Aktuelno 0

06.03.2024.

10:41

Emotivni susret Milene Radulović i Anđele Jovanović ispred suda FOTO

Glumac Branislav Lečić tužio je mlađu koleginicu Anđelu Jovanović, jer je odbila da sa njim igra u seriji "Radio Mileva".

Izvor: B92.net

Autor: Marija Mitić

Marija Mitić
Emotivni susret Milene Radulović i Anđele Jovanović ispred suda FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Ona je zbog toga danas stigla na Prvi osnovni sud u Beogradu. Nju su ispred suda dočekale brojne kolege, a pored ostalih i Milena Radulović.

Oni su Anđeli uputili aplauz, a bilo je čak i suza.

U jednom trenutku Milena i Anđela su se čvrtso zagrlile.

Osim Radulovićeve, Anđelu su podržali ispred suda i Mirjana Karanović, Milena Radulović, Tamara Krcunović, Borka Tomović, Iva Ilinčić, Anđelka Stević Žugić, Maša Dakić, Nina Janković, Đorđe Stojković.

Podsetimo, Milena Radulović je Anđeli među prvima pružila javnu podršku.

"Podrška, Anđela! Zato što, nevezano samo za slučaj koji je odjeknuo, ne postoji mlada glumica koja je radila sa Lečićem i nije imala situaciju koja bi se danas jasno i zakonski nazvala seksualnim uznemiravanjem. I to je celoj branši dobro poznato", napisala je glumica na svom Instagramu.

Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Milena Radulović među prvima je pružila podršku Danijeli Štajnfeld kada je optužila Branislava Lečića za silovanje 2021. godine.

U Lečićevoj tužbi Jovanovićevoj navodi se da "kada je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije "Radio Mileva", javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan na snimanju serije, napustiti projekat iz revolta“.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: