Aktuelno 0

21.06.2024.

10:20

Karijera Džastina Timberlejka se polako urušava?

Novi album je posle nekoliko nedelja pao sa top lista, karte za njegove koncerte polako se prodaju, a nedavno je Džastin Timberlejk završio u policijskoj stanici zbog vožnje u pijanom stanju...

Izvor: b92.net/24sata.hr

Karijera Džastina Timberlejka se polako urušava?
Profimedia

Podeli:

Džastin Timberlejk (43) nedavno se našao u policijskoj stanici nakon što je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju. Tada se, prema pisanju stranih medija, branio da je popio samo jedan martini. Policija je, međutim, odmah primetila njegovo stanje, a popularni pevač će krajem jula morati na sud.

Strani mediji navode da je ovo još jedan udar na Timberlejkov ego, posebno jer ga mladi policajac koji ga je priveo nije prepoznao.

"Tiho je rekao: "Ovo će mi pokvariti turneju", a mladi policajac ga je upitao: "Kakva turneja?", rekao je ranije jedan izvor.

Drugi izvori sada tvrde da je ovo još jedna loša stvar u karijeri Džastina Timberlejka.

"Album mu nije dobro prošao", rekao je izvor za Page Six.

Možda vas zanima

Posle samo četiri nedelje, album "Everything I Thought It Was" je pao sa Bilbordove 200 liste, a ni prodaja karata za turneju ne ide baš najbolje...

"Trenutno nema većih glumačkih uloga. Mislim da je na lošoj reputaciji u Holivudu, vide ga kao napornog kretena", dodao je izvor i rekao da Timberlejk ima "poveći ego".

Da li se radi o krizi srednjih godina?

Možda vas zanima

Ni njegova supruga Džesika Bil nije se previše obradovala na vesti o njegovom hapšenju i vožnji u pijanom stanju, kao i fotografiji iz policije, koja je preplavila svetske medije. Prema US Weekly-ju, ona je bila veoma uznemirena zbog toga.

"Imidž zlatnog dečaka se definitivno potrošio", rekao je izvor.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: