Aktuelno 1

20.03.2024.

8:06

Glumac objavom napravio haos: "Umirem" FOTO

Ričard Simons se izvinio nakon što su objave koje je objavio na društvenim mrežama izazvale zabrinutost njegovih fanova.

Izvor: B92

Glumac objavom napravio haos: "Umirem" FOTO
EPA/PETER FOLEY

Podeli:

Sve je počelo kada je Simons, koji ima 75 godina, a prepoznat je kao fitnes intruktor, glumac i veoma ekscentrična ličnost, na Iksu objavio "lošu" vest.

"Molim vas, nemojte biti tužni. Istina je da svi umiremo. Svakim danom koji živimo, sve smo bliži našoj smrti. Umirući smo… Zašto vam ovo govorim? Zato što želim da uživate u životu punim plućima svakog dana. Ustani ujutru i pogledaj u nebo… Prebroji svoje blagoslove i uživaj”, napisao je Simons.

Očekivano, mnogi su ovo shvatili kao njegovu poslednju ispovest.

U kasnijoj objavi, Simons je rekao da mu je "žao zbog zabune".

"Žao mi je što su se mnogi od vas uznemirili zbog moje današnje poruke. Ne umirem", pojasnio je Ričard.

Njegova poruka je, kako kaže, trebalo da bude o tome "kako treba da prihvatimo svaki dan koji imamo".

Portparol Simonsa takođe je rekao da nema mesta drami.

"Mogu da potvrdim sa sigurnošću da Ričard ne umire. On je veoma zdrav i srećan. Jedina svrha objave je trebalo da bude edukacija", saopštio je portparol.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: