Aktuelno 0

06.03.2024.

13:53

Zvezda OnlyFans-a otkrila tajnu: "Na čemu je bila moja mama?"

Kejti Prajs, britanska zvezda OnlyFans-a i model, otkrila je do sada nepoznati detalj iz svog života.

Izvor: B92

Zvezda OnlyFans-a otkrila tajnu: "Na čemu je bila moja mama?"
Profimedia

Podeli:

U razgovoru sa Grejs Dent u njenom podkastu "Comfort Food", Kejti je otkrila svoje pravo. Ona se zapravo zove Katrina Ejmi Aleksandrija Aleksis Infild, piše Daily Mail.

Ime, koje ima grčki uticaj, uključuje prezime njenog oca Reja, koji je otišao kada je Kejti imala četiri godine, a ona je promenila ime u Prajs po svom očuhu Polu.

"Na čemu je dođavola bila moja mama?", uzviknula je Kejti, otkrivajući ime Grejs.

Govoreći o svojim višestrukim ličnostima, zvezda je priznala da postoje njene strane koje ljudi ne znaju jer je insistirala da je „veoma potcenjena“. Iako često dolazi na naslovnice zbog svojih nečuvenih naslova i brojnih kozmetičkih operacija, Kejti je otkrila da ima mnogo toga što javnost ne zna o njoj.

"Zato što nikad ne čujete za stvari koje radim u dobrotvorne svrhe, nikada ne čujete da se takmičim sa svojim konjima, nikada ne čujete da šetam sve pse, nikada ne čujete šta radim sa celom porodicom", rekla je Kejti.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: