- Komentari -
 1. (kro-manjon, 11. septembar 2019 18:14)

  Snimaj tajno brate kao ovaj pa da imas kao dokazni materijal na sudi. Do tada budi fin sa njom :-)
   (sad, 12. septembar 2019 13:00)

  # Link komentara

 2. @uki

  More ti mi izgledas ko neko ko zestoko projektuje
   (box, 12. septembar 2019 10:34)

  # Link komentara

 3. ... A možda je samo prevario?
   (Mediocritical, 12. septembar 2019 07:57)

  # Link komentara

 4. Nejmar da siluje? Pa taj ima harem devojaka koje bi bile sa njima dobrovoljno.
   (work, 12. septembar 2019 06:54)

  # Link komentara

 5. Ko je silovao - kazna, ko je lažno optuživo i klevetao - kazna, i molim lepo. Zato su tu sudovi da se utvrdi. Slažem se sa komentarom za konratužbu i da treba odgovajuće sankcionisati lažove. S druge strane, tvrditi da su silovanje i napadi retkost i da je većina prijavljenih silovanja laž, je besmislica, i to opasna. Kao što reče čovek, pitajte žene, ako ih imate u okruženju, sa koliko se bolesnika susreću, pa vam možda bude jasnije. Plus, koliko je silovanja prolazi bez prijave, zato što živimo u zatucanom društvo gde če polovna više da krivi tebe što si silovana nego ološ koji ti je to uradio. O tome treba da se razgovara, kao i silovanju muškaraca, od strane žena i drugih muškaraca, koje se isto ne prijavljuje. Za to vam se, između ostalog, bori taj zli feminizam, za koji uporno pljujete, a ne znate ni šta je u suštini.
   (A, 12. septembar 2019 06:09)

  # Link komentara

 6. Umlati ga ko vola i posle još ona silovana. Pa ovo da je probala kod nekog našeg fudbalera skupljali bi je po sobi dva dana
  (tiberije, 11. septembar 2019 23:29)

  # Link komentara

 7. Pročitajte malo psihologiju silovanja. Pare nemaju nikakve veze, kao ni obrazovanje, ni porodica ako je ima, ništa. Čovek je bolestan i to je to, treba ga lečiti.
  Ovima sa poremećenim partnerima - ili ste isti ili odete, treće nema. Žene sa decom i bez primanja nemaju kud, a muškarac uvek ima kud sam da ode, lakše mu je. Silovanja ima mnooogo više nego prijavljeno. Nego, kad će biti neka tema na sve koji se skidaju i onanišu pred ženama na javnim mestima? Hajde malo i o tome, red bi bio, svi se prave da ne postoji. Majka mi je pričala, sestre i devojka. Nemoguće da sve one lažu, a znam za drugarovog tatu da to radi na groblju a kao normalan i porodični čovek.
   (uki, 11. septembar 2019 23:21)

  # Link komentara

 8. Imao sam ovakav slučaj, prepoznajem ga baš 100%...One traže da se izistinski pravo bez foliranja podrede, ako ste kontrolisani sadista, ne bi li doživele uzastopne orgazme, koji se manifestuju kroz istovremeni i smeh i plač, u delirijumu... Do duše jeste psihopata, a i ja sam istraživao svoja ludila, eksperimentisao, i išao sam preko granica, sa jednom sam baš bio u haosu. U čitavu priču su bili uključeni i njeni, i moji roditelji... Otac beše kulturan, racionalan intelektualac, majka uzorna fina žena, ona đak generacije, histerična mazohistička nimfomanka. Okrenuo sam joj leđa, i otišao... Na kući mi je razbijala prozore, razvaljivala mi vrata, noću, udarala me, grebla, vrištala... A ja sam se iskreno smejao, dok nije prerezala vene... Na kraju su je odselili za Italiju kod rođaka, kakva je to originalna opičenjača bila, puna života strasti i ludila, obožavali smo se.
  [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mediocritical, 11. septembar 2019 17:46)

  Druže meni ti ovo što si ti napisao izgleda kao bipolarni poremečaj i ona je jednostavno trebala pomoć, najviše od same sebe.
  (Parabellum, 11. septembar 2019 21:51)

  # Link komentara

 9. #metoo ajde sad malo da zastitimo muskarce ili sad nismo ravnopravni ?
   (Lumino, 11. septembar 2019 21:51)

  # Link komentara

 10. (Mix, 11. septembar 2019 19:27)

  Ti si kao mali prošao torturu hebanja u mozak, i teško ti je da razumeš. A voliš da se javljaš na ovakve teme, pa to ti je!
   (balijska posla, efendija, znaš ti dobro koji..., 11. septembar 2019 21:17)

  # Link komentara

 11. Kada im ne ide po planu, na sve su spremne. Lepo rekose i Njegos i Ducic. Poz
   (joji, 11. septembar 2019 21:16)

  # Link komentara

 12. Zbog ovakvih lujki prave zrtve silovanja ce ispastati....

  Ovakve slucajeve, kada se uhvate, treba kaznjavati strogo kao i samo silovanje, takve stete i potencijalnim pravim zrtvama i ljudima koji mogu da zavrse u zatvoru ni krivi ni duzni. Pa neka razmisle dva puta pre nego sto im padne na pamet da nekoga optuze.
  (balkanoid, 11. septembar 2019 21:08)

  # Link komentara

 13. Sta da radi Neumar
   (UNVP, 11. septembar 2019 20:59)

  # Link komentara

 14. dobra je. i tata bi sine.
  (autocorrecton, 11. septembar 2019 20:35)

  # Link komentara

 15. Meni ovo deluje sasvim normalno.
   (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 11. septembar 2019 20:03)

  # Link komentara

 16. Mozda je silovao u prst.
   (Strokavi mozak, 11. septembar 2019 20:00)

  # Link komentara

 17. @recimo
  Bas tako pismeni ugovor do najsitnijih detalja napravis i nema optuzbe.
   (sokolovo oko, 11. septembar 2019 19:52)

  # Link komentara

 18. "Uh ovo je zaista nezgodno. Ako imate posla sa mazohistima morate biti veoma pažljivi. Supruga voli da dobije batine, naravno samo u toku odnosa i to traži baš jake udarce svuda po telu i licu. Davljenje isto. Često ostanu i tragovi. Uvek mi je u podsvesti šta ako joj jedan dan dune da me prijavi, kako ja da dokažem da je to njena želja i da ja baš ne uživam u tome ali moram jer jedino tako može biti zadovoljena.
  (kro-manjon, 11. septembar 2019 18:14)"

  Ako nemas poverenja u sopstvenu suprugu onda nemoj to ni da joj radis, sa druge strane snimite jedan odnos gde se vidi pristanak, trece ne brini se vestace to i psiholozi i poligraf...(upozorenje za dame kojima moze sinuti glupa ideja)
  (Dusan K., 11. septembar 2019 19:51)

  # Link komentara

 19. hahah pa ovde je Nejmar nesrecni silovan. ubi ga ova lujka
  (Poplava mozga, 11. septembar 2019 19:46)

  # Link komentara

 20. Konkretno za ovaj slucaj ne znam,ali to sto neko ima para da moze da kupi koju hoce,ne znaci da nije silovatelj.Dokazani je Tajson.To su nekada i nagoni jaci od samog coveka,a onda bi trebalo da se leci,a ne da kupuje pa siluje.
   (Mix, 11. septembar 2019 19:27)

  # Link komentara

 21. Najveci biser je da su ovi slucajevi (kao sto nekolicina navodi u komentarima) sve cesci i da zene stvarno to traze preko svih granica. Ne zna muskarac kako da se ponasa. Ako joj ne izadje u susret nije musko, a ni ona nece biti zadovoljena, a ako izadje u susret moze da se zavrsi prijavom za silovanje. I sta raditi?

  Ovo za Neymara je naravno smehotresk, s obzirom da ima toliko para da.moze da kupi bilo koju na svetu, a ne da siluje. Klasicna iznuda.
  (DrSofronijeTheGreat, 11. septembar 2019 18:35) # Link komentara

  A da vi muskarci jednostavno probate da ne skacete na sve sto hoda. Eto ideje? Ili ugovorite sve pismeno da posle imate sta da pokazete na sudu ako do toga dodje.
  (recimo, 11. septembar 2019 19:09)

  # Link komentara

 22. Odsustvo povreda ne iskljucuje silovanje. Kao sto ga ni prisustvo istih ne potvrdjuje.
   (angie, 11. septembar 2019 19:04)

  # Link komentara

 23. auu kakvu sad kontratuzbu za narusavanje ugleda i sl treba da joj opali
  (carlito, 11. septembar 2019 18:44)

  # Link komentara

 24. Najveci biser je da su ovi slucajevi (kao sto nekolicina navodi u komentarima) sve cesci i da zene stvarno to traze preko svih granica. Ne zna muskarac kako da se ponasa. Ako joj ne izadje u susret nije musko, a ni ona nece biti zadovoljena, a ako izadje u susret moze da se zavrsi prijavom za silovanje. I sta raditi?

  Ovo za Neymara je naravno smehotresk, s obzirom da ima toliko para da.moze da kupi bilo koju na svetu, a ne da siluje. Klasicna iznuda.
   (DrSofronijeTheGreat, 11. septembar 2019 18:35)

  # Link komentara

 25. Uh ovo je zaista nezgodno. Ako imate posla sa mazohistima morate biti veoma pažljivi. Supruga voli da dobije batine, naravno samo u toku odnosa i to traži baš jake udarce svuda po telu i licu. Davljenje isto. Često ostanu i tragovi. Uvek mi je u podsvesti šta ako joj jedan dan dune da me prijavi, kako ja da dokažem da je to njena želja i da ja baš ne uživam u tome ali moram jer jedino tako može biti zadovoljena.
   (kro-manjon, 11. septembar 2019 18:14)

  # Link komentara

 26. Vecina prijavljenih silovanja su lazna, pogotovo u ovakvim slucajevima. Mlad zgodan momak pun para kao ima potrebu da siluje prosecnu sponzorusu, nema para da plati jos lepsu i zgodniju? Cuvajte se zlih zena, ja sam zbog jedne mogao da zavrsim iza resetaka. U stanju su da podvale svasta, pa da izigravaju zrtve i "plase se" "nasilnika". Neke da bi dobile finansijsku korist, neke da bi zadovoljile sujetu...
   (Marko, 11. septembar 2019 18:05)

  # Link komentara

 27. Jak sud. Kada si poznat iznad zakona si...
  Ja sam pročitao da je manekenka imala mnogo više od jedne modrice na prstu...
  I šta ćemo sad?
  (Srpsko dete, 11. septembar 2019 17:59)

  # Link komentara

 28. Imao sam ovakav slučaj, prepoznajem ga baš 100%...One traže da se izistinski pravo bez foliranja podrede, ako ste kontrolisani sadista, ne bi li doživele uzastopne orgazme, koji se manifestuju kroz istovremeni i smeh i plač, u delirijumu... Do duše jeste psihopata, a i ja sam istraživao svoja ludila, eksperimentisao, i išao sam preko granica, sa jednom sam baš bio u haosu. U čitavu priču su bili uključeni i njeni, i moji roditelji... Otac beše kulturan, racionalan intelektualac, majka uzorna fina žena, ona đak generacije, histerična mazohistička nimfomanka. Okrenuo sam joj leđa, i otišao... Na kući mi je razbijala prozore, razvaljivala mi vrata, noću, udarala me, grebla, vrištala... A ja sam se iskreno smejao, dok nije prerezala vene... Na kraju su je odselili za Italiju kod rođaka, kakva je to originalna opičenjača bila, puna života strasti i ludila, obožavali smo se.
   (Mediocritical, 11. septembar 2019 17:46)

  # Link komentara

 29. Hahaha, pa ovo je ludnica! Umlati ga na snimku ko vola u kupusu, a posle ga još ucenjuje da ne priča svuda kako ju je silovao! Ovo je za zatvor.
   (Miks ultramoderne retrospektive, 11. septembar 2019 17:45)

  # Link komentara

 30. Pitam se kakvu ce kaznu dobiti....verovatno 2 meseca pritvora. Feminizam haha
   (..., 11. septembar 2019 17:37)

  # Link komentara

 31. Vidi se po snimku da je bila napastovana.Neimar je sve izlupa,osta plava hahahahah.Majko moja kud ide ovaj svet hahahaha
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 11. septembar 2019 17:34)

  # Link komentara