Aktuelno 4

25.04.2024.

9:09

Rasta mora hitno na operaciju: Iz saniteta poslao "kletvu" FOTO

Srpski reper Stefan Đurić Rasta hitno je hospitalizovan zbog nepodnošljivih bolova, a sada je svojim fanovima otkrio da ide na operaciju.

Izvor: B92.net

Rasta mora hitno na operaciju: Iz saniteta poslao "kletvu" FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Rasta se na Instagramu oglasio fotografijom iz saniteta i zahvalio svima koji su uz njega u teškim trenucima kroz koje prolazi trenutno.

"Hvala svima na beskrajnoj podršci i pomoći, nažalost nekada tek u ovakvim situacijama čovek shvati koga ima pored sebe. A ja najdivnije ljude ikada i hvala vam na tome. Sutra (već danas) idem na operaciju. Nadam se brzom oporavku i druženju na do sada zakazanim mestima. (Onim bezobraznim i bez razumevanja, želim isto što se desilo i meni, i da Bog da nikada ne prisustvuju mom nastupu, jer to nije moja publika. Svim ostalima, voli vas Rasta", napisao je poznati pevač na svom Instagramu.

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

13 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

18 h

Podeli: