Aktuelno 1

13.06.2024.

14:07

Ekskluzivno: Senidah zakazala veliki solistički koncert na Tašmajdanu 30. avgusta

Ulaznice od danas u prodaji!

Izvor: B92.net

Ekskluzivno: Senidah zakazala veliki solistički koncert na Tašmajdanu 30. avgusta
Profimedia

Podeli:

Balkanska verzija moderne pop zvezde i najtraženiji izvođač na ovim prostorima, Senida Hajdarpašić, poznata kao Senidah, zakazala je svoj prvi solistički koncert u domaćoj prestonici u organizaciji Skymusic-a!

Poznata po upečatljivom stavu, glasu koji probudi svaku emociju, beskompromisnim tekstovima i specifičnom modnom izrazu, ova talentovana umetnica pokorila je region već sa prvim singlom „Slađana“, koji je izdala 2019. godine, a njena jedinstvena kombinacija R&B-a, trapa i savremenog zvuka, brzo ju je lansirala u sam vrh muzičkih lestvica u čitavom regionu.

Inovativni pristup muzici uz energične nastupe, evidentna svestranost, muzički izraz koji je u moru jednoličnosti neverovatno osveženje, čine Senidah pravom senzacijom i pop ikonom koja prevazilazi regionalne okvire: od kada je pre šest godina osvojila scenu sa pomenutim singlom koji se vrteo na Spotify-ju u čak 72 zemlje, Senidah ne staje – iza sebe ima dva albuma i više od 20 singlova, višemilionske preglede na svim striming platformama, kolaboracije sa nekim od najuticajnijih regionalnih muzičkih zvezda (sa Coby-jem je snimila hit "Četiri strane sveta", sa Jalom Bratom & Bubom Corellijem numeru "Kamikaza", a sa Dinom Merlinom pesmu "Dođi"), a numere kao što su “Mišići”, “Replay”, “Behute” i druge, postale su ultimativne himne mlađih generacija.

Status vodećeg izvođača jugoistočne Evrope i neprikosnovenog inovatora koji prevazilazi okvire žanra Senidah je potvrdila i pre dva meseca, novim hit-singlom „Greh“ koji je uradila sa Cazzafurom.

Ulaznice za Senidin koncert dostupne su putem putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: