Aktuelno 0

11.03.2024.

12:45

On je najveći gubitnik na dodeli Oskara FOTO/VIDEO

Ovogodišnja dodela Oskara je privukla pažnju kao i svake prethodne godine.

Izvor: B92

On je najveći gubitnik na dodeli Oskara FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Reklo bi se da nije bilo iznenađenja na dodeli Oskara, pa je tako film Openhajmer pokupio većinu nagrada, međutim, dobili smo i najvećeg luzera Oskara.

Radi se o filmu Maestro, čiji je reditelj i gluamc Bredli Kuper koji je ubedljivo odneo titulu luzera na društvenim mrežama.

Iako je Skorsezeov film Ubistva pod cvetnim mesecom ostao bez ijednog Oskara pored deset nominacija, Kuperov film je ipak pobednik jer nije bio ni favorit u sedam kategorija u kojima je bio nominovan.

Društvene mreže su ubrzo postale preplavljene mimovima koji se odnose na Bredlija Kupera, s obzirom na to da je već 12 puta bio nominovan za Oskara, a nijednom ga nije osvojio.


 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: