Aktuelno 17

26.03.2024.

21:16

Zapaljen automobil Bube Korelija

Danas je zapaljen automobil sarajevskog repera Amara Hodžića, poznatijeg po nadimku Buba Koreli.

Izvor: Klix.ba

Zapaljen automobil Bube Korelija
M. M./ATAImages

Podeli:

Požar se desio jutros oko 03.00 sati u Kolodvorskoj ulici u Sarajevu.

Zapaljen je Bubin skupocjeni automobil Audi Q8, saznaje klix.ba.

Kako je potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, muzičar je nadležnoj policijskoj upravi prijavio da je došlo do oštećenja na njegovom automobilu, te da je vatra oštetila levi retrovizor i leva vrata automobila.

O svemu je obavešteno Kantonalno tužilaštvo, koje je, kako prenosi pomenut portal, ovo delo okarakterisalo kao "izazivanje opšte opasnosti".

Požar, inače, nije bio velikih razmera, tako da nije bilo intervencije sarajevskih vatrogasaca.

Inače, poznatom sarajevskom reperu i njegovom kolegi Jasminu Fazliću, poznatijem pod nadimkom "Jala Brat" 2021. godine zabranjen je ulazak u Srbiju.

Zabrani ulaska u Srbiju prethodio je incident na njihovom nastupu u Nišu kada je, kako se pisalo, obezbeđenje, bacilo sa bine dečka u publiku, a zatim se i fizički obračunalo na njih.

Ovaj događaj pokrenuo je i lavinu reakcija, a pisalo se i da je pokrenuta peticija, kako bi im se zabranio ulazak u Srbiju.

Podeli:

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: