Aktuelno 7

19.03.2024.

15:49

Misterija smrti Kolcova: Sumnja se na samoubistvo

Kako beloruski mediji prenose, pozivajući se na informacije policije Majamija, bivši hokejaš i partner teniserke Arine Sabalenke - Konstantin Kolcov (42), izvršio je samoubistvo.

Izvor: B92.net

Misterija smrti Kolcova: Sumnja se na samoubistvo
EPA/SALVATORE DI NOLFI

Podeli:

Iz Majamija su danas stigle tragične vesti da je izabranik Arine Sabalenke, druge teniserke sveta, Konstantin Kolcov, osvajač olimpijske medalje u hokeju, preminuo. Najpre je objavljeno da je uzrok smrti bio krvni ugrušak, ali su beloruski mediji preneli da je Kolcov, ipak, izvršio samoubistvo.


"Prema uviđaju, u ponedeljak 18. marta, oko 12.39 policija Harbora i Vatrogaske spasilačke službe krenuli su ka bolnici, kako bi zbrinuli čoveka koji je skočio sa balkona. Nisu pronađene nikakve sumnjive okolnosti", rekao je portparol policije beloruskim medijima.

Podsetimo, Kolcov je igrao za reprezentaciju Belorusije na Olimpijskim igrama 2002. i 2010. i proveo je deo tri sezone u Pitsburg Pingvinsima od 2002. i 2006. godine.

"Sa dubokom tugom vas obaveštavamo da je trener Salavat Julajeva Konstantin Kolcov preminuo", navodi se u saopštenju Salavata Julajeva, koji ima sedište u ruskom gradu Ufi.

"Bio je jaka i vesela osoba, voleli su ga i poštovali igrači, kolege, navijači. Konstantin Jevgenijevič se zauvek upisao u istoriju našeg kluba. Neka počiva u miru."

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: