Aktuelno 9

20.06.2024.

17:42

Dirljiv gest navijača iz Škotske oduševio čitav svet VIDEO

Društvenim mrežama širi se snimak dirljivog prizora sa ulica Kelna, gde je škotska reprezentacija juče odigrala utakmicu protiv Švajcarske sa rezultatom 1:1.

Izvor: Index.hr

Dirljiv gest navijača iz Škotske oduševio čitav svet VIDEO
Tanjug/AP Photo/Ariel Schalit

Podeli:

Na snimku se vidi kako dvojica veselih škotskih navijača priskaču u pomoć starijem gospodinu sa hodalicom, a jedan od njih drži kišobran iznad njegove glave kako ne bi pokisao.

"Najlepši trenutak na Euru 2024", piše uz video dirljivog gesta škotskih navijača, inače poznatih pod nazivom Tartan Army.

Snimak je postao viralan i prikupio je brojne pohvale, a čak je objavljen i na zvaničnoj stranici fudbalskog kluba Keln, iz kojeg su poslali poruku škotskim navijačima.

"Znali smo da će nam biti drago da vas ugostimo na Euru. Uvek ste dobrodošli", poručili su im.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Svet

Sprema se haos? Komšijama preti talas bankrota

Bugarskim ugostiteljima i hotelijerima prete bankroti zbog rastućih cena električne energije u zemlji, a predstavnici ove industrije pozivaju vladu u Sofiji na hitnu intervenciju kako bi se sačuvala stabilnost sektora.

17:04

24.7.2024.

21 h

Podeli: