silovana je. Drugi primer je Vajnstin. Ne glumite francuske sobarice, tip je običan vepar i monstrum, naravno da treba da odgovara i bude dugo iza brave.

Digitalni miš

pre 4 godine

(Oliver, 11. mart 2020 17:38)

Ništa tu nema ni jadno ni bedno. Je l' ga neko tukao po ušima da radi ono što je radio? Nije. To što mu je teško je isključivo posledica njegovih dela te stoga ne zaslužuje podršku, nije on nevin optužen. A ako ti misliš da zaslužuje podršku bez obzira na sve i samo zato što su braća, onda se zapitaj kakav si ti čovek.

savatije

pre 4 godine

Super je sto se negde cuva svaki mejl ikad poslat i neki batica moze da ga otvori ako se ukaze potreba. I posle ljudi kazu da je to paranoja i teorija zavere.

JivaNS

pre 4 godine

Niko ne poredi Vajnstina i Jutke. Da li je to za poređenje. Da je Jutka imalo obrazovaniji i "svetski" čovek i imao priliku i moć da li bi radio isto?
Inače se mnogo pljuje Amerika, kakva takva ona je optužila zločinca i smrada, da li ćemo mi našeg? KAkvo je naše sudstvo, javno mnjenje je da ne kažem kakvo.
Odoh da šetam kera, blolje mi je u nj. društvu!