Aktuelno 53

14.05.2024.

10:22

"Satanisti bi obeščastili tlo naše Domovine" FOTO

Fratar iz Hrvatske Mario Knezović, na svom Fejsbuk profilu prokomentarisao je nedavno završenu Evroviziju, a njegov komentar izazvao je lavinu reakcija.

Izvor: Dnevnik.hr

"Satanisti bi obeščastili tlo naše Domovine" FOTO
EPA-EFE/JESSICA GOW SWEDEN OUT

Podeli:

Njegova objava uzburkala je javnost na društvenim mrežama.

Možda vas zanima

"Hvala Bogu što Hrvatska nije pobedila na tzv. Evroviziji. Ne mogu ni da zamislim da bi dogodine u Arenu došli neki izvođači satanisti i tako obeščastili tlo naše Domovine. Pobeda je što nismo pobedili!"

"Žao mi je što niko ne komentariše ocenu hrvatskog žirija koji Irskoj dodeljuje čak 8 bodova ispred pretežno katoličke zemlje. Irska koja pobednika kruniše crnom trnovom krunom. Neko treba da pita ovaj naš žiri da li se toga bar malo stide???", "Hvala Mario što si mi potvrdio da pravilno razmišljam, i ja isto kažem Stvarno, zahvalan sam Bogu što nije dozvolio da ovo zlo sa Evrovizije dođe u našu Otadžbinu!", samo su neki od komentara.

Možda vas zanima

Podeli:

53 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

19 h

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

1 d

Podeli: