Aktuelno 10

13.06.2024.

13:21

Hrvatski bloger oduševljen konobarom iz Niša: "Trebalo bi da dobije povišicu" VIDEO

Poznatog hrvatskog blogera Kristijana Iličića oduševio je veseli konobar u Nišu.

Izvor: Index.hr

Hrvatski bloger oduševljen konobarom iz Niša: "Trebalo bi da dobije povišicu" VIDEO
Shutterstock/Mark Umbrella

Podeli:

"Ovaj konobar iz Niša bi trebalo da dobije povišicu! Hotel Nais, javite se", napisao je Iličić uz snimak na kojem konobar peva i igra dok je Kristijana i njegovo društvo služio za stolom. "On je sjajan lik", dodao je Iličić u komentarima.

@kristijanilicic Ovaj konobar iz Niša bi trebao dobiti povišicu! Hotel Nais molim reagirajte! 😬😬😬 #hotelnais #niš #nišsrbija #nissrbija #svadba #srbija #hotelnaisniš ♬ original sound - Kristijan Ilicic

Bilo je i onih koji su se pitali da li je konobar za ovakvo ponašanje nagrađen bakšišom, a Kristijan je na to odgovorio video snimkom.

@kristijanilicic Replying to @livaja007 Ostavio sam baksis, vise puta 🙈😃 ovakvu pozitivu treba nagraditi ❤️ #nis #konobar #hotelnaisniš #svadba #srbija #nissrbija #nišsrbija #hotelnais #serbia #balkan #svadbasrbija ♬ original sound - Kristijan Ilicic

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

21 h

Podeli: