Aktuelno 1

19.03.2024.

16:58

Džonatan Mejdžors prvi put u javnosti nakon optužbe za zlostavljanje

Još jedna nagrada, još jedan crveni tepih i zvezde, ali među njima i Džonatan Mejdžors kao pratnja svojoj devojci Megan Gud, koja je nominovana za ovogodišnju NAACP nagradu.

Izvor: b92.net/The Hollywood Reporter

Džonatan Mejdžors prvi put u javnosti nakon optužbe za zlostavljanje
Profimedia

Podeli:

National Association for Advancement of Colored People svake godine dodeljuje nekoliko nagrada za zabavu i kulturu.

Ovo je Džonatanovo prvo pojavljivanje sa devojkom otkako je u decembru proglašen krivim za zlostavljanje.

Zvezda "Creeda III" i Marvelov Kang suočio se sa četiri prijave za prekršajni napad, teški napad i uznemiravanje, a takođe su osuđeni za napad trećeg stepena i uznemiravanje drugog stepena.

Gud, koja je nominovana za svoju drugu NAACP nagradu za ulogu u "Harlemu", otkrila je da je srećna posle dugo vremena.

Mejdžors je rekao da je bilo neverovatno biti njena pratnja na dodeli nagrada.

"Volim sve što radi i drago mi je što smo je danas prepoznali", rekao je on. Novinar je takođe pitao glumca kakav je osećaj imati je pored sebe u svemu kroz šta je prošao poslednjih meseci, na šta je on emotivno odgovorio. "Hoćeš da plačem? Ljubav je prelepa. Podrška, odgovornost, sve te stvari - neko sa kim treba da pričaš i da budem bolji, i da budeš bolji. Bog je dobar", odgovorio je on.

Profimedia

Podsetimo, presudom iz decembra okončan je slučaj popularnog glumca i njegove bivše devojke Grejs Džabari, koja je glumca optužila za zlostavljanje i napad nakon što je on nju optužio za isto.

Džabari je na sudu ispričala da joj je, kada je uzela glumčev mobilni telefon iz ruku, pošto je primetila romantične poruke koje razmenjuje sa drugom, zavrnuo ruku u položaj koji joj je naneo "nepodnošljiv bol" i da ju je udario u glavu.

Suđenje je trajalo osam meseci, a na kraju je njujorška porota proglasila Mejdžorsa krivim po dve prekršajne ​​tačke za napad i uznemiravanje.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: