Aktuelno 11

23.05.2024.

8:35

Britni Spirs potpuno gola poslala poruku fanovima VIDEO

Pevačica Britni Spirs već dugo šokira javnost svojim fotografijama i videima na kojima je često naga, a sada je to ponovo učinila.

Izvor: B92.net

Britni Spirs potpuno gola poslala poruku fanovima VIDEO
Profimedia

Podeli:

Britni je po ko zna koji put pokazala svoju figuru. Naime, pevačica se snimila potpuno naga, i to na plaži.

I ovog puta je svoje pratioce ostavila bez teksta, a nekoliko dana pre ovog snimka, Britni je otvorila dušu i progovorila o oštećenju nerava koje utiče na njenu sposobnost da ponekad razmišlja.

Pop zvezda je rekla da ima mnogo ljudi koji ne znaju kroz šta je njeno telo fizički prošlo tokom njenog trinaestogodišnjeg starateljstva, koje je prekinuto u novembru 2021. 

"Nisam ovde da bih bila žrtva, ovde sam da kažem da, iako sam napisala knjigu o svojim iskustvima, trauma je i dalje tu i verovatno će uvek biti", objasnila je ona, pa dodala:

"Sve što mogu je da uradim je da dam sve od sebe i da je u redu biti uznemiren nekoliko dana ili ne biti dobro, a to je nešto što ne osećam kao da svet meni dozvoljava da uradim", rekla je Britni.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

20 h

Podeli: