Aktuelno 4

28.05.2024.

14:29

Jedna objava turske klinike šokirala svet: "Ovo je zastrašujuće" FOTO

Niz estetskih korekcija je postao jako popularan među ljudima, toliko da se njihov izgled menja do neprepoznatljivosti.

Izvor: B92.net

Jedna objava turske klinike šokirala svet: "Ovo je zastrašujuće" FOTO
Rabizo Anatolii/Shutterstock

Podeli:

Često čujemo za estetske operacije na klinikama u Turskoj koje su jako popularne postale u poslednje vreme, a ovog puta je jedna klinika pokazala rezultat "pre i posle" i mnogi ne mogu da veruju.

Na jednoj fotografiji se vidi čovek od otprilike 60 godina, dok je na drugoj ista osoba samo bar upola mlađa i to sa čak sedam estetskih korekcija.

"Na našem pacijentu, Majklu, uradili smo zatezanje lica, podizanje vrata, blefaroplastiku donjeg kapka, gornju blefaroplastiku, uklanjanje bukalne masti, rinoplastiku i transplantaciju kose. Doživeo je neverovatnu transformaciju, što možete videti na fotografijama. Uvek imamo holistički pristup estetici. Samo rinoplastika ili transplantacija kose možda neće biti dovoljni da postignete željeni izgled", stoji u opisu.

Mnogi su u čudu nakon ove objave  i ne mogu da veruju da je reč o istoj osobi, s obzirom na to da mu čak i oči sijaju drugačije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Facial Plastic Surgery, Dental Treatment and Cosmetic Products (@estemedistanbultr)

"Pretvorio se u svog unuka", "Voleo bih da vidim i sve fotografije nakon operacije i zarastanja tokom meseci. Onda ću biti zadivljen", "Ovo je zapravo zastrašujuće. Ljudi koji menjaju celo lice i izgled me plaše. Jer varate druge, ali u međuvremenu će vaša deca izaći izgledati baš kao vi pre operacija", samo su neki od komentara.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: