Aktuelno 1

23.04.2024.

13:03

Niki Minaž pogođena na bini: Pevačica pobesnela pa uradila nešto sasvim neočekivano VIDEO

Posle mnogih pevača poput Drejka, Harija Stajlsa i drugih poznatih zvezda, Niki Minaž je sada postala meta gađanja na koncertu.

Izvor: B92.net

Niki Minaž pogođena na bini: Pevačica pobesnela pa uradila nešto sasvim neočekivano VIDEO
Profimedia

Podeli:

Naime, na njenom koncertu u Detroitu u okviru svetske turneje Pink Friday 2, Niki Minaž je neko gađao iz publike, navodno narukvicom, kako prenose strani mediji. Reperka je izbegla da je pogodi ovaj predmet tako što se sagnula, međutim, odlučila je da uzvrati udarac. Niki je na zaprepašćenje svih uzela ovaj predmet te ga svom snagom "zafrljačila" u publiku!

Da li je nekoga pogodila i povredila, još uvek nije poznato, ali izgleda da je ovaj incident prilično razbesneo pevačicu.

Na video snimcima koji se šire društvenim mrežama vidi se da je Niki bila itekako ljuta te je predmet uzela i svom silinom bacila nazad u publiku i nakratko prekinula nastup. Ipak, održala je koncert do kraja, ali se udaljila sa tog dela bine.

Pevačica je nastupila i veče nakon incidenta jer je ranije već zakazala dva uzastopna nastupa.

Čini se da se sve više umetnika ovih dana suočava sa ovakvim ponašanjem fanova. Primera radi, Pink je gađana urnom sa pepelom, Drejk mobilnim telefonom, a ima i mnogih drugih primera...

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: