Aktuelno 8

26.05.2024.

8:36

Još jedan skandal u Kanu: Glumicu izgurali sa crvenog tepiha VIDEO

Snimak koji kruži društvenim mrežama izazvao je revolt kod mnogih, a na snimku se vidi agresivno i histerično ponašanje glumice, voditeljke i Mis Dominikanske Republike 2007. godine.

Izvor: B92.net

Još jedan skandal u Kanu: Glumicu izgurali sa crvenog tepiha VIDEO
Profimedia/Sheri Determan

Podeli:

Ona je, kako se na samom snimku može videti, imala sukob sa pripadnicom obezbeđenja dok je šetala crvenim tepihom.

Pojedini osuđuju ponašanje manekenke Masijel Taveras, a drugi je brane i tvrde da je žena iz obezbeđenja imala problema i sa drugim gostima, poput Keli Rouland.

Masijel se nije oglašavala povodom ovog incidenta, dok je Đanina Azar, dizajnerka halčjine koju je manekenka nosila, objasnila putem društvenih mreža šta se zapravo dogodilo.

"Nisu je izbacili, ona je prošetala crvenim tepihom spektakularno, ali na ulazu u pozorište gde se prikazivao film, nastao je problem zbog šlepa (haljine) koji je bio izuzetno dug", komentarisala je dizajnerka u objavi na svom Instagram nalogu.

Kako je Azar navela, žena iz obezbeđenja pokušala je da ubrza Masijel dok je prolazila crvenim tepihom, što je izazvalo njeno nezadovoljstvo.

"Nepristojna pripadnica obezbeđenja je htela da ona uđe trčeći u pozorište, a treba ostaviti prostor i poštovati umetnika da se kreće polako, a ne kako oni zahtevaju", rekla je ona.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: