Aktuelno 0

23.04.2024.

15:22

Ispovest Zorana koji je imao sve, a sad nema ništa: "Ni deca mi se ne javljaju" VIDEO

Zoran Popović iz Čačka, rođen je u uglednoj i imućnoj porodici, fakultetski je obrazovan.

Izvor: Prva TV

Ispovest Zorana koji je imao sve, a sad nema ništa: "Ni deca mi se ne javljaju" VIDEO
PrintScreen/ TV Prva Video

Podeli:

Međutim, kako je život nepredvidiv, Zoran je od vlasnika nekoliko stanova, kafića i firme, stigao do narodne kuhinje...

Svoju ispovest ekskluzivno je podelio u emisiji Jutro televizije Prva gde je govorio o svemu što ga je u životu snašlo. Majka mu je bila doktorka, a otac direktor gimnazije. Zoran je završio ekonomski fakultet, radio je pri armiji, a potom je sa svojim poslovima sarađivao sa brojnim, poznatim kompanijama.

"Sada sam beksućnik... Čekam da me neko zaposli, želeo bih da radim. Nekoliko miliona švajcaraca mi je pojela inflacija, koja je tada u to vreme bila sto odsto... Ipak, tada sam se nekako izvukao, pa sam se vratio u rodni Čačak, da čuvam majku koja je bila bolesna odnosno dementna. Kasnije mi je rodbina plaćala stančić, jer nisam imao od čega da živim... Dugo sam bio i bolestan i nisam bio u fazi da mogu da radim", priča Zoran i ističe šta bi iz ove perspektive promenio da može:

"Menjao bih zadnjih 15 godina, sve je bilo pogrešno, i isključivo ja sam odgovoran. Za sve moje neuspehe sam samo ja kriv. Sam sam sebe doveo iz "imati pa nemati", i naravno inflacija, pojedini ljudi, znate, ja sam ih stvorio i na kraju su me izdali", priča Zoran koji ima ćerku i sina koji mu se ne javljaju.

"Šta ću... Moram samo da pomenem bivšu ženu i sina, da im se izvinim. I ona mi je dosta pomogla", priča Zoran, a čitavu njegovu ispovest pogledajte u video-prilogu koji sledi.

Izvor: prva

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: