Aktuelno 2

23.04.2024.

19:55

Slavni reper umalo umro od droge i alkohola, sada slavi jubilej FOTO

Eminem slavi 16 godina života bez konzumiranja droge i alkohola.

Izvor: Index.hr

Slavni reper umalo umro od droge i alkohola, sada slavi jubilej FOTO
Profimedia

Podeli:

Reper je na Instagramu podelio fotografiju na kojoj drži "čip za otrežnjenje" u ruci kako bi proslavio svoju veliku prekretnicu. Na kovanici je bio ispisan broj 16 unutar sa rečima "Jedinstvo", "Služba" i "Oporavak", prenosi Pejdž siks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

"Jako sam ponosan na tebe", komentarisao je DJ Piter Rosenberg.

"Ovo je velika stvar. Svaka ti čast, hvala ti što si primer", napisao je Ekoh. Podršku mu je pružio i reditelj Metju Kuk.

Eminem je često govorio o svojim borbama sa zloupotrebom droga i alkohola. Reper je 2007. preživeo predoziranje, a taj bliski susret sa smrću naterao ga je da promeni svoj način života.

Kada je izašao s odvikavanja smislio je način kako da smrša i kako da funkcioniše bez opijata i drugih štetnih supstanci.

"Počeo sam da trčim. Trčanje mi je dalo prirodno visoki endorfin, a takođe mi je pomoglo i da spavam, tako da je bilo savršeno", otkrio je Eminem.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: