Aktuelno 3

25.06.2024.

20:35

Dženifer Lopez pri bankrotu? Vozi se ekonomskom klasom od 134 evra FOTO

Planetarno popularna glmumica i pevačica Dženifer Lopez uhvaćena je kako leti ekonomskom klasom.

Izvor: B92.net

Dženifer Lopez pri bankrotu? Vozi se ekonomskom klasom od 134 evra FOTO
Profimedia

Podeli:

Ona je u subotu letela iz Napulja za Pariz, gde je išla na Parisu nedelju mode, običnim, komercijalnim letom, iako bi mnogi očekivali da se zvezda poput nje uvek vozi privatnim avionom. 

Tokom leta nije izgledalo kao da joj drugi ljudi smetaju. Iako joj je bilo prilično nekomforno u avionu, to nije sve. Naime, Džej Lo je čak i pre leta viđena na terminalu zajedno sa svim ostalim, "običnim smrtinciima", prolazeći standardne procedure.

Možda vas zanima

Pevačica i glumica bila je u avionu sa svima ostalima, a telohranitelj je sedeo pored nje, čuvajući prolaz dok je ona zauzela mesto pored prozora, mirno se držeći po strani.

Profimedia

Fotografije do kojih je došao MailOnline pokazuju pevačica odevena u trenerku drema dok sedi pored prozora na KLM letu - gde se cene kreću od 134 evra.

Uprkos letovima KLM-a koji nude kabinu u poslovnoj klasi, Dženifer je odlučila da putuje ekonomskom klasom iz samo njoj znanih razloga. Nagađa se da je tako odlučila jer je pretrpela finansijski udar otkazavši turneju...

Možda vas zanima

Podsećanja radi, Dženifer je u jeku glasina o razvodu od Bena Afleka, prošle nedelje putovala duž prelepe obale Positana bez njega, sa svojim prijatejima.

I dok je Džej Lo uživala u Italiji i letela u Francusku zbog Pariske nedelje mode, Ben je bio u L.A.-u, provodeći vreme sa sinom i obilazeći bračni dom. 

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: