Aktuelno 26

18.03.2024.

21:23

TikToker zbog beogradskih tablica doživeo užas u Zagrebu VIDEO

Džastus Rid je američki Tiktoker koji je zbog ljubavi prema Balkanu postao popularan upravo među ljudima sa naših prostora.

Izvor: B92

TikToker zbog beogradskih tablica doživeo užas u Zagrebu VIDEO
BalkansCat/Shutterstock.com

Podeli:

Ipak, koliko god on pričao lepo o Balkanu, čini se da to nije dovoljno, jer je doživeo vrlo neprijatnu situaciju tokom svoje posete Hrvatskoj.

Šta se zapravo desilo?

Tokom boravka u Zagrebu, neko je navodno Tiktokeru ključem izgrebao automobil sa beogradskim registarskim tablicama, a potom i ukrao tablice. Nakon ovog nemilog događaja Džastus je odlučio da se javno obrati osobi koja je to uradila, i to putem svog Tiktok profila.

"Za osobu koja mi je ukrala tablicu i izgrebala auto ključem sinoć, upozorili su me na ljude poput tebe: Rekli su mi ako voziš auto sa beogradskim tablicama u Zagrebu, auto će ti oštetiti", započeo je on obraćanje pa nastavio:

"Izgrebaće ti boju, razbiti prozore, ali ja im nisam verovao. Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga. Uvek pokušavam da promovišem zajedništvo između zemalja na Balkanu, Srbija i Hrvatska... Obe zemlje su bile veoma dobre prema meni", naglasio je on, nakon čega se ponovo obratio osobi koja mu je prilinila štetu na automobilu.

"I onda si došao ti. Misliš da time što činiš štetu svom komšiji, da si rodoljub? Ne. Ti ne predstavljaš Hrvatsku. I sada umesto da si napravio štetu Srbiji ili Srbinu, to si učinio Amerikancu, koji ima samo poštovanje prema tvojoj zemlji. I treba da te je sramota. "Yugo" je van ceste narednih nekoliko dana.", poručio je ovaj Tiktoker iz Amerike.

Podeli:

26 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: