Aktuelno 0

16.03.2024.

21:38

Selin Dion otvorila dušu o svojoj dijagnozi FOTO

Svetska muzička zvezda Selin Dion oglasila se putem svog Instagram profila, gde je govorila o autoimunom poremećaju od kojeg i sama boluje.

Izvor: B92

Selin Dion otvorila dušu o svojoj dijagnozi FOTO
Profimedia

Podeli:

Na fotografiji na kojoj pozira sa svojim sinovima, podelila je priču o borbi sa sindromom ukočene osobe, koji joj je dijagnostikovan 2022. godine.

"Danas se u svijetu obeležava Međunarodni dan podizanja svesti o SPS-u. Kao što mnogi od vas znaju, u jesen 2022. godine, dijagnostikovan mi je sindrom ukočene osobe (Stiff Person Syndrome)", napisala je na početku objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

"Pokušaj prevladavanja ovog autoimunog poremećaja bio je jedno od najtežih iskustava u mom životu, ali i dalje sam odlučna da se jednog dana vratim na pozornicu i da živim što normalnijim životom. Duboko sam zahvalna na ljubavi i podršci moje dece, porodice, tima i svih vas. Želim poslati svoje ohrabrenje i podršku svima onima širom sveta koji su bili pogođeni SPS-om. Želim da znate da to možete! Mi to možemo", objasnila je.

Podsećamo, reč je o zdravstvenom stanju, koje je progresivno i neizlečivo, uzrokuje da telo napada vlastite nervne ćelije i ozbiljno utiče na pokretljivost. Njena starija sestra Klodet rekla je da se Selin bori uprkos tome što nema kontrolu nad svojim mišićima.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: