Aktuelno 0

07.03.2024.

11:07

"Dikaprio je novi Hju Hefner"

Kristal Hefner, supruga Hjua Hefnera koji je bio poznat po svojoj ljubavi prema mnogo mlađim ženama, nazvala je Leonarda Dikaprija "novim Hefom“.

Izvor: Jutarnji.hr

"Dikaprio je novi Hju Hefner"
Shutterstock/Andrea Raffin

Podeli:

Kako prenosi Dejli mejl, Dikaprio je trenutno u vezi sa 25-godišnjom italijanskom manekenkom Vitorijom Cereti. Pedesetogodišnji holivudski glumac, posle niza veza sa devojkama tih godina, sudeći po stranim medijima, konačno je siguran u ljubav.

Kristal je takođe otkrila da je Dikaprio bio na zabavi u Hefnerovoj vili sa Rijanom, koja je tada imala 20 godina.

"Devojke su mu sve mlađe... Leo se pretvara u novog Hefa“, rekla je Kristal, koja je sa Hefnerom bila u braku pet godina, do njegove smrti u 91. godini.

Udovica je otkrila da su vilu posećivale razne poznate zvezde, poput Džeka Nikolsona, Poli Šora, Korija Feldmana, Džastina Bibera, Kajli Džener...

Dikaprijeva izabranica u junu puni 26 godina, a izvori bliski glumcu tvrde da ima sve osobine koje holivudska zvezda traži za partnera. Čini se da je Cereti uspela da uradi ono što niko pre nje nije – ukrala je Dikapriju srce. Inače, Cereti je traženo TV lice, a do sada je vodila kampanje za poznate brendove kao što su Chanel, Prada, Dolce & Gabbana i Moschino.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: