Aktuelno 12

10.07.2024.

14:48

Bejbi Lazanja se oglasio pred nastup u Srbiji: "Prevrće mi se u želucu..." VIDEO

Dansa je prvi dan Exit Festivala koji se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Izvor: Index.hr

Bejbi Lazanja se oglasio pred nastup u Srbiji: "Prevrće mi se u želucu..." VIDEO
EPA-EFE/JESSICA GOW

Podeli:

Čast da nastupa prvi i da otvori program pripala je Bejbi Lazanji. Njega će pratiti umetnici nove generacije poput Iniko i Buraka Jetera, a kao specijalni gost nastupiće Dimas Kudajbergen, cenjeni svetski vokal.

Nedavno je i sam najavio svoj dolazak u Srbiju kada je na Instagramu objavio slike sa Sea Star Festivala održanog u Umagu te je napisao: "Brojanje dana do dolaska na Exit Festival binu i prve posete Srbiji. Dolazite li?", upitao je Marko svoje fanove. Mnogi Novosađani su mu u komentarima poželeli dobrodošlicu i lep provod te iskazali uzbuđenje što će prisustvovati njegovom nastupu.

Marko je izrazio svoje uzbuđenje pred nastup: "Exit će biti najveća bina na kojoj ću nastupiti. Prevrće mi se u želucu i imam tremu, ali jedva čekam da zasviramo", izjavio je nedavno.

12 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: