Aktuelno 0

25.04.2024.

8:02

Slavna manekenka priznala da je više puta pokušavala da se ubije: Bori se sa teškom traumom

Manekenka Kristin MekGinis otkrila je da je bila blizu odluke da digne ruku na sebe i to više puta tokom svoje mladosti.

Izvor: b92.net/jutarnji.hr

Slavna manekenka priznala da je više puta pokušavala da se ubije: Bori se sa teškom traumom
Profimedia

Podeli:

Kako dalje prenosi Daily Mail, manekenka kojoj je autizam dijagnostifikovan 2020. godine, rekla je da je proživela tešku traumu jer joj ovaj razvojni poremećaj nije dijagnostifikovan u mladosti, što je jako uticalo na nju.

Zvezda je priznala da se neretko molila da se narednog jutra ne probudi, a život su joj spasavali brat ili sestra koji bi je zaustavili u zadnjem času.

"Moja mama je imala ormar s lekovima. Izvadila bih tablete iz ormara i odnela u svoju spavaću sobu. Pomislila bih: U redu, učiniću to večeras i gotova sam s tim", kazala je manekenka.

"Uglavnom bi me brat pozvao da dođem da mu pomgnem oko Xboxa ili sestra da me pita šta da obuče. Činilo mi se kao da me je neko uvek prekidao ili me ometao", dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christine McGuinness (@mrscmcguinness)

Prošle nedelje, MekGinis je otkrila da je konačno počela da uzima lekove za ADHD, skoro četiri godine kasnije nakon što joj je dijagnostifikovan poremećaj.

Zvezda je priznala da joj je bila potrebna pomoć pre tri meseca, nakon što se razvela od supruga Padija. Par je još 2022. godine objavio da se razvodi, nakon 11 godina braka, u kojem su dobili troje dece - Lea, Penelopu i Felisiti, koji takođe imaju autizam.

"Onda sam pomislila - u redu, probaću samo malu dozu i videću kako deluje, hoće li mi pomoći. I pomogla mi je da smirim um. I dalje sam aktivna, još uvek mogu da radim sve što sam mogla i pre, samo bolje", rekla je pa otkrila da sada lakše zadržava misli i ne bori se s više različitih tema istovremeno dok misli ili govori.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: