Aktuelno 1

13.05.2024.

13:37

Poznati reper traži odbacivanje tužbe za seksualni napad

Šon Kombs, reper koji se proslavio kao Didi, podneo je zahtev da se odbaci tužba koju je podigla žena nepoznata javnosti u decembru 2023. godine.

Izvor: b92.net/24sedam.rs

Poznati reper traži odbacivanje tužbe za seksualni napad
EPA/ERIK S. LESSER

Podeli:

Dok ona tvrdi da je seksualnog napada bilo, on prema napisima stranih medija "pere ruke" od toga, naglašavajući kako s tim apsolutno nema ništa.

Ona je, podsetimo, tužbu podnela ubrzo nakon što se on nagodio s bivšom devojkom Kesi, koja je u njega prethodno uperila prstom za, kako se navodilo, trgovinu ljudima, kao i da ju je drogirao i silovao 2003. kad joj je bilo svega 17 godina.

Kombs po pitanju slučaja nepoznate žene napominje da je nastao prekasno, objašnjava TMZ, a preko advokata je poslao i poruku da podneta tužba ne sadrži nikakve relevantne detalje, osim tog što žrtva priča kako je navodno napadnuta.

"Ona ne može da navede ni dan, a ni godinu kad se izvesni incident odvio, ali ga zna do najsitnijih detalja. Ovaj predmet zato treba odbaciti, kako bi se Kombs zaštitio od daljeg narušavanja ugleda i pre nego što se zbog ovoga resursi "bace kroz prozor", navodi se u zahtevu, između ostalog.

Podsetimo, devojka je tužbu podnela zbog navodnog silovanja kako od strane repera, tako i Harva Pjera (nekadašnje glave izdavačke kuće "Bad Boy Entertainment") i još jedne osobe, pošto su je drogirali.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Upozoravam vas – nastaće kolaps"

Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorava bankare i tehnološke rukovodice da korišćenje veštačke inteligencije (AI) u oblasti finansija pored nespornih koristi donosi i značane rizike, navodi se u pripremljenim komentarima.

17:44

5.6.2024.

1 d

Svet

Počelo je; Amerikanci prelaze reku

Južnokorejske i američke trupe započele su veliku vojnu vežbu prelaska reke, sa ciljem poboljšanja zajedničkih operativnih sposobnosti, saopštila je danas južnokorejska vojska.

8:01

5.6.2024.

1 d

Podeli: