Aktuelno 2

31.03.2024.

19:27

Slavna pevačica se povlači: "Nisam pristala na ovo sr*nje" FOTO

Dobitnica Gremija i poznata pevačica, Lizzo, trenutno je u jeku tužbe za seksualno uznemiravanje, a sada je naizgled napustila muzičku industriju.

Izvor: b92.net/jutarnji.hr

Slavna pevačica se povlači: "Nisam pristala na ovo sr*nje" FOTO
EPA-EFE/DAVID SWANSON

Podeli:

Ona je to saopštila putem objave na Instagramu koju je podelila u petak uveče.

"Umorna sam od ljudi koji me "razvlače" po internetu i uživo", počela je svoju emotivnu izjavu.

"Sve što želim je da pravim muziku i usrećujem ljude i činim da svet bude malo bolji, ali počinjem da osećam da me svet ne želi", napisala je ona i dodala da se stalno bori protiv laži o svom izgledu i postupcima.

Svoju objavu je zaključila isticanjem da "nije pristala na ovo sr*nje" i naglasila da odustaje. 

Naime, šokantna i iznenadna objava ove 35-godišnjakinje iznenadila je mnoge njene fanove koji su joj pisali da ne treba da odustane, već da se bori protiv zlih komentara.

Podsetimo,  u avgustu 2023. tri bivše igračice tužile su Lizzo zbog navodnog seksualnog uznemiravanja, neprijateljskog radnog okruženja i pritiska. Pevačica ih je navodno terala da dodiruju golu plesačicu u striptiz klubu u Amsterdamu, a često im je prigovarala zbog težine.

Osim toga, u optužnici se navodi da ih je Lizzo podsticala na seksualne aktivnosti sa voćem. Ona je navodno tvrdila i da se plesači opijaju pre nastupa, nakon čega ih je za kaznu naterala da vežbaju dvanaest sati.

U tužbi se navodi i da je menadžerka pevačinih plesačica Širlin Kvigli nametala svoja verska uverenja drugim izvođačima i omalovažavala one koji su upražnjavali seks pre braka.

Iako se u tužbi ne navodi da li je Lizzo znala šta Kvigli radi, plesači koji su je tužili veruju da je znala za pritužbe protiv nje.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: