Aktuelno 0

28.03.2024.

20:16

MasterChef Srbija SPECIJAL: Novo druženje s takmičarima u studiju TV Prva

Najboljih 16 takmičara prve sezone "MasterChefa Srbija" u četvrtak 28. marta je ponovo na okupu!

Izvor: B92.net

MasterChef Srbija SPECIJAL: Novo druženje s takmičarima u studiju TV Prva
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Ovog puta nisu u MasterChef kuhinji, već su gosti televizije Prva, i to u četvrtak u 20.50, kada će publika imati priliku da u specijalnom izdanju bolje upozna ljude koji su ulepšavali naše živote prethodna tri meseca, prvenstveno svojim sjajnim kulinarskim veštinama.

Na TV Prva neće kuvati ovi znalci, jer smo to prepustili našem Bojanu Stanimiroviću, autoru i domaćinu emisije "Prokuvaj sa Bokijem".

Naših 16 najboljih takmičara će, umesto korišćenja kuhinjskih alatki, razgovarati s domaćinima "MasterChef Srbija - specijala" Irinom Vukotić i Milošem Uroševićem. Smeh je ono što će biti glavni sastojak ovog specijalnog izdanja, a da ga bude baš koliko treba pomogao je i Srđan Olman, naš stendap komičar i deo sjajne osmorke iz šoua "Reci 8".

Kako su se naši gosti iz šoua MasterChef snašli u igrama i zadacima i kako su odgovarali na škakljiva pitanja naših voditelja saznajte u četvrtak 28. marta u 20.50.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: