Aktuelno 11

27.03.2024.

14:30

Dragana Mirković kroz suze progovorila o razvodu

Pevačica Dragana Mirković objavila je juče da se razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, s kojim je 24 godine u braku.

Izvor: b92.net/24sata.hr

Dragana Mirković kroz suze progovorila o razvodu
M.M./ATAImages

Podeli:

Ona se sada prvi put o tome oglasila za javnost, te priznala da prolazi kroz veoma težak period.

"Ovo mi je sad jako teško razdoblje, kao i devedesete. Imam jako teško razdoblje, ali kad mi je najteže, tad sam i najjača", rekla je Dragana Mirković i obrisala suze, piše 24sata.hr.

O detaljima razvoda još nije spremna naširoko da priča, ali je istakla da nije imala drugog izbora te da mirenje nije opcija. Kako je prethodno u saopštenju objasnila, poslednje tri godine sa suprugom ne živi zajedno pod istim krovom.

 

 

"Već dugi vremenski period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktično vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom. Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako odgojena, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak", napisala je ranije u saopštenju za javnost.

 

 

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: