Aktuelno 0

27.05.2024.

13:18

"Ne, ne, ne mogu da vidim!"

Džudi Denč nagovestila je da bi njena glumačka karijera mogla biti gotova zauvek jer nastavlja da se bori sa svojim pogoršanim vidom.

Izvor: B92.net

"Ne, ne, ne mogu da vidim!"
EPA-EFE/VICKIE FLORES

Podeli:

Džudi Denč je otkrila da nema planove za buduće glumačke projekte nakon što se poslednji put pojavila na velikom platnu u filmu "Spirited" iz 2022.

Priznala je da se zbog degenerativnog stanja bori da vidi i da je učenje teksta postalo "nemoguće".

Pojavivši se na Salonu cveća u Čelsiju prošle nedelje, glumica je upitana da li ima planove za još glumačkih poslova, piše Express.co.uk.

Oskarovka je odgovorila: "Ne, ne, ne mogu ni da vidim!"

Džudi je dijagnostifikovana makularna degeneracija povezana s godinama još 2012. i dok je pokušavala da radi "koliko god može", smatra da je bilo koju ulogu "teško" odigrati.

U razgovoru za Ekpress.co.uk i drugu štampu prošle godine, Džudi Denč je objasnila: "Imam toliko prijatelja koji će me naučiti scenario. Ali ja imam fotografsko pamćenje, pa moram da znam gde se to nalazi na stranici, a to je prilično teška stvar."
 

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: