Aktuelno 0

06.03.2024.

13:50

Ujak princeze od Velsa: Megan pravi dramu između Kejt, Vilijama i Harija

Ujak princeze od Velsa optužio je Megan da "stvara dramu" između Kejt, Vilijama i Harija.

Izvor: Tanjug

Ujak princeze od Velsa: Megan pravi dramu između Kejt, Vilijama i Harija
Profimedia

Podeli:

U Velikom bratu slavnih, u koji je ušao u ponedeljak uveče, Geri Goldsmit je, takođe, rekao da vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ne mogu da "bace svoju porodicu pod autobus u tako dramatičnom stilu", misleći na "knjige" koje su napisali Megan i Hari i da se od njih još uvek očekuje "da budu pozvani za Božić", preneo je Skaj njuz.

"Mislim da je Hari bio zaista, stvarno, stvarno voljen, voljen od mnogih, a kada su bili zajedno - Kejt, Vilijam i Hari, bilo im je zaista prijatno zajedno, voleli su se", rekao je on u emisji u utorak uveče.

Prema njegovim rečima, onda je odjednom došlo da drame za koju on smatra da je nema i da je Hari izmenio istoriju rekavši koliko je bio nesrećan, što jednostavno nije pošteno.

Goldsmit, koji je mlađi brat Kejtine majke Kerol Midlton, pitao je TV ličnost Šeron Ozborn, koja se takođe nalazi u Velikom bratu slavni, kakav je "vajb" u Los Anđelesu prema Hariju i Megan koji su se venčali u Vindzoru 2018. Ona je sugerisala da njihova popularnost "smanjuje" i dodala da misli da je svima dosta njihovog kukumavčenja.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

1 d

Podeli: