Aktuelno 27

14.05.2024.

15:49

Tonči Huljić o Evroviziji: "Civilizacija nam se urušava"

Evrovizija je gotova, ali bura, skandali, komentari ne prestaju.

Izvor: Blic.rs

Tonči Huljić o Evroviziji: "Civilizacija nam se urušava"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Već mesecima unazad za glavnog favorita važio je Bejbi Lazanja iz Hrvatske sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" i nalazio se na prvom mestu za pobedu na kladionicama, međutim ipak je zauzeo drugo mesto sa 547 bodova, dok je Nemo imalo 591 bod.

Sada se posle raspodele glasova na "Evroviziji" oglasio i hrvatski muzičar Tonči Huljić.

"Sve što sam kazao mogu sad opet potvrditi i tako je i bilo. Baby će pobediti po glasovima publike, a žiri će se okrenuti Francuskoj ili Švajcarskoj. Prvenstveno Švajcarskoj radi situacije kakva inače vlada na Eurosongu, da tako budemo politički korektni", rekao je za RTL.

Tonči je otkrio i kakvu karijeru predviđa Baby Lasagni.

"Prvo treba znati da je on već ima, ali to je skromna, beskrajno normalna, opterećujuće normalna osoba. Kako bih vam kazao, jednostavno te opterećuje da neko može biti tako normalan, stabilan i pribran. A to on je."

Zatim je dodao i sledeće.

"Ono što je najbitnije, poruka koju on svojom pojavom donosi i hrvatskoj javnosti, ali doneo je i Evropi. Pokazao je kako čistoća duše, dobrota, skromnost i poniznost mogu polako početi transformirati ovu civilizaciju koja se urušava", zaključio je Tonči Huljić.

Podeli:

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

21 h

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

16 h

Podeli: