Sreda, 07.12.2016.

09:15

U Rusiji pronađen nacistički kovčeg s lobanjama "nepoznatih bića"

Izvor: 24sata.hr

U Rusiji pronaðen nacistièki kovèeg s lobanjama "nepoznatih biæa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Sardaukar

pre 7 godina

Inace jedna od glavnih faca u SS Ahnenerbe bila je Marija Oršić iz Zagreba. "Medij" koja je "kao" stupila u kontakt sa vanzemaljcima. Točnije upravljala je skupinom THULE unutar SS Ahnenerbe (SS Ahnenerbe imalo skupine Thule i Vrill, jedne za okultno, druge za vanzemaljce).

Oršić je nestala sa nakoliko visokorangiranih SS oficira u tijeku ili neposredno nakon nacističkog eksperimenta "Die Glocke", krajem rata. "Die Glocke" (zvono) je navodno bio vremeplov i spadao je u kaegoriju Hitlerovih ludosti zvanih Wunderwaffe ("čudesno oružje", odnosno oružja koja će mu omogućiti pobjedu u ratu). Testni poligon za "Die Glocke", nalazi se u Poljskoj dan danas, naravno u ruševnom stanju.

Tijekom 1960-ih godina u Pensilvaniji (USA), točnije gradiću Kecksburgu, "srušilo se nešto", vojska je pokupila ostatke, a neki teoretičari spekuliraju da je to "nešto" što je pokupila vojska bilo "Die Glocke" (očevici su rekli da je objekat bio zvonastog oblika).

Uguglajte: SS Ahnenerbe Marija Oršić, kao i DIE GLOCKE (ovo zadnje je najzanimljivije). Poveznice: Kecksburg DIE Glocke (you tube)

Tema će vam uzeti par sati ;), zanimljivo je, Želim ugodnu zabavu ;)

antibot

pre 7 godina

da alex srbi su imali i imaju svoje bogove, uostalom kao i rimljani,indusi,krlti,maje il asteci, jedino crimanjonci nisu zaostsli u vremenu il nisu nsrod neznam

Igor D.

pre 7 godina

Kako god - veoma interesantno otkriće... s obzirom na činjenicu da nema baš mnogo logike da su u kovčegu sa oznakom instituta, očigledno eminentnog u Trećem rajhu, spakovane lobanje ovnova i tako nekih goveda...

X=iks

pre 7 godina

Ovo je još jedan dokaz da je zemlja ravna ploča! (garant, 7. decembar 2016 12:52)

Ne, to je jos jedan dokaz da Amerikanci nisu bili na Mesecu.

Aleks

pre 7 godina

Mala tajna! To su lobanje od srpskih bogova, koji su se zvali: Milirogo, i Satanaile! Inače Srbi su kao najstariji narod na Planeti i susjednim Galaksijama, imali preko 30 bogova i vragova! Ova dva boga-vraga, živjeli su preko 900 godina, a starost su dočekali u Rusiji! Od Tibeta do Balkana sve je bilo srpska zemlja oko 5000 godina! Srpski se govorio u Tibetu, Indiji, Kini, i sjevernom dijelu Japana! Navedeni bogovi-vragovi, živjeli su po 900 godina, a umrli su oko 2800 godina prije Hrista! Naučnici su analizirali dnk od ove dvije lobanje, i vidjeli da je njihova genetika 100% kao kod prosječnog šumadinca danas u Srbiji! Jedino, naučnici su dobili strogu zabranu da javno objave da se radi o Srbima, CIA i Vatikan su pokušali da unište dokaze o tome, ali par poštenih ruskih naučnika su objavili istinu o tome! Uskoro se očekuje detaljni izvještaj o srpskim bogovima!

Sale

pre 7 godina

Koliko vas je pročitalo da su lobanje pronađene pored, a ne u kovčegu? Eto vam odgovara na funkcionalnu nepismenost, zna da čita, ali ne razume pročitano.

ХС @nmnjvet

pre 7 godina

@nmnjvet

"Др" Менгеле је био обичан касапин, који апсолутно НИШТА значајно за медицину није открио. Он је само мучио и касапио оне јадне људе и децу да задовољи своје настране садистичке фантазије. Ама баш ништа тај није ново донео медицини. Можда психијатрији, ако ме разумете.

Немојте ми само рећи да је открио свашта нешто, али да то ЦИА/масони скривају већ деценијама, такви вицеви више нису смешни, ако су икада и били.

Trt

pre 7 godina

Ovo sam nasao na netu pre nekoliko godina. I dokazano je da su u pitanju ceone kosti lobanja razlicitih rogatih zivotinja na kojima su namerno napravljene ocne i nosne supljine. Ne lozite se.

Nikola

pre 7 godina

@Kale*
a svasta. Pa zar te moze sta iznenaditi od Himlera i njegovih strucnjaka. Ocigledno pola vas koji komentarisete ne znate nista o drugom svjetskom ratu, a kamoli detalje. Vrlo je vjerovatno da su nedje nasli ove lobanje, utripovali se i stvorili neku svoju teoriju da su to neka super bica i njihovi preci ili nesto slicno. A ko ne zna kakvim se sve glupostima bavio Himler, njegove SS divizije i ova Ananerbe jedinica, neka pogleda par dokumentaraca na internetu, procita par clanaka.. Mislim da ima finih dokumentaraca i na HIstory channel.

Realnost

pre 7 godina

Ova bića i danas postoje na antartiku,zbog toga je i zabranjena svaka ekspedicija hiljadama kilometara u dubinu antarktika.To su pripadnici druge civilizacije!

Petar

pre 7 godina

Ja ne verujem da postoji život van Srbije, a kamo li na drugoj planeti...
(Zašto retko ko traži ima li života u njemu samom?, 7. decembar 2016 10:20)
A ja ne verujem ni da u Srbiji ima života, a kamo li gde drugde. Svi smo mi samo hologrami i iluzije...

Goran

pre 7 godina

"Svi znamo da se istina skriva. Ali ne znamo zbog cega...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sejker, 7. decembar 2016 10:28) "

Tako je, bato, ONI nas lazu sve vreme! To je objasnjenje sto NAMA nikako da krene. Ti ONI su najzeznutija skupina ljudi, ONI su uvek za sve krivi, dok smo MI uvek u pravu, ali nam nekako uvek nepravedno dopadne najlosiji deo kolaca.

Coco Bill

pre 7 godina

Svi znamo da se istina skriva. Ali ne znamo zbog cega...
(sejker, 7. decembar 2016 10:28)

Ukratko, pa zato što bi to izazvalo, ne mali šok na celokupno čovečanstvo ! Počevši od raznih religija, pa do raznoraznih doktorata i teorija o nastanku sveta, ljudi i celokupnih vrsta. Dakle sve bi postalo relativno, od areheologije, istorije, do same društvene nauke, a to baš nije "poželjno"

Gari

pre 7 godina

kao prvo, postoje razne vrste ovnova. Kao drugo, poznato je da su ovi bili okultisti, mozda je jednostavno neka ritualna stvar. Kao trece, smesno je da pored logicnih pitanja vi odmah pucate visoko, a ovo preskacete. Uvek postoji normalno i racionalno objasnjenje. Recimo da je fejk.

brana

pre 7 godina

kako ne znas zbog cega se skriva istina?
sta ti nije jasno? crkve drze poluge u svetu..e sad...
koliko hriscanska vera ima vernika?
sta kaze biblija kako je nastao covek i sva bica?
koliko je stara biblija i covek?
sta ako se sazna da postoji civilizacija stara 500 milijardi godina?
sta ako nam donesu neku novu istinu?
sta cemo s biblijom?
nadam se da dalje mozes sam da zakljucujes..

ivan

pre 7 godina

Nekoliko zapazanja. Veliki otvori sa prednje strane lobanje nisu ocne jame- otvori za oci. To tvrdim jer otvori direktno komuniciraju- povezani su sa sinusom roga- sinus cornualis. Prave ocne jame na lobanji imaju ovalno dno i nisu u vezi sa pomenutim sinusima- supljinama rogova. Tako da se otvori za oci najverovatnije nalaze sa strane . i meni ovo najvise lici na lobanju jarca ili neke srodne zivotinje, mozda cak i izumrle vrste.

optimist

pre 7 godina

Samo mi nije jasno sta ce nacisticki kovceg sa vanzemaljcima u Rusiji? Znam da su radili svakakve eksperimente, tako da nije iskljuceno da su eksperimentsali na ljudima... jedino se ne uklapa to sto su u Rusiji bili samo par godina, a ova lobanja mi ne deluje kao lobanja deteta?

šta drugo

pre 7 godina

Znači arijevci su ustvari ovnovi koje su kasnije da zavaraju trag proglasili reptilima. Zar treba drugi dokaz da život ne postoji i da je sve samo iluzija?

nmnjvet

pre 7 godina

Ovo nije lobanja ovna definitivno. Nacisti su mnogo eksperimentisali sa ljudima i tako se značajno razvila medicina. Ovo je samo pričica, sad je jednostavno utvrditi DNK strukturu, broj hromozoma i samom izgledu kojoj životinjskoj vrsti pripada ili kojoj je najsličnija

Dare

pre 7 godina

Ne razumem, ko su ti "nacisti" čiji je kovčeg, i otkud u južnoj Rusiji? Ko je Himler? Odakle su ti ljudi, imaju li neku zemlju porekla, naciju?

Regulus

pre 7 godina

To izgleda kao ritualne životinjske lobanje koje su se stavljale na glavu kao maske. Na toj lobanji što taj lik drži na slici se vidi i produžetak kojim se drži na glavi. Ti Nijemci što su bili članovi Ahnenerbe su izvodili stare nordijske rituale, to im je vjerovatno bio dio opreme...

Žaki

pre 7 godina

Možda je ovo lobanja od džinova koji su nekad hodali planetom. Ne piše to tek tako u svim istorijskim ili mitološkim delima, a pronađeno je i mnogo ostataka koji nisu bili interesantni medijima. Ko je čitao, piše to i u Bibliji, a reč je o deci palih anđela i žena na zemlji. :-)

drT

pre 7 godina

Nije ovo lobanja ovna, već istočnokavkaskog tura. I nisu lobanje nađene u kovčegu, nego ih je doneo meštanin koji ih je našao (verovatno na odvojenim mestima). Već su o tome pisali ruski mediji. Samo se neko sad ponovo setio "nacističkih vanzemaljaca", pa ih objavio po portalima.

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

Познато је то све.Мислим , познато је хуманим и ветеринарским патолозима.

Старац Исаија

pre 7 godina

Топла препорука за читање, "Забрањена археологија", Мајкл Кремо. Стотине документованих налаза, који су склоњени од наших очију, уз сличне приче као о овим "овновима".

Hmm

pre 7 godina

Bez ikakve namere da ulazim u debatu o poreklu ovih lobanja, mislim da bi neizostavno trebalo pokazati tim naucnicima kako lobanje ovnova izgledaju. Ove im nisu ni slicne.

bla

pre 7 godina

Dobro, pise da je voda deformisala lobanje, kako tako polovicno citate i izvlacite sta vama odgovara nikad mi nece biti jasno. Je l' ovo ovan, je l' ovo ovan... DEFORMISANE lobanje. Ne, lazuuu sve i skrivaju, ali zovu novinare da snime. Pobogu, da je stvarno lobanja s druge planete, niko od nas ne bi ni znao da su je nasli.

maki

pre 7 godina

objasnjenje je bas glupo, ako bi voda ili neki drugi spoljni faktor deformisali lobanju, ne bi izgledala ovako, ne kazem da su ovo vanzemaljci, ali naucnici su mogli smisliti nesto pametnije, tipa da je ovo lobanja od neke deformisane zivotinje sa genetskim poremecajem ili slicno

uzas

pre 7 godina

Nista nije definitivno. Ni kako smo nastali, ni ko smo, ni gde smo, ni sta je bilo... Ispiraju nam mozak ovim poluonformacijama i drze nas u nekoj neizvesnosti i strahu.
Kako je moguce da se kupuju imanja na Mesecu, a ne postoji tehnologija koja bi definitivno znala poreklo ovih lobanja ?

Hmm

pre 7 godina

Bez ikakve namere da ulazim u debatu o poreklu ovih lobanja, mislim da bi neizostavno trebalo pokazati tim naucnicima kako lobanje ovnova izgledaju. Ove im nisu ni slicne.

uzas

pre 7 godina

Nista nije definitivno. Ni kako smo nastali, ni ko smo, ni gde smo, ni sta je bilo... Ispiraju nam mozak ovim poluonformacijama i drze nas u nekoj neizvesnosti i strahu.
Kako je moguce da se kupuju imanja na Mesecu, a ne postoji tehnologija koja bi definitivno znala poreklo ovih lobanja ?

Sale

pre 7 godina

Koliko vas je pročitalo da su lobanje pronađene pored, a ne u kovčegu? Eto vam odgovara na funkcionalnu nepismenost, zna da čita, ali ne razume pročitano.

drT

pre 7 godina

Nije ovo lobanja ovna, već istočnokavkaskog tura. I nisu lobanje nađene u kovčegu, nego ih je doneo meštanin koji ih je našao (verovatno na odvojenim mestima). Već su o tome pisali ruski mediji. Samo se neko sad ponovo setio "nacističkih vanzemaljaca", pa ih objavio po portalima.

Старац Исаија

pre 7 godina

Топла препорука за читање, "Забрањена археологија", Мајкл Кремо. Стотине документованих налаза, који су склоњени од наших очију, уз сличне приче као о овим "овновима".

šta drugo

pre 7 godina

Znači arijevci su ustvari ovnovi koje su kasnije da zavaraju trag proglasili reptilima. Zar treba drugi dokaz da život ne postoji i da je sve samo iluzija?

ХС @nmnjvet

pre 7 godina

@nmnjvet

"Др" Менгеле је био обичан касапин, који апсолутно НИШТА значајно за медицину није открио. Он је само мучио и касапио оне јадне људе и децу да задовољи своје настране садистичке фантазије. Ама баш ништа тај није ново донео медицини. Можда психијатрији, ако ме разумете.

Немојте ми само рећи да је открио свашта нешто, али да то ЦИА/масони скривају већ деценијама, такви вицеви више нису смешни, ако су икада и били.

Aleks

pre 7 godina

Mala tajna! To su lobanje od srpskih bogova, koji su se zvali: Milirogo, i Satanaile! Inače Srbi su kao najstariji narod na Planeti i susjednim Galaksijama, imali preko 30 bogova i vragova! Ova dva boga-vraga, živjeli su preko 900 godina, a starost su dočekali u Rusiji! Od Tibeta do Balkana sve je bilo srpska zemlja oko 5000 godina! Srpski se govorio u Tibetu, Indiji, Kini, i sjevernom dijelu Japana! Navedeni bogovi-vragovi, živjeli su po 900 godina, a umrli su oko 2800 godina prije Hrista! Naučnici su analizirali dnk od ove dvije lobanje, i vidjeli da je njihova genetika 100% kao kod prosječnog šumadinca danas u Srbiji! Jedino, naučnici su dobili strogu zabranu da javno objave da se radi o Srbima, CIA i Vatikan su pokušali da unište dokaze o tome, ali par poštenih ruskih naučnika su objavili istinu o tome! Uskoro se očekuje detaljni izvještaj o srpskim bogovima!

Trt

pre 7 godina

Ovo sam nasao na netu pre nekoliko godina. I dokazano je da su u pitanju ceone kosti lobanja razlicitih rogatih zivotinja na kojima su namerno napravljene ocne i nosne supljine. Ne lozite se.

bla

pre 7 godina

Dobro, pise da je voda deformisala lobanje, kako tako polovicno citate i izvlacite sta vama odgovara nikad mi nece biti jasno. Je l' ovo ovan, je l' ovo ovan... DEFORMISANE lobanje. Ne, lazuuu sve i skrivaju, ali zovu novinare da snime. Pobogu, da je stvarno lobanja s druge planete, niko od nas ne bi ni znao da su je nasli.

X=iks

pre 7 godina

Ovo je još jedan dokaz da je zemlja ravna ploča! (garant, 7. decembar 2016 12:52)

Ne, to je jos jedan dokaz da Amerikanci nisu bili na Mesecu.

nmnjvet

pre 7 godina

Ovo nije lobanja ovna definitivno. Nacisti su mnogo eksperimentisali sa ljudima i tako se značajno razvila medicina. Ovo je samo pričica, sad je jednostavno utvrditi DNK strukturu, broj hromozoma i samom izgledu kojoj životinjskoj vrsti pripada ili kojoj je najsličnija

Realnost

pre 7 godina

Ova bića i danas postoje na antartiku,zbog toga je i zabranjena svaka ekspedicija hiljadama kilometara u dubinu antarktika.To su pripadnici druge civilizacije!

Petar

pre 7 godina

Ja ne verujem da postoji život van Srbije, a kamo li na drugoj planeti...
(Zašto retko ko traži ima li života u njemu samom?, 7. decembar 2016 10:20)
A ja ne verujem ni da u Srbiji ima života, a kamo li gde drugde. Svi smo mi samo hologrami i iluzije...

maki

pre 7 godina

objasnjenje je bas glupo, ako bi voda ili neki drugi spoljni faktor deformisali lobanju, ne bi izgledala ovako, ne kazem da su ovo vanzemaljci, ali naucnici su mogli smisliti nesto pametnije, tipa da je ovo lobanja od neke deformisane zivotinje sa genetskim poremecajem ili slicno

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

Познато је то све.Мислим , познато је хуманим и ветеринарским патолозима.

Sardaukar

pre 7 godina

Inace jedna od glavnih faca u SS Ahnenerbe bila je Marija Oršić iz Zagreba. "Medij" koja je "kao" stupila u kontakt sa vanzemaljcima. Točnije upravljala je skupinom THULE unutar SS Ahnenerbe (SS Ahnenerbe imalo skupine Thule i Vrill, jedne za okultno, druge za vanzemaljce).

Oršić je nestala sa nakoliko visokorangiranih SS oficira u tijeku ili neposredno nakon nacističkog eksperimenta "Die Glocke", krajem rata. "Die Glocke" (zvono) je navodno bio vremeplov i spadao je u kaegoriju Hitlerovih ludosti zvanih Wunderwaffe ("čudesno oružje", odnosno oružja koja će mu omogućiti pobjedu u ratu). Testni poligon za "Die Glocke", nalazi se u Poljskoj dan danas, naravno u ruševnom stanju.

Tijekom 1960-ih godina u Pensilvaniji (USA), točnije gradiću Kecksburgu, "srušilo se nešto", vojska je pokupila ostatke, a neki teoretičari spekuliraju da je to "nešto" što je pokupila vojska bilo "Die Glocke" (očevici su rekli da je objekat bio zvonastog oblika).

Uguglajte: SS Ahnenerbe Marija Oršić, kao i DIE GLOCKE (ovo zadnje je najzanimljivije). Poveznice: Kecksburg DIE Glocke (you tube)

Tema će vam uzeti par sati ;), zanimljivo je, Želim ugodnu zabavu ;)

Regulus

pre 7 godina

To izgleda kao ritualne životinjske lobanje koje su se stavljale na glavu kao maske. Na toj lobanji što taj lik drži na slici se vidi i produžetak kojim se drži na glavi. Ti Nijemci što su bili članovi Ahnenerbe su izvodili stare nordijske rituale, to im je vjerovatno bio dio opreme...

Igor D.

pre 7 godina

Kako god - veoma interesantno otkriće... s obzirom na činjenicu da nema baš mnogo logike da su u kovčegu sa oznakom instituta, očigledno eminentnog u Trećem rajhu, spakovane lobanje ovnova i tako nekih goveda...

Goran

pre 7 godina

"Svi znamo da se istina skriva. Ali ne znamo zbog cega...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sejker, 7. decembar 2016 10:28) "

Tako je, bato, ONI nas lazu sve vreme! To je objasnjenje sto NAMA nikako da krene. Ti ONI su najzeznutija skupina ljudi, ONI su uvek za sve krivi, dok smo MI uvek u pravu, ali nam nekako uvek nepravedno dopadne najlosiji deo kolaca.

Coco Bill

pre 7 godina

Svi znamo da se istina skriva. Ali ne znamo zbog cega...
(sejker, 7. decembar 2016 10:28)

Ukratko, pa zato što bi to izazvalo, ne mali šok na celokupno čovečanstvo ! Počevši od raznih religija, pa do raznoraznih doktorata i teorija o nastanku sveta, ljudi i celokupnih vrsta. Dakle sve bi postalo relativno, od areheologije, istorije, do same društvene nauke, a to baš nije "poželjno"

Dare

pre 7 godina

Ne razumem, ko su ti "nacisti" čiji je kovčeg, i otkud u južnoj Rusiji? Ko je Himler? Odakle su ti ljudi, imaju li neku zemlju porekla, naciju?

brana

pre 7 godina

kako ne znas zbog cega se skriva istina?
sta ti nije jasno? crkve drze poluge u svetu..e sad...
koliko hriscanska vera ima vernika?
sta kaze biblija kako je nastao covek i sva bica?
koliko je stara biblija i covek?
sta ako se sazna da postoji civilizacija stara 500 milijardi godina?
sta ako nam donesu neku novu istinu?
sta cemo s biblijom?
nadam se da dalje mozes sam da zakljucujes..

Žaki

pre 7 godina

Možda je ovo lobanja od džinova koji su nekad hodali planetom. Ne piše to tek tako u svim istorijskim ili mitološkim delima, a pronađeno je i mnogo ostataka koji nisu bili interesantni medijima. Ko je čitao, piše to i u Bibliji, a reč je o deci palih anđela i žena na zemlji. :-)

ivan

pre 7 godina

Nekoliko zapazanja. Veliki otvori sa prednje strane lobanje nisu ocne jame- otvori za oci. To tvrdim jer otvori direktno komuniciraju- povezani su sa sinusom roga- sinus cornualis. Prave ocne jame na lobanji imaju ovalno dno i nisu u vezi sa pomenutim sinusima- supljinama rogova. Tako da se otvori za oci najverovatnije nalaze sa strane . i meni ovo najvise lici na lobanju jarca ili neke srodne zivotinje, mozda cak i izumrle vrste.

Nikola

pre 7 godina

@Kale*
a svasta. Pa zar te moze sta iznenaditi od Himlera i njegovih strucnjaka. Ocigledno pola vas koji komentarisete ne znate nista o drugom svjetskom ratu, a kamoli detalje. Vrlo je vjerovatno da su nedje nasli ove lobanje, utripovali se i stvorili neku svoju teoriju da su to neka super bica i njihovi preci ili nesto slicno. A ko ne zna kakvim se sve glupostima bavio Himler, njegove SS divizije i ova Ananerbe jedinica, neka pogleda par dokumentaraca na internetu, procita par clanaka.. Mislim da ima finih dokumentaraca i na HIstory channel.

Gari

pre 7 godina

kao prvo, postoje razne vrste ovnova. Kao drugo, poznato je da su ovi bili okultisti, mozda je jednostavno neka ritualna stvar. Kao trece, smesno je da pored logicnih pitanja vi odmah pucate visoko, a ovo preskacete. Uvek postoji normalno i racionalno objasnjenje. Recimo da je fejk.

optimist

pre 7 godina

Samo mi nije jasno sta ce nacisticki kovceg sa vanzemaljcima u Rusiji? Znam da su radili svakakve eksperimente, tako da nije iskljuceno da su eksperimentsali na ljudima... jedino se ne uklapa to sto su u Rusiji bili samo par godina, a ova lobanja mi ne deluje kao lobanja deteta?

antibot

pre 7 godina

da alex srbi su imali i imaju svoje bogove, uostalom kao i rimljani,indusi,krlti,maje il asteci, jedino crimanjonci nisu zaostsli u vremenu il nisu nsrod neznam

Aleks

pre 7 godina

Mala tajna! To su lobanje od srpskih bogova, koji su se zvali: Milirogo, i Satanaile! Inače Srbi su kao najstariji narod na Planeti i susjednim Galaksijama, imali preko 30 bogova i vragova! Ova dva boga-vraga, živjeli su preko 900 godina, a starost su dočekali u Rusiji! Od Tibeta do Balkana sve je bilo srpska zemlja oko 5000 godina! Srpski se govorio u Tibetu, Indiji, Kini, i sjevernom dijelu Japana! Navedeni bogovi-vragovi, živjeli su po 900 godina, a umrli su oko 2800 godina prije Hrista! Naučnici su analizirali dnk od ove dvije lobanje, i vidjeli da je njihova genetika 100% kao kod prosječnog šumadinca danas u Srbiji! Jedino, naučnici su dobili strogu zabranu da javno objave da se radi o Srbima, CIA i Vatikan su pokušali da unište dokaze o tome, ali par poštenih ruskih naučnika su objavili istinu o tome! Uskoro se očekuje detaljni izvještaj o srpskim bogovima!

Dare

pre 7 godina

Ne razumem, ko su ti "nacisti" čiji je kovčeg, i otkud u južnoj Rusiji? Ko je Himler? Odakle su ti ljudi, imaju li neku zemlju porekla, naciju?

Žaki

pre 7 godina

Možda je ovo lobanja od džinova koji su nekad hodali planetom. Ne piše to tek tako u svim istorijskim ili mitološkim delima, a pronađeno je i mnogo ostataka koji nisu bili interesantni medijima. Ko je čitao, piše to i u Bibliji, a reč je o deci palih anđela i žena na zemlji. :-)

uzas

pre 7 godina

Nista nije definitivno. Ni kako smo nastali, ni ko smo, ni gde smo, ni sta je bilo... Ispiraju nam mozak ovim poluonformacijama i drze nas u nekoj neizvesnosti i strahu.
Kako je moguce da se kupuju imanja na Mesecu, a ne postoji tehnologija koja bi definitivno znala poreklo ovih lobanja ?

Realnost

pre 7 godina

Ova bića i danas postoje na antartiku,zbog toga je i zabranjena svaka ekspedicija hiljadama kilometara u dubinu antarktika.To su pripadnici druge civilizacije!

Hmm

pre 7 godina

Bez ikakve namere da ulazim u debatu o poreklu ovih lobanja, mislim da bi neizostavno trebalo pokazati tim naucnicima kako lobanje ovnova izgledaju. Ove im nisu ni slicne.

ХС @nmnjvet

pre 7 godina

@nmnjvet

"Др" Менгеле је био обичан касапин, који апсолутно НИШТА значајно за медицину није открио. Он је само мучио и касапио оне јадне људе и децу да задовољи своје настране садистичке фантазије. Ама баш ништа тај није ново донео медицини. Можда психијатрији, ако ме разумете.

Немојте ми само рећи да је открио свашта нешто, али да то ЦИА/масони скривају већ деценијама, такви вицеви више нису смешни, ако су икада и били.

Старац Исаија

pre 7 godina

Топла препорука за читање, "Забрањена археологија", Мајкл Кремо. Стотине документованих налаза, који су склоњени од наших очију, уз сличне приче као о овим "овновима".

bla

pre 7 godina

Dobro, pise da je voda deformisala lobanje, kako tako polovicno citate i izvlacite sta vama odgovara nikad mi nece biti jasno. Je l' ovo ovan, je l' ovo ovan... DEFORMISANE lobanje. Ne, lazuuu sve i skrivaju, ali zovu novinare da snime. Pobogu, da je stvarno lobanja s druge planete, niko od nas ne bi ni znao da su je nasli.

šta drugo

pre 7 godina

Znači arijevci su ustvari ovnovi koje su kasnije da zavaraju trag proglasili reptilima. Zar treba drugi dokaz da život ne postoji i da je sve samo iluzija?

brana

pre 7 godina

kako ne znas zbog cega se skriva istina?
sta ti nije jasno? crkve drze poluge u svetu..e sad...
koliko hriscanska vera ima vernika?
sta kaze biblija kako je nastao covek i sva bica?
koliko je stara biblija i covek?
sta ako se sazna da postoji civilizacija stara 500 milijardi godina?
sta ako nam donesu neku novu istinu?
sta cemo s biblijom?
nadam se da dalje mozes sam da zakljucujes..

nmnjvet

pre 7 godina

Ovo nije lobanja ovna definitivno. Nacisti su mnogo eksperimentisali sa ljudima i tako se značajno razvila medicina. Ovo je samo pričica, sad je jednostavno utvrditi DNK strukturu, broj hromozoma i samom izgledu kojoj životinjskoj vrsti pripada ili kojoj je najsličnija

Trt

pre 7 godina

Ovo sam nasao na netu pre nekoliko godina. I dokazano je da su u pitanju ceone kosti lobanja razlicitih rogatih zivotinja na kojima su namerno napravljene ocne i nosne supljine. Ne lozite se.

optimist

pre 7 godina

Samo mi nije jasno sta ce nacisticki kovceg sa vanzemaljcima u Rusiji? Znam da su radili svakakve eksperimente, tako da nije iskljuceno da su eksperimentsali na ljudima... jedino se ne uklapa to sto su u Rusiji bili samo par godina, a ova lobanja mi ne deluje kao lobanja deteta?

Sale

pre 7 godina

Koliko vas je pročitalo da su lobanje pronađene pored, a ne u kovčegu? Eto vam odgovara na funkcionalnu nepismenost, zna da čita, ali ne razume pročitano.

X=iks

pre 7 godina

Ovo je još jedan dokaz da je zemlja ravna ploča! (garant, 7. decembar 2016 12:52)

Ne, to je jos jedan dokaz da Amerikanci nisu bili na Mesecu.

Goran

pre 7 godina

"Svi znamo da se istina skriva. Ali ne znamo zbog cega...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sejker, 7. decembar 2016 10:28) "

Tako je, bato, ONI nas lazu sve vreme! To je objasnjenje sto NAMA nikako da krene. Ti ONI su najzeznutija skupina ljudi, ONI su uvek za sve krivi, dok smo MI uvek u pravu, ali nam nekako uvek nepravedno dopadne najlosiji deo kolaca.

maki

pre 7 godina

objasnjenje je bas glupo, ako bi voda ili neki drugi spoljni faktor deformisali lobanju, ne bi izgledala ovako, ne kazem da su ovo vanzemaljci, ali naucnici su mogli smisliti nesto pametnije, tipa da je ovo lobanja od neke deformisane zivotinje sa genetskim poremecajem ili slicno

Nikola

pre 7 godina

@Kale*
a svasta. Pa zar te moze sta iznenaditi od Himlera i njegovih strucnjaka. Ocigledno pola vas koji komentarisete ne znate nista o drugom svjetskom ratu, a kamoli detalje. Vrlo je vjerovatno da su nedje nasli ove lobanje, utripovali se i stvorili neku svoju teoriju da su to neka super bica i njihovi preci ili nesto slicno. A ko ne zna kakvim se sve glupostima bavio Himler, njegove SS divizije i ova Ananerbe jedinica, neka pogleda par dokumentaraca na internetu, procita par clanaka.. Mislim da ima finih dokumentaraca i na HIstory channel.

Coco Bill

pre 7 godina

Svi znamo da se istina skriva. Ali ne znamo zbog cega...
(sejker, 7. decembar 2016 10:28)

Ukratko, pa zato što bi to izazvalo, ne mali šok na celokupno čovečanstvo ! Počevši od raznih religija, pa do raznoraznih doktorata i teorija o nastanku sveta, ljudi i celokupnih vrsta. Dakle sve bi postalo relativno, od areheologije, istorije, do same društvene nauke, a to baš nije "poželjno"

Regulus

pre 7 godina

To izgleda kao ritualne životinjske lobanje koje su se stavljale na glavu kao maske. Na toj lobanji što taj lik drži na slici se vidi i produžetak kojim se drži na glavi. Ti Nijemci što su bili članovi Ahnenerbe su izvodili stare nordijske rituale, to im je vjerovatno bio dio opreme...

ivan

pre 7 godina

Nekoliko zapazanja. Veliki otvori sa prednje strane lobanje nisu ocne jame- otvori za oci. To tvrdim jer otvori direktno komuniciraju- povezani su sa sinusom roga- sinus cornualis. Prave ocne jame na lobanji imaju ovalno dno i nisu u vezi sa pomenutim sinusima- supljinama rogova. Tako da se otvori za oci najverovatnije nalaze sa strane . i meni ovo najvise lici na lobanju jarca ili neke srodne zivotinje, mozda cak i izumrle vrste.

Petar

pre 7 godina

Ja ne verujem da postoji život van Srbije, a kamo li na drugoj planeti...
(Zašto retko ko traži ima li života u njemu samom?, 7. decembar 2016 10:20)
A ja ne verujem ni da u Srbiji ima života, a kamo li gde drugde. Svi smo mi samo hologrami i iluzije...

drT

pre 7 godina

Nije ovo lobanja ovna, već istočnokavkaskog tura. I nisu lobanje nađene u kovčegu, nego ih je doneo meštanin koji ih je našao (verovatno na odvojenim mestima). Već su o tome pisali ruski mediji. Samo se neko sad ponovo setio "nacističkih vanzemaljaca", pa ih objavio po portalima.

Gari

pre 7 godina

kao prvo, postoje razne vrste ovnova. Kao drugo, poznato je da su ovi bili okultisti, mozda je jednostavno neka ritualna stvar. Kao trece, smesno je da pored logicnih pitanja vi odmah pucate visoko, a ovo preskacete. Uvek postoji normalno i racionalno objasnjenje. Recimo da je fejk.

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

Познато је то све.Мислим , познато је хуманим и ветеринарским патолозима.

Igor D.

pre 7 godina

Kako god - veoma interesantno otkriće... s obzirom na činjenicu da nema baš mnogo logike da su u kovčegu sa oznakom instituta, očigledno eminentnog u Trećem rajhu, spakovane lobanje ovnova i tako nekih goveda...

antibot

pre 7 godina

da alex srbi su imali i imaju svoje bogove, uostalom kao i rimljani,indusi,krlti,maje il asteci, jedino crimanjonci nisu zaostsli u vremenu il nisu nsrod neznam

Sardaukar

pre 7 godina

Inace jedna od glavnih faca u SS Ahnenerbe bila je Marija Oršić iz Zagreba. "Medij" koja je "kao" stupila u kontakt sa vanzemaljcima. Točnije upravljala je skupinom THULE unutar SS Ahnenerbe (SS Ahnenerbe imalo skupine Thule i Vrill, jedne za okultno, druge za vanzemaljce).

Oršić je nestala sa nakoliko visokorangiranih SS oficira u tijeku ili neposredno nakon nacističkog eksperimenta "Die Glocke", krajem rata. "Die Glocke" (zvono) je navodno bio vremeplov i spadao je u kaegoriju Hitlerovih ludosti zvanih Wunderwaffe ("čudesno oružje", odnosno oružja koja će mu omogućiti pobjedu u ratu). Testni poligon za "Die Glocke", nalazi se u Poljskoj dan danas, naravno u ruševnom stanju.

Tijekom 1960-ih godina u Pensilvaniji (USA), točnije gradiću Kecksburgu, "srušilo se nešto", vojska je pokupila ostatke, a neki teoretičari spekuliraju da je to "nešto" što je pokupila vojska bilo "Die Glocke" (očevici su rekli da je objekat bio zvonastog oblika).

Uguglajte: SS Ahnenerbe Marija Oršić, kao i DIE GLOCKE (ovo zadnje je najzanimljivije). Poveznice: Kecksburg DIE Glocke (you tube)

Tema će vam uzeti par sati ;), zanimljivo je, Želim ugodnu zabavu ;)