Aktuelno 2

23.04.2024.

19:55

Slavni reper umalo umro od droge i alkohola, sada slavi jubilej FOTO

Eminem slavi 16 godina života bez konzumiranja droge i alkohola.

Izvor: Index.hr

Slavni reper umalo umro od droge i alkohola, sada slavi jubilej FOTO
Profimedia

Podeli:

Reper je na Instagramu podelio fotografiju na kojoj drži "čip za otrežnjenje" u ruci kako bi proslavio svoju veliku prekretnicu. Na kovanici je bio ispisan broj 16 unutar sa rečima "Jedinstvo", "Služba" i "Oporavak", prenosi Pejdž siks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

"Jako sam ponosan na tebe", komentarisao je DJ Piter Rosenberg.

"Ovo je velika stvar. Svaka ti čast, hvala ti što si primer", napisao je Ekoh. Podršku mu je pružio i reditelj Metju Kuk.

Eminem je često govorio o svojim borbama sa zloupotrebom droga i alkohola. Reper je 2007. preživeo predoziranje, a taj bliski susret sa smrću naterao ga je da promeni svoj način života.

Kada je izašao s odvikavanja smislio je način kako da smrša i kako da funkcioniše bez opijata i drugih štetnih supstanci.

"Počeo sam da trčim. Trčanje mi je dalo prirodno visoki endorfin, a takođe mi je pomoglo i da spavam, tako da je bilo savršeno", otkrio je Eminem.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: