Aktuelno 6

21.03.2024.

14:54

Glumica sa ćerkom morala da gleda muževljeve scene seksa: "To je bilo pravo mučenje"

Blejk Lajvli je u razgovoru za "Tonight show" otkrila da joj je teško da gleda scene seksa koje je snimio njen suprug Rajan Rejnolds, koji je takođe glumac.

Izvor: Index.hr

Glumica sa ćerkom morala da gleda muževljeve scene seksa: "To je bilo pravo mučenje"
Profimedia

Podeli:

"Svi su u avionu hteli da gledaju "Deadpool", svi. To je bilo pravo mučenje. Gde god sam pogledala, svaki ekran je prikazivao mog supruga u intimnim scenama s drugom ženom. Onda je i moja ćerka pogledala ekran i počela da maše Rajanu jer je mislila da je to kao "FaceTime", ispričala je glumica.

Inače, "Deadpool" je film iz 2016. godine u kojoj Rajan Rejnolds ima glavnu ulogu.

Podsećamo, Blejk i Rajan imaju jedan od najskladnijih holivudskih brakova. Poznati su po tome što često zadirkuju jedno drugo na društvenim mrežama. Zajedno imaju četvoro dece.

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: