Aktuelno 0

11.05.2024.

22:05

Princ Hari igrao sedeću odbojku sa nigerijskim vojnicima FOTO

Britanski princ Hari pridružio se nigerijskim sportistima na terenu u egzibicionoj utakmici sedeće odbojke u Abudži, tokom trodnevne posete afričkoj zemlji sa suprugom Megan.

Izvor: Tanjug

Princ Hari igrao sedeću odbojku sa nigerijskim vojnicima FOTO
Profimedia/ Emmanuel Osodi /Anadolu/ABACAPRESS.COM

Podeli:

On je trenirao sa povređenim vojnicima, dok se Megan fotografisala sa decom koja su se pojavila da vide vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, prenosi Skaj njuz.

Kasnije će vojvoda i vojvotkinja razgovarati sa povređenim vojnicima i njihovim porodicama, a Megan će se nakon toga sresti sa generalnim direktorom Svetske trgovinske organizacije, Ngozijem Okonjo-Ivelom. Hari i Megan borave u Nigeriji na poziv načelnika Generalštaba nigerijske vojske, a usput promovišu ''Igre nepobedivih'', na kojima se održavaju sportski događaji za ranjene, bolesne ili povređene vojnike.

Profimedia/ Emmanuel Osodi /Anadolu/ABACAPRESS.COM

Prvog dana njihove posete, Hari je govorio o mentalnom zdravlju i poručio školarcima da nije sramota pričati o tome. ''Previše ljudi ne želi da priča o tome jer je nevidljivo.

Nije kao slomljena noga, nije kao slomljeni zglob. Morate paziti na sebe da biste mogli da pazite na druge'', rekao je Hari.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

1 d

Podeli: