Aktuelno 2

27.03.2024.

15:29

Poznata tiktokerka izgubila život u saobraćajnoj nesreći

Francuska javnost je u šoku zbog smrti Anais Robin.

Izvor: B92.net

Poznata tiktokerka izgubila život u saobraćajnoj nesreći
Shutterstock/Nicvandum

Podeli:

Francuska pevačica i tiktokerka Anais Robin (21) poginula je u subotu, 23. marta u teškoj saobraćajnoj nesreći. Tužnu vest je objavila njena izdavačka kuća Gabs & Jo. na Instagramu:

"Sa dubokom tugom objavljujemo smrt naše umetnice Anais Robin, koja se dogodila u subotu uveče u saobraćajnoj nesreći u severnoj Francuskoj."

Prema izveštajima medija, pevačica se vozila se kada je njeno vozilo skrenulo sa puta i udarilo u drvo. Ona je preminula na mestu nesreće koja se dogodila na autoputu M491 u Baisieuku kod Lila u Francuskoj. Tačan uzrok se još utvrđuje.

Porodica preminule takođe se oprostila objavom: "Anais su duboko voleli i cenili svi koji su imali privilegiju da je poznaju. Počivaj u miru, Anais. Ostaćeš zauvek u našim srcima." Mnogi fanovi su izrazili užasnutost ispod objave. Jedan je napisao: "Moje najdublje saučešće. Može da počiva u miru. Neću zaboraviti tvoju životnu radost, lepa moja." Drugi je napisao: "Ne mogu da verujem, molim te, reci mi da je to laž." Dok je jedan obožavalac tugovao: "Bila je samo dete. Ovo su strašne vesti."

Anais Robin je imala više od 500.000 pratilaca na TikTok-u. Više od 160.000 fanova pratilo je njene objave na Instagramu. Prošlog leta objavila je pesmu "Un Autre" ("Još jedan") na svom Jutjub kanalu (skoro 80.000 pratilaca). Pop pesma već ima više od 2,2 miliona pregleda videa. Često je delila scenu sa svojim bratom blizancem Eliotom, prenosi "Bild".

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: