Aktuelno 4

27.03.2024.

13:55

Poznati jutjuber se bori sa teškom bolešću

Jutjuber Ninja, čije je pravo ime Tajler Blevins, kojeg na društvenoj mreži prati 23 miliona ljudi, otkrio je da ima rak.

Izvor: b92.net/Večernji.hr

Poznati jutjuber se bori sa teškom bolešću
Profimedia

Podeli:

On je otkrio da je u pitanju melanom, odnosno rak kože.

Tajler je dodao da su lekari optimisti jer su ustanovili rak u ranoj fazi.

"Još sam u malom šoku, ali želim da vas obavestim. Bio sam kod dermatologa pre nekoliko nedelja na godišnjem pregledu kože i mladeža. Na dnu mog stopala je bio mladež koji su želeli da uklone samo iz predostrožnosti. Ispostavilo se da je to melanom, ali oni su optimistični jer smo ga rano uhvatili", rekao je Blevins.

On je upozorio fanove na značaj preventivnih pregleda.

"Imao sam još jednu tamnu tačku u blizini te su danas uradili biopsiju i uklonili veće područje oko melanoma u nadi da će videti jasne nemelanomske ivice pod mikroskopom. Zahvalan sam jer imam nadu da je rano uhvaćen, ali molim vas da razumete ovo kao podsetnik za preglede."

Ovim povodom oglasila se i njegova supruga Džesika Blevins, koja mu je najveća podrška.

"Verovatno ne bih počela da zakazujem godišnje preglede kože da se nismo preselili na Floridu. Melanom stopala nije povezan sa suncem, tako da bi ga ionako bilo i možda ga ne bismo pronašli. Ovde sam da budem jaka za tebe“, napisala je u komentarima.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: