Aktuelno 0

10.07.2024.

9:11

Ona je zamena za Kejt Midlton

Brižit, vojvotkinja od Glostera, imenovana je kao moguća zamena na ceremoniji dodele trofeja na Vimbldonu ovog vikenda ako Kejt Midlton, princeza od Velsa, bude nedostupna zbog lečenja.

Izvor: B92.net/avaz.ba

Ona je zamena za Kejt Midlton
Profimedia

Podeli:

Iako Kejt svake godine sa prvih redova tribina prati Vimbldon, ona je ove godine izostala sa prestižnog teniskog takmičenja, gde smo umesto nje videli njene roditelje.

Roditelji Kejt Midlton ove godine umesto nje na Vimbldonu FOTO

Stoga se može zaključiti da Kejt neće učestvovati ni na dodeli trofeja, zbog čega i ne čudi što joj je organizacija turnira pronašla zamenu.

Možda vas zanima

Kejt Midlton se do sada ove godine pojavila samo jednom u javnosti na proslavi kraljevskog rođendana "Trooping the Color", nakon što je u martu objavila da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji zbog raka koji je otkriven posle teške abdominalne operacije u januaru.

Kensingtonska palata nije potvrdila buduće angažmane princeze dok se ona oporavlja, a njen iznenadni dolazak na rođendansku paradu 15. juna najavljen je samo nekoliko sati ranije.

Možda vas zanima

Kensingtonska palata nije potvrdila buduće angažmane princeze dok se oporavlja, a njen iznenadni dolazak na rođendansku paradu 15. juna najavljen je samo nekoliko sati ranije.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: