Aktuelno 4

21.06.2024.

10:46

Mreža, lanci i đavolski rogovi FOTO

Irska nebinarna pevačica, poznata kao Bambi Tag, pojavila se na premijeri dokumentarnog filma švedskog metal benda Ghost, "Rite Here Rite Now" u Londonu i iznenadila svojim izdanjem.

Izvor: B92.net

Mreža, lanci i đavolski rogovi FOTO
Profimedia

Podeli:

Predstavnica Irske sa ovogodišnje Pesme Evrovizije pojavila se u malenom crnom grudnjaku, nalik na traci koji je jedva prikrivao grudi, i dugim pantalonama iz kojih izviruju gaćice, dok je prednje zube ofarbala u crno.

Možda vas zanima

Haos se nastavlja

Nova drama zbog Evrovizije, pokrenuta istraga

Nezavisni stručnjak istražiće događaje oko ovogodišnje Evrovizije nakon niza kontroverzi poput diskvalifikacije holandskog takmičara ili propalestinskih protesta.

14:32

5.6.2024.

139 d

Bilo je tu i crne mreže, lanaca i ostalih propratnih detalja, a najviše reakcija izazvalo je njeno belo lice sa crnim karminom na usnama i đavolskim crnim rogovima, kao i jednim belim sočivom u oku.

Profimedia

Njen stajling mnoge je ostavio bez reči, dok drugi ništa manje nisu ni očekivali od nje.

Požalila se na organizatore Pesme Evrovizije

Možda vas zanima

Podsetimo, nastup Bambi Tag na Pesmi Evrovizije izazvao je burne reakcije, a Bambi, koja se izjašnjava kao nebinarna ličnost, požalila se na organizatore Pesme Evrovizije posle takmičenja.

Profimedia

"Veoma sam ponosna na sve nas u prvih 10 koji se borimo protiv svega što se dešavalo iza bine. Bilo je teško i strašno. Ponosna sam i samo želim da kažem – mi smo Eurosong, EBU nije Eurosong, je**m ti EBU, uopšte me zenimaju. Tu je zajednica, ljubav, moć svih nas. Narod je rekao svoje, queersi dolaze, nebinarni su je**no pobedili", rekla je u suzama.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: