Aktuelno 6

22.06.2024.

18:23

Sin Pirsa Brosnana viđen u javnosti posle dugo vremena: Godinama ne priča s ocem zbog zavisnosti FOTO

Kristofer Brosnan, sin slavnog glumca Pirsa Brosnana, nakon dugo vremena viđen je u javnosti.

Izvor: Index.hr

Sin Pirsa Brosnana viđen u javnosti posle dugo vremena: Godinama ne priča s ocem zbog zavisnosti FOTO
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Podeli:

Paparaci su ga snimili dok je išao u nabavku namirnica u londonskom Notting Hillu, a fotografije su se vrlo brzo proširile internetom.

Kristofer nije biološki sin Pirsa Brosnana. Njegovi biološki roditelji su Pirsova prva supruga Kasandra Haris i njen bivši suprug Dermot Haris. Pirs je usvojio Kristofera i njegovu sestru Šarlot 1986., nakon što je Dermot preminuo. Pet godina kasnije umrla je i Kasandra, a zatim i Šarlot.

Profimedia

Kristoferova zavisnost stvorila je probleme porodici

Međutim, Pirs i Kristofer danas nisu u dobrim odnosima. Glumac se distancirao od svog sina zbog njegove zavisnosti i problema sa zakonom.

"Kristofer je još uvek vrlo izgubljen. Znam gde se nalazi, ima težak život. Mogu samo da verujem da će se oporaviti. Svima u porodici je stvarao probleme, ali najviše sebi. Zna kako da se izvuče iz svega ovoga, ali ne želi", rekao je Pirs 2005. godine o Kristoferovoj zavisnosti. 

Iako odavno nisu u kontaktu, glumac je Kristofera pre dve godine spomenuo u objavi za Dan očeva. 

"Moja ljubav zauvek ide vama, dragi moji sinovi Paris, Dilan, Šon i Kristofer. Mnogo vam hvala na vašoj ljubavi", napisao je Pirs tada.

Profimedia

Kristofer je studirao snimanje na UCLA-i i na Filmskoj akademiji u New Yorku te je bio član produkcijske ekipe mnogih Pirsovih filmova.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: