Aktuelno 4

26.03.2024.

17:46

Maja Berović o duetu sa Cecom koji je podigao prašinu: "Ko će koga ako ne svoj svoga" VIDEO

Maja Berović se vratila muzici i objavila novi album "Milion", a veliku pažnju privukao je i prepev hita "Ne računaj na mene" zajedno sa Cecom.

Izvor: B92.net/TV Prva

Maja Berović o duetu sa Cecom koji je podigao prašinu: "Ko će koga ako ne svoj svoga" VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Prošle godine je, posle tri godine pauze - objavila novi album, a za svoje verne obožavaoce priprema još jedan koji planira da objavi tokom godine. Osim toga, uveliko planira i veliki solistički koncert u Areni.

Pošto nije mogla mnogo da otkriva o poslovnim planovima, pevačica se osvrnula na činjenicu da je mlada mama već dve godine i koliko joj ta uloga znači u životu.

Takođe, Maja nije mogla da ne komentariše saradnju sa starijom koleginicom Svetlanom Cecom Ražnatović, sa kojom je privatno mnogo bliska, i sa kojoj je snimila duet "Ne računaj na mene", odnosno rimejk već dobro poznatog hita iz 90-ih.

"Trebalo je da pozovem gosta za novogodišnji program i pozvala sam Cecu, ko će koga ako ne svoj svoga. Predložila sam joj tu pesmu, rekla je što da ne i to je došlo tako spontano, nismo imale neka velika očekivanja. I snimanje tog vizuala, sve je išlo spontano, ali je bilo zaista fantastično", rekla je Maja Berović za TV Prva.

Opširnije u videu:

Izvor: Prva tv

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: