Aktuelno

27.03.2024.

9:14

Tri predloga za trendi poklone muškarcima

Kupovina poklona dragim muškim osoba iz bliskog okruženja uvek bude veći izazov nego obavljati istu kupovinu za žensku osobu.

Izvor: B92

Tri predloga za trendi poklone muškarcima
wavebreakmedia/Shutterstock

Podeli:

Razlog za to je raznovrsniji izbor koji svakako da olakšava kupovinu i krajnji izbor.

Izazovi se usložnjavaju i povećaju onda kada je reč o osobama koje su nam bliske, poput najboljih drugova, supruga, brata ili oca.  Povoda za darivanje ovih važnih osoba tokom jedne godine može biti više, a samim tim se tokom života ideje za poklone smanjuju.

Zato smo za vas napravili kratku listu savršenih trendi poklona za sve prilike i uzrasne dobi. Pokloni koji su jednako vredni, korisni i pred kojima niko neće ostati ravnodušan.

Privesci kao modni detalj i kao dragocena uspomena

Nakit je svakako jedan od popularnih izbora kada želimo dragu osobu da obradujemo nečim posebnim u vreme jednako posebnih i specijalnih prilika. Muška moda je doživela transformaciju tokom prethodnih godina kao i sve ostale industrije i grane, pa je nakit postao deo njihovog stila i odraz karaktera.

Osim klasičnih komada nakita poput narukvica, lančića i prstenja, privesci su nešto što će svemu tome što nose dati poseban pečat.

Privesci su nešto što daje posebnost svemu – od toga kojeg su oblika i šta simbolizuju, do materijalne vrednosti u odnosu na materijal od koga su napravljeni, pa sve do simbolike i značaja koji imaju u odnosu na osobu koja ga daruje kao poklon (ili u odnosu na povod).

Danas se na tržištu mogu naći raznovrsni modeli (kako u lokalnim radnjama tako i u online prodavnicama) i zato se privesci mogu uklopiti u bilo koji stil i modni pravac.

Brojni poznati brendovi nakita imaju kreirane linije za oba pola, a čiji komadi nakita su visokog kvaliteta, snažne simbolike i koji sa sobom nose snažnu poruku koju ćete vi kao poklonodavac ispisati samim tim darivanjem.

Muški prsluci idealni su za prolećne dane

Sve češće ćete biti u prilici da pripadnike jačeg pola tokom prolećnih sunčanih dana vidite kako nose majice kartkih rukava preko koji su obukli prsluk. Sada je idealno vreme za ovu kombinaciju jer nije dovoljno toplo da se nosi samo majica, a sa druge strane nije ni toliko hladno da bi se nosila jakna.

Sportski šuškavi muški prsluci popularni su u svim bojama, a izgleda da su se kao omiljene među njima istakle crna i teget boja. Odgovor možda leži u velikim mogućnostima kombinovanja sa ostalim odevnim predmetima i bojama.

Svakako, jedno je sigurno – muški prsluci prestavljaju trendi poklon i nešto što je u ovo prolećno vreme svakome potrebno. A sa izborom garderobe kao predmetom darivanja nikad nema greške.

Većina poznatih sportskih brendova ima svoje modele pa popularne i kvalitetne modele istih možete potražiti pre svega u sportskim radnjama, ali i u online prodavnicama sportske opreme.

Parfem je uvek dobar izbor – a sa trendi mirisima nema greške

Za parfeme se može reći da nekada predstavljaju i najvažniji muški aksesoar. Dobar parfem može mnogo uticati na celokupan izgled i utisak o nekome. Zato je kvalitetan i popularan izbor idealan poklon.

Ako pratite trendove onda znate da je Mancera Red Tobacco sada veoma tražena mirisna nota. Ona predstavlja neverovatno moćan i seksi miris u kojem se, kao što mu i sam naziv kaže, mešaju kubanski duvan i začini.

Kada birate parfem važno je da on bude dugotrajan i kvalitetan, dobrog i prijatnog mirisa, a Mancera Red Tobacco osim toga može da se pohvali lepim pakovanjem kao i svojom popularnošću koju ima još od 2017. godine kada je prvi put ovaj energični miris lansiran.

Iako predstavlja unisex parfem i može biti odličan izbor za oba pola, Mancera Red Tobacco će jedan energičan, harizmatičan i životopisan karakter osobe kojoj ga darujete sigurno upotpuniti i još više istaći sve te njegove karakteristike.

Podeli:

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: